με αφησε για αλλη.. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 21 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 303
    Senior Member
    δεν με εχει για σπερματοδοχειο. ισα ισα εγω τον προσεγγισα κι αυτος δεν ηθελε. (ωραια λεξη by the way θα την χρησιμοποιω απο δω και περα). του ειπα τον αγαπαω(πρωτη φορα στη ζωη μου λεω κατι τετοιο,με εκπλησσω) και μου ειπε αποδειξε το μου.(η απεδειξε δε ξερω ποιο ειναι το σωστο).πως να το αποδειξω? να στειλω λουλουδια?να του κανω προταση γαμου? να του γραψω το οικοπεδο μου?

Member
    τι αποδειξη θέλει? εγω πιστευω οτι σε παιζει μια χαρουλα ... αφησε τον κοριτσι μου ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by katestrammeni View Post
    δεν με εχει για σπερματοδοχειο. ισα ισα εγω τον προσεγγισα κι αυτος δεν ηθελε. (ωραια λεξη by the way θα την χρησιμοποιω απο δω και περα). του ειπα τον αγαπαω(πρωτη φορα στη ζωη μου λεω κατι τετοιο,με εκπλησσω) και μου ειπε αποδειξε το μου.(η απεδειξε δε ξερω ποιο ειναι το σωστο).πως να το αποδειξω? να στειλω λουλουδια?να του κανω προταση γαμου? να του γραψω το οικοπεδο μου?
    να τον ρωτησεις ποιον τροπο θελει εκεινος

και μετα αποφασισε αν τον τροπο που θελει εκεινος να τον αγαπας σε εκφραζει και εσενα ωτε να συμπορευεστε :)

αν δεν εχει ηδη επελθει η διαλυση :)
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    καταλαβα. καμια ελπιδα δηλαδη?

Senior Member
    Quote Originally Posted by eva-sunstar View Post
    τι αποδειξη θέλει? εγω πιστευω οτι σε παιζει μια χαρουλα ... αφησε τον κοριτσι μου ..
    Συμφωνω...!! Ρε μην εισαι χαζουλα..Ενταξει , δεν λεω...να πονεσεις γι αυτον, να κλαψεις, 5 χρονια σχεσης δεν ειναι και λιγα...Αλλα εγω ρε φιλε ξερω , πως οταν καποιος θελει τον αλλον πραγματικα κανει τα παντα για να ειναι μαζι του...Κοιτα, ειναι φανερο παραδειγμα του ''θελω να σε εχω δεδομενη''. Δεν στο δειχνει απλα.., στο φωναζει και στο τονιζει..., και το αστειο ειναι πως εσυ ενω το ξερεις μεσα σου (και ειμαι σιγουρη γι αυτο) δεν θελεις με τιποτα να το πιστεψεις...!! Ολοι εχουμε περασει χωρισμους που πονανε πολυ , και καναμε μηνες να τους ξεπερασουμε, οπως 9α κανεις κι εσυ..Κανεις δεν πεθανε απο χωρισμο...(τουλαχιστον οχι φυσιολογικος ανθρωπος με τα μυαλα στο κεφαλι του) , θα κανει τον κυκλο του , οοσο σου παρει , ισως και αλλους 2 και 3 και 4 μηνες...μπορει και περισσοτερο...και σε κανα χρονο (αν φυσικα δεν βγαινεις μαζι του καθε φορα που σου λεει αυτος) θα νιωθεις πολυ καλυτερα...Ισως να μην σου κανει και καθολου αισθηση πια!! Ρε οι πολυ ωραιοι αντρες εναι τοοοσο ανασφαλης ..Βασιζονται τοσο πολυ στην ομορφια τους και δεν ασχολουντε με αλλες πτυχες του εαυτου τους, νομιζουν πως επειδη ειναι κουκλοι εξωτερικα τους 9ελουν ολες...!!Απεδειξε του πως δεν ειναι ετσι...ειναι νωρις ακομα...Κοιτα ''κατεστραμενη'' (λολ) αυτο που θα σου πω βαλτο καλα στο μυαλο σου...!!! Εξαφανισου για 1 μηνα, οχι περισσοτερο...ρε ειμαι σιγουρη πως θα τρελαθει...θα λεει : (δεν μπορει αυτη εκανε σαν τρελη για εμενα..οποτε της ελεγα να βγουμε ερχοτανε , με ηθελε κολασμενα..δεν γινετε..τι αλλαξε..? μηπως δεν της αρεσω πια?) ...Θα το δεις...απλα για να δεις ποσο ΖΩΑ ειναι μερικοι ανθρωποι και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η επιβεβαιωση!!!! Ντροπη του που μετα απο 5 χρονιαπαιζει μαζι σου, γτ αν σε αγαπουσε δεν θα σκεφτοτανε καν να κανει κατι τετοιο γιατι βλεπει πως σε πληγωνει...τυφλος δεν ειναι , και μεγαλη βλακεια σου που καθεσαι και ανεχεσαι αυτο το ρεμαλι να σου καταστρεφει τοσους μηνες απο την ζωη σου...!!!!!

Αν σε αγαπούσε πραγματικα τωρα θα ταν μαζί σου. Θα κανε τα παντα για να ναι μαζί σου.

Η αγαπη φαινεται ότι υπηρχε στη δικη σου σκεψη όχι στη δική του.

Αφού του απεδειξες ότι τον θες πισω γιατί δεν επιστρεφει; αν σε αγαπουσε θα παραταγε αμεσως την αλλη και θα επεστρεφε.
    Ή οι ελπιδες που σου αφηνει είναι σε περίπτωση που δεν του βγει η αλλη όπως την περιμενει να σε εχει για τη δεδομενη;

Ο τυπος φαινεται ότι ήδη εφυγε μακρια σου. Δημιουργεις στον εαυτό σου ψευδαισθησεις ότι θα επιστρεψει οι οποιες πηγαζουν από τη μεγαλη συνδεση που νοιωθεις με το ατομο του αλλά σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα. Εσύ εκανες τις κινησεις σου να του δειξεις ότι τον θες πίσω, τωρα η μπαλα ειναι στα χερια του!

Χαλάρωσε. Προσπαθησε να κανεις τις σκεψεις όσο λιγότερο έντονες γίνεται, προσπαθησε όσο μπορείς να κατευθυνεις τη σκεψη σου αλλου, άρχισε δηλα δηλα να βαζεις στο νου σου ότι μπορει να προκυψει στη ζωή σου κατι καλύτερο ιδίως μετά που απέκτησες σοφια μεσα από το παθημα. Προς το παρόν χαλάρωσε και θα δεις ότι μετά θα βρεθεί ο αληθινα καταλληλος για σενα. Ξερω ότι τωρα απορρίπτεις αυτό το ενδεχομενο γιατί βιώνεις έντονα το προσωπο του στη σκεψη σου ως αναντικαταστατο. Με τον καιρό αυτή σκεψη θα ξεθωριάσει, θα γινει μια αναμνηση και θα σαι ηδη με αυτόν που πραγματικά θα σε αγαπήσει, που δεν θα ξερει αν υπαρχουν αλλες γυναικες στη γη εκτος από εσενα.
    γιάννης

Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Γιάννη μου εγώ δεν το βλέπω απαραίτητα σαν ψευδαίσθηση...σε κάθε ηλικία-φάση ζωής, με κάθε άνθρωπο, με κάθε σχέση, δεν συμπεριφερόμαστε με τον ίδιο κι απαράλλαχτο τρόπο. Απλά ο άνθρωπος εδώ δεν θέλει άλλο αυτό που έως σήμερα ζούσε με τον τρόπο που το ζούσε. Η φίλη μας πάλι, πιθανόν το είχε θεωρήσει δεδομένο, της ήρθε ξαφνικό, της είναι και δύσκολη η μοναξιά γενικώς κι υποφέρει.

Βέβαια συμφωνώ και με τη rock ότι συχνά δεν είναι συγκυριακό, αλλά νομίζω πως δεν έχει νόημα να ψάξει αν την απατούσε ή όχι όσο ήταν μαζί. Σαφώς όμως και έχει νόημα σε μια επόμενη σχέση να δώσει βάση σε μια γενικότερη νοοτροπία.
    Δεν διαφωνω μαζί σου, πιστευω όμως ότι υπαρχουν καποια χαρακτηριστικά γνωρίσματα στον ανθρωπο τα οποια είναι διαχρονικά, σε οποια σχεση κι αν κανει. Άμα καποιος το εχει να ναι πιστός, να αγαπά και να προσφερει ασφαλεια, θα το εχει παντου ότι σχεση και να κανει. Άμα το χει να μην είναι πιστός αλλά να κοιταζει και αλλού, ακόμα και με την πιο ωραία γυναίκα να ναι θα κανει τις απιστιες του. Άμα δε μπορεί να νοιωσει αγαπη ή να ναι ειλικρινής με όποια κι αν βρεθει τετοιος θα ναι.
    Συμφωνώ από την αλλη με ότι γραφεις ότι ο τυπος δεν ηθελε πλεον και ότι η φιλη μας το θεωρουσε δεδομενο και καταλαβαινω το δραμα μοναξιας και απογοητευσης που βιωνει. Στην ουσία λέω τα ίδια πιο πανω.
    γιάννης

Quote Originally Posted by rock View Post
    Αυτο που θελω να πω ανεμε ειναι οτι η εμφανιση ειναι ενα καθαρα υποκειμενικο κριτηριο.
    Αν για παραδειγμα εισαι καπου εξω για ποτο και προσεγγισεις μια κοπελα, οτι εμφανιση κι αν εχεις μπορει να σε απορριψει. Κι αν δε σε απορριψει με τη μια και ειναι δεκτικη παλι ειναι πολυ πιθανο να μην καταληξει σε σχεση ολο αυτο. Δε θα φταιει η εμφανιση σου ή ο τροπος σου που μπορει να μη βγαζει δυναμισμο ομως απαραιτητα, οπως συνηθως σκεφτεται ο ioannis, αλλα η κατασταση. Εχει τεραστια διαφορα το να εχεις δει τον αλλον μερικες φορες παραπανω, να δεις απλα πως κινειται και συμπεριφερεται. Η πλειονοτητα των μακροχρονιων σχεσεων προκυπτει μεσα απο αλλες καταστασεις και αλλους τροπους, ή τουλαχιστον αυτη την εντυπωση εχω σχηματισει εγω.

Αν καποιος προσπαθει να αντισταθμισει το θεμα της εμφανισης ή του χαρακτηρα του επειδη πιστευει οτι υστερει, τοτε ειναι εξαρχης λαθος το σκεπτικο του.
    Όσο και να μην το παραδεχομαστε δυστυχως παίζει ρολο η εμφανιση και η πρωτη εντυπωση. Από την αλλη συμφωνώ μαζί σου είναι και η κατάσταση αλλά κυρίως το να δεις τον αλλο καποιες φορες παραπανω. Δυστυχως πολλες κοπελες απορρίπτουν με την πρωτη εντυπωση από το πρωτο ραντεβου, γιατί δεν τις γεμιζει το εξωτερικό ή δεν βρηκαν το δυναμισμό και τον ενθουσιασμό που χαν στο νου τους, δε δινουν αυτο το να δουν τον άλλο καποιες φορες παραπανω που λες εσύ. Ωριμότητα είναι να ψαχνεις τον άλλο.

Για το δευτερο που λες, να προσπαθεί να αντισταθμίσει κλπ συμφωνώ μαζί σου λεγοντας, να σαι ο εαυτός σου και να μην προσποιήσαι κατι που δεν είσαι. Γιατί έτσι εισαι ειλικρινής και αν ειναι να ξεκινήσει κατι θα ξεκινησει με καλα θεμελια.
    γιάννης

Senior Member
    δεν υπαρχει υγιης νεος ανδρας εν ζωη που να "σε θελει" και να μην σε θελει στο κρεβατι του και μαλιστα ενω ξερει οτι εισαι προθυμη...
    μονο το αντιθετο μπορει να συμβει: να σε εχει γραμμενη,αλλα να σε πηδαει ευχαριστως.
    η κουβεντα που σου ειπε περι αποδειξης, δειχνει ξεκαθαρα οτι χρησιμοποιει την αδυναμια που του εχεις για να τονωνει τον εγωισμο του...
    εσενα δεν σε σκεφτεται καθολου, μιας κι ενω ειχατε τοσο μεγαλη σχεση και ξερει οτι τον θελεις, σε παει για καφεδες και σε εχει στο περιμενε...
    και κατι αλλο. εφοσον δεν κανει σεξ μαζι σου, κανει με αλλη/ες και απο το γεγονος οτι την δικη σας συνευρεση την αποφευγει, υποθετω οτι του τελειωσε το ερωτικο μαζι σου.
    προχωρα παρακατω τρεχοντας κι ασε να βρει κανενα αλλο κοροιδο να του χαιδευει τα αυτακια...

Senior Member
    σημερα με τα χιλια ζορια αφου εμαθα κι αλλα πραγματα για αυτην κι οτι 1 μηνα τωρα με φλομωσε στο ψεμα, μου ειπε οτι με βλεπει φιλικα. ενιωσα 1000 μαχαιρια να μπαινουν στην καρδια.αρχισα να εχω τρεμουλο και σπασμους.πηγα να πεσω απο το μπαλκονι και με σταματησε η φιλη μου.εχω αναγουλες τωρα.να δω τι μερα θα ξημερωσει αυριο.ο προδωτης..διπροσωπος..ψευτη ς.. νιωθω σαν να πεθανε ενας συγγενης μου ειναι φυσιολογικο αυτο????

Member
    Ναι είναι φυσιολογικό γιατί η απώλεια η πραγματική [πέθανε ο τάδε] ή μη [χώρισα] εκφράζεται με διάφορους τρόπους εξωτερικά [τα κάνω όλα *** στο σπίτι] και εσωτερικά [έχασα τον άνδρα της ζωής μου και τα λοιπά]. Τώρα δεν ξέρω από το παρελθόν σου αλλά νομίζω πως έφαγες το πρώτο καλό κόλλημα που λέμε, ένιωσες τον ερωτικό μαζοχισμό ["δεν μπορώ να τον αφήσω ότι και αν μου κάνει γιατί είναι Χ"] και αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ανασυνταχτείς/χαλαρώσεις, να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να ξεπεράσει αυτό το σοκ και την επόμενη φορά άμα σου τύχει κάτι παρόμοιο να είσαι δυνατή και να ξεκόψεις με την μία.

Senior Member
    σημερα με τα χιλια ζορια αφου εμαθα κι αλλα πραγματα για αυτην κι οτι 1 μηνα τωρα με φλομωσε στο ψεμα, μου ειπε οτι με βλεπει φιλικα. ενιωσα 1000 μαχαιρια να μπαινουν στην καρδια.αρχισα να εχω τρεμουλο και σπασμους.πηγα να πεσω απο το μπαλκονι και με σταματησε η φιλη μου.εχω αναγουλες τωρα.να δω τι μερα θα ξημερωσει αυριο.ο προδωτης..διπροσωπος..ψευτη ς.. νιωθω σαν να πεθανε ενας συγγενης μου ειναι φυσιολογικο αυτο????
    Απλά, σήμερα είδες αυτό που δεν ήθελες να δεις τόσον καιρό. Φυσιολογικό είναι, ήσουνα ερωτευμένη και μάλλον για πρώτη φορά. Σιγά σιγά θα συνηθίσεις και δεν θα σου φαίνεται ότι ήρθε το τέλος του κόσμου όποτε χωρίζεις. Και μην κάνεις χαζά με τα μπαλκόνια. Σιγά μην αυτοκτονούμε κάθε φορά που χωρίζουμε. Δεν θα είχε μείνει κανείς ζωντανός!

Senior Member
    Nα ξεκολλησεις παραυτα, εσυ εισαι ετοιμη να πεθανεις κι αυτουνου δεν του καιγεται καρφακι και περναει τελεια. Αρα? Δε σε σκεφτεται, δε νοιαζεται για σενα, παρολα τα 5 χρονια σχεσης. Αρα, δεν αξιζει να υποφερεις για εναν τετοιον.

Senior Member
    Ολα οσα γραφεις μου θυμιζουν την τελευταια μου σχεση....τρια χρονια, δουλευε νυχτα, ειχε απατησει ολες του τις πρωην.....ελεγε οτι με μενα ειναι διαφορετικα! ζουσαμε μαζι, τον αγαπουσα πολυ! καποια στιγμη λογω δουλειας αλλαξα πολη, αλλα κ παλι βλεπομασταν συνεχεια κ καναμε σχεδια για το μελλον! ενα ωραιο πρωι μου ξεφουρνισε οτι δεν ειναι καλα, θελει χρονο κτλ κτλ.... εκλαψα, παρακαλεσα, εκανα υπομονη...αυτος με ειχε στο περιμενε...κ ενω εγω ενιωθα οτι ειχε καταρρευσει το συμπαν αυτος σαν να μην τρεχει τιποτα! καποια στιγμη μετα απο 2 μηνες ταλαιπωριας εμαθα οτι ηταν με αλλη!!! και ενω ημουν εντελως σιγουρη κ με αποδειξεις τον συναντησα μια τελευταια φορα, τον ρωτησα αν ειναι με αυτη την κοπελα κ μου ειπε οχι βεβαια, τι ειναι αυτα που λες...........οπως καταλαβαινεις εκει τρελαθηκα! γιατι αυτο μου εδειξε οτι οχι μονο δε με αγαπουσε αλλα ουτε καν με σεβοταν αρκετα για να μου πει την αληθεια! παρεπιπτοντως η αλλη αντικειμενικα κατωτερη απο καθε αποψη! μετα απο αυτο εξαφανιστηκα κ περιττο να σου πω οτι τρελαθηκε! αλλα πλεον δεν ειχε καμια σημασια...ακομα ειναι μαζι της κ μου στελνει μηνυματα οτι με αγαπαει κ ιστοριες...ξερεις ομως τι καταλαβα? το μονο που τον ενδιαφερει, κ αυτον κ τους ομοιους του, ειναι η επιβεβαιωση του τεραστιου εγω του! και πολυ αμφιβαλλω αν θα μπορεσει ποτε να κανει μια βαθεια σχεση, ειναι πολυ ερωτευμενος με την παρτη του! καταλαβαινω τι περνας, γιατι κι εγω ενιωθα ετσι για πολυ καιρο...σαν να εχασα την οικογενεια μου...και ακομα καποιες φορες φοβαμαι οτι αυτη η εμπειρια με εχει σημαδεψει! αλλα οσο περναει ο καιρος θα δεις οτι σιγα σιγα θα νιωθεις καλυτερα κ η σκεψη του θα ποναει ολο και λιγοτερο!!! και καποια στιγμη θα μπορεσεις να τον δεις καθαρα κ θα καταλαβεις οτι δεν σου ταιριαζει! οσο για το αν θα βρεις καποιον που να νιωθεις το ιδιο, ειμαι σιγουρη γι αυτο, κ μαλιστα η επομενη σχεση σου θα ειναι καλυτερη κ πιο ουσιαστικη γιατι μεσα απο μια τετοια εμπειρια μπορει να πληγωνομαστε πολυ αλλα ταυτοχρονα μαθαινουμε καλυτερα τον εαυτο μας κ τα θελω μας!

Quote Originally Posted by eutuxia View Post
    Ολα οσα γραφεις μου θυμιζουν την τελευταια μου σχεση....τρια χρονια, δουλευε νυχτα, ειχε απατησει ολες του τις πρωην.....ελεγε οτι με μενα ειναι διαφορετικα! ζουσαμε μαζι, τον αγαπουσα πολυ! καποια στιγμη λογω δουλειας αλλαξα πολη, αλλα κ παλι βλεπομασταν συνεχεια κ καναμε σχεδια για το μελλον! ενα ωραιο πρωι μου ξεφουρνισε οτι δεν ειναι καλα, θελει χρονο κτλ κτλ.... εκλαψα, παρακαλεσα, εκανα υπομονη...αυτος με ειχε στο περιμενε...κ ενω εγω ενιωθα οτι ειχε καταρρευσει το συμπαν αυτος σαν να μην τρεχει τιποτα! καποια στιγμη μετα απο 2 μηνες ταλαιπωριας εμαθα οτι ηταν με αλλη!!! και ενω ημουν εντελως σιγουρη κ με αποδειξεις τον συναντησα μια τελευταια φορα, τον ρωτησα αν ειναι με αυτη την κοπελα κ μου ειπε οχι βεβαια, τι ειναι αυτα που λες...........οπως καταλαβαινεις εκει τρελαθηκα! γιατι αυτο μου εδειξε οτι οχι μονο δε με αγαπουσε αλλα ουτε καν με σεβοταν αρκετα για να μου πει την αληθεια! παρεπιπτοντως η αλλη αντικειμενικα κατωτερη απο καθε αποψη! μετα απο αυτο εξαφανιστηκα κ περιττο να σου πω οτι τρελαθηκε! αλλα πλεον δεν ειχε καμια σημασια...ακομα ειναι μαζι της κ μου στελνει μηνυματα οτι με αγαπαει κ ιστοριες...ξερεις ομως τι καταλαβα? το μονο που τον ενδιαφερει, κ αυτον κ τους ομοιους του, ειναι η επιβεβαιωση του τεραστιου εγω του! και πολυ αμφιβαλλω αν θα μπορεσει ποτε να κανει μια βαθεια σχεση, ειναι πολυ ερωτευμενος με την παρτη του! καταλαβαινω τι περνας, γιατι κι εγω ενιωθα ετσι για πολυ καιρο...σαν να εχασα την οικογενεια μου...και ακομα καποιες φορες φοβαμαι οτι αυτη η εμπειρια με εχει σημαδεψει! αλλα οσο περναει ο καιρος θα δεις οτι σιγα σιγα θα νιωθεις καλυτερα κ η σκεψη του θα ποναει ολο και λιγοτερο!!! και καποια στιγμη θα μπορεσεις να τον δεις καθαρα κ θα καταλαβεις οτι δεν σου ταιριαζει! οσο για το αν θα βρεις καποιον που να νιωθεις το ιδιο, ειμαι σιγουρη γι αυτο, κ μαλιστα η επομενη σχεση σου θα ειναι καλυτερη κ πιο ουσιαστικη γιατι μεσα απο μια τετοια εμπειρια μπορει να πληγωνομαστε πολυ αλλα ταυτοχρονα μαθαινουμε καλυτερα τον εαυτο μας κ τα θελω μας!
    +++ ετσι ακριβως..................

Page 5 of 21 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast