με αφησε για αλλη.. - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 21 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 303
    katestrammeni
    eutuxia
    Θεοφανία

Καημένα κορίτσια, ερωτεύεστε αντρες οι οποίοι ξέρουν τον τρόπο να σας ενθουσιάζουν και να σας κανουν να τους ερωτευτείτε. Σας ελκύει η ωραία τους εμφάνιση και συμπεριφορά τους την οποία κατευθύνουν στο να σας προσφέρει αίσθηση ασφάλειας, εμπιστοσύνης και αγάπης. Καταφέρνουν έντεχνα να σας μπάσουν αυτή τη ψευδαισθηση μέσα στην οποία στη συνέχεια ζήτε, από την οποία (ψευδαίσθηση) πηγάζει ο μεγάλος σας έρωτας προς αυτούς. Με την πάροδο του χρόνου, αφού τους έχετε ήδη ερωτευτεί αρχίζουν να φαίνονται στον ορίζοντα οι πρώτες αρνητικές ενδείξεις, όπως απιστία. Εντούτοις στο μεγάλο σας έρωτα τις προσπερνάτε ή αυτουποβάλλετε ότι είναι ψεμα, ότι είναι πιστός και ότι είστε σεις η γυναίκα της ζωής του. Όταν όμως ρθειτε πρόσωπο με πρόσωπο με την απιστία και μετά, μεσα από χιλιες δυο καλές δικαιολογιες στην απόρριψη σας και μετά στο χωρισμό πληγώνεστε, νοιώθετε δίκαια προδομένς και στο τέλος ανακαλύπτετε ότι δεν ταιριάζατε μαζί τους.

Αναζητούσατε δηλαδή την ασφάλεια, την αγάπη και την εμπιστοσύνη, αυτά δηλαδή που θα σας έκαναν αληθινά ευτυχισμένες, σε λάθος πρόσωπα. Σε πρόσωπα που είχαν στο νου τους άλλα, διαφορετικά απ αυτά που ψάχνατε εσείς. Και αυτό αποδεικνύεται από το αποτέλεσμα.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    ......
    Αναζητούσατε δηλαδή την ασφάλεια, την αγάπη και την εμπιστοσύνη, αυτά δηλαδή που θα σας έκαναν αληθινά ευτυχισμένες, σε λάθος πρόσωπα. Σε πρόσωπα που είχαν στο νου τους άλλα, διαφορετικά απ αυτά που ψάχνατε εσείς. Και αυτό αποδεικνύεται από το αποτέλεσμα.
    αμαν βρε ιωαννης με αυτο το κυνηγι μαγισσων και κακοπροαιρετων ανδρων που επιδιδεσαι!!!!
    ο μονος τροπος να μην κανεις λαθος επιλογες, ειναι να μην κανεις ποτε τιποτε.
    να καθεσαι σπιτι να σε νταντευει η μανουλα και να περιμενεις την ευτυχια να σου ερθει με το ταχυδρομειο!
    οποιος ζει κανει λαθη, εχει απογοητευσεις, συναντα και λαθος αννθρωπους ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΥΣ.
    τι να γινει τωρα δηλαδη?δεν υπαρχει αλλος τροπος απο το crash -test!!!
    το θεμα ειναι να εχεις τα ματια σου ανοιχτα και το θαρρος να παραδεχτεις οσο πιο γρηγορα γινεται, οτι δεν πας καλα και πρεπει να αναθεωρησεις.
    εκει ειναι ολο το θεμα κι οχι στο να μην κακοπεσουμε και πληγωθουμε τα καημενα!!!

επισης, θα πρεπει να ξερεις, οτι εκτος απο λαθος επιλογες, υπαρχουν και οι σωστες επιλογες που αλλαζουν ομως στην πορεια των ετων...
    οι ανθρωποι αλλαζουν γιαννης. το να περασεις στιγμες ευτυχιας με εναν ανθρωπο και να μην σου κανει πια αυτο που ζεις, δεν σημαινει οτι επεσες σε λαθος ανθρωπο!!
    σημαινει οτι ειναι καιρος να προχωρησεις παρακατω ΠΛΕΟΝ, και οτι αυτη η σχεση δεν εχει να προσφερει κατι ΠΙΑ. αυτο δεν την κανει λαθος επιλογη, Γιαννης!!!!!
    την κανει απλα παρελθον...

και κατι ακομα.
    "το αποτελεσμα" οπως λες, δεν δειχνει και πολλα τις περισσοτερες φορες.
    Η ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.
    αν εζησες 5 ευτυχισμενα χρονια κι αρχισες να βλεπεις αλλες συμπεριφορες η να κακοπερνας, δεν σημαινει οτι διαγραφονται τα 5 χρονια.
    σημαινει μονο οτι πρεπει να ξερεις να αφηνεις πισω σου οτι δεν σου κανει πια...
    Last edited by Remedy; 24-03-2011 at 20:06.

Senior Member
    Καημένα κορίτσια, ερωτεύεστε αντρες οι οποίοι ξέρουν τον τρόπο να σας ενθουσιάζουν και να σας κανουν να τους ερωτευτείτε. Σας ελκύει η ωραία τους εμφάνιση και συμπεριφορά τους την οποία κατευθύνουν στο να σας προσφέρει αίσθηση ασφάλειας, εμπιστοσύνης και αγάπης. Καταφέρνουν έντεχνα να σας μπάσουν αυτή τη ψευδαισθηση μέσα στην οποία στη συνέχεια ζήτε, από την οποία (ψευδαίσθηση) πηγάζει ο μεγάλος σας έρωτας προς αυτούς. Με την πάροδο του χρόνου, αφού τους έχετε ήδη ερωτευτεί αρχίζουν να φαίνονται στον ορίζοντα οι πρώτες αρνητικές ενδείξεις, όπως απιστία.
    Αυτα που λες μου ακουγονται σα θεωριες συνωμοσιας!!! Χαχαχαχα! Σιγα μην καθονται να στηνουν τετοιες πλεκτανες οι αντρες!! Εγω παντως 27 χρονια τωρα εχω γνωρισει φρουτα και φρουτα, αλλα τετοιον αντρα σαν αυτον που εχεις περιγραψει σε διαφορα ποστ δεν εχω γνωρισει ποτε!!!!!!!!!! Αρα ή εγω πεφτω σε εξαιρεσεις, ή εσυ μιλας για εξαιρεσεις!
    Οπως και ναναι καθενας ελκυεται και ελκυει και δεν ελκυει/ελκυεται απο συγκεκριμενους ανθρωπους γαι διαφορους λογους. Ετσι οι αντρες όπως και οι γυναικες. Δεν υπαρχει σωστο και λαθος. Ειναι ό,τι εχεις μαθει, ο,τι σου λειπει, ο,τι μοτιβο γινοταν στην οικογενεια σου, κλπ κλπ. Ως ενηλικας μπορει να διορθωσεις καποια θεματα, π.χ. οπως το να μην μπορεις να αγαπηθεις επειδη ειχες απορριπτικους γονειςς και μετεπειτα ασυνειδητα επιλεγεις απορριπτικους συντροφους. Αλλα δεν υπαρχουν οι ωραιοι συνωμοτες αντρες με στρατηγικα πλανα αποπλανησης γυναικων που λες. Ουτως ή αλλως οι ωραιοι οπως και οι ωραιες εχουν ουρα φαν κλαμπ και συνηθως δεν εχουν επενδυσει στο μυαλο τους, γιατι απο μικροι εχουν μαθει να αγαπιουνται για την εμφανιση τους και σε αυτην επενδυουν και αυτην χειριζονται προς αποκτηση συντροφων και θαυμαστων, οποτε δεν μπορουν να κανουν τα στρατηγικα πλανα που λες, κι αν γινεται κατι τετοιο που βλεπεις εσυ ειναι ασυνειδητο! Και παλι προσεξε, ειναι αυτο που για διαφορους λγοους μαθανε να κανουνε, δε μπορεις να κρινεις τους ανθρωπους ετσι, καλυτερα λοιπον να ασχοληθεις με τον εαυτο σου και να λυσεις εσυ τα ζητηματα που αντιμετωπιζεις, και ασε τους αλλους!!
    Last edited by carrie; 24-03-2011 at 10:15.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αμαν βρε ιωαννης με αυτο το κυνηγι μαγισσων και κακοπροαιρετων ανδρων που επιδιδεσαι!!!!
    να καθεσαι σπιτι να σε νταντευει η μανουλα και να περιμενεις την ευτυχια να σου ερθει με το ταχυδρομειο!
    οποιος ζει κανει λαθη, εχει απογοητευσεις, συναντα και λαθος αννθρωπους ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΥΣ.
    τι να γινει τωρα δηλαδη?δεν υπαρχει αλλος τροπος απο το crush -test!!!
    το θεμα ειναι να εχεις τα ματια σου ανοιχτα και το θαρρος να παραδεχτεις οσο πιο γρηγορα γινεται, οτι δεν πας καλα και πρεπει να αναθεωρησεις.
    εκει ειναι ολο το θεμα κι οχι στο να μην κακοπεσουμε και πληγωθουμε τα καημενα!!!

επισης, θα πρεπει να ξερεις, οτι εκτος απο λαθος επιλογες, υπαρχουν και οι σωστες επιλογες που αλλαζουν ομως στην πορεια των ετων...
    οι ανθρωποι αλλαζουν γιαννης. το να περασεις στιγμες ευτυχιας με εναν ανθρωπο και να μην σου κανει πια αυτο που ζεις, δεν σημαινει οτι επεσες σε λαθος ανθρωπο!!
    σημαινει οτι ειναι καιρος να προχωρησεις παρακατω ΠΛΕΟΝ, και οτι αυτη η σχεση δεν εχει να προσφερει κατι ΠΙΑ. αυτο δεν την κανει λαθος επιλογη, Γιαννης!!!!!

και κατι ακομα.
    αν εζησες 5 ευτυχισμενα χρονια κι αρχισες να βλεπεις αλλες συμπεριφορες η να κακοπερνας, δεν σημαινει οτι διαγραφονται τα 5 χρονια.

Γέλασα αρκετά με αυτό το : ««να καθεσαι στο σπίτι, να ντανευεις και να περιμένεις με το ταχυδρομείο»». Στα σοβαρα: αν δεν κινηθεί, αν δε ψάξεις κανείς από μόνος, ακόμα κι αν χρειαστεί να φτασει στο βούρκο, δεν πρόκειται ποτέ να βρει. Δεν έρχεται από μόνο, πρέπει πρώτα να το κυνηγήσεις.
    Είναι και το να μαθουμε να ξεχωρίζουμε τους «ΣΩΣΤΟΥΣ» από τους λαθος. Εδώ θα λεγα να μην παρασυρόμαστε από ενθουσιασμό. Στις περισσότερες σχέσεις σημερα διακρίνετε περισσότερο ενθουσιασμός και λιγότερο ψυχική σύνδεση και αυτό είναι ίσως μια από τις αιτίες που πολλές σχέσεις δεν αντέχουν στο χρόνο.

Συμφωνώ ότι υπάρχουν και σωστές επιλογές που αλλάζουν στην πορεία των ετών, μέσα από καταστάσεις της ζωής.

Το «αποτέλεσμα» ειναι το τέλος της πορείας, μεσα στην οποια ανακαλύπτεις το σωστό και το λάθος.
    Για τα πέντε χρόνια, αν ρωτούσαμε την κοπέλα αν αυτά τα πέντε χρόνια υπήρχε αμοιβαία ψυχική συνδεση και αληθινή αγάπη μεταξύ τους τι θα μας απαντούσε;

Πω πω!! φαίνεται πάμε να ξαναξεκινήσουμε την ίδια συζήτηση που μας παίδευε για μέρες σε άλλο θέμα και κάπως βαρίεμαι .......... Έχω βιώσει καταστάσεις γι αυτό μιλώ σε έντονο ύφος, αλλά πραγματικά λυπάμαι να διαβαζω αυτους τους χωρισμούς.
    γιάννης

Quote Originally Posted by carrie View Post
    Αυτα που λες μου ακουγονται σα θεωριες συνωμοσιας!!! Χαχαχαχα! Σιγα μην καθονται να στηνουν τετοιες πλεκτανες οι αντρες!! Εγω παντως 27 χρονια τωρα εχω γνωρισει φρουτα και φρουτα, αλλα τετοιον αντρα σαν αυτον που εχεις περιγραψει σε διαφορα ποστ δεν εχω γνωρισει ποτε!!!!!!!!!! Αρα ή εγω πεφτω σε εξαιρεσεις, ή εσυ μιλας για εξαιρεσεις!
    Οπως και ναναι καθενας ελκυεται και ελκυει και δεν ελκυει/ελκυεται απο συγκεκριμενους ανθρωπους γαι διαφορους λογους. Ετσι οι αντρες όπως και οι γυναικες. Δεν υπαρχει σωστο και λαθος. Ειναι ό,τι εχεις μαθει, ο,τι σου λειπει, ο,τι μοτιβο γινοταν στην οικογενεια σου, κλπ κλπ. Ως ενηλικας μπορει να διορθωσεις καποια θεματα, π.χ. οπως το να μην μπορεις να αγαπηθεις επειδη ειχες απορριπτικους γονειςς και μετεπειτα ασυνειδητα επιλεγεις απορριπτικους συντροφους. Αλλα δεν υπαρχουν οι ωραιοι συνωμοτες αντρες με στρατηγικα πλανα αποπλανησης γυναικων που λες. Ουτως ή αλλως οι ωραιοι οπως και οι ωραιες εχουν ουρα φαν κλαμπ και συνηθως δεν εχουν επενδυσει στο μυαλο τους, γιατι απο μικροι εχουν μαθει να αγαπιουνται για την εμφανιση τους και σε αυτην επενδυουν και αυτην χειριζονται προς αποκτηση συντροφων και θαυμαστων, οποτε δεν μπορουν να κανουν τα στρατηγικα πλανα που λες, κι αν γινεται κατι τετοιο που βλεπεις εσυ ειναι ασυνειδητο! Και παλι προσεξε, ειναι αυτο που για διαφορους λγοους μαθανε να κανουνε, δε μπορεις να κρινεις τους ανθρωπους ετσι, καλυτερα λοιπον να ασχοληθεις με τον εαυτο σου και να λυσεις εσυ τα ζητηματα που αντιμετωπιζεις, και ασε τους αλλους!!
    Έχω δει καταστασεις με τα ματια μου και δεν βγαζω αυτα που γραφω από το κεφάλι μου. Εύχομαι εσύ να σαι από τους χαρακτήρες που ξερουν να διακρινουν και δεν παρασύρονται στον ενθουσιασμό.
    Έχω και γω τα όποια δικά μου βιώματα και δυσκολίες που περασα στη ζωή όπως και πολλοί άλλοι εδώ και δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε εμπαιγμούς και κοροιδίες άμα διαφωνούμε με κάποιον!!! Να απαντάς στην ουσία αυτού που γραφω και όχι να γελοιοποιείς. Με τον εαυτό μου ασχολούμε και τον βελτιώνω και δεν χρειάζομαι τις υποδείξεις σου όπως και συ δεν χρειάζεται να δινεις σημασία στις δικές μου αμα δε σου κανουν.
    Άμα έμαθες τον τρόπο να ξεχωρίζεις τους σωστούς από τους λάθος παρέθεσε τον. Ελπίζω να μην είσαι σαν κι αυτες που με μια ματιά και πεντε λέξεις που θα ακούσουν απ τον άλλο κρίνουν αμέσως αν θα προχωρήσουν μαζί του ή όχι.
    Να ξερεις ότι παρα τις απορρίψεις, οι έστω πολύ λίγες που μου δωσαν την ευκαιρία, με αγάπησαν γιατί ήμουν πιστός μαζί τους και εννοιωσαν ασφάλεια, τους δόθηκα κυριολεκτικά, δημιούργησα τις καλύτερες συνθηκες ψυχικής επικοινωνίας και έκανα τα παντα για να ειναι ευττυχισμένες.
    γιάννης

Senior Member
    Νομίζω ότι δεν υπάρχει σχέση που να είναι "ψεύτικη". Παλιότερα μου είχε πει κάποιος ότι δεν έχω κάνει ούτε μία επιφανειακή σχέση. Δεν καταλάβαινα. Νόμιζα ότι έτσι είναι οι σχέσεις. Οι τρόποι που αρχίζουν είναι πολλοί, μ'αρέσει όταν αρχίζουν μ'ένα γέλιο. Μία νομίζω ήταν επιφανειακή κι αυτή με "σταύρωσε". Όλο παράδοξα η ζωή μας χαχα (αλλά είναι ωραία η πουτνα)

Senior Member
    ....Εδώ θα λεγα να μην παρασυρόμαστε από ενθουσιασμό. Στις περισσότερες σχέσεις σημερα διακρίνετε περισσότερο ενθουσιασμός και λιγότερο ψυχική σύνδεση και αυτό είναι ίσως μια από τις αιτίες που πολλές σχέσεις δεν αντέχουν στο χρόνο.

Συμφωνώ ότι υπάρχουν και σωστές επιλογές που αλλάζουν στην πορεία των ετών, μέσα από καταστάσεις της ζωής.

...
    γιατιιιι βρε γιαννης να μην παρασυρομαστε απο ενθουσιασμο???
    υπαρχει ομορφοτερο πραγμα , ΕΙΔΙΚΑ στις ερωτικες σχεσεις, απο το να ζεις κατι στον καιρο του, οσο εισαι ενθουσιασμενος, με παθος και να δινεσαι?
    τις στιγμες σου μοιραζεσαι, δεν δινεις και την ψυχη σου στον διαβολο, ελεος!!!!
    ασε να παρασυρθουμε αν ολες μας οι αισθησεις λενε 'ΝΑΙ"! κι αν το πραγμα στραβωσει, παμε παρακατω, δεν επεσε η ζαχαρη στο νερο, ουτε θα μας γυρισουν τα δαχτυλιδια πισω...
    Last edited by Remedy; 24-03-2011 at 11:27.

Senior Member
    Προσωπικά το πρόβλημα μου ήταν άλλο. Αν για κάποιο λόγο κάτι τελείωνε, το θεωρούσα και καλά ύστατη προσβολή στο θέσφατο πρόσωπο μου και μουλάρωνα ακόμα και φιλία να ήθελε να κρατήσει η κοπελιά (ενδεχομένως και με απώτερο σκοπό, όταν ηρεμούσαν λίγο τα πράγματα). Σαν να έχω καλυτερεύσει λίγο σ' αυτό. Αυτό το χαίρομαι λιγάκι στον εαυτό μου. Νομίζω λέγεται ενηλικίωση (μπλιααχ)

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    Προσωπικά το πρόβλημα μου ήταν άλλο. Αν για κάποιο λόγο κάτι τελείωνε, το θεωρούσα και καλά ύστατη προσβολή στο θέσφατο πρόσωπο μου και μουλάρωνα ακόμα και φιλία να ήθελε να κρατήσει η κοπελιά (ενδεχομένως και με απώτερο σκοπό, όταν ηρεμούσαν λίγο τα πράγματα). Σαν να έχω καλυτερεύσει λίγο σ' αυτό. Αυτό το χαίρομαι λιγάκι στον εαυτό μου. Νομίζω λέγεται ενηλικίωση (μπλιααχ)
    κοιτα
    το τι σχεση κρατας "μετα" ειναι αλλο θεμα.
    το μουλαρωμα δεν ειναι καλος συμβουλος βεβαια, αλλα μπορει να σου κανει κακο η "φιλικη" σχεση με το αλλο προσωπο.
    οτι μας κανει κακο, το αποφευγουμε.
    δεν χρειαζεται να ταλαιπωρουμαστε για να μας πει καποιος, προοδευτικους...

Senior Member
    Σωστό κι αυτό : )

γιατιιιι βρε γιαννης να μην παρασυρομαστε απο ενθουσιασμο???
    υπαρχει ομορφοτερο πραγμα , ΕΙΔΙΚΑ στις ερωτικες σχεσεις, απο το να ζεις κατι στον καιρο του, οσο εισαι ενθουσιασμενος, με παθος και να δινεσαι?
    τις στιγμες σου μοιραζεσαι, δεν δινεις και την ψυχη σου στον διαβολο, ελεος!!!!
    ασε να απρασυρθουμε αν ολες μας οι αισθησεις λενε 'ΝΑΙ"! κι αν το πραγμα στραβωσει, παμε παρακατω, δεν επεσε η ζαχαρη στο νερο, ουτε θα μας γυρισουν τα δαχτυλιδια πισω...
    Ίσως δεν το διευκρίνησα. Όταν λέω «παρασυρόμαστε από ενθουσιασμό» εννοώ από τις αρλουμπες, το ωραίο επικοινωνιακό ύφος, τα ψέματα του καθενος που παρουσιάζει τον εαυτό του σπουδαίο, που ξερει να διεγείρει τα γυναικεία συναισθήματα για να κανει καποια να τον ακολουθήσει και να τον αγαπήσει. Αυτό το είδος ενθουσιασμού εννοώ!! Δεν εννοώ τον ωραίο ενθουσιασμό, τον έντονο ενθουσιασμό που δινεσαι ψυχη και σωμα, τις ατέλειωτες ωρες αγκαλιάς, τον έρωτα, που ακολουθούν μια ωραία γνωριμία.Συμφωνούμε;
    γιάννης

Senior Member
    τι να γινει τωρα δηλαδη?δεν υπαρχει αλλος τροπος απο το crush -test!!!

και κατι ακομα.
    Ακριβώς! Αυτή είναι η ζωή έξω από τη γυάλα.

Και να συμπληρώσω επάνω στο θέμα με τους άπιστους γόηδες.
    Όταν κάποιος δηλώνει εξαρχής, συχνά με καμάρι, ότι ήταν άπιστος σε όλες τις σχέσεις του ως τώρα, γιατί να περιμένουμε ότι μ' εμάς θα είναι πιστός?
    Δεν είναι απλά και μόνο ματαιοδοξία - εγώ δεν είμαι σαν τις άλλες, εμένα με αγάπησε πραγματικά, εγώ θα τον αλλάξω και θα τον κάνω να μην έχει μάτια για άλλη γιατί είναι μοναδική!
    Ποιος φταίει λοιπόν στο τέλος? Τουλάχιστον αυτός ήταν (εν μέρει) ειλικρινής.
    Και δυστυχώς, εμείς δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και δεν καταφέραμε να τον γιατρέψουμε! :rolleyes:

Senior Member
    Έχω δει καταστασεις με τα ματια μου και δεν βγαζω αυτα που γραφω από το κεφάλι μου. Εύχομαι εσύ να σαι από τους χαρακτήρες που ξερουν να διακρινουν και δεν παρασύρονται στον ενθουσιασμό.
    Έχω και γω τα όποια δικά μου βιώματα και δυσκολίες που περασα στη ζωή όπως και πολλοί άλλοι εδώ και δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε εμπαιγμούς και κοροιδίες άμα διαφωνούμε με κάποιον!!! Να απαντάς στην ουσία αυτού που γραφω και όχι να γελοιοποιείς. Με τον εαυτό μου ασχολούμε και τον βελτιώνω και δεν χρειάζομαι τις υποδείξεις σου όπως και συ δεν χρειάζεται να δινεις σημασία στις δικές μου αμα δε σου κανουν.
    Άμα έμαθες τον τρόπο να ξεχωρίζεις τους σωστούς από τους λάθος παρέθεσε τον. Ελπίζω να μην είσαι σαν κι αυτες που με μια ματιά και πεντε λέξεις που θα ακούσουν απ τον άλλο κρίνουν αμέσως αν θα προχωρήσουν μαζί του ή όχι.
    Να ξερεις ότι παρα τις απορρίψεις, οι έστω πολύ λίγες που μου δωσαν την ευκαιρία, με αγάπησαν γιατί ήμουν πιστός μαζί τους και εννοιωσαν ασφάλεια, τους δόθηκα κυριολεκτικά, δημιούργησα τις καλύτερες συνθηκες ψυχικής επικοινωνίας και έκανα τα παντα για να ειναι ευττυχισμένες.
    Ουπς, λάθος παράθεση.

Senior Member
    Γέλασα αρκετά με αυτό το : ««να καθεσαι στο σπίτι, να ντανευεις και να περιμένεις με το ταχυδρομείο»». Στα σοβαρα: αν δεν κινηθεί, αν δε ψάξεις κανείς από μόνος, ακόμα κι αν χρειαστεί να φτασει στο βούρκο, δεν πρόκειται ποτέ να βρει. Δεν έρχεται από μόνο, πρέπει πρώτα να το κυνηγήσεις.
    Είναι και το να μαθουμε να ξεχωρίζουμε τους «ΣΩΣΤΟΥΣ» από τους λαθος. Εδώ θα λεγα να μην παρασυρόμαστε από ενθουσιασμό. Στις περισσότερες σχέσεις σημερα διακρίνετε περισσότερο ενθουσιασμός και λιγότερο ψυχική σύνδεση και αυτό είναι ίσως μια από τις αιτίες που πολλές σχέσεις δεν αντέχουν στο χρόνο.

Το «αποτέλεσμα» ειναι το τέλος της πορείας, μεσα στην οποια ανακαλύπτεις το σωστό και το λάθος.
    Για τα πέντε χρόνια, αν ρωτούσαμε την κοπέλα αν αυτά τα πέντε χρόνια υπήρχε αμοιβαία ψυχική συνδεση και αληθινή αγάπη μεταξύ τους τι θα μας απαντούσε;

Πω πω!! φαίνεται πάμε να ξαναξεκινήσουμε την ίδια συζήτηση που μας παίδευε για μέρες σε άλλο θέμα και κάπως βαρίεμαι .......... Έχω βιώσει καταστάσεις γι αυτό μιλώ σε έντονο ύφος, αλλά πραγματικά λυπάμαι να διαβαζω αυτους τους χωρισμούς.
    Όσο είμαστε νέοι παρασυρόμαστε πιο συχνά από ενθουσιασμό, και καλά κάνουμε. Φαντάσου στα 17 στα 20 και στα 25 να φερόμασταν με τη σοφία των 60. Πόσα θα είχαμε χάσει από τη ζωή! Κάθε πράγμα στον καιρό του λοιπόν.
    Αν ερωτευτείς πολύ πιθανόν να πονέσεις. Δεν μπορείς να ερωτευτείς μέσα στην ασφάλεια.
    Δε ζηλεύω καθόλου τους ανθρώπους που από μικροί ζουν τη ζωή τους με μεγάλη σύνεση και προφυλάξεις. Αντίθετα τους λυπάμαι. Δεν υπήρξαν νέοι.
    Και βρίσκω λάθος την τάση να κρίνουμε τις σχέσεις και κατ' επέκταση τη ζωή μας εκ του αποτελέσματος. Ποιού αποτελέσματος άραγε?
    Τη ζωή τη βλέπω σαν ένα ταξίδι.
    Όσα πιο πολλά συναντήσεις, όσο πιο πολλές φορές λοξοδρομήσεις επειδή έχασεις το δρόμο σου ή επειδή αποφάσισες ν' αλλάξεις πορεία, τόσο πιο ενδιαφέρον θα είναι το ταξίδι. Πόσο βαρετό θα ήταν αυτό το ταξίδι αν κάθε στιγμή ξέρουμε που πάμε και που βρισκόμαστε, δεν συναντούσαμε ποτέ φουρτούνα, δεν χάναμε ποτέ τον δρόμο μας και δεν καθυστερούσαμε καθόλου στον προορισμό μας?
    Ο μόνος σίγουρος προορισμός είναι ο θάνατος. Κι εκεί θα φτάσουμε κάποια στιγμή σίγουρα. Αργά η γρήγορα. Εγώ πάντως δε βιάζομαι.

Senior Member
    Εγώ πιστεύω ότι πριν "Αράξεις" (όχι καθήσεις) πρέπει να έχεις ζήσει κάποια πράγματα γιατί μετά θα το έχεις σαράκι. Άσε που μαθαίνεις και να ξεχωρίζεις έτσι. (την απιστία τη θεωρώ τη χειρότερη ξεφτίλα).

Από την άλλη υπάρχει κι η άλλη θεωρεία ότι όσα περισσότερα έχεις κάνει τόσο μειώνεται η δυνατότητα σου για πραγματικό δέσιμο (με άλλα λόγια το έχασες το πλοίο)
    Last edited by alexandros3; 24-03-2011 at 15:02.

Page 6 of 21 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast