με αφησε για αλλη.. - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 21 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 303
    Senior Member
    Quote Originally Posted by katestrammeni View Post
    σημερα με τα χιλια ζορια αφου εμαθα κι αλλα πραγματα για αυτην κι οτι 1 μηνα τωρα με φλομωσε στο ψεμα, μου ειπε οτι με βλεπει φιλικα. ενιωσα 1000 μαχαιρια να μπαινουν στην καρδια.αρχισα να εχω τρεμουλο και σπασμους.πηγα να πεσω απο το μπαλκονι και με σταματησε η φιλη μου.εχω αναγουλες τωρα.να δω τι μερα θα ξημερωσει αυριο.ο προδωτης..διπροσωπος..ψευτη ς.. νιωθω σαν να πεθανε ενας συγγενης μου ειναι φυσιολογικο αυτο????

τι λες βρε ιωαννη?
    εδω ο τυπος της εχει πει οτι την βλεπει πλεον φιλικα , και η κοπελα θα ρωταει σαν την αστερω, "μηπως τοτε θαθελες να παντρευτουμε και να κανουμε 8 παιδια?"
    δεν νομιζεις οτι προηγειται η επιθυμια για μια εντονη σχεση, πριν τον γαμο κι οχι αυτο το κυνηγητο που του κανει κι αυτος ειναι "τραβατε με κι ας κλαιω"?
    ενας τροπος υπαρχει.
    να ξεκαθαρισει την θεση της, λεγοντας οτι δεν ενδιαφερεται για μια "περιπου" σχεση και ΓΕΙΑ.
    αν οντως ειναι κατι σημαντικο γι αυτον, θα κανει αυτος την κινηση που πρεπει.
    η κατεσρτραμενη εχει κανει αρκετες κινησεις και δεν εχει αποδωσει καμια...

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τι λες βρε ιωαννη?
    εδω ο τυπος της εχει πει οτι την βλεπει πλεον φιλικα , και η κοπελα θα ρωταει σαν την αστερω, "μηπως τοτε θαθελες να παντρευτουμε και να κανουμε 8 παιδια?"
    δεν νομιζεις οτι προηγειται η επιθυμια για μια εντονη σχεση, πριν τον γαμο κι οχι αυτο το κυνηγητο που του κανει κι αυτος ειναι "τραβατε με κι ας κλαιω"?
    ενας τροπος υπαρχει.
    να ξεκαθαρισει την θεση της, λεγοντας οτι δεν ενδιαφερεται για μια "περιπου" σχεση και ΓΕΙΑ.
    αν οντως ειναι κατι σημαντικο γι αυτον, θα κανει αυτος την κινηση που πρεπει.η κατεσρτραμενη εχει κανει αρκετες κινησεις και δεν εχει αποδωσει καμια...
    Το απόσπασμα από μηνυμα της κοπέλας (την οποια δεν θελω να αποκαλώ κατεστραμμένη παρά το ότι η ίδια επιμενει να χρησιμοποιεί αυτό το επωνυμο) το οποίο παραθέτεις είναι πιο παλιο. Το πιο πάνω μηνυμα το έγγραψα με βάση αυτά που μας έχει πει χθες προχθές.

Γιατί δεν τον διώχνει (και να του το πει ξεκάθαρα) αφού της έχει κάνει πολλά και την κοροιδεύει; για ποιο λόγο επιμένει να του δίνει σημασία; γιατί δεν κοβει τελείως την επικοινωνία μαζί του και να αλλάξει σελίδα; μήπως κατά βαθος είναι ακόμα κολλημένη μαζί του και τον θέλει; και άρα αυτός είναι ο λόγος; αν έτσι έχουν τα πράγματα τότε σωστά της λέω να του ζητήσει να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Αυτό που λες ότι πρέπει «να προηγειται η επιθυμια για μια εντονη σχεση, πριν τον γαμο» , πέντε χρόνια είχαν σχέση! Πέντε χρόνια είναι λίγα για να ξέρουν αν έχουν εντονη επιθυμία, αν είχαν έντονη σχέση και συνεπώς αν το επόμενο τους βημα είναι ο γάμος; εκτός κι αν τα πεντε χρόνια ήταν καλαμπούρι ή δεν ξέρω τι άλλο........ Αν ήταν καλαμπούρι τότε συμφωνώ μαζί σου ότι πρέπει να γνωριστούν πρώτα καλά, να επιθυμήσουν ο ένας τον άλλο και έχει ο Θεός.........

(αφησαμε τα δικά μας και λυνουμε των αλλονων)
    γιάννης

Senior Member
    Η κατάληξη κάθε σχέσης δεν είναι απαραίτητα ο γάμος.

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Η κατάληξη κάθε σχέσης δεν είναι απαραίτητα ο γάμος.
    Συμφωνώ. Η κατάληξη είναι: α) γαμος, β) χωρισμός, γ) συμβίωση ως εαν να είχαν παντρευτεί χωρίς να υπάρχει στη μέση ο τυπος του γαμου, δ) πλατωνική σχέση δηλαδή φιλία. Κάτι άλλο;.........
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Συμφωνώ. Η κατάληξη είναι: α) γαμος, β) χωρισμός, γ) συμβίωση ως εαν να είχαν παντρευτεί χωρίς να υπάρχει στη μέση ο τυπος του γαμου, δ) πλατωνική σχέση δηλαδή φιλία. Κάτι άλλο;.........
    Κάποιοι μπορεί να έχουν ερωτική σχέση μακροχρόνια και να ζει ο καθένας στο σπίτι του. Από επιλογή και των δύο. Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο, αλλά συμβαίνει.

Junior Member
    Κάποιοι μπορεί να έχουν ερωτική σχέση μακροχρόνια και να ζει ο καθένας στο σπίτι του. Από επιλογή και των δύο. Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο, αλλά συμβαίνει.
    Στην περίπτωσή μας εδωπέρα όμως το πιο πιθανό είναι να ζει ο καθένας σπίτι του για να μπορεί ο πρώην (?) της κατεστραμμένης να φέρνει γκόμενες στο δικό του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by spinner View Post
    Στην περίπτωσή μας εδωπέρα όμως το πιο πιθανό είναι να ζει ο καθένας σπίτι του για να μπορεί ο πρώην (?) της κατεστραμμένης να φέρνει γκόμενες στο δικό του.
    Στην περίπτωσή μας δε νομίζω ότι υφίσταται πλέον σχέση.

Junior Member
    Προφανώς. Το όλο πρόβλημα δεν είναι για μένα το αν τη θέλει ή όχι ο συγκεκριμένος, όσο το τι θεωρεί η Κατεστραμμένη σχέση. Και αυτή πρέπει να είναι η βάση της συζήτησης, για να μπορεί να υπάρχει ένα εποικοδομητικό αποτέλεσμα από όλη αυτή τη συζήτηση.

Senior Member
    οτι και να λετε, οτι υποθεσεις και να κανετε εγω απλα θελω καποιον να μιλαω. δεν μπορω να τα πω σε κανεναν αλλον αυτα. εχει αρχισει παλι το στομαχι μου να ανακατευεται παρα τα χαπια που παιρνω. αν συνεχιστει αυτη η κατασταση θα βαλω ενα τελος.δε μπορω αλλο,δεν αντεχεται. τον θελω απεγνωσμενα τωρα, πιο πολυ απο ποτε.νιωθω ανικανη να συνεχισω τη ζωη μου και να βρω καποιον αλλο.αφου παντα αυτον θα σκεφτομαι. ολα μου φαινονται ανουσια πλεον, δεν αντεχω αλλο κλαμα. δεν το περιμενα αυτο απο μενα,ημουν παντα δυνατη. τωρα διαλυθηκα..

Junior Member
    Είναι απόλυτα κατανοητά αυτά που λες, για τον αλφα ή βήτα λόγο έχεις φτάσει σε αυτή την κατάσταση. Προσωπικά δεν κάνω υποθέσεις, βασίζομαι σε ότι μας λές τόσο καιρό. Αν θες ουσιαστική βοήθεια μίλα σε κάποιο φίλο ή φίλη σου που σε ξέρει λίγο καλύτερα, ή αναζήτησε τη βοήθεια ειδικού.

Senior Member
    Quote Originally Posted by katestrammeni View Post
    οτι και να λετε, οτι υποθεσεις και να κανετε εγω απλα θελω καποιον να μιλαω. δεν μπορω να τα πω σε κανεναν αλλον αυτα. εχει αρχισει παλι το στομαχι μου να ανακατευεται παρα τα χαπια που παιρνω. αν συνεχιστει αυτη η κατασταση θα βαλω ενα τελος.δε μπορω αλλο,δεν αντεχεται. τον θελω απεγνωσμενα τωρα, πιο πολυ απο ποτε.νιωθω ανικανη να συνεχισω τη ζωη μου και να βρω καποιον αλλο.αφου παντα αυτον θα σκεφτομαι. ολα μου φαινονται ανουσια πλεον, δεν αντεχω αλλο κλαμα. δεν το περιμενα αυτο απο μενα,ημουν παντα δυνατη. τωρα διαλυθηκα..
    Πολύ υπερβολικά μου ακούγονται όλα αυτά. Αν όμως πράγματι νιώθεις έτσι, καλύτερα να επισκεφτείς έναν ειδικό. Μπορεί να έχεις κατάθλιψη.

Senior Member
    Ας συνοψισουμε. Ενας αντρας, λεμε ο Πιπης, εχει σχεση με την Ποπη 5 χρονια, αυτη παει με Ερασμους εξωτερικο λιγους μηνες, επιστρεφει, και μαθαινει απο αλλου οτι ο Πιπης εχει κι αλλη γυναικα, την Κουλα, μετρια και σαχλη, χειρτοερα απο την Ποπη. Η Ποπη την βλεπει και στο κινητο του Πιπη που την εχει βαλει φοντο. Τον ρωταει αν εχει αλλη αλλα αυτος το αρνειται. Παρολα αυτα η Ποπη τον θελει ακομα. Τον ρωταει ποια ειναι αυτη στο κινητο και αυτος κανει την παπια. Παρολα αυτα η Ποπη συνεχιζει να βγαινει με τον Πιπη, γιατι ειναι ομορφος και δε μπορει να δεχτει οτι τον χαιρεται και αλλη. Τι ξερουμε για αυτον και για τη σχεση τους αυτα τα 5 χρονια? Λιγα πραγματα. α) Οτι ειναι ο πιο ομορφος απο ολους (ενταξει αυτο δικαιολογειται λογω ερωτα) β) οτι ειναι τελειος (?) γ) οτι αλληλολατρευονταν (?) και γ) οτι εχουνε κοινους προβληματισμους και ανησυχιες και οτι δ) πριν απο αυτην ειχε μια σχεση 2,5 χρονια που την ειχε απατησει 12 φορες. Η Ποπη ειναι σιγουρη οτι με οποιονδηποτε αλλο αντρα α) θα περναει χειροτερα (χειροτερα απο το να μην την θελει και να εχει αλλη και να της λεει ψεματα γινεται? α ναι να την βαραει και να παιζει τα χρυσαφικα της στο μπαρμπουτι) και θα συμβιβαστει (δλδ τωρα δεν ειναι καθολου συμβιβασμενη που τον μοιραζεται με αλλη τοσους μηνες και ανεχεται τα ψεματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).
    Συνοπτικα, βγαινουν καθε μερα για καφε, μιλανε στο τηλ, δεν την εχει χωρισει, αρα μαλλον τα εχουν ακομα απο οτι λεει η ιδια, αλλα ταυτοχρονα οχι, δεν ειναι μαζι, γιατι απο οτι καταλαβα δεν το κανουν πια! Ειναι και μαζι και χωρια δλδ. Γιατι αυτος εχει (και) αλλη, και για αυτο η Ποπη αν και βγαινει μαζι του τωρα, σκεφτεται συνεχεια την επομενη της σχεση, βγαινει μπας και γνωρισει αλλον, αν και αυτος της δινει ελπιδες, η Ποπη του λεει οτι τον αγαπαει και αυτος απανταει με κατι ασχετο για να ξεφυγει και να της ριξει το μπαλακι, της λεει να του το αποδειξει. Ηθελα να ηξερα η Κουλα δεν εχει παρει χαμπαρι τπτ ολο αυτο τον καιρο?
    τελικα της λεει οτι την βλεπει φιλικα και μετα απο λιγο καιρο το κανουνε παλι. Μετα της λεει οτι εχει προσωπικα προβληματα και θελει χρονο και οτι της ειπε οτι την βλεπει φιλικα επειδη τον εβριζε. Οταν τον ξαναβριζει, της λεει οτι θα παει να κοιμηθουνε αγκαλιτσα. Επιπλεον, τωρα ορκιζεται οτι δεν εχει αλλη, και οτι δεν θα τον πετυχει ποτε πουθενα με αλλη. Η Ποπη λεει οτι αυτο που θελει ειναι να της πει να χωρισουν και τον παρακαλαει να της το πει (εδω λιγο το δραμα παιρνει πρωτο ρολο), ενω ειναι ξεκαθαρο οτι με τπτ δε θελει να τον χασει, και με αυτα που του λεει τελικα τον τσιτωνει ωστε αυτος δεν μιλαει για χωρισμο, αντιθετως, πετυχαινει το αντιθετο, αυτο που πραγματικα θελει η Ποπη, της μιλαει για αγαπες και λουλουδια, και οτι ολα ειναι καλα, και να παει μαζι του στην επαρχια. Για του λογου το αληθες:

"06-04-2011 13:01 #191
    katestrammeni
    και η αληθεια ειναι οτι τον θελω πισω απεγνωσμενα"

"07-04-2011 17:46 #204
    katestrammeni
    τον θελω απεγνωσμενα τωρα, πιο πολυ απο ποτε."

Αμα ολα αυτα φαινονται νορμαλ, σηκωνω τα χερια ψηλα!
    Last edited by carrie; 07-04-2011 at 21:40.

Senior Member
    Πάντως Carrie, είσαι μανούλα στις περιλήψεις!

Banned
    Καλα την καρυ την παω με χιλια.Ξερει να μηλαει μεσα σου χωρις να σε μειωσει χωρις να σε προσβαλει παντα με γλυκο τροπο.Ακομα και τα λαθη που κανουμε μας τα τονιζει με απολυτα ομορφο και σεμνο τροπο που σου ρχετε να κανεις συνεχεια λαθη επιτηδες και να σε συμβουλευει.λολολολ.
    Πιστευω οτι η Καρυ εδω μεσα ειναι παραδειγμα προς μιμηση!:)

Senior Member
    Πάντως Carrie, είσαι μανούλα στις περιλήψεις!
    marian ειχα μπερδευτει τοσο πολυ με αυτο το θεμα, γιατι τα στοιχεια για την κατασταση ξεφυτρωνανε σε διεσπαρμενα ποστς, που ειπα να το κανω αυτο για να καταλαβω κι εγω και οι αλλοι τι γινεται γιατι εγω προσωπικα ειχα αρχισει να νομιζω οτι δε γινεται να γινονται ολα αυτα! Αλλα το ξεκαθαρισα τωρα! Και ειπα οτι ισως καταλαβει και η ιδια κατι παραπανω ετσι!

Quote Originally Posted by panikoula View Post
    Καλα την καρυ την παω με χιλια.Ξερει να μηλαει μεσα σου χωρις να σε μειωσει χωρις να σε προσβαλει παντα με γλυκο τροπο.Ακομα και τα λαθη που κανουμε μας τα τονιζει με απολυτα ομορφο και σεμνο τροπο που σου ρχετε να κανεις συνεχεια λαθη επιτηδες και να σε συμβουλευει.λολολολ.
    μακαρι να το καταλαβαιναν και μερικοι αλλοι αυτο, αλλα ετσι ειναι δε γινεται να αρεσουμε σε ολους!

Page 14 of 21 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast