Results 286 to 300 of 303
Thread: με αφησε για αλλη..
-
28-04-2011, 23:50 #286
- 28-04-2011, 23:52 #287
29-04-2011, 08:30 #288
Το ξέρω ότι είσασταν πεντε χρόνοα μαζί και όχι 5-6 μήνες όπως ξέρω και το ότι με αυτήν που χε σχεση πριν από σενα την είχε απατήσει τουλάχιστον 10 φορές. Τα χω διαβάσει επανηλημμένα. Λες «κάποια στιγμη του πέρασε», μα αφού ειχες ενδείξεις ότι μπορούσε να συμβεί αυτό, όταν την άλλη λες την απάτησε 10 φορές και όταν βγαινατε μαζί το ματι του κοιταζε αλλες κοπέλες, αυτά τι είναι; με αυτά είσαι βεβαιη ότι πεντε χρόνια ήταν πιστός σε σενα; αν σε αγαπούσε πραγματικά όχι μερικούς μήνες που έλειψες στο εξωτερικό, χρόνια ολόκληρα θα σε περίμενε πιστός σε σενα να επιστρέψεις!!
Αρχίσατε να συναντιόσαστε, κι αυτό γινεται και με δική σου πρωτοβουλία όχι μόνο δική του, επειδή ακόμα τον γουστάρεις. Και άλλο να βρεις αυτόν θα σκέφτεσαι, κι ο άλλος θα πληρώνει τα λάθη της σχέσης που ειχες μαζί του. Συνεχίζεις να ασχολείσαι μαζί του επειδή τον γουστάρεις και τον θελεις. Αν δεν το γουσταρες θα χες κοψει καθε επικοινωνία μαζί του εδώ και καιρό. Μην περιμένεις ειλικρίνεια από αυτόν, τόσο καιρό σε κοροιδεύει, είναι με την άλλη αλλά θελει να σε βλεπει και σενα, να σεχει δεδομενη και να μη σου ξεκαθαριζει τι θελει, με το που εφυγες για λιγο στο εξωτερικό δεν σεβάστηκε τα τόσα χρόνια σχέσης, την προηγούμενη την απατούσε και δεν ξερεις σιγουρα αν εκανε το ίδιο και για σενα, τυχαία ανακάλυψες ότι τα φτιαξε με άλλη. Μετά από όλα αυτά περιμένεις ειλικρίνεια; Τι να σου πει «δεν θελω να μαστε μαζί», σιδηροδέσμια σε κρατά και δεν μπορείς να φύγεις; όποτε θες φεύγεις, δε χρειάζεται να σου το πει αυτός, απλά κατά βάθος τον γουστάρεις.
Σου το ξαναεπαναλαμβάνω, τόσα χρόνια ζούσες μια ψευδαίσθηση, ήταν ωραίος άρα ήταν σε όλα ωραίος και έτσι όλα τα πλην στο χαρακτήρα του δεν μπορούσες να τα δεις. Στο χέρι σου πάντως είναι και να τον ξεπεράσεις, και εσύ να τερματίσεις την κατάσταση αυτή και άλλον να βρεις. Αν όμως νοιώθεις ότι τον θελεις κάνε την προσπάθεια σου να τα ξαναφτιάξετε, όμως θα πρέπει να τον δεχτείς και να τον ανεχτείς σαν χαρακτήρα.
Και άλλαξε και νικ νεημ. Σου το χουν πει και άλλοι εδώ.γιάννης
29-04-2011, 08:49 #289
Ίσως τα γραφω όλα αυτά σαν παράπονο, έχω δει γυναίκες πόσο ευκολα ελκύονται από καποιους και πόσο εύκολα επίσης απορρίπτουν άλλους. Και επιμένω όταν λέω καποιοι ξερουν να τις θαμπώνουν και αυτες ευκολα να γοητευονται.
Βαρέθηκα, όπως φαίνεται και συ, να διαβαζουμε σ’ αυτό το φορουμ την ίδια ακριβώς ιστορία να επαναλαμβάνεται τόσες και τόσες φορές με διαφορετικά καθε φορά πρόσωπα. Προσπάθησε να τα συνδέσεις μ΄αυτά που συνέχεια γράφω, για τα οποία και πολλές με παρεξηγούν εδω, ίσως έχω δίκαιο. Απορρίπτετε εύκολα άντρες χωρίς να τους δωσετε καθόλου την ευκαιρία επειδή σας φαίνονται ήρεμοι, ήσυχοι, δεν ξερουν καλά να φλερταρουν, ουτε να πείθουν και δεν το χουν να ναι κολλιτσιδες. Άλλοι όμως φαινονται στα ματια σας γοητευτικοί και δυνατοί. Και ξερουν στη συνεχεια καλά τον τρόπο να σας κατακτήσουν. Αυτούς θέλετε. Έχεις και εμπειρία απ ότι λες. Δε λέω ότι δε συμβαίνει και με κοπέλες το ίδιο.
Ούτε βγάζω τα όσα λέω εδώ από το κεφάλι μου, έχω δει αρκετά στη ζωή μου και ξέρω. Και πιστεύω συμφωνείς μαζί μου για αυτά τα οποία λεω δημιουργούν μια ευτυχισμένη σχεση που να αντεχει στο χρονο.γιάννης
29-04-2011, 17:14 #290
σημερα κοντευει το στομαχι να μου βγει απο το στομα..
29-04-2011, 18:15 #291
Προσωπικα δεν μου αρεσουν καθολου οι γοηδες-πεφτουλες-κολλιτσιδες,το τελειως αντιθετο.Προτιμω να μου μιλαν και να κοκκινιζουν,κι αυτος που με δουλευε ειχε πολυ σοβαρο στιλακι,εως συνεσταλμενος...ειναι να μην πεσεις σε ανθρωπο που το χει να λεει ψεματα και το πως μας φαινετε δεν εχει καμια σημασια.Αυτο που λες με τις ευκαιριες που δεν δινουμε σε ηρεμους αντρες δεν ισχυει,εκτος του οτι συνηθως απο τετοιους ελκωμαι,εχει να κανει με το αν θα υπαρξει χημεια απο την αρχη.
Ισως ακουστει ασχημο αλλα δεν μου χει τυχει ποτε να βγαινω πολυυυυ καιρο με καποιον,γιατι ειναι καλο παιδι,με την ελπιδα να νοιωσω ερωτικη ελξη μετα.Αυτο το νοιωθω απο την αρχη και συνηθως ειναι αμοιβαιο.Δεν σε παρεξηγω γιαυτα που λες,ετσι κι αλλιως δεν εχω διαβασει απαντησεις σου σε αλλα θεματα
02-05-2011, 08:32 #292
Είναι κάτι σαν κλικ. Την ερωτική λεξη τη νοιώθεις από την αρχή, αρκεί να ναι αμοιβαίο. Άμα δε τη νοιώσεις απλά δεν προχωράς. Δεν περιμένεις να σου βγει με τον καιρό.
Και καλήτερα να γνωρίζει κανεις τον άλλο και να μη θαμπώνεται πριν προχωρήσει μαζί του, τόσο απ αυτούς που το παιζουν γοηδες και δυνατοί όσο κι απ αυτούς που δείχνουν συνεστλμένοι και κρυβουν όμως παγίδες.
Αυτά που συνήθως γραφω Μαριλίτα είναι για ερωτική έλξη που να συνοδεύεται από ειλικρίνεια, εμπιστοσύνη, αγάπη και αλληλοστήριξη, για να αντέχει στο χρόνο. Και δε ξέρω αν αυτά κούγονται εξωπραγματικά ή γελοία.......για μένα όμως όχι.γιάννης
02-05-2011, 11:32 #293
Για να συμβούν έτσι τα πρ'αγματα(αν όντως έχουν συμβεί έτσι ) πάει να πεί οτι δεν αξίζει βρε κοπελιά το αγόρι.Δεν σε θέλει και βρήκε άλλη,άντε γειά.Θα βρεθείς καποια στιγμή σε ηλικία που θα λές τι μπιπ που έιμοθν και χαράμισα τόσο κλάμα, άγχος, για κάποιν που δεν μεήθελε?Θα σε θελήσει κάποιος άλλος.Το ίδιο έπαθα και εγώ στα 26 και έφτασα 32 με την ανάμνηση μιας καψούρας και πολύ κατάθλιψη απο πίσω μου.Το θέμα όμως είσαι εσύ και εσύ πρέπει να καταλάβεις οτι μέσα απο αυτές τις καταστάσεις βγαίνουμε πιο δυνατοί.Και στην τελική μίλα του καθαρά για το τι αισθάνεσαι και το τι έχεις μάθει.Το πολύ πολύ να χωρίσετε.Τώρα είναι καλύτερα δηλαδή?Αυτός ξέρεις τι ζόρι μπορεί να τραβάει/τραβούσε όσο και ρό έλλειπες?26 χρονών είναι μπορεί να του έτυχε κάτι στραβό και να βρήκε την συγκερκιμένη στιγμή κάποα παρηγοριά.Μην κατηγορείς ούτε αυτόν αλλά ούτε τον εαυτό σου.Συζήτα το!!!
03-05-2011, 20:22 #294
τωρα που ειμαι αθηνα και γυρναω ολη μερα το πρωι ψαχνοντας δουλεια και το απογευμα στις γυρες περναω τελεια και δεν τον σκεφτομαι ΚΑΘΟΛΟΥ.και το αστειο? με παιρνει συνεχεια τηλεφωνο και μου λεει μην τυχον σε ακουμπησει αλλος.ΝΤΟΙΝΚ! τι γινεται ρε παιδια? ειναι με γκομενα και τον νοιαζει τι κανει η πρωην? η πρωην πρεπει για την υπολοιπη ζωη της να μην παει με αλλον αντρα? wtf?
03-05-2011, 23:34 #295
....και να μην είχε μαλλιάσει η γλώσσα μας τόσο καιρό και να μην είχε μουδιάσει το χέρι μας να σου γράφουμε, να έλεγα πως έπεσες από τα σύννεφα....:)
Άντε κοριτσάκι μου συνέχισε τη ζωή σου. Εγωιστικά σε κυνηγάει, μη πέσεις στην παγίδα.
Βρες μια δουλειά κυνήγα εσένα και σε κανένα μήνα θα τα θυμάσαι και θα γελάς όλα αυτά.
Δεν θα πιστεύεις πόσο καιρό εχασες μυξοκλαίγοντας για κάποιον που τελικά δεν σου άξιζε....
Κοίτα λίγο γύρω σου, η ζωή μπορεί να τα ανατρέψει όλα άμα έχεις τα μάτια και την καρδιά σου ανοιχτά...
14-09-2013, 02:56 #296
Χριστέ μου τι μαλακίες έγραφα... ανακαλώ μετά από 2 χρόνια, μπορούν με κάποιο τρόπο να σβηστούν τα μηνύματα μου επειδή δίνω κάποιες περιττές πληροφορίες από τις οποίες μπορεί κάποιος που με ξέρει να καταλάβει ότι είμαι εγώ αν διαβάσει τυχαία το φόρουμ;
15-09-2013, 18:05 #297
Τελικά,πώς εξελίχτηκε η ιστορία σου?:)
16-09-2013, 02:08 #298
δεν εξελίχθηκε.
τίποτα.
θέλω να το ξεχάσω.να μην υπάρχει πουθενά αυτή η ιστορία, ούτε στο μυαλό μου ούτε στο ίντερνετ
γίνεται;
16-09-2013, 02:35 #299
Μια χαρά θαμένη ήταν! ....στο internet τουλάχιστον...μάντεψε όμως ποιος την ξέθαψε...! ναι, ναι....το μυαλό σου!
16-09-2013, 04:52 #300
Ε μα ηθελες και συ τον ωραιο γκομενο που ηξερες απο πριν οτι παιζει με πολλες. Μηπως ειναι μπαρμαν?