με αφησε για αλλη.. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 21 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 303
    Senior Member
    τοτε δουλευε και νυχτα και γνωριζε συνεχεια ατομα. με μενα ηταν αλλιως πως να σας το εξηγησω διαφορετικα? με παρακαλουσε οταν μαλωναμε κατι που δεν εκανε με την πρωην.ειμαι σιγουρη οτι δεν με εχει απατησει για αυτο αλλωστε τωρα που βρηκε αλλη δεν ειναι μαζι μου. αν ηθελε θα μπορουσε να ειναι και με τις 2. μεχρι να το καταλαβαινα δηλαδη.δεν τον δικαιολογω φερθηκε σαν καραμαλακας αλλα εμενα μου εχει κανει ζημια ανεπανορθωτη.

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    «Katestrammeni},

Φαίνεται πως η σχέση σου μαζί του να ταν ένας ενθουσιασμός, μια σχέση χωρίς βάθος. Από τα γραφόμενα σου φαίνεται ότι έδωσες υπέρμετρη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση, ότι ήταν ωραίος άντρας και παραγνώρισες το εσωτερικό, δηλαδή το αν ο ίδιος έννοιωθε ψυχική συνδεση μαζί σου όπως εσύ ενοιωθες γι αυτόν. Αυτό το τελευατίο μου φαινεται να ναι η διαφορά.

Και από την άλλη φαίνεται ότι είχες ενδείξεις ότι δεν ήταν σταθερός και πιστός, αφού καπου λες μιλούσε και με άλλες. Και σε ρωτω, είσαι βεβαιη ότι όλο αυτό τον καιρό που ήταν μαζί σου δεν μιλούσε σε καμιά αλλη; Είχες κολλήσει στην εξωτερική εμφάνιση και αφού ειχε την εξωτερική εμφανιση που ήθελες ζουσες στη ψευδαίσθηση ότι βρισκόσουν στην ιδανική σχέση. Αυτό σε έκανε να παραγνωρίσεις αρνητικά γνωρίσματα που μπορεί να χε ως χαρακτήρας και ζουσες στη ψευδαίσθηση ότι ο χαρακτήρας του ήταν ιδανικός. Αν σε αγαπούσε πραγματικά δε θα σ εγκατέλειπε. Και πουθενα δε λες ότι πληγώθηκε από το χωρισμό, ισα ισα φαινεται ότι όχι μόνο δεν τον πείραξε αλλά είναι σα να μη συνέβη τιποτα το΄ιδιαίτερο στη ζωή του.

Την πατησες όπως πολλά άλλα κοριτσια που ελκύονται από την ωραία εμφάνιση , που ο άλλος όμως τις βλεπει σαν γκομενες για να παιρνά καλά. Εσύ του δόθηκες ολότελα σαν υπαρξη, γι αυτο και βιώνεις όλη αυτή την κατάσταση. Αυτός δε φαινεται να σου δόθηκε καθόλου. Μέσα από την έλξη που έννοιωσες για το ωραίο βίωσες τη ψευδαίσθηση για όλα τα υπόλοιπα ως προς το άτομο του. Αν τον κανεις και επιστρεψει πιστευεις ότι θα τον αλλάξεις; θα αλλάξεις το χαρακτήρα του ή απλά θα ζεις και παλι στη ψευδαίσθηση της ευτυχίας και της σταθεότητας;

Σου συνιστω να προσπαθησεις σταδιακά να βιώνεις όσο γινεται λιγότερο έντονα τα αισθήματα που νοιώθεις, ρίξε το στο έξω αφού έστω και λίγο σε ηρεμά, ψάξε για δραστηριότητες που θελουν σκέψη ώστε να απορροφαται η σκεψη σου αλλού και να γινεται με τον καιρό λιγοτερο έντονο το συναίσθημα, αν θες κουβεντιασε το με τους γονείς σου ή και καποιο καλό ψυχολογο που θα σου δωσει κατευθυνσεις πως να το χειριστείς ψυχικά και μετα να το ξεπεράσεις. Και ξερω ότι δεν είναι και ευκολο να το ξεπεράσεις αφου τουχες δοθεί ψυχη και σωματι. Τουλάχιστον απάλυνε τον πονο, και μπορεις να το κανεις αυτό. Και από την αλλη κάνε το παθημα μάθημα, μάθε να ψάχνεις ολόπλευρα τον αλλο και να του δίνεσαι μετα που θα σαι βεβαιη για το άτομο. Μην αφηνεις τον ενθουσιασμό να επισκιάζει τα υπόλοιπα. Γι αυτ΄ έγινες «κατεστραμμένη».
    ιωάννη....μανιφέστο κατά των όμορφων είναι αυτό?

που είδες πως ήταν μια σχέση χωρίς βάθος που βασίστηκε στην εμφάνιση και τον ενθουσιασμό?
    Οι άνθρωποι ήταν πέντε χρόνια μαζί πριν η φίλη μας αποφασίσει να τον αφήσει για να πάει μετανάστρια να βρει την τύχη της.
    Εκείνη ξεκίνησε να τον αφήνει και κείνος, είτε πληγωμένος, είτε απο εγωισμό, είτε βλέποντας πως η σχέση τελειώνει έκανε κάτι άλλο το διάστημα που έλλειπε.
    Και δεν ...έγινε κατεστραμμένη.
    Σε μια δύσκολη φάση είναι που η έκβαση της θα δειξει αν έχει μείνει και στους δύο συναίσθημα ώστε να την ξεπεράσουν.

Quote Originally Posted by katestrammeni View Post
    τοτε δουλευε και νυχτα και γνωριζε συνεχεια ατομα. με μενα ηταν αλλιως πως να σας το εξηγησω διαφορετικα? με παρακαλουσε οταν μαλωναμε κατι που δεν εκανε με την πρωην.ειμαι σιγουρη οτι δεν με εχει απατησει για αυτο αλλωστε τωρα που βρηκε αλλη δεν ειναι μαζι μου. αν ηθελε θα μπορουσε να ειναι και με τις 2. μεχρι να το καταλαβαινα δηλαδη.δεν τον δικαιολογω φερθηκε σαν καραμαλακας αλλα εμενα μου εχει κανει ζημια ανεπανορθωτη.
    μη το συνεχίζεις όμως αυτό...
    αυτός φέρθηκε σαν καρα@@ς αλλα και συ τον παράτησες και έφυγες.
    Αντιμετώπισε λίγο και τις δικές σου ευθύνες, γιατί με το να μιζεριάζεις όλη μέρα και να τον στολίζεις με κοσμητικά, δεν θα βρεις λύση ποτέ.

Senior Member
    επισης οταν λεω οτι βγαινω με ασχετους δεν εννοω αντρες.εννοω παρεες.φυσικα και δεν εχω καταφερει να γνωρισω αντρα.αν ειχα γνωρισει τοσο συντομα προφανως και δεν θα ειχα τετοια καταθλιψη.το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα ξαναερωτευτω.θελω να ειμαι με καποιον τωρα για να μην σκεφτομαι τον πρωην κι επισης για να μην ειμαι μονη.δεν αντεχεται η μοναξια.ειδικα σε αυτην την ηλικια.

Senior Member
    του εχω πει ηδη ποσο πολυ εχω μετανιωσει που εφυγα και τον αφησα.αλλωστε υποτιθεται θα ερχοταν κι αυτος εκει. κι εγω 1 χρονο οταν ηταν φανταρος τον περιμενα.κι εννοειτε οτι δεν μου περασε απο το μυαλο να κανω κατι με αλλον.και ειχα και 2 μηνες συνεχομενους να τον δω.

Banned
    Ναι αλλά έτσι όπως τα περιγράφεις, μοιάζει η κατάθλιψη που βιώνεις να είναι αποτέλεσμα της μοναξιάς και του πληγωμένου εγωισμού, καθώς και κάποιων απόλυτων απόψεων που κουβαλάς. Σίγουρα είναι πιο ευχάριστο να έχουμε παρέα, είναι δυσάρεστο να μην μας θέλουν, είναι δύσκολο να τελειώνει απροσδόκητα μια σχέση (και ίσως ακόμα πιο δύσκολο να μην υπάρχει μια ξεκάθαρη εξήγηση-στάση). ΑΛΛΑ, βεβαίως και αντέχεται η μοναξιά, βεβαίως και ΔΕΝ είναι σίγουρο ότι δεν θα ξαναερωτευτείς, και μπορεί τώρα να είναι δύσκολο αλλά φυσικά και θα ξαναεμπιστευτείς. Αν το θελήσεις φυσικά :)

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ιωάννη....μανιφέστο κατά των όμορφων είναι αυτό?

που είδες πως ήταν μια σχέση χωρίς βάθος που βασίστηκε στην εμφάνιση και τον ενθουσιασμό?
    Οι άνθρωποι ήταν πέντε χρόνια μαζί πριν η φίλη μας αποφασίσει να τον αφήσει για να πάει μετανάστρια να βρει την τύχη της.
    Εκείνη ξεκίνησε να τον αφήνει και κείνος, είτε πληγωμένος, είτε απο εγωισμό, είτε βλέποντας πως η σχέση τελειώνει έκανε κάτι άλλο το διάστημα που έλλειπε.
    Και δεν ...έγινε κατεστραμμένη.
    Σε μια δύσκολη φάση είναι που η έκβαση της θα δειξει αν έχει μείνει και στους δύο συναίσθημα ώστε να την ξεπεράσουν.
    Αγαπητή μου καλή φίλη Θεοφανία,

Δεν έχω «μανιφέστο κατά των όμορφων». Ουφ........πως να στο εξηγήσω. Το χω ξαναγράψει αλλού (εκεί με το φιλο μας των 160 σελίδων... θυμάσαι...), δόξα σοι ο Θεός δεν έχω κανένα προβλημα εμφάνισης. Ίσα ίσα με το σωματότυπο μου, με το γυμναστηριο που κάνω και το προσεγμένο ντύσιμο θεωρώ ότι ανήκω σ΄ αυτή την κατηγορία ή τουλάχιστον είμαι καπου κοντα. Με πλησιαζουν καποιες αλλά φευγουν μετα από λίγη ώρα γιατί δεν τους κανει ο χαρακτήρας μου, «είναι ήσυχος, δεν είναι μάγκας, δε μιλα, ειναι ντροπαλός» (αυτά να ξερεις στο βαθμο που ναι αληθεια προσπαθω να τα βελτιώσω, να αυτοβελτιωθώ γιατί δεν είμαι και τελειος) χωρίς να μου δωσουν την ευκαιρία, χωρις να μπουν στον κοπο να με «ψαξουν». Αν ήμουν τετοιος προφανώς δε θα μπορούσε ούτε εδώ να εκφραστώ και να σχολιάζεται τα όσα γράφω. Μια που μου χε δώσει την ευκαιρία στο τελος αυτη μου ζητουσε γαμο. Άλλες δε δινουν την ευκαιρία, όπως όταν πας 10 λεπτα σε συνεντευξη για προσληψη, δεν τους αρεσεις, δε σε προσλαμβανουν ότι και να σαι στην πραγματικότητα.

Με όλα αυτά θα θελα να καταλήξω ότι η φίλη μας εδωσε υπερμετρο βαρος στην εμφάνιση, τον ανακάλυψε σαν χαρακτηρα αλλά ζούσε σε υπερμετρη ψευδαίσθηση ότι θα ταν πιστός παρ όλα αυτά. Και συμπληρώνω, κι αν αμφιβαλλεις γι αυτό πες το μου, αν ο τυπος την αγαπούσε αληθινά δε θα την παρατούσε. Το ότι ήταν πεντε χρονια μαζί δε σημαίνει ότι είχε δημιουργηθεί αμοιβαία μεταξύ τους τετοια αγάπη.

Έχω δωσει με πολλή αγαπη καποιες συμβουλές στην κοπέλα αυτή πως να το ξεπεράσει και της ευχομαι ότι καλύτερο επιθυμεί να το βρει. Βοιώνει ένα πολύ δυσκολο σταδιο, χωρισμός, αλλά πιστευω έχει μεσα τις τις δυναμεις με τον καιρο να το ξεπερασει.
    γιάννης

Senior Member
    Ο ερωτας με ερωτα περναει............

katestrammeni εισαι πολυ σιγουρη οτι ολα αυτα τα χρονια δεν εκανε ποτε του κατι με αλλη? Κατα τη γνωμη μου δε θα'πρεπε να εισαι. Το οτι απαταει καποιος ετσι οπως το περιγραφεις συνηθως δεν ειναι συγκυριακο, αλλα εχει να κανει με τη νοοτροπια του αλλου. Και ειναι κατι που δεν αλλαζει απο τη μια στιγμη στην αλλη νομιζω.

Και αφου βλεπω πολλα να γραφονται για εμφανιση εχω να πω ioanni οτι μεσα σε ενα 10λεπτο, ακομη κ ο Τζορτζ Κλουνευ να ησουν το πιθανοτερο ειναι να ετρωγες χυλοπιτα. Οι περισσοτερες κοπελες θελουν να γνωρισουν τον αλλο πρωτα, αλλιως ΔΕΝ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rock View Post
    Και αφου βλεπω πολλα να γραφονται για εμφανιση εχω να πω ioanni οτι μεσα σε ενα 10λεπτο, ακομη κ ο Τζορτζ Κλουνευ να ησουν το πιθανοτερο ειναι να ετρωγες χυλοπιτα. Οι περισσοτερες κοπελες θελουν να γνωρισουν τον αλλο πρωτα, αλλιως ΔΕΝ.
    θες λιγο να το εξηγησεις αυτο?

Banned
    Γιάννη μου εγώ δεν το βλέπω απαραίτητα σαν ψευδαίσθηση...σε κάθε ηλικία-φάση ζωής, με κάθε άνθρωπο, με κάθε σχέση, δεν συμπεριφερόμαστε με τον ίδιο κι απαράλλαχτο τρόπο. Απλά ο άνθρωπος εδώ δεν θέλει άλλο αυτό που έως σήμερα ζούσε με τον τρόπο που το ζούσε. Η φίλη μας πάλι, πιθανόν το είχε θεωρήσει δεδομένο, της ήρθε ξαφνικό, της είναι και δύσκολη η μοναξιά γενικώς κι υποφέρει.

Βέβαια συμφωνώ και με τη rock ότι συχνά δεν είναι συγκυριακό, αλλά νομίζω πως δεν έχει νόημα να ψάξει αν την απατούσε ή όχι όσο ήταν μαζί. Σαφώς όμως και έχει νόημα σε μια επόμενη σχέση να δώσει βάση σε μια γενικότερη νοοτροπία.

Senior Member
    με την πρωην του δεν ηταν ερωτευμενος. και τελωσπαντων θα μπορουσε να μην μου το ειχε καν πει οτι την απατουσε. το οτι μου το ειπε με εκανε με τον καιρο να τον εμπιστευτω. δεν αντεχω. τον θελω πισω.τι να κανω? εχω τρελαθει.κι αυτος μου δινει ελπιδες. και του εχω πει αν δεν θελει να μην μου δινει.ποναει παρα πολυ!

Senior Member
    Αυτο που θελω να πω ανεμε ειναι οτι η εμφανιση ειναι ενα καθαρα υποκειμενικο κριτηριο.
    Αν για παραδειγμα εισαι καπου εξω για ποτο και προσεγγισεις μια κοπελα, οτι εμφανιση κι αν εχεις μπορει να σε απορριψει. Κι αν δε σε απορριψει με τη μια και ειναι δεκτικη παλι ειναι πολυ πιθανο να μην καταληξει σε σχεση ολο αυτο. Δε θα φταιει η εμφανιση σου ή ο τροπος σου που μπορει να μη βγαζει δυναμισμο ομως απαραιτητα, οπως συνηθως σκεφτεται ο ioannis, αλλα η κατασταση. Εχει τεραστια διαφορα το να εχεις δει τον αλλον μερικες φορες παραπανω, να δεις απλα πως κινειται και συμπεριφερεται. Η πλειονοτητα των μακροχρονιων σχεσεων προκυπτει μεσα απο αλλες καταστασεις και αλλους τροπους, ή τουλαχιστον αυτη την εντυπωση εχω σχηματισει εγω.

Αν καποιος προσπαθει να αντισταθμισει το θεμα της εμφανισης ή του χαρακτηρα του επειδη πιστευει οτι υστερει, τοτε ειναι εξαρχης λαθος το σκεπτικο του.

katestrammeni σιγουρα καθενας εκλαμβανει τα πραγματα με το δικο του τροπο, υπαρχουν πολλες κοπελες που αν μαθαιναν οτι ο δικος τους εκανε αυτο με την πρωην, δεν προκειται να τον εμπιστευονταν ποτε. Περα απ'αυτο, ειναι λογικο να νιωθεις ετσι οπως νιωθεις, αλλα ο ανθρωπος δε σου δινει μια ξεκαθαρη απαντηση, δηλαδη μπορει να σε εχει ετσι κανενα μηνα κανενα διμηνο , ενω ισως ειναι κ με αλλες και μετα να σου πει οτι το σκεφτηκε καλα και θελει εσενα. Αν του εδειχνες οτι πηγαινεις παρακατω πως θα το εκλαμβανε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by rock View Post
    Αυτο που θελω να πω ανεμε ειναι οτι η εμφανιση ειναι ενα καθαρα υποκειμενικο κριτηριο.
    Αν για παραδειγμα εισαι καπου εξω για ποτο και προσεγγισεις μια κοπελα, οτι εμφανιση κι αν εχεις μπορει να σε απορριψει. Κι αν δε σε απορριψει με τη μια και ειναι δεκτικη παλι ειναι πολυ πιθανο να μην καταληξει σε σχεση ολο αυτο. Δε θα φταιει η εμφανιση σου ή ο τροπος σου που μπορει να μη βγαζει δυναμισμο ομως απαραιτητα, οπως συνηθως σκεφτεται ο ioannis, αλλα η κατασταση. Εχει τεραστια διαφορα το να εχεις δει τον αλλον μερικες φορες παραπανω, να δεις απλα πως κινειται και συμπεριφερεται. Η πλειονοτητα των μακροχρονιων σχεσεων προκυπτει μεσα απο αλλες καταστασεις και αλλους τροπους, ή τουλαχιστον αυτη την εντυπωση εχω σχηματισει εγω.

Αν καποιος προσπαθει να αντισταθμισει το θεμα της εμφανισης ή του χαρακτηρα του επειδη πιστευει οτι υστερει, τοτε ειναι εξαρχης λαθος το σκεπτικο του.

katestrammeni σιγουρα καθενας εκλαμβανει τα πραγματα με το δικο του τροπο, υπαρχουν πολλες κοπελες που αν μαθαιναν οτι ο δικος τους εκανε αυτο με την πρωην, δεν προκειται να τον εμπιστευονταν ποτε. Περα απ'αυτο, ειναι λογικο να νιωθεις ετσι οπως νιωθεις, αλλα ο ανθρωπος δε σου δινει μια ξεκαθαρη απαντηση, δηλαδη μπορει να σε εχει ετσι κανενα μηνα κανενα διμηνο , ενω ισως ειναι κ με αλλες και μετα να σου πει οτι το σκεφτηκε καλα και θελει εσενα. Αν του εδειχνες οτι πηγαινεις παρακατω πως θα το εκλαμβανε?
    οκ....ευχαριστω

Senior Member
    Παιδιά ότι και να της γράφετε τζάμπα τα γράφετε.Όταν μια γυναίκα είναι κολλημένη με κάποιον ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ.Ειδικά αν τον διεκδικούν και άλλες,τότε τρελαίνεται ακόμα περισσότερο γι'αυτόν.Δε βλέπετε τί παραμύθια της ρίχνει και αυτή εξακολουθεί να κόβει φλέβες γι'αυτόν;Αυτό είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα ελληνίδας.Πάντα κολλημένη με κάποιον λαλάκα,δεν πα να την έχει για σπερματοδοχείο,εκεί να μην χωρίζει γιατί 'δεν υπάρχουν άλλοι άντρες'.

Senior Member
    DELETE MESSAGE

Page 4 of 21 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast