Results 16 to 30 of 55
Thread: Δεν ξέρω τί μου συμβαίνει
-
22-03-2011, 21:37 #16
ο ανθρωπος δεν αξιζει!πρεπει να προχωρησεις..καλα ουτε καν εξηγησεις δε σου εδωσε;δε σου αξιζει αυτο!
παμε για αλλα
- 24-03-2011, 20:29 #17
τιποτα και ποτε ακομα και τωρα που ξερει οτι παιρνω χαπια και οτι εχω καταθλιψη δεν ασχολειται με το θεμα τον παρακαλαω για μια εξηγηση και βρισκω παντα εναν τοιχο....το καλυτερο δεν σας το ειπα περυσι ιουνιο με αυγουστο οταν αρχισα να επισκεπτομαι τον ψυχιατρο εκοψα καθε επαφη μαζι του το αποτελεσμα: με επαιρνε τηλεφωνο καθημερινα, απειρα μυνηματα αγαπης και λατρειας, επαιρνε τη μητερα μου τηλεφωνο να την παρακαλεσει να μου πει να τον παρω, εβαλε τη μανα του να παρει τη μανα μου, επαιρνε φιλους και φιλες να τους πεισει να με παρακαλεσουν να τον παρω και ηρθε να με βρει να μου ζητησει να γυρισω γιατι μας αξιζει μου ειπε οτι σαν αποδειξη της αγαπης του θα εκανε οτι του ζητουσα θα αφηνε ακομα και το διδακτορικο του για μενα....αφου ηρθε του ειπα οτι θα το σκεφτομαι οταν γυρισε στην πολη που μενει μετα απο 2 μερες τα ειχε ξεχασει ολα και με εβριζε παλι και με απειλουσε οτι θα παρει την αστυνομια οτι μια τρελη τον ενοχλει καθε φορα που τον επαιρνα τηλεφωνο.....
θα τρελαθω ισως να ειμαι ηδη τρελη εχασα τα παντα και η ζωη μου καταστραφηκε αφησα διδακτορικο φετος αρνηθηκα διορισμο σε δουλεια πανω στο αντικειμενο που εχω σπουδασει και ολη μου η ζωη στρεφεται γυρω απο ενα γιατι γυρω απο ενα πως τι εκανα λαθος???????????????????????????????????????? ?????????????????????????????
σκεφτομαι να ξαναπαρω χαπια αυτη τη φορα πιο δυνατα και να τελειωνω μια και εξω............................................ .................λυπαμαι που δεν εχω την δυναμη να προχωρησω
26-03-2011, 14:48 #18
eiri λυπαμαι πολυ..,
δεν εισαι τρελη ουτε θα τρελαθεις λογικο ειναι να αισθανεσαι χαλια και οτι καταστραφηκες αλλα η πραγματικοτητα ΔΕΝ ειναι αυτη προσπαθησε να σκεφτεσαι αλλα πραγματα περα απ αυτα γιατι οσο τα σκεφτεσαι πιο πολυ αγχος και πιεση σου δημιουργει......μην σκεφτεσαι το παρελθον μην ανακυκλωνεσαι γυρω απο τις ιδιες σκεψεις αγαπησε τον εαυτο σου προσπαθησε να κανεις πραγματα που θα σε απασχολουν και θα σε ευχαριστουν..πρεπει να το παλεψεις και να βρεις τη δυναμη να προχωρησεις στη ζωη σου..ευχομαι ολα να σου πανε καλα.." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
26-03-2011, 20:52 #19
ποσο κουραγιο και υπομονη και με τη ορεξη να προχωρησεις οταν ο ανθρωπος που εδωσες τα παντα για αυτον σου φερεται σαν σκουπιδι....κλειστηκα σπιτι μου θελω να σκεπαστω και να με βρουν εκει....εχασα φιλους δουλεια μια καριερα με μελλον τα παντα......και πριν φυγω μου ζητησε να του δωσω και το ενοικιο του μηνα που ετρεχε......ελεος????????????????????ο σο τα λεω τοσο μου θυμωνω.....
26-03-2011, 22:55 #20
Κακώς έδωσες τα πάντα. Νομίζω ότι εκεί είναι το λάθος σου. Αν δεν εκτιμάμε και σεβόμαστε τον εαυτό μας, τις ανάγκες μας, την εξέλιξή μας και βάζουμε κάποιον άλλον πάνω από αυτά, 9 στις 10 φορές αυτό θα κάνει κι εκείνος. Όσο υποτιμάμε τον εαυτό μας, τόσο θα μας υποτιμάνε κι οι άλλοι.
27-03-2011, 01:38 #21
27-03-2011, 18:42 #22
Επειδή είμαστε άνθρωποι και όχι Θεοί, θα κάνουμε και λάθη. Δεν είμαστε τέλειοι. Επειδή απαρνήθηκες πολλά για χάρη του, ίσως και χωρίς να σου το ζητήσει, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να μείνει δίπλα σου για πάντα.
Δεν τον δικαιολογώ, γιατί δεν τον γνωρίζω, απλά πιστεύω ότι σε καμία σχέση δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τον εαυτό μας και να κάνουμε τον άλλον το κέντρο της ζωής μας.
Δεν μας φταίει ο άλλος αν εμείς κάναμε στην άκρη τους φίλους μας, τα ενδιαφέροντά μας, την καριέρα μας, περιμένοντας ανταπόδοση.
28-03-2011, 20:17 #23
δεν περιμενα ανταποδωση αλλα αναγνωριση και μια ανθρωπινη συμπεριφορα αυτο μονο τιποτα περισσοτερο.....
σημερα ειπα να κανω κατι για μενα γυμναστηριο τελικα κατεληξα στις κουβερτες μου να κλαιω και στον υπολογιστη να γραφω παλι την ιστορια της ζωης μου.....
μπραβο μου τα καταφερα παλι
28-03-2011, 20:57 #24
eiri λογικό είναι να νιώθεις χάλια και να εισέπραξες άλλα απ αυτά που περίμενες και που έπρεπε..
σκέψου όμως πόσες φορές στη ζωή μας και αδικία θα εισπράξουμε, και λάθη θα κάνουμε, και θύματα θα υπάρξουμε και θα υποστούμε συμπεριφορές και πράγματα που δεν μας άξιζαν..όλοι κάνουμε λάθη, τέλειος δεν είναι κανείς...το θέμα είναι να μην κολλήσουμε εκεί αλλά να κοιτάξουμε στο μέλλον να μην ξανακάνουμε τα ίδια και να αποφύγουμε καταστάσεις που μας δυσαρέστησαν...
προσπάθησε να βγεις έξω, να κάνεις κάτι ώστε να αλλάξεις παράσταση..μπορεί προς το παρόν να μην σου βγαίνει, αλλά σύντομα θα είσαι και πάλι σε θέση..
ό,τι καλύτερο σου εύχομαι!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
31-03-2011, 22:03 #25
02-04-2011, 18:43 #26
eiri πως νιωθεις?? Εισαι καλυτερα??
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
03-04-2011, 02:24 #27
σημερα τον πηρα τηλεφωνο να του πω οτι πεθανα για εκεινον και οτι και να μου συμβει δεν θελω να νοιαστει μου το εκλεισε και τον ξαναπηρα του ειπα τοσο βαρια λογια ομως δεν εδειξε να συγκινειται....με ποιον ζουσα 4 χρονια σκεφτηκα???και μετα εκλαψα πολυ μετα σκεφτηκα παλι να παρω τα χαπια και να φυγω...μετα πηρα ενα χαπι και ηπια αρκετα κοιμηθηκα μεχρι τωρα απο τις 4 το απογευμα...αυτη ειναι η ζωη μου ευχομαι να φυγω πινω σε συνδυασμο με τα αντικαταθλιπτικα για να γινει οσο πιο ανωδυνα γινετε....μακαρι να σταματησει να χτυπα αυτη η διαολεμενη καρδια μου...νομιζω και αυτη εχει συνομοτησει εναντιον μου και βαστα ακομα .....και να ζησω πως θα καταφερω να σταθω στα ποδια μου??πως θα εμπιστευτω ξανα ανθρωπο??πως θα ερωτευτω παλι??ολα μοιαζουν βουνο αδιαβατο..................
03-04-2011, 14:33 #28
καλη μου ειρι μην τα βαζεις με τον εαυτο σου επειδη ετυχες σε λαθος ανθρωπο!
και επισης μην τον παιρνεις πια τηλεφωνα!ειναι μια ιστορια που καλως η κακως εχει τελειωσει!
καιρος να προχωρησεις μπροστα!ολοι εχουμε βιωσει χωρισμους αλλα σιγα σιγα το ξεπερναμε!
ετσι και εσυ!σιγουρα θα ξαναερωτευτεις!
και μη λες για σκεψεις αυτοκτονιας!δεν προκειται να κερδισεις κατι απο αυτο,μην παραιτησαι!
03-04-2011, 16:26 #29
θελω να ηρεμησω δεν ξερω αν θα κερδισω ή οχι θελω να ηρεμησω θελω να κοιμηθω να μην σκεφτομαι εχω αναγκη να μην σκεφτομαι....
04-04-2011, 02:24 #30
κι εγω eiri θελω να κοιμηθω σημερα και να μην ξυπνησω ποτε. μακαρι θεε μου να μην ξυπνησω ποτε!