Results 1 to 3 of 3
Thread: Den Ksero pou Vriskome pia.....
-
27-08-2005, 13:37 #1
Den Ksero pou Vriskome pia.....
eixa mia sxesei me mia kopela 23eton ego 32! dyomisi xronia.Tina agapao para poli.perasame mazi kai oraia kai asxima.ospou mia mera prin ligo kairo irthe kai mou eipe oti to kourasame thelei na xorisoume kai na kanei tin zoi tis xoris na xrostaei se kanen logariasmo ti kanei kai pou paeiTins Eipa na to skeftei kala an einai ontos ayto pou zitaei apo tin zoi tis.ego apo tin apalpisia mou arxisa na antidro spazmodika se polla themata oso ayti mou eixe zitisi xrono na skeftei.kai mia mera mou esteile ena minima pou elege``den aistanome tipota pia kai den prokeite na ksana gyriso pia``.einai dynaton na svinei kapoios synesthimata apo tin mia mera stin alli?ego den ta kataferno ayti omos dixnei na to ksepernaei afou den tin niazei pia na ksana ftiaksei ayti i sxesei pou itan pisteyo kai gia tous dyo mas kati to idiaitero.Tin Vlepo oti einai mesa sta neyra kai anarotieme giati?Afou ayto Pou zitise to exei!Tin Eleytheria tis diladi.Antidra se ola ta themata paraksena akoma kai me tis Files tis pou Syzitisa mou eipan oti exei allaksei para poli.Kai akoma kai s aytes dixnei ta neyra tis!Ego pantos exo papsei na antidro spasmodika kai tin afino na kanei oti nomizei ayti.alla kai etsi den allazei tipota.Me perifroni arketes fores kai ayto ponaei.Den Ksero pia pos na tis Fertho afou mi kai den thelo prepei logo douleias na tin Vlepo sxedon kathe mera kai na milao mazi tis.Tis Fernomai krya exei Provlima tis Fernome kala to idio pali.Ti na kano pia?Ti Synvenei mazi tis?Ego tin Agapao kai eimai se Thesei na dexto piso se oti kai an zitisi pia!
- 27-08-2005, 14:38 #2
Αυτό το ταγκό με ποια θα το χορέψεις?
Η πληρης κατανόηση μεταξύ των φύλων είναι ελάχιστα εφικτή!
Το να επιχειρήσει το ενα φυλο να κατανοήσει τις αντιδράσεις του άλλου στις διαπροσωπικές σχέσεις και γενικότερα είναι σαν να προσπαθείς να διαβάσεις κινέζικα. Και κινάζικα μπορει κάποτε να μάθουμε πλην όμως τον άλλον δεν θα τον μάθουμε ποτέ. Είμαστε εντελώς διαφορετικοί , κοινωνικά ίσοι, αλλά εντελώε διαφορετικοί.
Στη ζωή θα μπορέσουμε να πορευτούμε μαζί -γυναίκα και ανδρας - μόνο οταν μάθουμε να δεχόμαστε τον άλλον έτσι όπως είναι και όταν ο άλλος μάθει να μας δέχεται ετσι όπως είμαστε.
Μέχρι τότε σπουδάζουμε τις \"σχεσεις\", πονάμε, κλαίμε, αγαπάμε, χωρίζουμε, σμιγουμε, κάνουμε κολπάκια, έχουμε νευράκια.. Η ζωή σπουδάζεται Thomas και πολυ περισσότερο οι σχέσεις των ανθρώπων.
Ζησε την εμπειρία με αυτοσεβασμό, αξιοπρέπεια, ηρεμία και αγάπη. Αν οι συνθηκες το επιτρέπουν ζητησέ της να μιλήσετε για το πως θέλει να επικοινωνείτε τώρα που δεν είστε ζευγάρι..
Αν δεν θέλει να μιλήσετε αγνόησε τα νεύρα της και άστην να ζήσει τις εμπειρίες της και να μάθει από τα λάθη της..
Εσύ ετοιμάσου για το επόμενο ταγκό σου με τη ζωή! Και απόλαυσε την αίσθηση!
27-08-2005, 16:45 #3
Αγαπητέ Thomas,
Κι εγώ πρίν λίγους μήνες είχα μια παράμοια εμπειρία..
Εγώ 28, εκείνη 20, τρία χρόνια μαζί και ξαφνικά μια μέρα όλα τέλειωσαν..
Η αντίδρασή μου ήταν παρόμοια με τη δική σου..
Πίεση, της ζητούσα επίμονα να το ξανασκεφτεί..
Γενικά, δεν ήθελα να το δεχτώ..
Ότι και να μου έλεγαν οι γύρω μου, εγώ έκανα το δικό μου..
Όχι ότι δεν πρέπει να κάνεις αυτό που θέλεις, απλά είναι κάποιες στιγμές που πρέπει να ακούς λίγο και τους άλλους..
Αν μου επιτρέπεις, θα ήθελα να σε συμβουλέψω, άν και μικρότερος, πιστεύω ότι όπως είπε και η Black Rose, η ζωή και γενικότερα αυτά που συμβαίνουν είναι το καλύτερο σχολείο..
Καταρχάς, μην πιέζεις..
ʼφησέ την να μείνει μόνη όσο χρόνο αυτή θέλει..
Θεώρησε ότι έχει τελειώσει και μην περιμένεις κάποια ανακοίνωση..
Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος όταν είστε μαζί (εννοώ στο χώρο εργασίας)
Νομίζω ότι απο τη συμπεριφορά της θα έχεις καταλάβει πώς θέλει να την αντιμετωπίζεις καθώς και το τι είδους επικοινωνία θα ήθελε να έχετε..
Καποιες φορές, δεν θέλουμε να καταλάβουμε...
Πρέπει να σεβαστείς την επιθυμία της..
Αν κάποια στιγμή θελήσει να γυρίσει ας είναι επειδή το ήθελε εκείνη και όχι γιατί την πίεσες και την επηρέασες..
Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός..
Κάνε υπομονή, να είσαι ψύχραιμος και όλα θα πάνε καλά!
Σου εύχομαι καλό κουράγιο...
Αλλαγή αγωγής
16-06-2025, 23:35 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια