δεν με πιστευει οτι και να κανω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kerbousar View Post
    αποφασισα να την παντρευτω και να ειμαστε μαζι για παντα.
    Για παιδιά όμως δεν μας είπες? Είναι κι αυτό στο πακέτο? Ή θα το διαπραγματεύεστε άλλα 8 χρόνια?
    Γιατί νομίζω πως αυτή θέλει. Ή το ξέχασες?
    Δεν σε πιστεύω και καλά κάνει και δε σε πιστεύει κι εκείνη.
    Και δεν βλέπω τίποτα άλλο από υπέρμετρο εγωισμό. Και τώρα και παλιότερα.

Senior Member
    γεια σας.ημουν με μια κοπελα για 8 χρονια.τα τεσσερα πρωτα τα πραγματα ηταν υπεροχα μα το 2006 θελησα να χωρισουμε γιατι δεν μπορουσα να της δωσω γαμο και παιδια που τοσο ηθελε.δεν ηταν σωστο για αυτη να μεινει σε μια σχεση που τοτε δεν θα ειχε μελλον.εκλαψε,παρακαλεσε και μειναμε μαζι.απο τοτε εγω αλλαξα.καθε καλοκαιρι χωριζαμε και το σεπτεμβριο ημασταν και παλι μαζι.το ιδιο και αυτο το καλοκαιρι.δυστυχως ο σεπτεμβρης ηταν διαφορετικος αυτη την φορα.ηταν απομακρη,πιο ψυχρη οταν βγαιναμε.τον νοεμβρη μου ειπε τι θα κανουμε και γω βλεποντας την ετσι ειπα δεν μπορουμε να ειμαστε μαζι.παρ'ολα αυτα δεν χαθηκαμε βρισκομασταν οχι σεξουαλικα μα εξω,μιλουσαμε στο τηλεφωνο.30 δεκεμβριου εμαθα οτι εχει σχεση με αλλον απο τον οκτωβριο.τρελλαθηκα.αρχισα να επικοινωνω μαζι της απεγνωσμενα μα αυτη ηταν καθετη."τι εκανες τοσα χρονια?"τελη ιανουαριου αποφασισα οτι δεν μπορω αλλο αυτο.αυτη μου ειπε οχι,δεν ειναι η τελευταια φορα που βρισκομαστε...και μεχρι σημερα παει ετσι η κατασταση.την ρωτησα χθες...αφησε τον και ελα να ειμαστε μαζι.απαντησε οτι προς το παρον οχι , ειναι με αυτον.(καθε σαββατο ερχεται σπιτι μου και...απλα οχι σεξ,μιλαμε καθε πρωι στο τηλεφωνο,βγαινουμε με κοινους φιλους δυο φορες την εβδομαδα).μου ειπε οτι το προβλημα ειναι οτι αν γυρισει θα κανω και παλι τα ιδια ειμαι ετσι σαν ανθρωπος.και τι θα συμβει αν ενεργησω ετσι και αργοτερα αν εχουμε οικογενεια και παιδια?σκεφτηκα λοιπον ειτε να χαθω τελειως και να σκεφτει τι θελει(αν με θελει θα με ψαξει,αν οχι απλα ολα ειχαν τελειωσει) ειτε να μεινουμε φιλοι και να το παλεψω οσο μπορω(παρ'ολο που οσο ο καιρος παιρνα θα δενεται με τον αλλο ανθρωπο-ειναι εκτος της πολης μας,βρισκονται ενα σ/κ το μηνα).αποφασισα να χαθω ...μεχρι που την πηρα χθες αγκαλια και με κοιταξε οπως παλια,με αγαπη.δεν μπορεσα να το κανω και ειπα φιλοι και βλεπουμε...θα ηθελα την γνωμη σας.
    κοιτα μεχρι τωρα ειχες τον ελεγχο της σχεσης και σαφως εσυ αποφασιζες δλδ ειχες την εξουσια στα χερια σου τωρα τα πραγματα αλλαξαν εχασες τον ελεγχο και δεν εχεις το πανω χερι......μηπως εχεις μαθει να σχετιζεσαι ετσι με τους αλλους ανθρωπους?

Junior Member
    Εάν πραγματικά είσαι ερωτευμένος και τη θέλεις και είσαι διατεθειμένος να κάνεις οικογένεια μαζί της, απλά πες της το. Προφανώς δε νιώθει ασφάλεια μαζί σου. Δείξ της ότι είσαι διατεθειμένος να προσπαθήσεις. Δεν εννοώ να πας και να της κάνεις πρόταση γάμου αλλά να της δείξεις ότι θέλεις να έχετε σχέση και με το χρόνο να προχωρήσετε και στα επόμενα βήματα. εγώ βλέπω ότι κι αυτή είναι κολλημένη απλά δεν νιώθει ασφάλεια κοντά σου. Καν την να νιώσει σίγουρη για σένα!

Senior Member
    Δες αυτο που εχεις μεσα σου ΕΣΥ!!!..
    Φαντασου πως δεν ειναι με καποιον αλλο και ειστε οπως παλια..
    και ρωτησε τον εαυτο σου..
    "Αυτη ειναι η γυναικα της ζωης μου!"
    Ή
    "Δεν εχω μαθει να χανω και δεν μπορω να δεχτω την απορριψη,οποτε τωρα που ειμαστε παλι μαζι δεν την θελω και τοσο?"

Πρεπει καλε μου να ερθεις αντιμετωπος με τον εαυτο σου..δεν ειναι τραγικο να μαθεις ποια ειναι τα εσωτερικα σου κινητρα..τραγικο θα ειναι να μην ξερεις σε λιγο καιρο τι κανεις με αυτον τον ανθρωπο και πως παγιδευτηκες ετσι απο τον ιδιο σου τον εαυτο!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Member
    σκεψου αν ξαναγυρισει σε σενα εσυ τι θα κανεις?θα ξανακανεις τα ιδια μαλλον γιατι θα την εχεις δεδομενη.κατσε και σκεψου τι θες να κανεις εσυ.αυτη απ οτι καταλαβα ζητουσε καποια συγκεκριμενα πραγματα απ την αρχη.εσυ δεν ηθελες γαμο και παιδια και τωρα που την εχασες της ταζεις διαφορα πραγματα για να την ξαναφερεις κοντα σου.εσυ θες στ αληθεια γαμο και παιδια η αν τα ξαναβρειτε θα πεις παλι οχι?βρες τα με τον εαυτο σου πρωτα και ασε τον εγωισμο στην ακρη.

Junior Member
    δεν ειναι θεμα εγωισμου.σκεφτομαι πιο πολυ τι θα κανει αυτη ευτυχισμενη παρα αν εγω θα πληγωθω.επειδη την ξερω καλα δεν θα εκανε κατι τετοιο αν δεν ενιωθε πραγματα για τον αλλο.ισως αυτος να'ναι καλυτερος απο μενα για αυτη.εγω απλα ξερω οτι δεν θα υπαρξει αλλη στη ζωη μου σαν εκεινη.ξερω πως ακουγεται,ξερω οτι εγω εκανα ολα τα λαθη,ξερω οτι εσεις που τα διαβαζεται τελειως ψυχρα λετε"μα τι εκανες?"...ξερω τιποτα.ημουν ενας ηλιθιος.απλα την αγαπαω.και νιωθω οτι αυτο θα κρατησει για παντα.ετσι απλα.

Λοιπόν συνήθως έτσι γίνετε, πρέπει να χάσουμε τον άλλον για να καταλάβουμε τι αξίζει! Αφού λες ότι βλέπεστε αυτό είναι θετικό. Εγω Δεν θα σε κατηγορήσω για τα λάθη σου όπως κάνουν οι άλλοι γιατί τα έχεις καταλάβει. Θα σου δώσω μια συμβουλή....εξαφανίσου τελείος για κάποιες μέρες γιατί σίγουρα ψάχνει τρόπους όταν βρίσκεστε να βγάλει τα απωθυμένα της (που έχει και δίκιο) ώστε με τον τρόπο της να σε κάνει να την παρακαλάς. Είναι αυτό που λέμε η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγετε κρυο. Μην της δίνεις αυτη την ευχαρίστηση εξαφανίσου για να την κάνεις να σε ψάξει αυτή. Δώστης να καταλάβει ότι δέκτηκες το τέλος με την στάση σου και ότι θα προχωρήσεις και εσυ. Άστην να σε ψάξει αυτή!!! (Δες και την υπογραφή μου τα λέει όλα)
    Αν αγαπάς κάτι αφησέ το να φύγει, αν γυρίσει είναι δικό σου αν όχι δεν το είχες ποτέ!!!

Junior Member
    να εξαφανιστω...και αν ετσι πιστεψει οτι οτι ελεγα δεν το εννοουσα?οτι ηταν απλα μια παρορμηση,ενας πληγωμενος εγωισμος?ετσι πολυ φοβαμαι οτι θα την χασω οριστικα.αλλα και ετσι ειναι πολυ δυσκολο.εγω θελω να ειμαι μαζι της καθε στιγμη και αυτη οχι τοσο.δεν θελει να βγουμε εξω,μιλαμε μονο στο τηλεφωνο τα πρωινα.την παρακαλαω για να βρεθουμε ενα σαββατο."εχω δεσμο"ειναι η απαντηση της,τι θα του πω,που ειμαι?δεν εχει αδικο,δεν ειναι τετοιος ανθρωπος.πως τα 'κανα ετσι γαμωτο....

Senior Member
    να εξαφανιστω...και αν ετσι πιστεψει οτι οτι ελεγα δεν το εννοουσα?οτι ηταν απλα μια παρορμηση,ενας πληγωμενος εγωισμος?ετσι πολυ φοβαμαι οτι θα την χασω οριστικα.αλλα και ετσι ειναι πολυ δυσκολο.εγω θελω να ειμαι μαζι της καθε στιγμη και αυτη οχι τοσο.δεν θελει να βγουμε εξω,μιλαμε μονο στο τηλεφωνο τα πρωινα.την παρακαλαω για να βρεθουμε ενα σαββατο."εχω δεσμο"ειναι η απαντηση της,τι θα του πω,που ειμαι?δεν εχει αδικο,δεν ειναι τετοιος ανθρωπος.πως τα 'κανα ετσι γαμωτο....
    αντιθετα. αν παραμεινεις να την διεκδικεις, ειναι που θα πιστεψει οτι σε 'ξυπνησε" ενας πληγωμενος εγωισμος...
    αν πραγματικα την θελεις αλλα θελεις και την ευτυχια της οπως λες, δηλωσε της ΞΕΚΑΘΑΡΑ τι νοιωθεις γι αυτην και πως θελεις να ειναι η σχεση σας αν συνεχισετε, ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΟΥ.
    οσο και να βαυκαλιζεσαι οτι ενεργεις "για το καΛο της", για σενα αγωνιας φιλε μου κι ασε τα σαπια...
    και για να χουμε καλο ρωτημα, ποτε ειχατε σχεση σαν αυτη που διεκδικεις τωρα?
    ΠΟΤΕ!
    τα καλοκαιρια που την χωριζες, κλεινοσουν σε μοναστηρι???? μαλλον οχι....
    ασε την κοπελιτσα να αποφασισει τι θελει στην ζωη της, εσυ την ειχες την ευκαιρια σου.
    προσεχε περισσοτερο την επομενη φορα..

Πρέπει να εξαφανιστείς και να την αφήσεις να σκεφτεί μόνη της χωρίς να σε βλέπει και να της μιλάς. Η αδιαφορία τσακίζει κόκαλα. Έτσι θα τις δώσεις και το περιθώριο να σκεφτεί. Αν δεν γυρίσει θα πρέπει και εσυ να συνεχίσεις την ζωή σου. Τα λάθη μας τα πληρώνουμε αλλά το πιο σημαντικό είναι μέσα απο αυτά να μαθαίνουμε κιόλας.
    Αν αγαπάς κάτι αφησέ το να φύγει, αν γυρίσει είναι δικό σου αν όχι δεν το είχες ποτέ!!!

Junior Member
    δεν θελει να βρεθουμε απο κοντα.ξερει οτι θα της πω αυτο,πως θα της πω οτι καλυτερα να μεινει λιγο καιρο μονη της και να σκεφτει τι θα κανει.δεν θελω να χαθω με ενα τηλεφωνημα.νομιζω οτι ειναι πιο σωστο να της τα πω κοιτωντας την στα ματια.και ας αποφασισει αυτη τι θελει και τι νιωθει.

Senior Member
    kerbousar μπορείς να επιστρέψεις εδω και να μας γραψεις ότι την αγαπάς όταν δεν θα έχεις καθόλου εγωισμο να τρέχει στις φλέβες σου. Αν την αγαπας όπως λες τότε πρέπει να την αφήσεις ελεύθερη να ζήσει...γιατί η αλλαγή σου δεν προέρχεται απο ώριμη σκέψη και αλλαγή των θέλω σου και των πιστεύω σου...αλλα απο την απορριψη της και την σχεση που έκανε με κάποιον άλλο.Αρα μάλλον αγαπας πιο πολυ τον ευαυτό σου παρά εκείνη, θα την είχες αφήσει να φύγει προ πολλου, να βρει τον δρόμο της και την ζωή της..Είναι πολυ δύσκολο να κρατάς μια ζωή στα χέρια σου...και εσύ αυτό εκανες..μονο που δεν την χειρίστηκες σωστά..τωρα σου εδειξε εκείνη τον τρόπο.Να την αφήσεις να φύγει.Να εξαφανιστείς νομίζω είναι το καλύτερο που εχεις να κανεις.Και μην ανησυχείς...αν θελήσει θα σε βρει εκείνη.

Junior Member
    σας ευχαριστω ολους για τις αποψεις σας καλες ή κακες.καταλαβαινετε οτι δεν ειπωθηκε ολη η ιστορια μου ,εγραψα μονο αυτα που καποιος απ'εξω θα εβλεπε.τα πολυ προσωπικα τα αφησα για εμενα και εκεινη.σημερα την αποχαιρετησα,χωρις να αφηνω ελπιδα για το μελλον.γιατι?γιατι απλα την αγαπαω και μαζι μου δεν θαναι ευτυχισμενη.εγω ελπιζω να αντεξω.αυτη ομως θα ελευθερωθει και θα βρει,μακαρι να βρει,το δρομο της στη ζωη.ειναι ενας υπεροχος ανθρωπος και της αξιζει καθε ευτυχια.εμενα αυτο μου ειναι αρκετο,να την νιωθω χαρουμενη παντα και χαμογελαστη.και να εχει οτι αληθινα ποθει στη ζωη.συγνωμη που σπαταλησα το χρονο σας.
    Last edited by kerbousar; 25-03-2011 at 00:26.

Senior Member
    οι επιλογες μας πολλες φορες καθοριζουν την ταυτοτητα μας αγαπητε kerbousar...ισως αυτο να ειναι το πιο σωστό που έκανες για σένα και για κείνη, κυριως για εκείνη.το μέλλον θα το δειξει σίγουρα.και πιστεψε με, θα το αντέξεις..ο άνθρωπος έχει τεραστιες αντοχες...μπορεί να αντέξει πολλα περισσότερα δεινά απο αυτά που του έρχονται.ευχομαι να βρεις κι εσυ τον δρόμο σου και εκείνη είτε κοντά σου είτε μακρια σου να είναι ευτυχισμένη.αυτό άλλωστε έχει σημασία...δεν μπορείς να κρατας έναν άνθρωπο δέσμο επειδή έχεις την αναγκη του χωρις να μπορεις να τον κανεις ευτυχισμενο.ευχομαι λοιπον απο καρδιάς να πάνε όλα καλα.

Senior Member
    σημερα την αποχαιρετησα,χωρις να αφηνω ελπιδα για το μελλον.γιατι?γιατι απλα την αγαπαω και μαζι μου δεν θαναι ευτυχισμενη.εγω ελπιζω να αντεξω.
    Αγαπητέ kerbousar, παρατήρησα ότι τα περισσότερα άτομα εδώ σου έκαναν "επίθεση", και απ' ότι βλέπω περισσότερο οι γυναίκες. Να το λάβεις αυτό υπόψη σου. Ο λόγος που σου έκαναν επίθεση είναι γιατί πιστεύουν ότι εσύ την "κορόϊδεψες", ότι επειδή την είχες "ζούσες" τη ζωή σου... Παραδείγματα είναι οι εκφράσεις:
    > τα καλοκαιρια που την χωριζες, κλεινοσουν σε μοναστηρι???? μαλλον οχι....
    > Τόσα χρόνια είχες και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.
    Με τα λεγόμενά σου καταλαβαίνω ότι μάλλον δεν συνέβη κάτι τέτοιο όπως ο περισσότερος (γυναικείος κυρίως) πληθυσμός εδώ στο forum πιστεύει. Είναι έτσι; Και ότι τα καλοκαίρια δεν έβρισκες άλλες... Ούτε το έκανες γιατί δεν την αγαπάς. Πάλι ρωτώ, είναι έτσι όπως καταλαβαίνω;
    Για να σε βοηθήσω θα σου πω ότι -αν καταλαβαίνω καλά- ξέρω ότι φοβάσαι (ταυτόχρονα με τις πράξεις σου που ΔΕΝ επηρεάζονται τόσο πολύ από το φόβο). Και εσύ πιστεύεις ότι φοβάσαι περισσότερο από άλλους. Αλλά στην ουσία φοβάσαι λιγότερο. Ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων καλύπτει τον φόβο μέσα από την ένταξη σε κοινωνικά μοντέλα απέχοντας πολύ από αυτό που πραγματικά θα ήθελε να κάνει.
    Last edited by John11; 26-03-2011 at 04:18.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast