δεν με πιστευει οτι και να κανω - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
    Senior Member
    δεν νομιζω οτι ηταν επιθεση..απλα οι γυναικες καταλαβαινουν καλυτερα πως νοιωθει εκεινη και με τον τροπο τους ίσως να προσπαθουν να του δείξουν τις σκέψεις της...η αγαπη ειναι κατι σχετικο..οταν αγαπαμε εναν ανθρωπο τον πληγωνουμε?τον φερνουμε σε αδιεξοδο?οταν αγαπαμε αληθινα και δυνατα τα θέλω και οι αναγκες του ανθρωπου μας είναι πανω απο τα δικα μας. πρωτα σκεφτομαστε τον αλλον και μετα εμας.δεν νοιωθουμε εγωισμο, δεν υπαρχουν φοβοι, δεν υπαρχει τιποτα. μονο η αναγκη μας να κανουμε τον αλλον ευτυχισμένο..συγχωρεστε με..αλλα μιλάω απο προσωπικη μου εμπειρία..ίσως να κανω και λάθος..όμως αυτό σκέφτομαι εγω...ετσι το βιώνω και έτσι πράττω...

Junior Member
    φιλε μου john η απαντηση ειναι οχι.ποτε δεν κοιταξα ολα αυτα τα χρονια αλλη γυναικα γιατι απλα δεν το ειχα αναγκη.ειχα αυτη που ηθελα διπλα μου και αυτο μου ηταν υπεραρκετο.δεν ξερω πως να το πω με λογια,ελπιζω να με καταλαβαινετε.την αγαπαω και θελω να'ναι ευτυχισμενη.κοντα μου δεν θα ειναι...επομενως επρεπε να την αφησω να βρει το δρομο της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerbousar View Post
    φιλε μου john η απαντηση ειναι οχι.ποτε δεν κοιταξα ολα αυτα τα χρονια αλλη γυναικα γιατι απλα δεν το ειχα αναγκη.ειχα αυτη που ηθελα διπλα μου και αυτο μου ηταν υπεραρκετο.
    Aυτά που ρώτησα ήταν και να σιγουρευτώ εγώ αλλά και να γίνει κατανοητό για τους άλλους.

> επομενως επρεπε να την αφησω να βρει το δρομο της.

Αυτό είναι η "μέση" άποψη που έχει η κοινωνία. Αλλά αν σκεφτείς ότι η κοινωνία είναι μπάχαλο και ότι όπου κι αν κοιτάξεις δεν θα δεις ευτυχία, βγάζει κανείς το συμπέρασμα ότι η μέση άποψη της κοινωνίας δεν είναι και απαραίτητα η σωστή.
    Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να κουβεντιάσεις το θέμα μαζί της, και να της πεις αυτά που σκέφτεσαι, αυτά που αισθάνεσαι, αυτά που μπορείς και αυτά που δεν μπορείς. Οι άνθρωποι πρώτα απ' όλα πρέπει να είμαστε ενημερωμένοι. Έτσι, και εκείνη θα είναι ενημερωμένη και εσύ ίσως από αυτά που ίσως θα ακούσεις.
    Έχεις κατά κάποιο τρόπο ρίξει το φταίξιμο στον εαυτό σου. Προσωπικά δεν το βλέπω έτσι, νομίζω ότι το "φταίξιμο" (αν υπάρχει τέτοιο) δεν είναι δικό σου. Όσο θεωρείς ότι το φταίξιμο είναι δικό σου, θα υπάρχει ντροπή. Η ντροπή δυσκολεύει την επικοινωνία.
    Αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι και εσύ και εκείνη, αντιμετωπίζετε την κορυφή του παγόβουνου, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του παγόβουνου βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια...

Page 3 of 3 FirstFirst 123