Results 46 to 54 of 54
Thread: Αγχώδη διαταραχή...μια ζωή
-
24-09-2012, 01:46 #46
οσο για την εποχη ειλικρινα ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ διοτι η ζωη ειναι μικρη για να κατσω να στεναχωριεμαι για αυτο.σπουδες πανε κατα διαλο αλλα ενταξυ μωρε κλαιν.με την κοπελα μου πραγματικα ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΑ.ζουμε το ονειρο μας.δεν ξερω τι μπορει να φταιει.πφφφ λεω να παω σε ψυχολογο μια βολτα.δεν ξερω για ποιο λογο εχω ΤΟΣΟ πολυ στρες.νομιζω οτι εχω ΟΛΕ΅τις αρρωστιες.ενω παλια δε κωλωνα ΜΙΑ.!!!
Υ.Γ οταν απαντας στα μνμτα μου να ξερεις πως η απαντηση μου θα παρει το ΠΟΛΥ 5 λεπτα.ευχαρριστω !
- 24-09-2012, 01:47 #47
φοβαμαι πωε θα παθω η εχω καρκινο λογο τσιγαρου και ιστορικου και καρδιακες παθησεις λογο τσιγαρου και ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ φοτωμενου ιστορικου..πατερας θειος παπους ΟΛΟΙ
24-09-2012, 01:58 #48
Εχεις σκεφτει να το κοψεις μιας και υπαρχει και το ιστορικο; Τωρα εισαι πολυ μικρος ακομη αλλα αν το συνεχισεις μπορει συνεχεια να το εχεις αγχος και να πηγαινεις καθε τοσο για εξετασεις να επιβεβαιωνεις οτι δεν εχεις τιποτα...
24-09-2012, 02:04 #49
δεν νομιζω να γινει αυτο
.κοιταξε να δεις.εκανα αθλητησμο κικ μποξινγκ και μπορω να πω πως η ζωη μου πιγεναι πρως το καλυτερο.ενοιωθα υγειης.ΧΩΡΙ΅ΤΣΙΓΑΡΟ.αλλα μου ειναι καπως δυσκολο να το κωψω.καπνιζω απο τα 13 μου χρονια.κατι αλλο.εχω νοσοφοβια και αυτο με εκανε να παθω και αγοραφοβια.γιατι ασ πουμε παλια πετουσα με αεροπλανο και ηταν ΤΕΛΙΑ.ολα γαματα!συγνωμη για τις κακες μου εκφρασεις.τωρα σκευτομαι να παω ταξιδι και ΧΕΖΟΜΑΙ .και παλι συγνωμη.σκευτομαι πως αν παθω κατι στο αεροπλανο ας πουμε εμφραγμα ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ? ειναι πολυ δυσκολη η ζωη μου διοτι εμποδιζομαι να κανω πραγματα που αγαπαω και χανω τα καλυτερα μου χρονια.δεν αξιζει γαμωτο.ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΧΟΥΜΕ.αν ειναι να πεθανω με φοβιες τι γενηθηκα ? τελος παντον η ζωη μου αρεσει πολυ και θελω να την ζησω οπως ο περρισοτερος πλυθησμος.κατανοω πως δεν ειμαστες ολοι ιδιοι και καποιοι εχουν σοβαροτερα προβληματα.σε ευχαριστω που αφιερωνεις χρονο για να αναλυουμε το προβλημα μου.ας μη σε ξερω σε εκτιμαω ιδιαιτερα γιαυτο και μονο.μου αρκει!
24-09-2012, 02:25 #50
Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια...Ειχα περασει παλιοτερα τη φαση της νοσοφοβιας, τωρα το εχω ξεπερασει...Πιστευω πως παιζει ρολο και το οτι βομβαρδιζομαστε συνεχως απο επιστημονικες πληροφοριες, για αρρωστιες σημαντικες κι ασημαντες και για τις θεραπειες τους...Ο ανθρωπινος εγκεφαλος δεν ειναι σε θεση να τα επεξεργαστει ολα αυτα, και καταληγουμε συχνα στον αοριστο τρομο για ολα.Σε αυτο συμβαλλει κι η "αγριοτητα" της ολης εποχης νομιζω.Για την αγοραφοβια σου ισως υπαρχουνν κι αλλοι λογοι, συνηθως η ριζα της ειναι ο φοβος για το οτι οι αλλοι δε σε κατανοουν, δεν ενδιαφερονται κλπ.Παντως, σχετικα με το τσιγαρο, παροτι εσυ αποφασιζεις τελικα τι θα κανεις, θα ελεγα οτι δεν ωφελει πουθενα, ειναι μονο ενα "ξεγελασμα" για το αγχος και μια περιττη, βλαβερη συνηθεια...
24-09-2012, 02:29 #51
ξεγελασμα για το ανχος δε θα το λεγα.δεν νομιζω πως ισχθει αυτο.για μενα τοθλαχιστον ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.μακαρι να το κοψω.ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ
24-09-2012, 02:34 #52
πως το ξεπερασες?πηρες φαρμακα ?γτ εγω και στη χειροτερη περιπτωση να ειμαι δεν παιζει να παρω.ειμαι 100% ΚΑΤΑ της φαρμακευτικης αγωγης.ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.μπορει να προκαλεσει μονημες σοβαρες βλαβες
24-09-2012, 02:36 #53
αν επιτρεπεις ποσο ετων εισαι?εχεις σχεση με την ψυχολογια επαγγελματικα η απλα εισαι και εσυ στην παθητικη πλευρα?
24-09-2012, 03:50 #54
Κοντευω 22 ετων και δεν εχω επαγγελματικη σχεση με την ψυχολογια, απλως επειδη εχω περασει πολλα και διαφορα ψυχολογικα το εχω ψαξει σε τεραστιο βαθμο κι εχω καταλαβει πολλα. Κι εγω ειμαι τελειως εναντιον της φαρμακευτικης αγωγης...Τη νοσοφοβια την ξεπερασα με το να κατανοησω οτι ποτε κανεις δεν μπορει να ειναι 100 τοις εκατο σιγουρος για το τι συμβαινει στο σωμα του, αρα δεν εχει νοημα να ασχολειται...Βεβαια αυτο που με βοηθησε ακομη πιο πολυ ειναι η θρησκευτικη πιστη...Με αυτη νιωθεις την προστασια του Θεου και δεν αγωνιας για περιττα πραγματα.Παντως ο πιο αμεσος τροπος για να πειστεις οτι εισαι καλα ειναι οι στιγμες ηρεμιας και ευεξιας, σε αυτο με βοηθησε πολυ κι η σωματικη ασκηση.Οταν ειμαι σε σωματικη κινηση δεν εχω αγχος για τιποτα...Ισως και το κοψιμο του τσιγαρου βοηθησει στο να νιωσεις ευεξια και να αρχισει να υποχωρει και το αγχος κι οι φοβιες...