ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 91
    Senior Member
    msn δεν μπορω να μπω το pc τα χει παιξει ειναι και παλιο......
    νερο δεν πινω γενικως αποφευγω γιατι πρηζομαι συνηθως μισο με ενα ποτηρι την ημερα κι αυτο οχι μαζεμενο καπου καπου καμια γουλια τοσο βγαινει περιπου...το ιδιο προβλημα με το νερο ειχα και οταν ειχα την ανορεξια μισο ποτηρι να πινα με εβγαζε η ζυγαρια ενα κιλο πανω και με φουσκωνε πολυ ηταν κι απ την αφυδατωση και τωρα το ιδιο προβλημα με το νερο εχω δεν μπορω να πιω πολυ νιωθω οτι παχυνα....προτιμω κανα χυμο που και που αλλα κι οι χυμοι περισσοτερο κακο κανουν μ ολα τα συντηρητικα που εχουν ξεκινησα να στυβω πορτοκαλια για πιο υγιεινα (λολ)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    ΝΑΙ αλλα πρεπει να πινεις εγω δν ειχα ποτε προβλ με το νερο μονο τοτε με την ανορεξια κ εγω που κ λιγο να τρωγα με το νερο πριζομουνα κ δν μπορουσα να ανασανω αλλα αμα ηταν σκετο νερο ηξερα οτι ειχα φουσκωμα απ το νερο αφου δν ειχα φαει κ τπτ αλλο κ δν με πειραζε
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    πρεπει να πινω αλλα δεν αντεχω να εχω μετα το φουσκωμα....εντωμεταξυ φοβαμαι μην παθω παλι αφυδατωση απ τα καθαρτικα....αλλα προς το παρον δεν εχω καποια ενδειξη για αφυδατωση..

Senior Member
    να πας να κανεις μια εξεταση αιματος να δεις πως πας. ποσο χρονων εισαι?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Quote Originally Posted by BrokeN_DoLL View Post
    εμενα γιατι στα 51 μ λεγανε πως ειμαι σαν να χω ανορεξια ολοι? ειδες π σ λεω? σκατα ποτε δν θα μαι αδυνατη οπως αλλες που ναι το καλουπι τους γεννηθηκα να μαι ζωον
    Εισαι 51κιλα... με ποσο υψος??? εχει σημασια..μεγαλη σημασια κ σιγουρα καποιοι θα στο εχουν πει....

Senior Member
    Quote Originally Posted by BrokeN_DoLL View Post
    να πας να κανεις μια εξεταση αιματος να δεις πως πας. ποσο χρονων εισαι?
    ναι πιστευω πρεπει να κανω εξεταση αιματος αλλα ξες τι φοβαμαι πολυ μηπως δειξουν τα αποτελεσματα κατι σοβαρο εχω φοβια γενικως με τις αρρωστιες και συνεχως το αναβαλλω.....20 ειμαι εσυ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Εισαι 51κιλα... με ποσο υψος??? εχει σημασια..μεγαλη σημασια κ σιγουρα καποιοι θα στο εχουν πει....
    εμενα στα 44 μου λεγανε για νευρικη ανορεξια ενω δεν ειχα το ειχα ηδη ξεπερασει το θεμα της ανορεξιας τωρα που ειμαι 49-50 ακομα καποιοι μου λενε οχι τοσο για ανορεξια αλλα οτι ειμαι πολυ αδυνατη και να βαλω 1-2 κιλα το θεμα ειναι οτι αν βαλω δεν θα ναι 1-2 θα ναι πολυ περισσοτερα μακαρι να ημουνα πιο αδυνατη και να μην ημουν συνεχως στην τσιτα τι θα φαω και ποσο θα παχυνω...χτες βραδυ εκανα βουλιμικο τα νευρα μου μεσα γκρρρ...........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    msn δεν μπορω να μπω το pc τα χει παιξει ειναι και παλιο......
    νερο δεν πινω γενικως αποφευγω γιατι πρηζομαι συνηθως μισο με ενα ποτηρι την ημερα κι αυτο οχι μαζεμενο καπου καπου καμια γουλια τοσο βγαινει περιπου...το ιδιο προβλημα με το νερο ειχα και οταν ειχα την ανορεξια μισο ποτηρι να πινα με εβγαζε η ζυγαρια ενα κιλο πανω και με φουσκωνε πολυ ηταν κι απ την αφυδατωση και τωρα το ιδιο προβλημα με το νερο εχω δεν μπορω να πιω πολυ νιωθω οτι παχυνα....προτιμω κανα χυμο που και που αλλα κι οι χυμοι περισσοτερο κακο κανουν μ ολα τα συντηρητικα που εχουν ξεκινησα να στυβω πορτοκαλια για πιο υγιεινα (λολ)
    Πας καρφι να αρρωστησεις? Τα μαλλια σου πως ειναι? Το δερμα? Τα δοντια?

εμενα στα 44 μου λεγανε για νευρικη ανορεξια ενω δεν ειχα το ειχα ηδη ξεπερασει το θεμα της ανορεξιας τωρα που ειμαι 49-50 ακομα καποιοι μου λενε οχι τοσο για ανορεξια αλλα οτι ειμαι πολυ αδυνατη και να βαλω 1-2 κιλα το θεμα ειναι οτι αν βαλω δεν θα ναι 1-2 θα ναι πολυ περισσοτερα μακαρι να ημουνα πιο αδυνατη και να μην ημουν συνεχως στην τσιτα τι θα φαω και ποσο θα παχυνω...χτες βραδυ εκανα βουλιμικο τα νευρα μου μεσα γκρρρ...........
    Παλι δεν καταλαβα τα 51 κιλα σε ποσο υψος τα εχεις.......μ αφησες με την απορια!! ;) Γιατι οταν εγω ημουν 51 κιλα(στα νιατα μου) με υψος 1,65 ημουν αδυνατη.... τωρα που ειμαι 70 ειμαι απλα γεματοαφρατουλα!! ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Πας καρφι να αρρωστησεις? Τα μαλλια σου πως ειναι? Το δερμα? Τα δοντια?
    τα μαλλια μου ειναι προς το παρον μια χαρα το δερμα μου επισης δεν εχω παρατηρησει κατι ανησηχητικο...τα δοντια μου απο τους εμετους δεν ειναι και στην καλυτερη κατασταση οπως και ο λαιμος μου που ειναι συναχως πρησμενος και ποναει...δεν μπορω να κανω εμετο εδω και πολυ καιρο ισως αυτο να φταιει...παντως δεν θελω να μου ξαναγυρισει σε ανορεξια αν και απ οτι βλεπω κατα κει το παω αλλα ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Παλι δεν καταλαβα τα 51 κιλα σε ποσο υψος τα εχεις.......μ αφησες με την απορια!! ;) Γιατι οταν εγω ημουν 51 κιλα(στα νιατα μου) με υψος 1,65 ημουν αδυνατη.... τωρα που ειμαι 70 ειμαι απλα γεματοαφρατουλα!! ;)
    Ειμαι 1.66 και ειμαι 49-50 κιλα...αδυνατη και τοσο δεν ειμαι πιο πολυ θα λεγα οτι ειμαι κανονικη αλλα θα ηθελα να ημουν πιο αδυνατη....βασικα περα απ αυτο ειναι οτι δεν μου αρεσει το σωμα μου οπως ειναι χαλια ειμαι πχ εχω ψωμακια γυρω απο τη μεση που δεν φευγουν με τιποτα οση διαιτα και να κανω και οσες κρεμες κι αν βαζω και δεν μ αρεσουν οπως δεν μ αρεσουν και οι καμπυλες ευτυχως δεν εχω τοσο εντονες...θα ηθελα να ειναι ισιο και πιο ευθεια το σωμα μου..σοβαρα τωρα εσυ εισαι 70?????

Senior Member
    Eγω ειχα φτασει 50-51 κιλα με υψος 1.77, απο ανορεξια. και δε θεωρω οτι ημουν παραδειγμα προς μιμηση. Ρωτηστε με οτι θελετε μηπως μπορω να βοηθησω. Δεν ξερω τι αλλο να γραψω για αυτο για να σας ξυπνησω. Εχω γραψει παλια εδω σε ενα θεμα, θα ψαξω να το βρω.

http://www.e-psychology.gr/forum/sho...9%CE%BA%CE%AE&

Οριστε, 4,5 χρονια πριν

Senior Member
    Ειμαι 1.66 και ειμαι 49-50 κιλα...αδυνατη και τοσο δεν ειμαι πιο πολυ θα λεγα οτι ειμαι κανονικη αλλα θα ηθελα να ημουν πιο αδυνατη....βασικα περα απ αυτο ειναι οτι δεν μου αρεσει το σωμα μου οπως ειναι χαλια ειμαι πχ εχω ψωμακια γυρω απο τη μεση που δεν φευγουν με τιποτα οση διαιτα και να κανω και οσες κρεμες κι αν βαζω και δεν μ αρεσουν οπως δεν μ αρεσουν και οι καμπυλες ευτυχως δεν εχω τοσο εντονες...θα ηθελα να ειναι ισιο και πιο ευθεια το σωμα μου..σοβαρα τωρα εσυ εισαι 70?????
    ναι ειναι 70 και δεν εχει πεθανει απο τον καημο της για τα κιλα της, Ζει και βασιλευει. Κι εγω το ιδιο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Eγω ειχα φτασει 50-51 κιλα με υψος 1.77, απο ανορεξια. και δε θεωρω οτι ημουν παραδειγμα προς μιμηση. Ρωτηστε με οτι θελετε μηπως μπορω να βοηθησω. Δεν ξερω τι αλλο να γραψω για αυτο για να σας ξυπνησω. Εχω γραψει παλια εδω σε ενα θεμα, θα ψαξω να το βρω.

http://www.e-psychology.gr/forum/sho...9%CE%BA%CE%AE&

Οριστε, 4,5 χρονια πριν
    Συγκλονιστικό το άρθρο. Καλά έκανες και το επανέφερες.
    Δεν αντέχω να βλέπω να περιγράφονται με τόση ψυχραιμία, τρόποι για να καταστρέψει κάποιος τον οργανισμό του. Λιμοκτονίες, εμετοί, καθαρτικά. Και κάποιες βλάβες είναι μη αναστρέψιμες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Συγκλονιστικό το άρθρο. Καλά έκανες και το επανέφερες.
    Δεν αντέχω να βλέπω να περιγράφονται με τόση ψυχραιμία, τρόποι για να καταστρέψει κάποιος τον οργανισμό του. Λιμοκτονίες, εμετοί, καθαρτικά. Και κάποιες βλάβες είναι μη αναστρέψιμες.
    Ετσι οπως τα λες, κι εγω ειπα πιο πανω ρωτηστε με μηπως μπορω να βοηθησω, ξεχασα οτι βοηθεια για τα ατομα με διστροφικες διαταραχες ειναι αυτα που περιεγραψες, και οτι δε θελουν βοηθεια για να βγουν απο αυτο... :/

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast