ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 91
    Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Ετσι οπως τα λες, κι εγω ειπα πιο πανω ρωτηστε με μηπως μπορω να βοηθησω, ξεχασα οτι βοηθεια για τα ατομα με διστροφικες διαταραχες ειναι αυτα που περιεγραψες, και οτι δε θελουν βοηθεια για να βγουν απο αυτο... :/
    Φοβάμαι ότι όταν θ' αποφασίσουν να βγουν από αυτό, θα έχουν ήδη κάνει πολύ κακό στον οργανισμό τους και θα χτυπάν το κεφάλι τους στον τοίχο. Γιατί κάποιες βλάβες και αρρώστιες εμφανίζονται όσο μεγαλώνεις, όχι άμεσα.
    Όταν λοιπόν κάποια στιγμή θα έχουν έλκος, κατεστραμμένα δόντια, καρκίνο στο έντερο και πόσα άλλα ακόμη, θα μετανιώνουν πικρά, αλλά θα είναι πλέον αργά.

Senior Member
    Aκριβως, ξερω, εχω κι εγω ελκος! Ειτε λογω αυτου του διαστηματος ανορεξιας ειτε γενικοτερα της κακης διατροφης που εκανα και των διαιτων.. μαλλον αυτα τα δυο σε συνδυασμο. Κι απο ο,τι θυμαμαι και η μπροκεν ντολ τα εχει περιγραψει τα συμπτωματα του ελκους!

[QUOTE=carrie;236915]ναι ειναι 70 και δεν εχει πεθανει απο τον καημο της για τα κιλα της, Ζει και βασιλευει. Κι εγω το ιδιο.[/QUOTE

κ οχι μονο αυτο αλλα κ εχω κ ρητο... ΤΑ ΠΑΧΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΛΗ ΜΟΥ Κ ΟΙ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ!!!!! Αν κ πρεπει να προσεχουμε το βαρος μας καθαρα για λογους υγειας...οσο κακο κανει η λιμοκτονεια για την επιτευξη του "ιδανικου" βαρους που εχουν καποια ατομα για τον εαυτο τους πολυ λανθασμενα αλλα τοσο κακο κανει κ η παχυσαρκια!!!!!

Senior Member
    εγω αυτες τις 2 μερες νιωθω απαισια εκτος απ το οτι με πιανει το στομαχι μ απο αγχος και συγχηση οποτε παω να ντυθω, δεν ειναι μονο ο καθρευτης, πιανω το κρεας πανω μ και με πιανει καταθλιψη........αληθεια.......... .μου πανε χαλια οι μερες θελω να πεθανω, αυτη τη βδομ εφαγα 2 βραδυα ποπ κορν, 1 μερα μπισκοτα με μερεντα, χτες 1 παστιτσιο , το πρωι 1 μικρη πιτσα κ τωρα 1,5 πιτα σουβλακι με γυρο κοτοπουλο. τις αλλες μερες σαλατες ειχα φαει και φραουλες. αλλα οι θερμιδες μαζευτικαν και νιωθω σκατα δεν εχω καλη εικονα δεν εχω κανει κ εμετο, κ μ ρχεται να παθω κριση πανικου. νιωθω πως εχω παρει και δεν μ το λενε και μαλιστα δεν ξερω αν αυτα που εφαγα ειναι κανονικα και δεν κινδυνευω να με παχυνιυνε η οχι

δεν ζυγιζομαι πια
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    βρε μπροκεν
    τι ειναι ολα αυτα με τα κιλα και το φαγητο?
    σε ειχα για πολυ κουλ γκομενα και μ αυτα που σε φοβιζουν μου δημιουργεις την εντυπωση οτι εισαι ενα κοριτσακι που φοβαται μηπως παρει κανενα κιλο και δεν βρισκει γαμπρο!
    χαλαρωσε λιγο!
    κριμα τα τατου!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by BrokeN_DoLL View Post
    εγω αυτες τις 2 μερες νιωθω απαισια εκτος απ το οτι με πιανει το στομαχι μ απο αγχος και συγχηση οποτε παω να ντυθω, δεν ειναι μονο ο καθρευτης, πιανω το κρεας πανω μ και με πιανει καταθλιψη........αληθεια.......... .μου πανε χαλια οι μερες θελω να πεθανω, αυτη τη βδομ εφαγα 2 βραδυα ποπ κορν, 1 μερα μπισκοτα με μερεντα, χτες 1 παστιτσιο , το πρωι 1 μικρη πιτσα κ τωρα 1,5 πιτα σουβλακι με γυρο κοτοπουλο. τις αλλες μερες σαλατες ειχα φαει και φραουλες. αλλα οι θερμιδες μαζευτικαν και νιωθω σκατα δεν εχω καλη εικονα δεν εχω κανει κ εμετο, κ μ ρχεται να παθω κριση πανικου. νιωθω πως εχω παρει και δεν μ το λενε και μαλιστα δεν ξερω αν αυτα που εφαγα ειναι κανονικα και δεν κινδυνευω να με παχυνιυνε η οχι

δεν ζυγιζομαι πια
    σιγά τα πολλά που έφαγες! είσαι υπερβολική νομίζω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    msn δεν μπορω να μπω το pc τα χει παιξει ειναι και παλιο......
    νερο δεν πινω γενικως αποφευγω γιατι πρηζομαι συνηθως μισο με ενα ποτηρι την ημερα κι αυτο οχι μαζεμενο καπου καπου καμια γουλια τοσο βγαινει περιπου...το ιδιο προβλημα με το νερο ειχα και οταν ειχα την ανορεξια μισο ποτηρι να πινα με εβγαζε η ζυγαρια ενα κιλο πανω και με φουσκωνε πολυ ηταν κι απ την αφυδατωση και τωρα το ιδιο προβλημα με το νερο εχω δεν μπορω να πιω πολυ νιωθω οτι παχυνα....προτιμω κανα χυμο που και που αλλα κι οι χυμοι περισσοτερο κακο κανουν μ ολα τα συντηρητικα που εχουν ξεκινησα να στυβω πορτοκαλια για πιο υγιεινα (λολ)
    αποφεύγεις το νερό?!?! για δοκίμασε να πίνεις ένα-δυο ποτήρια με το που ξυπνάς.

Ειμαι 1.66 και ειμαι 49-50 κιλα...αδυνατη και τοσο δεν ειμαι πιο πολυ θα λεγα οτι ειμαι κανονικη αλλα θα ηθελα να ημουν πιο αδυνατη....βασικα περα απ αυτο ειναι οτι δεν μου αρεσει το σωμα μου οπως ειναι χαλια ειμαι πχ εχω ψωμακια γυρω απο τη μεση που δεν φευγουν με τιποτα οση διαιτα και να κανω και οσες κρεμες κι αν βαζω και δεν μ αρεσουν οπως δεν μ αρεσουν και οι καμπυλες ευτυχως δεν εχω τοσο εντονες...θα ηθελα να ειναι ισιο και πιο ευθεια το σωμα μου..σοβαρα τωρα εσυ εισαι 70?????
    Nαι κοπελα μου... γιατι επαθες πανικο?? 70 ειπα...οχι 170!!! βαση υψους, σωματοτυπου κ ηλικιας 10 με 12 κιλα παραπανω ειναι...ε δεν θα πεθανω γι αυτα...!!Οκ..πρεπει να χασω 3-4 κιλα κ αυτο γιατι εχω προβλημα στα γονατα κ στην μεση...το γηρας ουκ αρχεται μονο του!!!!!Ασε που τα παραπανισια κιλακια μου αρεσουν κ στον φιλο μου... ;) Οποτε λεω να τ αφησω ως εχουν!!! ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Nαι κοπελα μου... γιατι επαθες πανικο?? 70 ειπα...οχι 170!!! βαση υψους, σωματοτυπου κ ηλικιας 10 με 12 κιλα παραπανω ειναι...ε δεν θα πεθανω γι αυτα...!!Οκ..πρεπει να χασω 3-4 κιλα κ αυτο γιατι εχω προβλημα στα γονατα κ στην μεση...το γηρας ουκ αρχεται μονο του!!!!!Ασε που τα παραπανισια κιλακια μου αρεσουν κ στον φιλο μου... ;) Οποτε λεω να τ αφησω ως εχουν!!! ;)
    Sorry το 70 νόμιζα είναι η ηλικία σου και όχι τα κιλά....γιατί στην προηγούμενη σελίδα στο post σου που έγραφες για τα κιλά σου και έλεγες ότι 51 ήσουν στα νιάτα σου μετά που είδα δίπλα το 70 νόμιζα ότι είσαι 70 χρονών τώρα και μου κανε λίγο εντύπωση λέω 70 χρονών τόσο μεγάλη?? Βέβαια υπάρχουν και 70άρηδες και πολύ μεγαλύτεροι που γράφουν σε forum απότε και έτσι να ήτανε δεν θα έπρεπε να με εκπλήξει....ωχ ό,τι ναι είμαι άλλα βλέπω άλλα καταλαβαίνω.......
    ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω....sorry και πάλι και ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες......
    (εντωμεταξύ δεν ξέρω τι με πιασε τωρα κατι σαν αγχος σαν συγχυση θα φταινε τα φαρμακα χεχεχ...)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    αποφεύγεις το νερό?!?! για δοκίμασε να πίνεις ένα-δυο ποτήρια με το που ξυπνάς.
    Αααα πλέον δεν το αποφεύγω!!!! 2 μέρες σήμερα όλο νερό και χυμούς πίνω...παράξενο αλλά φούσκωμα είχα μόνο χτες σήμερα νιώθω πολύ ανάλαφρη..λένε ότι το νερό καταπολεμάει την κυταρρίτιδα άντε να δούμε τώρα που το ριξα στα υγρά τι θα γίνει...

Senior Member
    Eγω ειχα φτασει 50-51 κιλα με υψος 1.77, απο ανορεξια. και δε θεωρω οτι ημουν παραδειγμα προς μιμηση. Ρωτηστε με οτι θελετε μηπως μπορω να βοηθησω. Δεν ξερω τι αλλο να γραψω για αυτο για να σας ξυπνησω. Εχω γραψει παλια εδω σε ενα θεμα, θα ψαξω να το βρω.

http://www.e-psychology.gr/forum/sho...9%CE%BA%CE%AE&

Οριστε, 4,5 χρονια πριν
    Συγκλονιστικό το κείμενο......το διάβαζα και θυμόμουν πόσα απ αυτά μου συνέβαιναν όταν είχα στα 17 την ανορεξία.....πόσο σκληρή είναι η πραγματικότητα και πόσο διαφέρει από αυτό που οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους για το αδύνατο σώμα...άλλο αδύνατο και υγιές σώμα και άλλο καχεκτικό και ετοιμόρροπο......είχα φτάσει 35 κιλά με 1.66 ύψος και ήμουνα σε τραγική και απελπιστική κατάσταση.....είχα πάθει αφυδάτωση και ήμουνα μισή μέρα ημιλιπόθυμη σε κώμα....3 μέρες ήμουν με ορούς γιατί ούτε ηλεκτρολύτες είχα ούτε τίποτα..ένιωθα ότι πέθαινα, πλήρης εξάντληση και αδυναμία, μου παίρναν αίμα και λιποθυμούσα, έτρεμα, πάγωνα, έμενα ακίνητη και φοβόμουν να κάνω το παραμικρό.....τότε για πρώτη φορά θοβήθηκα πραγματικά και μπορεί να ακουστεί υπερβολικό αλλά πίστευα ότι θα πέθαινα, ότι δεν υπάρχει γυρισμός....μου πήρε 5 μήνες για να ξεπεράσω πλήρως το πρόβλημα, από περίοδο έκανε ένα χρόνο να επανέλθει παρόλο που πήρα 3 φορές ορμόνες.....κόλαση....ό,τι και να πω θα είναι λίγο.....όποιοι το χουν ζήσει πιστεύω με καταλαβαίνουν......παρόλα αυτά το ξεπέρασα, το αντιμετώπισα και εκεί που πίστευα πως είχαν φτιάξει όλα, τσουπ ήρθε η βουλιμία...ώρες ώρες αναρωτιέμαι άραγε θα ηρεμήσω ποτέ????????? γιατί η σχέση μου με το φαγητό να είναι πάντα τόσο επώδυνη???

Senior Member
    Ετσι οπως τα λες, κι εγω ειπα πιο πανω ρωτηστε με μηπως μπορω να βοηθησω, ξεχασα οτι βοηθεια για τα ατομα με διστροφικες διαταραχες ειναι αυτα που περιεγραψες, και οτι δε θελουν βοηθεια για να βγουν απο αυτο... :/
    Αυτό το "δεν θέλουν βοήθεια να βγουν απ αυτό" δεν νομίζω πως ισχύει πάντα......δυστυχώς στην ανορεξία δεν καταλαβαίνεις το πρόβλημα και δεν παραδέχεσαι τίποτα ό,τι κι αν σου λένε μέχρι βέβαια να φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο...
    όσον αφορά τη βουλιμία, σε μενα τουλάχιστον αυτό δεν ισχύει......
    δεν πιστευω πως τα ατομα με διατροφικες διαταραχες δεν θελουν βοηθεια, απλα αρχικα δεν καταλαβαινουν το προβλημα τους..αλλά και με βοήθεια πολλές φορές πάλι είναι δύσκολο να τα βγάλουν πέρα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    βρε μπροκεν
    τι ειναι ολα αυτα με τα κιλα και το φαγητο?
    σε ειχα για πολυ κουλ γκομενα και μ αυτα που σε φοβιζουν μου δημιουργεις την εντυπωση οτι εισαι ενα κοριτσακι που φοβαται μηπως παρει κανενα κιλο και δεν βρισκει γαμπρο!
    χαλαρωσε λιγο!
    κριμα τα τατου!!!
    δεν μπορω να στο εξηγησω.............νιωθω απαισια απαισια απαισια απαισια με μισω
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by BrokeN_DoLL View Post
    δεν μπορω να στο εξηγησω.............νιωθω απαισια απαισια απαισια απαισια με μισω
    Αυτο φαινεται απο την εμφανιση σου οτι μισεις τον εαυτο σου, ειδα τις φωτο με τα ταττου.

Sorry το 70 νόμιζα είναι η ηλικία σου και όχι τα κιλά....γιατί στην προηγούμενη σελίδα στο post σου που έγραφες για τα κιλά σου και έλεγες ότι 51 ήσουν στα νιάτα σου μετά που είδα δίπλα το 70 νόμιζα ότι είσαι 70 χρονών τώρα και μου κανε λίγο εντύπωση λέω 70 χρονών τόσο μεγάλη?? Βέβαια υπάρχουν και 70άρηδες και πολύ μεγαλύτεροι που γράφουν σε forum απότε και έτσι να ήτανε δεν θα έπρεπε να με εκπλήξει....ωχ ό,τι ναι είμαι άλλα βλέπω άλλα καταλαβαίνω.......
    ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω....sorry και πάλι και ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες......
    (εντωμεταξύ δεν ξέρω τι με πιασε τωρα κατι σαν αγχος σαν συγχυση θα φταινε τα φαρμακα χεχεχ...)
    Aν μας το επιτρεψουν οι συνθηκες θα φτασουμε κ τα 70..... χρονια!!! ;)

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast