Results 31 to 45 of 91
Thread: ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ
-
23-03-2011, 16:54 #31
εχει τετοια βιντεο το youtube με οδηγιες? OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙς φυτικα καθαρτικα λεω να παρεις καποιο φυτικο χαπι για διαιτες οπως το proactol που παιρνω εγω ψυχολογικα θα δινει και ασφαλεια!I m a Good Person With Bad Attitude
- 23-03-2011, 17:12 #32
οχι ακριβως με οδηγιες..εδειχναν κοπελες που ξερνουσαν και απο οδηγιες δεν ελεγαν και κατι σπουδαιο...το πολυ πολυ να λεγαν αυτο με το νερο και το αλατι...
αυτο το proactol θελει συνταγη γιατρου για να το παρεις?? και τι ακριβως κανει διαλυει ως ενα βαθμο τα λιπαρα απ τις τροφες?
ειχα σκεφτει να παρω το alli αλλα ακουσα οτι ειναι επικινδυνο και τελικα δεν το πηρα...." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
23-03-2011, 17:15 #33
επαιρνα για 1 χρονο το xenical.............αλλα εχει μεσα ορλιστατη οπως και το alli και δεν συνησταται! το proactol το παραγγελνεις δεν θελει συνταγη!
κοιτα σου εχω στειλει πμ check your inboxI m a Good Person With Bad Attitude
23-03-2011, 17:25 #34
yeah το ειδα!!! σου εστειλα κι εγω!!
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
23-03-2011, 17:30 #35
οκ!!!! λοιπον ακου πως εχω σκεφτει τα πραγματα................συνηθως μετα απο ενα βουλιμικο διαστημα παιρνεις 5-6 κιλα επειδη χρειαζεται ο οργανισμος τροφες και δεν μπορεις να αρνηθεις και ταυτοχρονα εχεις κουρατσει να κανεις εμετο. συμβαινει 1-2-3-4 φορες να μην μπορεις να κανεις οποτε ο φοβος μην τυχον και δεν ξαναμπορεσεις σε κανει να δαγκωνεσαι να μην φας.
μετα απο εκεινο το διαστημα χανεις χωρις να το καταλαβαινεις τα 4-5 κιλα που πηρες επειδη πλεον εχεις μπουχτησει και εχει ικανοποιηθει εκεινο το κενο.......καπως...........καταλαγ ιαζει δλδ μην νομιζεις πως ειναι ετσι για παντα απλα ισως τωρα εσυ να βρισκεσαι σε εξαρση. εξω βγαινεις και τετοια? εχεις ορεξη να βγαινεις και να ντυνεσαι? οταν βγαινεις περνας καλα η νυσταζεις αμεσως και φευγεις νωριτερα για να πας να κοιμηθεις?I m a Good Person With Bad Attitude
23-03-2011, 17:50 #36
ισως τωρα να ειμαι σε εξαρση...αλλα το οτι παιρνω καθαρτικα καθημερινα πλεον μετα το μεσημεριανο κυριως επειδη το μεσημερι τρωω παντα λιγο περισσοτερο δεν ξερω με χει ανησυχησει...το βραδυ δεν τρωω εκτος αν κανω βουλιμικο βασικα εχω ακουσει οτι το βραδινο φαγητο μετα τις 8 "κολλαει" στον οργανισμο και μετα αμα πας να κοιμηθεις κιολας δυσκολευει η καυση των θερμιδων.....εχω ακουσει βεβαια διαφορα σε σχεση με το φαγητο ειδικα στο internet και δεν ξερω τι να πιστεψω....
εξω βγαινω συχνα και διασκεδαζω μ αρεσει γενικοτερα....εξω οταν ειμαι ξεχναω τελειως το φαγητο εχω κανει εμετο 4-5 φορες μονο οταν ειμαι καπου εξω ειναι και λιγο οτι ειχαν ψιλοκαταλαβει κατι οι γονεις μου μια φορα που βγηκαμε με κατι συγγενεις και τους ειπα την κλασικη δικαιολογια οτι προφανως με πειραξαν τα μπαγιατικα που σερβιρουν και η αληθεια ειναι οτι ψιλοδισταζω να κανω εμετο καπου εξω...βεβαια εχω εγω το αλλο θεμα με την τουαλετα λογω των καθαρτικων που αμα αυτο με πιασει δεν μπορω να κανω τιποτα....;)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
23-03-2011, 18:56 #37
αμα ξενιεσαι εξω ειναι καλο εγω τοτε δεν ηθελα να βγαινω ουτε να ντυνομαι ουτε να με κοιτανε ουτε ξεχνιομουνα...............
δεν ξερω κ γω τι να πιστεψω με οσα λενε στο νετ περι διατροφης. λενε απ την μια ειναι μυθος αυτο με το βραδινοI m a Good Person With Bad Attitude
23-03-2011, 19:30 #38
εξω οταν ειμαι δεν σκεφτομαι το φαγητο ισως και επειδη γενικα ντρεπομαι να τρωω μπροστα σε κοσμο δεν μπορω να με κοιτανε και αγχωνομαι αλλα σκεφτομαι οταν περπαταω οτι ισως ειμαι χοντρη και δεν το καταλαβαινω η οτι εχω βαλει κιλα και εγω το νιωθω και οι αλλοι το καταλαβαινουν αλλα δεν μου το λενε η οτι τα ρουχα που φοραω με δειχνουν χοντρη κτλ....
με το βραδινο πολλα ακουγονται δεν ξερω τι ισχυει παντως εχω την εντυπωση πως επειδη το βραδυ δεν κινεισαι και τοσο οπως την υπολοιπη μερα και αρα δεν καις θερμιδες οτι και να φας κολλαει και γενικως αποφευγω να τρωω το βραδυ..." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
24-03-2011, 12:03 #39
αμα το αποφευγεις εισαι σε καλο δρομο εγω 3 φορες την βδομ τρωω βραδυ :(
I m a Good Person With Bad Attitude
24-03-2011, 12:33 #40
πολλες φορες βεβαια τυχαινει ολη μερα να μην εχω φαει καθολου και αντεχω και ειμαι μια χαρα και το βραδυ δεν αντεχω αλλο και πεφτω με τα μουτρα στο φαι και κανω βουλιμικο......τρωω τοση ποσοτητα που υπο φυσιολογικες συνθηκες θα ετρωγα σε 2 μερες και αμα σε σημειο καθομαι στο κρεβατι και δεν μπορω να κουνηθω σηκωνομαι μονο για τουαλετα...
σημερα δεν εχω παρει ακομη καθαρτικο...να δουμε θα αντεξω???
εντωμεταξυ παρολο που ζυγιστηκα και δεν εχω βαλει κιλα νιωθω πολυ χοντρη....αηδιαζω με τον εαυτο μου φοβαμαι να κοιταχτω στον καθρεφτη...κυκλοφορω παντου με 12ποντα ακομη και μεσα στο σπιτι για να νιωθω πιο ψηλη και αδυνατη...." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
24-03-2011, 12:55 #41
εγω θα σ λεγα πετα την ζυγαρια ειναι το 1ο βημα με το που το κανα τα ειδα ολα πιο καλα....................
η ζυγαρια σε αγχωνει σαν να σαι σε πανελληνιες και να περιμενεις να δωσεις εξετασειςI m a Good Person With Bad Attitude
24-03-2011, 13:00 #42
ασε παλια ζυγιζομουνα 3 φορες τη μερα μπορει και παραπανω ο γιατρος μου ειπε να ανεβαινω μια φορα τη βδομαδα για να χαλαρωσω λιγο και να μην μου γινεται τοσο εμμονη ιδεα εξαλλου μου ειπε απ τη μια μερα στη αλλη δεν φαινεται ακριβως αν εβαλες ενω στην βδομαδα πανω εχει περασει περισσοτερος χρονος ωστε να φανει πιο σιγουρο αποτελεσμα τωρα ζυγιζομαι 1 φορα τη βδομαδα αλλα ωρες ωρες με το ζορι κρατιεμαι να μη ζυγιστω
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
24-03-2011, 13:09 #43
ναι καλα με τισ γυναικεσ ειναι αλλιως επειδη αμα το σκεφτεις 10 μερες πριν την περιοδο αρχιζεις να χεις κατακρατησεις και 1 βδομ μετα την περιοδο εχεις ωορυξια αρα παλι κατακρατησεις! οποτε 15 μερες τον μηνα εχεις κατακρατησεις και η ζυγαρια δειχνει αλλα!!!!!ειναι ελεηνο!
και επισης αμα εχεις φαει το προηγουμενο βραδυ πολυ την επομενη σε δειχνει μεχρι κ 2 κιλα πανω! το ξερω γτ κ εγω ζυγιζομουνα συνεχεια κ με την λιμοκτονια 2 ημερων εφευγαν τα 2 κιλα της ζυγαριας σαν μαγικο αλλα δεν ηταν ετσι ηταν τα υγρα! λιπος δεν φευγει απ την μια μερα στην αλλη ουτε κερδιζεις λιπος απ την 1 μερα στην αλλη!I m a Good Person With Bad Attitude
24-03-2011, 13:20 #44
ναι αυτο ισχυει.....παλια ας πουμε καποιες φορες 2 μερες δεν ετρωγα καθολου η το πολυ κανα φρουτο και την αλλη μερα με εδειχνε πιο λιγα κιλα και χαιρομουν κιολας η ηλιθια...οτι να ναι....
εντωμεταξυ το νερο με φουσκωνει αφανταστα και μισο ποτηρι να πιω πρηζομαι αμεσως και νιωθω πολυ χοντρη πλεον δεν πινω νερο το πολυ πολυ να πιω κανα χυμο 2 φορες τη βδομαδα και πολυ ειναι...τι μαλακια κι αυτη με το νερο ο γιατρος μου λεει να πινω πολυ νερο γιατι και καλα βοηθαει στο αδυνατισμα και διωχνει το φαγητο γρηγορα απο το στομαχι μαλακιες λεει παει καλα??? νερο πινω μονο οταν ειναι να κανω εμετο σιγα μην ειναι σαν καθαρτικο το νερο να διωχνει το φαι οτι θελουν λενε.." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
24-03-2011, 15:44 #45
οχι δεν το διωχνει αλλα ειναι καλος λιποδιαλυτης ρε συ εγω πινω καμποσο!!!!!!!!!!!!!!!!!!παντου το λενε πως κανει καλο το νερο!!!!
ποσα ποτυρια πινεις? σε εχω κανει αντ στο μσν αλλα δν εισαι μεσα καθολουI m a Good Person With Bad Attitude