ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 91
    Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Αυτο φαινεται απο την εμφανιση σου οτι μισεις τον εαυτο σου, ειδα τις φωτο με τα ταττου.
    τι εννοεις ακριβως?

με εχει πιασει αγχος και κριση. χτες με επιασε ανεξελεγκτη λογοδιαροια και φωναζα τοσο πολυ που εκλεισε η φωνη μ νιωθω υπερενταση και πολυ στρεσσαρισμενη με αποτελεσμα χτες περπαταγαμε στον δρομο κ ενιωσα διπλα στο αυτι που βουητο και μες στον δρομο εσκυψα και εκανα ''α'' οπως κανουμε οταν περναει ζουζουνι απ το αυτι μας γτ τρομαξα! δεν ηταν ζουζουνι ηταν η ιδεα μου απ το στρες και με κοιτουσανε καλα καλα ''τι επαθα''
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    εγω ειμαι εδω και μια βδομαδα μπορει και παραπανω σε τρελη υπερενταση ειμαι στην τσιτα συνεχως δεν μπορω να ελεγξω ουτε τα νευρα μου, ουτε το αγχος μου, ουτε τη σκεψη μου, ουτε τιποτα προσπαθω τουλαχιστον το φαγητο να το ελεγξω χτες παραλιγο να εκανα βουλιμικο τελευταια στιγμη αντεξα και δεν εφαγα τιποτα πεταξα τη σακουλα που ειχα βαλει μεσα ενα σωρο γλυκα και σοκολατοειδη στα σκουπιδια μετα βγηκα στο μπαλκονι εβγαλα μια δυνατη κραυγη..ηθελα εκεινη τη στιγμη να πεθανω....με πιασαν τρελα ψυχοσωματικα ανακατευεται το στομαχι μου συνεχεια νιωθω πως θα κανω εμετο θελω παρα πολυ να κανω δεν μπορω ομως με τιποτα....
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Eννοω οτι ισως ειμαι και προκατειλημενη με οσα ξερουμε για σενα, οτι χαρακωνοσουν, οτι εχεις θεμα με τη διατροφη και τα κιλα σου κτλ, αλλα αυτη η μαυριλα που βγαζεις ενα ατομο με την εμφανιση, το ντυσιμο, το βλεμμα δηλητητριο και τα τατου με τους σκελετους και το "broken doll" δειχνει σαν να μισεις αυτο που εισαι, και τους αλλους γυρω σου που δεν "φτιαχνουν" αυτη την κουκλα που φωναζεις οτι ειναι "σπασμενη". Γενικα η μαυριλα που προβαλλει καποιος με την εμφανιση του, γκοθικ, χεβι μεταλ, μαυρα ρουχα, (εσυ εχεις και την προσπαθεια να φαινεσαι τινειτζερ ενω εισαι μεγαλυτερη), συμβαδιζει με το μισος ή/και την καταθλιψη, η οποια κι αυτη ουσιαστικα κρυβει μισος, περα απο συγκεκριμενες πεποιθησεις, ιδεολογιες και μουσικες, οι οποιες ουσιαστικα ειναι εκφραση μισους και θλιψης..

Senior Member
    carrie, εσυ τη νευρικη ανορεξια πως την ξεπερασες? εφυγε μονη της η πηρες βοηθεια απο ειδικο?

Senior Member
    γραφω σε εκεινο το παλιο νημα πως εγινε.. Συνοπτικα, ειχα παντα μια λογικη αισθηση οτι 50 κιλα ειναι λιγα για το υψος μου, και ετρωγα κατι μαρουλοφυλλα, φρουτα, γιαουρτια και παξιμαδια. Αλλα ειχα μονιμο αγχος για το φαγητο οπως ειπα εβλεπα εφιαλτες, μισουσα οσους μου λεγανε να φαω, και χαιρομουν οταν μου ελεγαν πως καταντησες ετσι και οταν εμπαζα τα ρουχα και επιπλεανε πανω μου. δεν κρατησε πολυ αυτο, απο οκτωβρη με γεναρη θυμαμαι, και επειδη καποιοι το αμφισβητησαν τοτε οτι ειχα οντως ανορεξια, μιλησα εκ των υστερων με μια κοπελα ψυχολογο που εκανε το διδακτορικο της πανω στη νευρικη ανορεξια, και μου επιβεβαιωσε του λογου το αληθες. Μπορει να εχεις βηχα δυο μερες, μπορεις και 2 μηνες. Δεν παυει να ειναι βηχας ο βηχας των δυο ημερων! Αλλα για να απαντησω στην ερωτηση σου και εδω, εγινε ενα κλικ μεσα μου, απο κατι που ειπε καποιος καπου. Γυρισα σπιτι εκεινο το βραδυ θυμαμαι και ανοιξα το ντουλαπι και εφαγα. Δε θυμαμαι τι! Αλλα ηταν πολυ, και ήταν απελευθερωτικο, δεν ξερω πως θα μπορουσα να συνεχιζω να ζω κι αλλο με αυτο το βασανο. Πραγματικα σε αρρωσταινει. Ηδη σε διαστημα μονο τριων μηνων εκδηλωσα συμπτωματα. Δε θελω να ξερω ποσο χειροτερα γινεται αν διαρκουσε κι αλλο. Πες οτι ηταν θεια παρεμβαση αν πιστευεις στο Θεο, γιατι δεν νομιζω να συνηθιζεται να ξεπερνιεται ετσι η ανορεξια.

Senior Member
    Διαβασα το post σου στο παλιο θεμα..Ησουν πολυ τυχερη που βρεθηκε εκεινο το ατομο εκεινη τη στιγμη μπροστα σου και εγινε το κλικ και αλλαξες συνηθειες...οντως δυσκολα ξεπερνιεται η ανορεξια ποσο μαλλον μ αυτον τον τροπο ησουν πολυ τυχερη που το ξεπερασες σχετικα γρηγορα γιατι οσο να πεις 3 μηνες δεν ειναι και παρα πολυ θελω να πω πως εχει σημασια και η διαρκεια ως ενα βαθμο αλλο να παλευεις την ανορεξια 3 μηνες κι αλλο 6 και παραπανω και μετα να αναπτυσσεις κι αλλες διατροφικες διαταραχες....
    εγω δυστυχως δεν την ξεπερασα ετσι ευκολα δεδομενου του οτι κατεληξα στο νοσοκομειο με αφυδατωση και μετα χρειαστηκε να νοσηλευτω για 2 μηνες....και μεχρι να επενελθουν πληρως οι λειτουργιες του οργανισμου περασε ενας χρονος....
    παρολο που ειχα φτασει 35 κιλα με εβλεπα χοντρη...μονο οταν επαθα αφυδατωση και ενιωσα οτι μπορει να πεθανω φοβηθηκα πραγματικα...μεχρι τοτε μ αρεσε να ζω με στερησεις...ειχα σκοπο να διατηρησω για παντα αυτες τις συνηθειες.....περασε πολυς χρονος και προσπαθεια μεχρι να καταλαβω και να αποδεχτω τι μου συνεβαινε....

Senior Member
    carrie ειναι ακριβως το ιδιο να χαιρεσαι οταν σ λενε να παχυνεις και να μην σε νοιαζει αν σ λενε πως φενεσαι χαλια! ηταν οι ποιο ευτιχισμενες και συναμμα πιο δυστυχισμενες μερες τις ζωης μ πως να το εξηγησω ενιωθα πως καταφερνα ενα στοχο και ταυτοχρονα δεν ειχα το κουραγιο, ημουν πολυ κουρασμενη και αδυναμη, για να πανιγυρισω.

δεν ξερω αν τα ρουχα κ ολα αυτα αντιπροσωπευει αυτο που λες. παντα ημουνα ετσι απο μικρη..... κ επισης δεν ακουω χςβι μεταλ κ τετοια. ακουω χιπ χοπ και προτιτζι και λιγο μανσον και ρουβα και τζαστιν ομως!χοχ

δλδ δεν συχναζω σε καταγωγια και τετοια ισα ισα παω πολυ συχνα σε κλαμπ κ μαλιστα πολυ γνωστα και εμπορικα κλαμπ...δν εχει να κανει με το γουστο μ στο ντυσιμο....απλα ισως μαρεσει απλα ισως ξεχωριζω καπως απο τις αλλες δεν ξερω

το χαρακωμα ηταν μια φαση της ζωης μ, που παρ ολο που δν ειναι πολυ παλια, μου λειπει κ ειναι αρρωστημενο εως περιεργο

Senior Member
    κι εγω εχω μεγαλο παρελθον με το χαρακωμα......και παρον....δεν μπορω να το σταματησω....ειδικα να γραφω λεξεις....ισως ξεσπαω στο σωμα μου μη μπορωντας να ελεγξω αλλα πραγματα...
    εκανα βουλιμικο πριν απο λιγο..προχθες το καταπιεσα σημερα μου βγηκε οχι που δεν θα βγαινε...shit shit shit can't help anymore...:(

Senior Member
    σου λεω αλλα δεν μπαινεις καθολου μσν να μιλησουμε μηπως σε βοηθησω.........εμενα το βουλιμικο σταδιο δεν ειναι τοσο εντονο οσο τοτε το χω δουλεψει παρα πολυ

Senior Member
    msn δεν μπαινω και τοσο συχνα γτ ειναι παλιο το κwLoμηχανημα που εχω και κολλαει...αα μπηκα τωρα πιστευω να μην σερνεται...
    το χεις ξεπερασει δλδ τελειως η εστω σε μεγαλο βαθμο?? πως το αντιμετωπισες??

Senior Member
    δεν σε βλεπω κατι θα χει γινει λαθος

πιστευω με βοηθησε παρα πολυ η φαρμακευτικη αγωγη η συγκεκριμενη. γτ με τις αλλες δεν γινοταν τπτ

Senior Member
    κανονικα εχω κανει συνδεση στο messenger τωρα τι σκατα γινεται δεν μπορω να καταλαβω...δειχνει οτι ειμαι εκτος συνδεσης?? πως φαινεται η κατασταση? δοκιμασε να μου στειλεις μηπως το παρω..(το ξανανοιγω να δω τι γινεται..)
    τι φαρμακευτικη αγωγη ακολουθησεις?? δλδ σε βοηθησε να μειωθουν τα επεισοδια?? εμενα παντως το ladose που υποτιθεται ειναι και για βουλιμια τιποτα ιδιαιτερο δν εκανε..

Senior Member
    δεν ξερω θα σ στειλω πμ το δικο μ να με κανεις εσυ μηπως εχει γινει καποιο λαθος.

το ladose ουτε σε μενα εκανε τπτ!!!!μετα απο πολλες αλαγες στην αγωγη μ εδω και μηνες ο γιατρος μ εχει σταθεροποιησει μια η οποια εχει μεγαλη διαφορα πανω μ. παιρνω 225mg tudor, 50mg lamictal, 0,5mg xanax και 2mg wisperdon (το οποιο αν δν εχεις ψυχωση δεν σου χρειαζεται εσενα γτ εμενα μ το αυξομοιωνει στα 4-5 αναλογα με το πως ειμαι)

Senior Member
    δλδ σου κοβουν αυτα τα φαρμακα κατα καποιο τροπο την ορεξη??
    εγω παιρνω ladose, lexotanil κ abilify δεν εχω βαλει κιλα γτ ειναι φαρμακα που δεν βαζουν κιλα αλλα στη βουλιμια δεν μ εχουν βοηθησει..(σε αλλα ομως προβληματα που εχω με βοηθανε αρκετα..)

Senior Member
    σταθεροποιητες πιο πολυ και αγχολυτικο δλδ.........επαιρνα κ εγω για σταθεροποιητη το rifocus αλλα καλητερη δουλεια μ κανει το lamictal παντως δεν ειναι τοσο η ορεξη το θεμα δν ειναι να κοπει η ορεξη, ορεξη εχει ολος ο κοσμος. το θεμα ειναι να κοπει η βουλιμια επειδη την προκαλει η αντισταση μας σε πολλες τροφες με αποτελεσμα να ξεσπαει ο οργανισμος και να ζηταει απεγνωσμενα αυτες τις τροφες....εξου και τα βουλιμικα.

να φανταστεις μεχρι περυσι εκανα 3 εμετους την μερα σχεδον απο βουλιμικα τωρα εχει μειωθει η αναγκη μ για τετοια στο ελαχιστο δλδ 1-2 την βδομαδα και παλι δν ειναι βουλιμια ακριβως. και δεν μου τροφοδοτει βουλιμια ενα σοκολατακι η μια καραμελα η ακομα και η μυρωδια φαγητων οπως πριν. με επιαναν βουλιμικα ακομα και οταν μυριζα κρεμα σωματος με γευσεις

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast