μου τα δωσαν ολ αυτα γτ περα απο βουλιμια εχω κ διπολικη διαταραχη κ γενικευμενη αγχωδη διαταραχη με διαφορα ψυχοσωματικα..(απ ολα εχει ο μπαξες χεχε :) )δεν ξερω κατα ποσο η διπολικη κ το αγχος συνδεονται με τη βουλιμια κ την επιδινωνουν....ουτε κ τα φαρμακα κατα ποσο σχετιζονται...περα απ το ladose που υποτιθεται βοηθαει αλλα το παιρνω κ για αλλο λογο...
δεν πιστευω οτι θα μπορεσω να καταπολεμησω τη βουλιμια με φαρμακα....τουλαχιστον αυτα που παιρνω δν βοηθανε σ αυτο το θεμα...η ψυχοθεραπεια μ εχει βοηθησει αλλα ισως φταιει κ το οτι ειμαι κ λιγο ξεροκεφαλη κ εγωιστρια κ δν πολυακουω...ο γιατρος μ χει πει πως δν συνεργαζομαι κ τοσο κ οτι δν θελω να βγω απ το προβλημα μου...το οτι γενικως ειμαι αντιδραστικη κ ξεροκεφαλη ειναι στο χαρακτηρα μου πιστευω κ δν μπορω ν το αλλαξω,,οχι ομως οτι δν θελω να βγω απ το προβλημα..αυτο ελειπε να μ αρεσει κιολας.....
προσπαθω οσο μπορω να κραταω τον ελεγχο γτ αμα ξεφυγω δυσκολα συγκρατιεμαι ακομα κ ενα σοκολατακι ειναι ικανο να με κανει να φαω ολο το κουτι κ να πυροδοτησει βουλιμικο επεισοδιο....παντως εχω κανει προοδο εχω μειωσει τα καθαρτικα που παιρνω αυτο το θεωρω πολυ σημαντικο βημα αν κ παλι εχω αμφιβολιες..ο γιατρος μου χει πει οτι ειτε παρω 10 ειτε παρψ 2 την ιδια δουλεια κανουν αλλα δεν το πολιπιστευω αυτο...εχω συνδεσει την ποσοτητα που θα φαω με το ποσα καθαρτικα θα παρω....οσο πιο πολυ φαω η αν αυτα που θα φαω ειναι γλυκα κ τετοια τοσο περισσοτερα θα παρω...εχω φτασει και 16 μεσα σε μια μερα....