Results 1 to 6 of 6
Thread: ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΙΨΔ
-
10-04-2011, 23:02 #1
ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΙΨΔ
Τι το θελω το θεατρο; Μου αρεσει το θεατρο.Ή μηπως οχι; Δεν ξερω.Μου κολλησε παντως να παω σε καποιες παραστασεις φετος.Ισως ειναι ψυχαναγκασμος κι αυτος.Γιατι μια ταινια μπορεις να την δεις οποτε θες.Ενα θεατρικο εργο ομως δεν ειναι για παντα.Πεθαινει.Και οποιος προλαβε.Αυτο δηλαδη που παθαινω και με τα αλλα πραγματα.Ο φοβος οτι δε θα τα ξαναδω ποτε.Αλλα και η εντονη περιεργεια.Σημερα πηγα παλι θεατρο.Που τα βρηκα τα λεφτα; Αναγκαστηκα να παρω κρυφα 50 ευρω.Ελπιζω να μην το μαθει.Ταλαιπωρια.Το θεατρο ηταν στην Κυψελη.Πηρα ταξι.Δε θελω να παιρνω το μετρο.Δεν το αντεχω.Ειναι καταθλιπτικο.Μου προκαλει αγχος και μαζευω περισσοτερα σκουπιδακια ή κολλαω με τα ρουχα (αυτο πια μου συμβαινει σπανια).Στο ταξι δεν κοιταω επιτηδες εξω.Σημερα ομως λιγο κοιταξα εγω για να δω σε ποιο σημειο ειμαστε και ειδα ενα σκουπιδακι.Δεν ειπα στον ταξιτζη να σταματησει.Θα το επαιρνα στο γυρισμο ελπιζωντας οτι θα ειναι ακομα εκει.Στο ταξι εδωσα 6 ευρω.Το εισητηριο εκανε 14 ευρω.Η παρασταση ηταν μετρια.Ειναι απο αυτες που παιζουν νεοι ηθοποιοι και αφορουν την εφηβεια.Ρισπεκτ λεγεται.Τελος παντων, δεν ηταν και ασχημη.Καθως την παρακολουθουσα δεν εβλεπα μονο τους ηθοποιους και την ιδια την παρασταση αλλα και τα πραγματα που ηταν πανω στη σκηνη.Οι ηθοποιοι τα χρησιμοποιησαν οποτε καταλαβα τι ειναι.Ειδα και κατι αλλο που ηταν πισω απο ενα καναπε και δε φαινοταν.Μετα ειδα κατι αλλο στην ακρη και οταν τελειωσε η παρασταση πλησιασα να δω τι ειναι.Μετα ομως ειδα και κατι αλλο που ηταν προς τη μεσα πλευρα της σκηνης και δε μπορουσα να πλησιασω.Ντρεπομουν να ανεβω στη σκηνη.Μετα βγαινωντας μαζεψα παλι σκουπιδακια.Η περιοχη εκει περα ειναι πολυ βρωμικη.Ειπα στον ταξιτζη να με αφησει στο σημειο που ειδα αυτο το σκουπιδακι.Επι 15 λεπτα το εψαχνα μεχρι που το βρηκα.Μετα μαζεψα ενα σωρο αλλα.Περιμενα για πολυ ωρα το λεωφορειο και δεν ερχοταν.Τελικα πηρα παλι ταξι.Συνολικα λοιπον εδωσα 26 ευρω για μια μετρια παρασταση και για να μαζεψω ενα σωρο σκουπιδακια και να γραψω αυτο εδω το ποστ.Για αυτο εδω το ποστ χρειαστηκε να δωσω 26 ευρω! Σκεφτομαι μαλιστα να ξαναπαω επιτηδες στην ιδια παρασταση για να τσεκαρω αυτα τα πραγματακια.Βεβαια μεχρι την αλλη βδομαδα μπορει να τα εχω ξεχασει, αλλα τωρα κολλησα.Τι το θελω το θεατρο; Μισω το θεατρο.Πιο καλα σπιτι και τηλεοραση.Ειναι αλλες 4 παραστασεις που μου εχει κολλησει να τις δω.Τι να κανω; Να παω ή να μην παω; Αν δεν παω δε θα εχω την ευκαιρια να τις δω ποτε.Αν παω ομως θα μαζευω παλι σκουπιδακια και θα δωσω ενα σωρο λεφτα.Τι να κανω;
Y a mucha honra...
Stefanos la del barrio soy
- 11-04-2011, 02:31 #2
Να πας και αν είναι μάζεψε και κανα σκουπίδι. Δεν πιάνεις δουλειά στον δήμο πλακα-πλάκα να βγάλεις και κανα φράγκο? Εκτός ότι θα είσαι από τους τοπ καθαριστές, μέσα σε όλα αυτά τα σκουπίδια μπορεί να εκτεθείς τόσο πολύ που να βαρεθείς και να θεραπευτείς οριστικά! I say go for it.
11-04-2011, 21:46 #3
Στεφανε θα σου προτεινα να πας αλλα αμα πιστευεις οτι θα αρχισει παλι αυτο με τα σκουπιδια καλυτερα να το αφησεις...πρεπει ομως να κανεις κατι μ αυτο το θεμα ισως να ζητησεις βοηθεια (αν δεν εχεις ζητησει ηδη) κ να το παρεις περισσοτερο σοβαρα κ δυναμικα κ να πεισμωσεις οτι ΘΕΛΕΙΣ να θεραπευτεις! γιατι δεν γινεται παντα να σαι κλεισμενος για να μην συμβαινει αυτο ουτε καθε φορα που βγαινεις καπου να παιρνεις ολα τα σκουπιδια παραμαζεμα...ειναι κατι που σε ταλαιπωρει κι σενα αυτο..ποσο καιρο το εχεις??
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
13-04-2011, 22:09 #4
2 χρονια περιπου.
13-04-2011, 22:34 #5
συμφωνω με την lacrymosa.πρεπει να το παρεις αποφαση οτι θελεις να γινεις καλα.δεν πιστευω να θες να μαζευεις σκουπιδακια μια ζωη...ΜΗΝ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΟΣΑ ΒΛΕΠΕΙΣ!δεν θα γινει απολυτως τιποτα αν δεν τα μαζεψεις!
τι πιστευεις οτι θα παθεις αν δεν μαζεψεις τα σκουπιδια?τι σε κανεις να κολλας?
στα λεω αυτα γιατι και εγω στα 16 μου μαζευα σκουπιδακια μεσα στο σπιτι ομως.εγω νομιζα οτι θα παθω κατι εγω η οι δικοι μου αν δεν τα μαζεψω.το σταματησα μονη μου.ειναι δυσκολο στην αρχη να αντισταθεις,σε τρωει μεσα σου το ξερω,αλλα πρεπει να αδιαφορησεις.
14-04-2011, 12:40 #6
Λολλ εγώ πάλι ποτέ δεν μάζευα σκουπίδια, αντιθέτως πέταγα επίτηδες σκουπιδάκια μέσα στο σπίτι παντού μ άρεσε να το βρομίζω κ να το κάνω κ@#$ κ να εκνευρίζω τους γονείς μου!!
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."