Θέλω να βοηθήσω κ δεν ξέρω πως.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 44
    Member
    - Γιατί εκεί ΜΠΟΡΩ να έχω παράπονα…

Θα συμφωνήσω απόλυτα....!!!

Member
    Θα ακουστώ κάπως, αλλά, ζήτησε βοήθεια;

Senior Member
    Δε νομιζω! Οποτε ασε τις βοηθειες και κοιτα να περνας καλα στη ζωη σου. Αν περνας καλα συνομιλωντας με εναν καταθλιπτικο απομακρο φανταρο, ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!!!!! <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Αυτη ετσι γουσταρει να περναει καλα ! , να μιλαει μ ενα καταθλιπτικο απομακρο φανταρο , που φυλαει σκοπια στα συνορα για να κοιμασαι εσυ υσηχα , νομιζοντας οτι ΕΙΣΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΗ !

Senior Member
    Πραγματικά θέλω να τον βοηθήσω.. Αλλά δεν ξέρω πως.. θέλω πραγματικά να τον βοηθήσω κ όχι να τον δυσκολέψω..
    <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<ειναι απλο, μεινε 'κοντα του ' χωρις να κανεις πραγματα που σας φερνουν σε αμηχανια και δυσκολη θεση. πχ το τηλεφωνο οδηγει σε σιωπες . Αστο το τηλεφωνο. Τα μυνηματακια δουλευουνε ; οκ συνεχιζεις τα μυνηματα και τα εμπλουτιζεις ,στελνεις μουσικη ,φωτο κλπ . Οι παλιοτεροι επικοινωνουσαμε και με τα ΕΛΤΑ (γιατι δεν νομιζω να εχουνε λαπτοπ εκει περα και ιντερνετ) γραψτου κανενα γραμματακι ! Καντου και κανα επισκεπτηριο εκπληξη !

Senior Member
    συμφωνω πολυ με τα παραπανω δυο μυνηματα σου path

!!!!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by path View Post
    Δε νομιζω! Οποτε ασε τις βοηθειες και κοιτα να περνας καλα στη ζωη σου. Αν περνας καλα συνομιλωντας με εναν καταθλιπτικο απομακρο φανταρο, ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!!!!! <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Αυτη ετσι γουσταρει να περναει καλα ! , να μιλαει μ ενα καταθλιπτικο απομακρο φανταρο , που φυλαει σκοπια στα συνορα για να κοιμασαι εσυ υσηχα , νομιζοντας οτι ΕΙΣΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΗ !
    νασαι καλα δικηγορε

Senior Member
    ναι ρε , δικηγορος . Αυτο κανουμε εδω . Τραβας κανα ζορι ;

Senior Member
    οχι .

Senior Member
    Μπορείς να μας πεις πώς γνωριστήκατε;Με κονέ από τρίτους;Σε καφετέρια όντας εντελώς άγνωστοι μεταξύ σας;Στο facebook;Γιατί το να βρει κάποιος κοπέλα όσο είναι φαντάρος μου φαίνεται κάπως εξωπραγματικό.

Member
    Καλησπέρα σε όλους!!! Όλα μπορώ να πω πάνε καλύτερα.. Κ η αλήθεια είναι ότι με τα μηνύματα από ότι φαίνεται εκφράζεται καλύτερα.. Όταν μιλάμε στο τηλ όντως υπαρχουν σιωπές.. Στα μηνύματα, αν κ απρόσωπα εντελώς, νιώθω ότι μιλάει πιο ανοιχτά.. Το ένα αναιρεί το άλλο βέβαια γιατί από την μία είναι πιο ανοιχτός αλλά από την άλλη στέλνει μην. που αυτόματα το κανουν πιο δύσκολο.. Τεσπα σημασία για μενα έχει ότι τον νιώθω πιο άνετο απέναντι μου.

Δεν νομίζω να έχει σημασία πως τον γνώρισα. Γιατί είναι εξωπραγματικό να γνωρίσεις κάποιον που είναι φαντάρος? Άδειες δεν παίρνουν αυτοί?
    Τεσπα, συνεχίζω διακριτικά κ ο καιρός θα δείξει......

Senior Member
    Μπραβο lazy!!! Το οτι μιλαει πιο ανοιχτα και ειναι πιο ανετος απεναντι σου ειναι πολυ σημαντικο!!! Και μακαρι ολα να παν προς το καλυτερο!!!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Member
    Lazy πιστεύεις ότι είσαι δυνατός άνθρωπος ή ευαίσθητος που πληγώνεται εύκολα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Ο αντρας που γουσταρει δεν απομακρυνεται! Κυνηγαει! Αμαν πια ακου κει να τους κυνηγαμε και να τους παρακαλαμε κιολας! Σου ζητησε να τον βοηθησεις? Δε νομιζω! Οποτε ασε τις βοηθειες και κοιτα να περνας καλα στη ζωη σου. Αν περνας καλα συνομιλωντας με εναν καταθλιπτικο απομακρο φανταρο, ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!!!!!
    νομιζω οτι αν παρουμε εναν ανθρωπο (αντρα/γυναικα) μπορει να εχει εναν στανταρ τροπο συμπεριφορας. ολοι εχουμε τα στανταρ μας...ομως ειμαστε και αναλογα την φαση ζωης που διανυουμε. μπορει να υιοθετησουμε συμπεριφορες διαφορετικες, ξενες μεχρι καποιο διαστημα για μας. Ετσι, ενας αντρας που γουσταρει, μπορει να ντρεπεται, να κολλαει, να ζοριζεται...χιλια δυο "μπορει". Καμια φορα σκεφτομαι πώς τους θελουμε τους αντρες? Ετοιμους, ανα πασα στιγμη για ολα.Για να μας δειξουν οτι μας θελουν, οτι μπορουν να μας διεκδικησουν, οτι ειναι δυναμικοι, ετοιμοι, ξερουν τί θελουν...κι εμεις δεν χρειαζεται να κανουμε κ πολλα: απλα να τους απορριψουμε ή να τους κανουμε την τιμη. Καταλαβαινω, οτι ειναι ωραιο ενας αντρας να ειναι ετσι...κ ειναι και ετσι αρκετοι πιστευω. Ομως μπορει και να μην ειναι και ετσι ολες τις ωρες. Κι αυτο δεν σημαινει οτι χρειαζεται ουτε να τους παρακαλεσουμε, ουτε να πεσουμε στα πατωματα. Ειλικρινεια νομιζω χρειαζεται, καλες προθεσεις κ ανοιχτη επικοινωνια...Κι οτι εχουμε απεναντι μας εναν ανθρωπο, που εχει αδυναμιες οπως κι εμεις αλλωστε. Κ πώς δεν ειναι καθολου κακο, αν το νιωθουμε, να απλωσουμε ενα χερι βοηθειας...οπως υποθετω θα θελαμε κι εμεις, στις δικες μας σκοτεινες στιγμες.Κ ειναι κ πολλες φορες που ντρεπομαστε να ζητησουμε αυτο που θελουμε...ποσο μαλλον οταν προκειται για βοηθεια, παρέα κ οτιδηποτε περιλαμβανει λιγη εκθεση παραπανω.

υγ. τωρα τελευταια διαβαζω πολυ συχνα: "εχει προβλημα ο αλλος? φυγε μακρυα"..."σου ζητησε βοηθεια?οχι?...φυγε...". κ στεναχωριεμαι. αντιστοιχα αν καποιο μελος μπει, εκφρασει το προβλημα του, τρεχουμε να τον ρωτησουμε αν εχει ανθρωπους διπλα του, τον συγχαιρουμε αν εχει, τον παροτρυνουμε να ανοιχτει, αν δεν εχει λεμε ποσο ρατσιστικη ειναι η κοινωνια μας με τους ψυχικα ασθενεις. κ τωρα λεμε σε ενα αλλο μελος, που θελει να βοηθησει "φυγε μακρυα...τί εισαι αδερφη τερεζα?" κοτσαρουμε και μια φωτο με μια καλογρια και παει λεγοντας....τί κανεις με εναν καταθλιπτικο, εχεις προβλημα κλπ. μου κανει εντυπωση πώς απο τη μια λεμε το ενα κ απο την αλλη το αντιθετο.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Member
    Quote Originally Posted by Ofelia View Post
    Lazy πιστεύεις ότι είσαι δυνατός άνθρωπος ή ευαίσθητος που πληγώνεται εύκολα;
    Οφελια.... δεν μπορώ να σου απαντήσω τι ακριβώς είμαι από τα δύο.. Μπορεί κ τα δύο.. Ανάλογα με το τι έχω να αντιμετωπίσω.. στην περίπτωση αυτή είμαι δυνατή όσο είναι μακρυά κ θέλω να τον βοηθήσω.. Δεν ξέρω πως θα νιώσω αν τον δω κ μετα δεν πανε καλα τα πράγματα... Γιατί όλοι έχουμε την ευαισθησία μέσα μας.. Έχω πληγωθεί αρκετά αλλά αυτή την φορά νιώθω ότι δεν έχω να χάσω κάτι αλλά ούτε να κερδίσω.. Έχω όμως να προσφέρω σε κάποιον που μπορεί να το χρειάζεται.. Και αυτό έχω την δύναμη να το κάνω....

Member
    Σοφία καλημέρα...
    Όσα γράφεις έχεις απόλυτο δίκιο κ είμαι μαζί σου.. Όλοι λειτουργούμε με βάση την λογική τις περισσότερες φορές.. Το φύγε μακρυά είναι η πρώτη αντίδραση του καθενός σε ένα πρόβλημα.. Ανεξαρτήτου φύλου απλά δεν θέλουμε άλλα προβληματα στην ζωή μας κ προσπαθούμε με τις επιλογές μας να τα αποφύγουμε.. Και όταν καταλάβουμε ότι τα έχουμε όλα υποσυνείδητα απλά θέλουμε κ άλλα...
    Δεν θεωρώ ότι κάποιος έχει πρόβλημα απλά ότι χρειάζεται ένα μικρό κομμάτι από την δική μας ζωή που νιώθει ότι δεν το έχει.. Δεν έχει σημασία πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.. Για μενα έχει σημασία το πόσο ανθρώπινος είσαι.. Κ η ανθρωπιά σήμερα ειλικρινά χάνεται στην δική μας πραγματικότητα.. κ όταν είμαστε στην θέση του τρίτου απλά δίνουμε συμβουλές κ λύσεις που αν ήμασταν στην άμεσα ενδιαφερόμενη θέση μπορεί να μην τις σκεφτόμασταν καν.

Όσο για αυτό που γράφεις για τα μέλη εδώ θα σου πω κάτι πολύ αισιόδοξο.. Όλοι τρέχουν να βοηθήσουν εδώ γιατί όσοι είναι εδώ χρειάστηκαν κάποια στιγμή μία μικρή βοήθεια. Αλλά ακόμα κ αν δεν χρειάστηκαν για μενα δείχνει ότι βαθειά μέσα μας έχουμε ακόμα ανθρωπιά.. Έχουμε ακόμα βαθειά μέσα μας την δύναμη να βοηθήσουμε.. Κ απλά αυτή την βοήθεια την δίνουμε απλόχερα εδώ γιατί δεν επηρεάζει άμεση την δική μας ζωή... Κ αυτή η βοήθεια με κάνει να σκέφτομαι... ''κάτι είναι κ αυτό...'' Αλλιώς δεν θα έγραφε κανένας εδώ κ απλά δεν θα είχε κανένας πρόβλημα.. Όταν ξέρεις όμως ότι αναλύοντας το πρόβλημα σου κάποιος θα σε ακούσει κ θα σου πει διαφορετικές απόψεις από αυτά που είχες σκεφτεί τότε.... απλά υπάρχει μια μικρή ελπίδα ότι όλοι μας είμαστε άνθρωποι......

Ελπίζω να κατάφερα να μεταφέρω εδώ σωστα τις σκέψεις μου κ να μην έγινα κουραστική...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast