ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΣΧΟΛΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 48 of 48
    Member
    Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    katerinaki,

πράγματι ο τίτλος του νήματος είναι αυτός, αλλά η κουβέντα προχώρησε, προέκυψαν θέματα που ενδιαφέρουν τόσο την oneofthosedays που ξεκίνησε το θέμα όσο και κάποιους άλλους από εμάς κι έτσι συνεχίσαμε τη συζήτηση η οποία και ήταν ενδιαφέρουσα.
    Το ρέικι δεν είναι ασχολία είναι πράγματι φιλοσοφία, θεραπεία και στάση ζωής.
    Ίσως και για αυτό είναι κάπως δύσκολο όχι να μυηθούμε σε αυτό όσο το να το κάνουμε κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητάς μας.

Δε νομίζω ότι αναφέρθηκαν ανταγωνιστικά οι δάσκαλοί μας. Είναι όμορφο να ανταλλάσσουμε απόψεις και το βρίσκω και ιδιαίτερα γόνιμο, όταν μάλιστα είναι κι ένα θέμα που μας ενδιαφέρει.

Εγώ λέω ναι σε αυτά που προτείνεις.. αθλητισμό, άσκηση, εθελοντισμό.
    Αλλά, άλλο αυτά κι άλλο το ρέικι.
    Δεν τα μπερδεύω ούτε και τα βάζω όλα μαζί κάτω από την ταμπέλα ''εγώ και τα χόμπυ μου''.
    Θα συμφωνήσω με την diamond σε όλα. Κάνουμε μια όμορφη κουβέντα που προέκυψε από το ενδιαφέρον της oneofthosedays. Είναι ευχάριστο να γνωρίζεις άτομα που ενδιαφέρονται γι' αυτά που ενδιαφέρεσαι και να συζητάς. Ούτε επίδειξη γνώσεων κάνουμε, ούτε αντιμετωπίζουμε τους βαθμούς σαν ιεραρχίες (αλίμονο-τότε πώς θα αντιμετωπίζαμε όποιον δεν είχε κάνει (?) Ο καθένας έχει το δικό του δρόμο), ούτε μπερδεύουμε την άθληση με κάτι ας πούμε πνευματικό/εσωτερικό. Και φυσικά ο καθένας έχει το δάσκαλό του που είναι άνθρωπος κι αυτός, με διαφορετική φιλοσοφία και άλλο χαρακτήρα. Ο καθένας σέβεται αυτό που κάνει, το δάσκαλό του, αλλά δεν είναι κακό να μαθαίνεις κι από τους άλλους. Εξάλλου όπως έλεγαν και οι πρόγονοί μας "την αλήθεια δε θα τη βρεις σε ένα σημείο".

Senior Member
    πρωτον δε νομιζω πως πρεπει να καθομαστε τωρα να ''απολογουμαστε''για το τι συζηταμε...ουτε θα παρω μαθηματα για το τι ειναι σωμα και πνευμα τα ξερω αυτα...ευτυχως το πνευμα το εχω ανεπτυγμενο...εδω συζηταμε για τροπουσ που θα μας κανουν να διωξουμε το στρεσσ και γενικα να βρουμε πραγμτα που θα ευχαριστουν την ψυχη μας...τωρα το αν εμενα με ευχαριστει να μιλαω για ρεικι και πιλατες ταυτοχρονα δεν πεφτει σε κανεναν λογος...και περαν ολων αυτων...απο αρχαιοτατων χρονων η ψυχη το σωμα και ο νους ηταν πραγματα αλληνδετα απο πολουσ πολιτισμους...οποτε αν η κοπελια εχει προβλημα τισ αντιρησεισ τησ στους προγονους...καλημερα σασ!

Member
    staytrue η hatha yoga είναι κάτι που μπορεί να κάνει κι ένας αρχάριος (και αγύμναστος)?

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234