ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ...................... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 95
    Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Ετσι ημουνα στο λυκειο punk-rock στυλ με σκουλαρικια μαυρα ρουχα ατημελητο στυλ arrogant υφος...ειμασταν μια παρεα 4 ατομα με τετοιο στυλ...εμας παλι μας λεγαν losers κ junkies κ μας αντιμετωπιζανε σαν περιθωριακα στοιχεια αλλα κι εμεις τους γραφαμε στα @@ μας..
    Εχεις?λολολ :P:P

Eγω στο σχολειο ειμουν ντροπαλη και εσωστρεφης και βαριομουν τα διαλειματα και τις εκδρομες.Μετα που αδιαθετησα ομως και ειχα ορμες ξεσαλωσα.:P αρχησα να κανω τρυπες παντου εβγενα συνεχεια σε μπαρακια και εφευγα οταν εκλειναν αυτα και εκανα παρεα με μπραβους γομαρια πορτα.Τωρα τα σκεφτομαι και ντρεπομαι πολυ δεν θα ηθελα να εχω τετοια εφηβεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by panikoula View Post
    Εχεις?λολολ :P:P

Eγω στο σχολειο ειμουν ντροπαλη και εσωστρεφης και βαριομουν τα διαλειματα και τις εκδρομες.Μετα που αδιαθετησα ομως και ειχα ορμες ξεσαλωσα.:P αρχησα να κανω τρυπες παντου εβγενα συνεχεια σε μπαρακια και εφευγα οταν εκλειναν αυτα και εκανα παρεα με μπραβους γομαρια πορτα.Τωρα τα σκεφτομαι και ντρεπομαι πολυ δεν θα ηθελα να εχω τετοια εφηβεια.
    Xεχεχεχε σ ό,τι εχω τελοςπαντων!!!!!:)LooooL!!!!!!!!!!!
    Eγω μεχρι το γυμνασιο ημουνα πολυ μαζεμενη κ παθητικη ημουν ησυχη γενικως χαμηλων τονων δεν προκαλουσα προβληματα...μετα στο λυκειο αλλαξα τελειως αλλαξα αρχικα στιλ αλλαξα συμπεριφορα εγινα τελειως αλανι κ αληταρια..ειχα ξεσαλωδει κ στο σεξουαλικο κομματι να φανταστεις με λεγανε tsoolaki κ καμαρωνα...γενικα μπορω να πω ειχα δυσκολη εφηβεια...κι εγω πολλες φορες ντρεπομαι κ μετανιωνω για πραγματα που εκανα τοτε αλλα δυστυχως δεν μπορω να γυρισω το χρονο πισω κ να τα αλλαξω οποτε μετα ηρεμω...κ στην τελικη που το σκεφτομαι καλυτερα αγρια, arrogant κ φρικιο παρα μαζεμενη κ ησυχη κ να με κανουν ο,τι θελουν...
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    εγω παντως τωρα ειμαι χειροτερη απο τοτε...................
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    νηπιαγωγειο..εχω μια αναμνηση να περιφερομαι μονη στην αυλη..τα αλλα μικρακια δεν εβγαιναν εξω στο διαλειμμα..
    ενιωθα μονη μου εκεινη τη μερα..ηταν η πρωτη συνειδητοποιημενη στεναχωρια μου..
    Δημοτικο ειχα κολλητη αυτοκολλητη ,μας χωρισαν στο γυμνασιο :(
    Γυμνασιο λυκειο για να μην με τρομακρατει ο πατερας και να μη δεχομαι προσβολες απο τους καθηγητες,ημουν αριστη μαθητρια αλλα φρικιο.περνουσα καλα πολυ καλα..υπερασπιζομουν τα φυτα γιατι ημουν κι εγω ενα!!!χαχαχαχχα ολως παραδοξως δεν με ενοχλησε ποτε κανενας,παρα μονο ο πατερας μου..
    Εγραφα ποιηματα και πεζα απο τα 15 ως τα 22..ανεξαρτητα απο την κοινωνικοτητα εγω ενιωθα να ποναω..μεγαλωνα μονη μου στην οικογενεια και αυτο ειχε τον πρωτο λογο στην καρδια μου..εξου και τα νευρα και η ματαιες προσπαθειες για αποδοχη.
    Μπορω να πω οτι ημουν και δημοφιλης αλλα δυστυχως δεν το καταλαβαινα..ντοινγκ!!!!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    θυμαμαι εγραφα κ εγω κατι. ειχα πολλα ημερολογια και τα χω ακομα. τα διαβαζε κρυφα η αδερφη μ που ηταν μικροτερη εβρισκε το κλειδι το σκασμενο κ τα διαβαζε με τις κολιτες της. τα εχω ακομα. πριν 2 χρονια πηγα να τα διαβασω ουτε καν θυμαμαι τι εγραφα και ηταν λες και διαβαζα λογια καποιου αλλου/! συχνοτερα ελεγα μεσα πως θελω να σκοτωσω τους γονεις μου

Senior Member
    Παρενθεση...

Εγω παντως σε group με ονομα serial killers δεν μπαινω λολ..ΕΛΕΟΣ:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    θα μπεις για συμπαρασταση στην φιλη σου αντεεεε!

Senior Member
    Δεν μπορεις να το κανεις serial lovers?....θα εχει σουξε...ποιος εχει αναλαβει την καμπανια?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Δεν μπορεις να το κανεις serial lovers?....θα εχει σουξε...ποιος εχει αναλαβει την καμπανια?
    σε τέτοιο θα μπαινα και γω μπρόκεν...:Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by BrokeN_DoLL View Post
    θυμαμαι εγραφα κ εγω κατι. ειχα πολλα ημερολογια και τα χω ακομα. τα διαβαζε κρυφα η αδερφη μ που ηταν μικροτερη εβρισκε το κλειδι το σκασμενο κ τα διαβαζε με τις κολιτες της. τα εχω ακομα. πριν 2 χρονια πηγα να τα διαβασω ουτε καν θυμαμαι τι εγραφα και ηταν λες και διαβαζα λογια καποιου αλλου/! συχνοτερα ελεγα μεσα πως θελω να σκοτωσω τους γονεις μου
    εγω τα χω πεταξει ολα τα ημερολογια που ειχα γιατι ορισμενα απ αυτα που εγραφα δεν αντεχα να τα βλεπω μετα...απ οτι θυμαμαι εγραφα οτι τους μισω ολους κ οτι ολοι ειναι εναντιον μου κ οτι θελω να πεθανω...

Banned
    Εγω τα εκαψα στο τζακι γιατι ηταν σαν να διαβαζα πορνο!λολ

Senior Member
    λολ ρε συ πανικουλα καλα μονο για σεξουαλικα εγραφες ????:)

Banned
    Ναι δεν υπηρχε προταση που να μην εχει μεσα την λεξη σεξ.Ειμουν σεξομανης και ειμαι ακομα απλα τωρα εχουν αλλα προτερααιοτητα χι

Senior Member
    λολ απο τι ηλικια τα γραφες αυτα?? εγω στο δημοτικο εγραφα ποσο χαλια περναω κ οτι μισω τον κοσμο κ θελω να τους σκοτωσω ολους εκτος απο καποια ατομα μετα στο γυμνασιο αρχισα τα σεξουαλικα αλλα οχι αγρια πραγματα μη φανταστεις...!!

Banned
    απο 18 ξεκινησα αλλα δεν ηθελα να σκοτωσω κανεναν.:)

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast