Results 1 to 14 of 14
Thread: Επιτέλους είμαι καλα..
-
23-03-2011, 14:54 #1
Επιτέλους είμαι καλα..
Μετά απο πολυ καιρό επανέρχομαι στο φορουμ..απλά για να σας καλησπερίσω και να μοιραστώ μαζί σας την χαρά μου.Πριν πολυ καιρό ήμουν εδω και έλεγα μεσα σε όλα τα προβήματα που είχα ότι βρήκα τον άντρα της ζωής μου.
Μετά απο 2 χρόνια περίπου..είμαι χαρουμενη που λέω πως είναι ακόμα ο άντρας της ζωής μου...και Πασας..!!για τον αγαπητό μου Κρίνο που δεν του αρέσουν καθόλου οι πασάδες και οι χανουμισσες!!!!!! :p
- 23-03-2011, 16:14 #2
Ο αγαπημένος σου Κρίνος δεν είναι πια εδώ. Πήρε πόδι, αν δεν κάνω λάθος.
23-03-2011, 16:17 #3
Πήρε πόδι???λείπω καιρό απο εδω...και έχω χάσει πολλά επεισόδια..φαντάσου ότι το φορουμ είχε τελείως διαφορετική εικόνα όταν ήμουν...λείπω 2 χρόνια και χαίρομαι πολυ που είμαι καλα για να το μοιραστώ μαζί σας...
23-03-2011, 16:24 #4
Εγώ έχω γύρω στον ένα χρόνο που είμαι μέλος, κάποιους πιο παλιούς θα τους βρεις ακόμα εδώ.
23-03-2011, 16:39 #5
ναι..αρχίζω να τρυγιρνω...και ήδη βρηκα καποιους!!Χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω..
23-03-2011, 17:50 #6
Δόδις καλως ήρθες κ πάλι!
Πολύ ευχάριστο που είσαι καλά! πάντα τέτοια να ακούμε !
23-03-2011, 18:24 #7
ευχαριστω πολυ για το καλωσόρισμα...και γιατι εσείς έχετε πράσινες παυλίτσες κι εγω δεν έχω??????? :-pppp
31-03-2011, 22:46 #8
Καλησπέρα σε όλους και ζητώ συγνώμη εάν απευθύνομαι σε λάθος θέμα.Αποφάσισα να στείλω ένα μύνημα σε αυτό το φόρουμ για να μου πείτε την άποψη σας σχετικά με κάτι τύψεις που με απασχολούν και με απασχολούσαν όσο αφορά την σχέση μου.Εδώ και 2 μιση χρόνια έχω μια σχέση με μία κοπέλα, όταν ξεκινήσαμε την σχέση μας εγώ είχα κάποια αισθήματα για μία άλλη κοπέλα(σας μιλάω για τέλη δευτέρας λυκείου και μετά), στον 1ο μήνα χώρησα με την κοπέλα που είχα ξεκινήσει την σχέση επειδή άκουγα τους φίλους μου που έλεγαν παράτα την δεν είναι και πολύ καλή (εξωτερικά) ή τουλάχιστον αυτό άφιναν να νοηθεί, και ότι μάθαιναν απο άλλα παιδιά ότι ο χαρακτήρας της δεν ήταν και πολύ καλός κτλπ. στο διάστημα που είμασταν χωρισμένοι η κοπέλα που είχα αισθήματα για αυτήν ''έπαιζε'' μαζί μου θέλωντας να με κάνει να κολήσω μαζί της και να είμαι σαν τρελός για άυτήν.Κάποια στιγμή αποφάσισα να εκφράσω τα συναισθήματά μου για αυτήν αλλά εκείνη μου είπε οτι της αρέσει ένα άλλο άτομο και είναι κολημένη εκεί. Εγώ στεναχωρήθηκα να πώ την αλήθεια και μετά απο κάποιους μήνες αποφάσισα να γυρήσω στην κοπέλα που είχα χωρήσει αρχικά.Όμως η άλλη κοπέλα άρχησε πάλι τα παιχνίδια καταφέρνοντας να μου μπερδεύει το μυαλό και τα αισθήματά μου.Με αποτέλεσμα στην σχέση μου να μήν μπορώ να αισθανθώ όπως πρέπει και να δώσω σιγά σιγά αυτά που πρέπει να δίνουμε σε μία σχέση. Ενώ είχα την σχέση μου βγήκαμε μια μέρα οι δύο μας εντελώς φιλικά ξέροντας αυτή τα αισθήματα που ένιωθα κτλπ, και η κοπέλα μου μαθαίνει ότι βγήκα μαζί της και εγώ είπα οτι βγήκαμε φιλικά και οτι ένας φίλος μου ήθελε μια φίλη της και βγήκαμε να μιλήσουμε γι'αυτό. Τελειώνοντας το σχολείο εγώ σιγά σιγά και πρίν το τελείωμα άρχησα να δένομαι στην σχέση μου και να εκτρέφω τα κατάλληλα συναισθήματα για την κοπέλα μου όπου περνούσαμε καλά και έιμαστε ίδιοι χαρακτήρες.Το περασμένο καλοκαίρι με πήρε τηλέφωνο αυτή και μου είπε να βγούμε για καφέ και οτι έχει καιρό να με δεί και θα ήθελε να βγούμε.Εγώ δέχθηκα και αποφάσισα να βγώ χωρίς να ξέρει η κοπέλα μου οτι θα βγώ μαζί της γιατί γνώριζε οτι κάτι είχε γίνει με αυτή την κοπέλα.Βγήκαμε εντελώς φιλικά και πάλι και εγώ αποφάσισα να σβήσω το παρελθόν για αυτή την κοπέλα και να της δείξω οτι είμαι αλλού και να πάψει να κάνει το χόμπι της(να παίζει με τους άλλους) και τέρμα.Ο λόγος που αποφάσισα να στείλω όπως είπα είναι ότι έκρυψα 2 εξόδους μου με αυτήν την κοπέλα ενώ είχα σχέση και τώρα με τρώνε οι τύψεις, γιατί η σχέση που έχω εδώ και 2μιση χρόνια είναι κατέληξε να είναι η σχέση της ζωής μου και αυτό που ήθελα να έχω πάντα και περνάω πάρα πολύ καλά μαζί της και θέλω να είμαστε έτσι για πάντα αν και το πάντα είναι μεγάλη κουβέντα. Με τρώνε επίσης οι τύψεις που πίστευα και άκουγα τους φίλους μου που στην τελική τους έκανα πέρα και ξεχώρισα ποιοί θέλουν το καλό και το κακό για μένα, όπως αποδήχθηκε ήθελαν το κακό μου. Πραγματικά λυπάμαι που παρασύρθηκα και θέλω πολύ να πώ στην κοπέλα μου οτι έχω ενα βάρος μέσα μου που δέν της έδωσα απο την αρχή τα πάντα και οτι ήμουν στον κόσμο μου για τις βλακείες των άλλων.Έτσι κ αλλιώς ένα ευαίσθητο άτομο πάντα το εκμεταλεύονται οι άλλοι όπως έγινε και με εμένα. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για τα παραπάνω και συγνώμη εάν δεν έγινα κατανοητός.
Ευχαριστώ πολύ θα περιμένω απόψεις εάν είναι έυκολο.
31-03-2011, 23:13 #9
andrea1234
Εισαι τυχερος
Εισαι τυχερος γιατι εισαι ακομα με τη κοπελα που σου αρεσει. Αυτο ειναι πολυ σημαντικο και εκτιμησε το. Ειναι επεισης πολυ σπουδαιο που διεκρινες ποιοι θελουν το κακο σου.
Τωρα, αν ολα αυτα που μας ειπες, πας και τα πεις στην κοπελα σου, θα σου φυγουν οι τυψεις και πιστευω θα σε καταλαβει :)
31-03-2011, 23:54 #10
Σε ευχαριστώ φίλε 0_Synestalmenos για την απάντηση.Και εγώ πιστεύω οτι θα με καταλάβει απλά δεν θέλω να την στεναχωρήσω με τίποτα.
01-04-2011, 00:09 #11
Ανδρέα1234 κλπ, είσαι πράγματι σε λάθος θέμα. Δεν θα πω την γνώμη μου , γιατί δεν διάβασα το πρόβλημα σου - μια και είσαι σε λάθος θέμα. Πολύ ευχαρίστως να σου πω τι σκέφτομαι, αν και όταν , ανοίξεις ένα δικό σου θέμα. Θεωρώ εν ολίγοις άκομψο, να καπηλεύεσαι ένα ξένο θέμα για να διατυπώσεις τον προβληματισμό σου..Φαντάσου ας πούμε να ανοίγεις εσύ ένα τόπικ για την κοπελιά σου ή τι στο καλό σε απασχολεί και να μπω εγώ και να μιλάω για την σημασία της σαιξπηρικής γλώσσας στην εξέλιξη της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Ελπίζω να καταλαβαίνεις το άτοπο...
(Είμαι απίστευτα κακός σήμερα ή μου φαίνεται ?..)
Δόδις μου, ήσουν και είσαι μια από τις πιο γλυκιές παρουσίες σ' αυτό το χώρο...Είμαι πολύ, μα πάρα πολύ χαρούμενος που είσαι και πάλι μαζί μας...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
01-04-2011, 00:14 #12
sabb δυστηχώς δεν γνωρίζω πώς να δημιουργήσω ένα θέμα και γι'αυτό ζήτησα και συγνώμη, τώρα απο εκεί και πέρα για το άν είσαι κακός ή όχι εσύ το ξέρεις και το κρίνεις.Θα προτιμούσα μία βοήθεια στο πρόβλημα μιάς και είναι ιστοσελίδα για την ψυχολογία.Και πάλι συγνώμη που εξέφρασα το πρόβλημα μου σε αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ
01-04-2011, 00:19 #13
Διοδιον!!! ετσι δεν σε ελεγε ο κρινος? δεν ειναι καθολου ασχημοι οι πασαδες σε διαβεβαιωνω. Και εσυ αξιζεις και με το παραπανω να εισαι καλα. Συμφωνω με Saab οτι εισαι απο τις αξιολογοτερες παρουσιες εδω, και λυπαμαι που η δικη μου ψυχολογια δεν συμβαδιζει με την δικη σου αυτη τη στιγμη αλλα χαιρομαι πραγματικα για σενα κοριτσακι μου.
Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
01-04-2011, 13:13 #14
Αντρεα, (δοδις σορυ), νομιζω οτι τζαμπα θα στενχωρησεις την κοπελα σου, απο τη στιγμη που δεν τρεχει τπτ με την αλλη ουτε ετρεξε οσο ησουν μαζι με την δικια σου. Θα της βαλεις ψυλλους στα αυτια.. Καλυτερα, αν πραγματτικα την εχεις σβησει τωρα την αλλη απο μεσα σου, να μην της πεις τπτ.. Αν το μαθει βεβαια ποτε απο αλλου, ισως εχεις προβλημα απο την αλλη.. Η επιλογη ειναι δικη σου!