Ξενες σειρες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Banned

Ξενες σειρες

Παιδια εχω να σας προτεινω μια πολυ καλη σειρα το "dexter" ειναι τρομερη!Ειναι ενα κουκλι που τον λενε ντεξτερ και εγραζεται στο εγκληματολογικο της αστινομιας ως αιματολογος για την ευρεση serial killers και ενω και ο ιδιο ειναι serial killer και σκοτωνει κυριως παιδεραστες και αλλους δολοφονους.Την βλεπω ενοειτε οταν κοιματε ο γιος μου ειναι τελεια σειρουλα με πολα επεισωδια!4 σεζονς.
    Εχετε να ρποτεινετε καμια?
    Βλεπω και το true blood ....

Senior Member
    Οταν καποιος βρισκεται σε δυσκολη φαση θεωρω βασικό να βλεπει σειρες ή ταινιες που του προκαλουν πολυ γελοιο,κι οχι που μπορει να τον μπερδεψουν ή να τον επηρεασουν αναλόγως τη φαση του κ να τον κανουν χειρότερα.
    Αυτο το λεω σαν γενική παρατήρηση

Για μενα ειναι ολ ταιμ κλασικ τα φιλαρακια,το southpark απο κινουμενα σχεδια
    επισης πολυ καλο ειναι το house που θα σου προτεινα να δεις
    αυτα μου ρχονται αυτη τη στιγμη
    εχω ακουσει καλα λογια και για το dexter που αναφερεις και για το supernatural χωρις να εχω προσωπικη αποψη

Banned
    Quote Originally Posted by niah View Post
    Οταν καποιος βρισκεται σε δυσκολη φαση θεωρω βασικό να βλεπει σειρες ή ταινιες που του προκαλουν πολυ γελοιο,κι οχι που μπορει να τον μπερδεψουν ή να τον επηρεασουν αναλόγως τη φαση του κ να τον κανουν χειρότερα.
    Αυτο το λεω σαν γενική παρατήρηση

Για μενα ειναι ολ ταιμ κλασικ τα φιλαρακια,το southpark απο κινουμενα σχεδια
    επισης πολυ καλο ειναι το house που θα σου προτεινα να δεις
    αυτα μου ρχονται αυτη τη στιγμη
    εχω ακουσει καλα λογια και για το dexter που αναφερεις και για το supernatural χωρις να εχω προσωπικη αποψη
    Εχεις δικιο αλλα μου φαινοντε βαρετες οι κομωδιες θελω θριλερ μονο να νιωθω εντονα πραγματα :P το house ειναι ξακουστο τι ειδος σειρας ειναι?

Senior Member
    σαν το house md δεν εχει κουτσο γιατροσ σχιζοφρενησ που παιρνει ναρκωτικα και ταυτοχρονα ο καλυτεροσ γιατροσ του κοσμου βρισκει τισ παθησεισ οταν κανενασ αλλοσ δε μπορει!!!!!!!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by pad View Post
    σαν το house md δεν εχει κουτσο γιατροσ σχιζοφρενησ που παιρνει ναρκωτικα και ταυτοχρονα ο καλυτεροσ γιατροσ του κοσμου βρισκει τισ παθησεισ οταν κανενασ αλλοσ δε μπορει!!!!!!!!!!

A ναι καλε τον δοκτορ house ενοειτε?τετοιον τιτλο εχει?το εβλεπα παλια μου αρεσει αρκετα αλλα περισσοτερο μαρεσουν τυπου dexter και csi .αν θυμαμαι καλα στον δρ χαους δινανε ενα φαρμακο πλασεμπο και οχι κανονικη μορφινη για το ποδαρακι του το χρυσο :P
    Tωρα που βλεπω τον ντεξερ πολυ φρικη ρε παιδι μου.πολυ ωμες εικονες.

Senior Member
    από σειρές έχω αρκετές να προτείνω,αλλά κυρίως χαζοεφηβικές...
    one tree hill,gossip girl,chuck,veronica mars,vampire diaries,glee,how i met your mother,hellcats
    και όσες ανέφεραν παραπάνω... απ'ότι κατάλαβα,σ' αρέσουν τα αστυνομικά...ε, το chuck είναι κωμωδία με την cia και το veronica mars με μια έφηβη ντετεκτιβ.είναι ωραία.

Senior Member
    και, ναι. 5 seasons μετά η πανικούλα μας προτείνει το ντέξτερ. :P

Banned
    Ποια σειρα ειναι 5 σεζον?και ο ντεξετ ειναι 5 και μονο να τον βλεπεις φτανει γιατι ειναι κουκλος καυλαρος ειναι.:P

Senior Member
    Τωρα το ειδα το θεμα !!!!!!

δεν εχει σημασια ποσα seasons ειναι ο dexter σημασια εχει οτι ειναι γαματη σειρα κ ο πρωταγωνιστης ακρως μαναρι κ σκετη καυλα κ δεν χορταινω να τον βλεπω κ λατρεω το οτι ειναι λιγακι διπροσωπος κ καπως αλλα ξερει ποιον θα σκοτωσει κ γιατι !!!!! λατρευω dexter λεμε ρεεεεεε !!!!!!! κοβω φλεβα για αυτον !! γουστρω τρελα αυτα που κανει αν κ λιγακι αρρωστημενα μερικες φορες !!

επισης λατρευω οτιδηποτε εχει να κανει με αστυνομικα-εγκληματολογικα....csi (miami, las vegas, new york), ncis, νομος κ ταξη (ειδικη ομαδα ασχολουνται κυριως με βιασμους), αστυνομικες υποθεσεις, απο ιατρικα grey 's anatomy κ house md....

απο βρικολακες true blood, vampire diaries....
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by pad View Post
    χεχεχεχεχε που να δεις κ nip/tuck !!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Παστελι View Post
    Ποια σειρα ειναι 5 σεζον?και ο ντεξετ ειναι 5 και μονο να τον βλεπεις φτανει γιατι ειναι κουκλος καυλαρος ειναι.:P
    σουρεαλισμός!

Senior Member
    Εγω οι μόνες σειρες που βλεπω ειναι το Man VS Wild και το Dual Survival στο discovery channel (παλια το δειχνε και στο SKAI).Δεν ειναι χολιγουντιανες παραγωγες γυρισμενες σε στουντιο αλλά αξιζει να τις δειτε.Απο "πραγματικες σειρες" έχω δει την υπερ-πίπα που λεγεται Νip tuck και επισης το μεγαλειωδες Prison Break.Προτεινω το prison break σε οποιον ενδιαφερεται για σασπενς

Senior Member
    prison break, αξίζει μόνο η πρώτη σεζόν!

Junior Member
    Αγαπημενες ξενες σειρες ειναι εννοειτε dexter, the bing bang theroy, my name is earl,arested developmen,csi miami,new york..αγαπημενο 24. Αξιζουν μια ευκαιρια!!!