Results 16 to 30 of 67
Thread: Επιστροφη στη φυση!
-
27-03-2011, 00:40 #16
απλα εναν λογο θελω παραπανω απ'τον εαυτο μου (γιατι νιωθω οτι δε μετραει και δε του αξιζει συνεχεια), και να βλεπω οτι θα εχει καποιο σιγουρο αποτελεσμα, αφου τοσοι πανε και ξαναγυρνανε. η διαφορα μας ειναι οτι εσυ πηγες για σπουδες (λογος αρκετα σημαντικος), και οταν σπουδαζεις σου ανοιγουν πορτες, βρισκεις να μεινεις καπου, και φυσικα οι σπουδες ειναι το κοινο για να κανεις ευκολα γνωριμιες με τους συμφοιτητες σου. εμενα ποιος θα με περιμενει εκει ? και πως θα κανω γνωριμιες, οταν κι εδω στην Ελλαδα δεν ειναι και το καλυτερο μου ? ξερω μονο αγγλικα, και ναι για καμια κωλοδουλεια με βλεπω παλι, σουπερ μαρκετ ή ντιλερ το καλυτερο. σκεφτομενος αυτα, κι αφου δεν αφησα καμια εγκυο ακομα να πεις κανω με το ζορι οικογενεια, καταλαβαινεις γιατι το εχω για αργοτερα. εκτος αν εβρισκα καποια που να θελει κι αυτη να φυγει, οποτε την κανουμε αυριο κι ολας και παμε εκει ξεκιναμε οικογενεια, ψαχνουμε και δουλεια και ξαναρχιζουμε τη ζωη μας οπως μας αξιζει. τεσπα μη το συνεχισουμε στο προσωπικο, ειπα δε το εκανα για μενα το θεμα αλλα γενικα.
- 27-03-2011, 02:06 #17
27-03-2011, 02:13 #18
Το μηνυμα τροποποιηθηκε από τη διαχειριση για παραβιαση των όρων χρήσης. δε βλεπουν οι admins οτι εχει προβλημα και χαλαει τα θεματα οταν παμε να μιλησουμε ? δευτερη φορα που μου το κανει αυτο εμενα προσωπικα μεσα σε θεμα που ανοιγω. τι πρεπει να κανει αλλο για να την διωξουνε ? report και ξανα report, γιατι εδω μεσα ορισμενες νομιζουν οτι ειναι δικο τους το φορουμ!
27-03-2011, 02:13 #19
27-03-2011, 02:14 #20
27-03-2011, 02:16 #21
ίσως να πρέπει να αγνοείτε ο ένας τον άλλο εφόσον υπάρχει αμοιβαία αντιπάθεια.
27-03-2011, 02:17 #22
την εχω ηδη κανει ignore, γιαυτο δε μου δειχνει τα μηνυματα της και οπως βλεπεις δε της απανταω πουθενα. εκεινη συνεχιζει ομως!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
27-03-2011, 02:18 #23
27-03-2011, 02:25 #24
αλλο λεω την αποψη μου, και αλλο προκαλω !!
Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
27-03-2011, 13:27 #25
Ξερω και παιδια που πηγαν εξω για δουλεια, ενας φιλος μου ειναι απο περυσι Λονδινο μονος του, και ετσι ειναι ευκολο να βρεις συγκατοικους, δουλεια δεν ειναι πολυ ευκολο αν δεν εχεις προσοντα! Τεσπα ειπες να μην το παμε επι του προσωπικου. Το θεμα ειναι οτι αν θες κατι το κυνηγας και δεν περιμενεις να σου χτυπησει την πορτα. βεβαια επειη κι εγω καπως ετσι ειμαι, δεν μπορω να στην πω κι εσενα, αλλα εγω προβληματιζομαι γιατι ειμαι ετσι και προσπαθω να το αλλαξω γιατι κι εγω θελω να αλλαξω πραγματα στη ζωη μου.
27-03-2011, 18:32 #26
επειδη πηγε Λονδινο μονος του, ειναι ευκολο να βρει συγκατοικο ? δλδ πας Λονδινο και ερχονται και σε βρισκουν οι συγκατοικοι ? δε θελω να παω Λονδινο ετσι κι αλλιως, ολη η Αγγλια μου φαινεται τελειως γκεϋ. κι οχι δεν εχω τα προσοντα για καλη δουλεια, αφου ειπα οτι τις σπουδες μου τις παρατησα, δεν εχω καποιο σπουδαιο κωλοχαρτο. το προσπαθησα και στο παρελθον να φυγω, ρωτωντας τι χρειαζεται και στα ΚΕΠ, μα οταν δεν υπαρχει απο καπου αλλου στηριξη, και οι γονεις ακομα αντι να ειναι μαζι σου ειναι εναντιον σου και δε θελουν να φυγεις, τοτε καταλαβαινεις οτι καπου η τραμπαλα γερνει προς την Ελλαδα, οσο κι αν τη μισεις. γιαυτο λεω οτι χρειαζομαι εναν παραπανω λογο. οσο για το τελευταιο που γραφεις, νομιζω η rock στη πισω σελιδα εχει δωσει ηδη την απαντηση. ειναι απλα η συνηθεια, οταν συνηθισεις σε εναν τροπο ζωης, δυσκολα ξεκολλας. ετσι, ισως συνηθισες κι εσυ στη μοναξια σου (κι αφου ησουν μοναχοπαιδι τοτε ναι δε χωρα αμφιβολια) και περιμενεις το εναυσμα απο αλλους, γιατι δε νιωθεις οτι χρειαζεται να κανεις πολλα για τον εαυτο σου. δε μπορω να το εξηγησω καλυτερα, απλα συμβαινει.
27-03-2011, 18:55 #27
Yπαρχουν εκατονταδες αγγελιες που ζητανε συγκατοικους σε ολες τις περιοχες με ανθρωπους και των δυο φυλων και ολων των ρατσων για ολες τισ τσεπες!!!!!
Kι εγω απο σαιτ βρηκα, το gumtree, ειδα καμια δεκαρια σπιτια, κατεληξα σε ενα, και διαλεγεις και σε διαλεγουν. Κι ο φιλος μου το ιδιο. Μενει με μια Αυστραλεζα. Εγω εμενα με εναν σκωτσεζο και εναν Κυπριο.
http://www.expatica.com/nl/main.html
Οριστε και για ολλανδια. Δλδ οχι δεν πας εκει και ερχονται και σε βρισκουν, εχεις παρει πεντε τηλ, οταν πας εκει μενεις σε χοστελ 3-4 μερες, και πας και βλεπεις σπιτια και συγκατοικους. Τοσο δυσκολο σου φαινεται? Το κανει χιλιαδες κοσμος καθε χρονο εξω. Και ελληνες το κανουν λοιπον. Εσυ γιατι να δυσκολευτεις?
Α και η Αγγλια δεν ειναι γκει, ειναι ομορφη χωρα, συννεφιασμενη βροχερη καταπρασινη, χωρις ψηλα βουνα αλλα με πολλες ομορφες πολεις. Οποτε αμα δεν εχεις παει μην κρινεις κατι! Οι αγγλοι μπορει να ειναι λιγο μαλακες, αλλα κοντευουν να γινουν η μειοψηφια, υπαρχουν πολλοι λαοι! Και οι σκωτσεζοι και οι ιρλανδοι ειναι γαμω τα ατομα!
27-03-2011, 19:23 #28
εγω παντως οταν βρισκομαι ..αντιμετωπος με φυση εχω σχεδον παντα την ιδια σκεψη αλλα και αισθημα , οτι νιωθω να (ξανα-)ελευθερωνονται θεσεις μνημης του εγκεφαλου μου που πιθανον να εχουν ..αρπαξει λιγο απο τον πολυ υπολογιστη μια ζωη.
27-03-2011, 20:41 #29
Η επαφή με τη φύση βοηθάει στη ψυχικά ηρεμία,τη γαλήνη και την ισορροπία του ανθρώπου...πιστεύω πρέπει κάπου κάπου να ξεφεύγουμε από τον θόρυβο, τη μιζέρια ,την πίεση της αστικής ζωής και να κάνουμε κάτι που θα μας φέρει κοντά στη φύση...σίγουρα η μόνιμη παραμονή σε μέρος αποκομμένο από την αστική ζωη σε απομονώνει απο πολλες συνατοτητες και συσκολευει λιγο την καθημερινοτητα....για μονιμα οχι αλλα μια ευχαριστη αναπαυλα που και που χρειαζεται!!!!
εντωμεταξυ δεν ξερω πως, συνειρμικα μολις ειδα τον τιτλο του topic μου ηρθε αυτο το song στο μυαλο...(φυσικα εδω αλλιως εννοει τη επιστροφη στη φυση...:)http://www.youtube.com/watch?v=YwTd6H-_05Q" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
27-03-2011, 20:43 #30
KENO,
πολυ ωραιο θεμα ανοιξες...κ μπραβο σου. Οντως το περιβαλλον μας επηρεαζει, οντως η φυση μας ηρεμει..κι αυτο δεν ειναι ιδεα σου ή ιδεα καποιων αλλα ισχυει. Μεσα απο καποια πραγματα που εχουν να κανουν κ με τη δουλεια μου, μπορω να σου πω πώς το αγχος μας εντεινεται μονο κ με μονο με τον θορυβο της πολης....(και δυστυχως ακομα και της Θεσσαλονικης-επειδη ειπες οτι η Σαλονικα την γλυτωνει προς το παρον..). Βαλε εναν οποιοδηποτε ανθρωπο στο κεντρο μιας πολης, με φασαρια, κινηση κλπ...θα αγχωθει... Δλδ δεν κανει καλο σε καμια περιπτωση ουτε η τοση τρεχαλα, ουτε ο τοσος θορυβος, ο χρονος που τρεχει πιεστικα κ η κουλτουρα της πολης. Κ ο σημερινος τροπος ζωης....παρολα αυτα και τον προτιμαμε κ τον επιλεγουμε οπως βλεπεις. Συμφωνω κ με την rock πως η δυναμη της συνηθειας ειναι τεραστια κ δυσκολα ξεκολλαμε κ αλλαζουμε. Πολυ δυσκολα...
Οσο σπουδαζα, εμενα σε πολυ μικρο μερος κι ενω ελεγα οτι δεν θα αντεξω...αφου ηταν το περιβαλλον πολυ διαφορετικο απο αυτο που ειχα ζησει μεχρι τοτε, βρηκα αλλους ρυθμους κ εμαθα να ζω πιο κοντα στη φυση κ με μεγαλυτερη ηρεμια.Εννοειται ομως, οτι η επαφη με την φυση δεν λυνει ολα μας τα θεματα...και το μικροπεριβαλλον μας παιζει εναν ρολο, αλλα μεχρι ενα σημειο.
Εγω θα σου λεγα, πώς εχει αξια να προσπαθουμε καθε φορα να προσαρμοζουμε το περιβαλλον που μπορουμε να εχουμε στα μετρα μας ή να αναζηταμε καποιο στο οποιο μπορουμε να αισθανομαστε καλυτερα με τον εαυτο μας. Ας πουμε, αν θεωρεις μεγαλο βημα το εξωτερικο (για τους δικους σου λογους), κ αισθανεσαι να πνιγεσαι στην Αθηνα, γιατι δεν κανεις μια προσπαθεια σε καποια επαρχιακη πολη? Απο το να μενεις απραγος, δεν ειναι καλυτερα να προσπαθησεις να κανεις κατι για σενα?Αν νιωθεις οτι αποζητας την φυση κ σου λειπει, μπορεις να βρεις πιστευω μια πολη στην Ελλαδα που μπορει να ικανοποιει καποιες απο τις αναγκες σου κ να κανεις μια νεα αρχη εκει. Στο κατω κατω αν δεν τα καταφερεις, δεν θα ναι κ τοσο δυσκολο να τα μαζεψεις κ να γυρισεις πισω...οσο θα ταν αν πηγαινες εξωτερικο. Και θα ξερεις οτι προσπαθησες....κ δεν ειναι λιγο αυτο...Τί λες?Last edited by Sofia; 27-03-2011 at 21:07.
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...