Επιστροφη στη φυση! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 67 of 67
    Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...είδες όμως πως τελικά εμείς σπάσαμε πλάκα μαζί σου?
    Ετσι είναι η ζωη...:)
    Καλα κάνατε αλλα και η πλάκα εχει τα ορια της.

Quote Originally Posted by Dimitriou View Post
    Καλα κάνατε αλλα και η πλάκα εχει τα ορια της.
    όπως και το τρολινγκ...:)

Banned
    όπως και το τρολινγκ...:)
    Ναι το είχα δει και ποιο πριν αλλα δεν κατάλαβα τι είναι και αν αναφεροταν σε μένα (μόλις το γκουγκλαρα και έμαθα). Δεν έχω καμία σχεση με αυτο!
    ( Στις αρχές το τρόλινγκ ήταν σχετικά αθώο, όσοι το έκαναν υιοθετούσαν αυτό που η Τζούντιθ Ντόνα, καθηγήτρια του ΜΙΤ χαρακτηρίζει «ψευδοαφελή» τακτική, έκαναν ηλίθιες ερωτήσεις και παρακολουθούσαν ποιος θα τσίμπαγε το δόλωμα. Σήμερα, καθώς η συναισθηματική μας επένδυση στο Ίντερνετ έχει αυξηθεί ραγδαία, το τρόλινγκ έχει εξελιχθεί από μοναχικό αστείο σε ομαδικό κυνήγι. Οι τρολ χρησιμοποιούν τα «lulz», μια αλλοίωση του lol (laughing out loud- δυνατό γέλιο). Το lulz σημαίνει τη χαρά από την παρενόχληση της συναισθηματικής ισορροπίας ενός χρήστη. «Το lulz είναι να παρακολουθείς κάποιον να χάνει το μυαλό του μπροστά στο κομπιούτερ, 2.000 μίλια μακριά ενώ εσύ κάνεις τσατ με φίλους και γελάτε», περιγράφει ένας πρώην τρολ.)http://www.madata.gr/epikairotita/wo...669.html?print

Ναι το είχα δει και ποιο πριν αλλα δεν κατάλαβα τι είναι και αν αναφεροταν σε μένα (μόλις το γκουγκλαρα και έμαθα). Δεν έχω καμία σχεση με αυτο!
    ( Στις αρχές το τρόλινγκ ήταν σχετικά αθώο, όσοι το έκαναν υιοθετούσαν αυτό που η Τζούντιθ Ντόνα, καθηγήτρια του ΜΙΤ χαρακτηρίζει «ψευδοαφελή» τακτική, έκαναν ηλίθιες ερωτήσεις και παρακολουθούσαν ποιος θα τσίμπαγε το δόλωμα. Σήμερα, καθώς η συναισθηματική μας επένδυση στο Ίντερνετ έχει αυξηθεί ραγδαία, το τρόλινγκ έχει εξελιχθεί από μοναχικό αστείο σε ομαδικό κυνήγι. Οι τρολ χρησιμοποιούν τα «lulz», μια αλλοίωση του lol (laughing out loud- δυνατό γέλιο). Το lulz σημαίνει τη χαρά από την παρενόχληση της συναισθηματικής ισορροπίας ενός χρήστη. «Το lulz είναι να παρακολουθείς κάποιον να χάνει το μυαλό του μπροστά στο κομπιούτερ, 2.000 μίλια μακριά ενώ εσύ κάνεις τσατ με φίλους και γελάτε», περιγράφει ένας πρώην τρολ.)http://www.madata.gr/epikairotita/wo...669.html?print
    όταν ξαναγκουγκλάρεις, μη κάνεις κόπι, εμπέδωσε το και γράψτο όπως μπορείς, (και ας βγάλεις κανένα μάτι με κανα ω, θα το καταπιούμε).

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    "δημητριου", θα μας εξηγησεις γιατι ολο το απογευμα ξεθαβεις παλια θεματα του κενο, χωρις τοποθετηση, γραφοντας μιση λεξη απο κατω, ειδικα ενω σε παρακαλεσε να το κοψεις?
    Δεν θα απαντησω σε εσένα γιατι δεν σε αφορα και το μόνο που κανεις είναι να κανεις τσατ σε όλα τα θέματα.
    Εσύ να μου εξηγήσεις προς τι η εμπάθεια στο προσωπό μου? Αν και απ' ότι γραφουν και άλλοι χρήστες μαλον είναι του χαρακτήρα σου.
    μπα? ποιοι χρηστες έγραψαν κάτι τέτοιο ?
    Eγώ είμαι ένας αν ενδιαφέρει... Έχω πολλές φορές πει ότι η Remedy είναι επιθετική. Την εκτιμώ για τις ικανότητές της, κάνει εξαιρετικές αναλύσεις σε κάποια θέματα, μέσα σε δύο γραμμές λέει τα πράγματα πάρα πολύ απλά και ξάστερα, αλλά αν έχει καταλάβει λάθος και επιμένει ή γίνει επιθετική καλύτερα να φεύγει κανείς.

Πάμε τώρα στην ουσία. Θεοφανία, Remedy και ΚeepWalking πιστεύουν ότι ο Dimitriou δεν είναι φοιτητής ιατρικής. Ας υποθέσουμε ότι έτσι είναι και ότι ο Dimitriou λέει ψέματα. Προς τι η επιθετικότητα; Εγώ θα έλεγα "πιστεύω ότι ο Dimitriou δεν είναι γιατρός γι' αυτό και γι' αυτό το λόγο" και τέλος. Θα έλεγα αυτό που με ενοχλεί. Όχι να ασχολούμαι με άλλα θέματα όπως ειρωνία, κλπ. Ας λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
    Την σκέτη επιθετικότητα χωρίς εξήγηση δεν την καταλαβαίνει κανείς.

Banned
    Quote Originally Posted by John11 View Post
    Eγώ είμαι ένας αν ενδιαφέρει... Έχω πολλές φορές πει ότι η Remedy είναι επιθετική. Την εκτιμώ για τις ικανότητές της, κάνει εξαιρετικές αναλύσεις σε κάποια θέματα, μέσα σε δύο γραμμές λέει τα πράγματα πάρα πολύ απλά και ξάστερα, αλλά αν έχει καταλάβει λάθος και επιμένει ή γίνει επιθετική καλύτερα να φεύγει κανείς.

Πάμε τώρα στην ουσία. Θεοφανία, Remedy και ΚeepWalking πιστεύουν ότι ο Dimitriou δεν είναι φοιτητής ιατρικής. Ας υποθέσουμε ότι έτσι είναι και ότι ο Dimitriou λέει ψέματα. Προς τι η επιθετικότητα; Εγώ θα έλεγα "πιστεύω ότι ο Dimitriou δεν είναι γιατρός γι' αυτό και γι' αυτό το λόγο" και τέλος. Θα έλεγα αυτό που με ενοχλεί. Όχι να ασχολούμαι με άλλα θέματα όπως ειρωνία, κλπ. Ας λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
    Εντάξει κατάλαβα γιατί το εκάναν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by John11 View Post

Και τι με νοιαζει εαν ειναι φοιτητης ιατρικης με ειδες να αναφερομαι πουθενα στο τι σπουδαζει? Επιθετικο το μηνυμα σου....ειπα ειναι τρολ , ξεθαβει παλια θεματα χωρις να απανταει τιποτα σε αυτα παρα να τα ανεβασει κλπ. κλπ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345