Results 1 to 7 of 7
Thread: Προβλημα στο φροντιστηριο
-
26-03-2011, 23:04 #1
Προβλημα στο φροντιστηριο
Γεια σας θα ηθελα να σας αναφέρω ενα πρόβλημα που με απασχολεί τελευτέα και θα ηθελα τη βοήθεια σας.Ειμαι 16.5 χρονών και παω φροντιστήριο οπως τα ποιο πολλά παιδιά της ηλικίας μου,ειναι δυο απο τα παιδιά τα οποία νιώθω οτι δεν με σέβονται.Απο τι έχω καταλάβει με ζηλεύουνε(χώρις να ειμαι σίγουρος).Και γενικα αυτό το παρατηρώ και σε καποία παιδιά του σχολείου,μήπως επειδή ειμαι αδύνατος με θεωρούνε κατώτερο????
Ειμαι σε απόγνωση τον τελευτέο καιρό μετρώ της μέρες για να τελιώσει αυτη η χρονιά.
- 27-03-2011, 02:31 #2
Γρηγόρη όταν λες οτί σε ζηλεύουνε τι εννοείς;
Σου κάνουνε τίποτα συγκεκριμένο;Για πες τα λιγάκι πιο αναλυτικά μήπως μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε...
Και εγώ 16 είμαι...πας 1 ή 2 λυκείου;
27-03-2011, 05:09 #3
Φαινεται να πιστευεις οτι επειδη σε θεωρουν αδυναμο, εισαι αδυναμος.
Παρολα αυτα αναρωτιεμαι, αμα σε θεωρουσανε οτι εισαι γαμαω και δερνω, τοτε θα ησουν γαμαω και δερνω?
Ποιοι ειναι αυτοι οι τυποι που αποφασιζουν τι εισαι ή τι δεν εισαι?Last edited by Boltseed; 27-03-2011 at 08:24.
27-03-2011, 06:46 #4
φιλε μου σαν αρκετα μεγαλυτερος,λιγο λιγοτερο απο μια δεκαετια σου ριχνω,θα σου πω τα εξης.τα σχολεια στα οποια περασα και εγω τοσα χρονια ειναι μια μικρογραφια της ιδιας της κοινωνιας,οπως θα ειναι και αργοτερα στον στρατο και ακομα αργοτερα στην εργασια σου.να εισαι σιγουρος οτι δεν θα εισαι αγαπητος απο ολους,αλλοι θα προσπαθησουν να σου θαψουν το λακο ειτε επειδη σε ζηλευουν ειτε επειδη θελουν να βγαλουν προσωπικα τους κομπλεξ.πρεπει να το παρεις αποφαση και να ατσαλωσεις τον χαρακτηρα σου ωστε να μην σε επηρεαζουν ουτε στο ελαχιστο τετοιες συμπεριφορες.οταν το πετυχεις αυτο ουτε καν θα ασχολεισαι με το αν σε κοροιδευουν η αν λενε κατι για εσενα.εγω θα προτεινα να τους κοιταξεις στα ισια,αν ακουσεις να λενε κατι για εσενα προτεινω να τους ρωτησεις ευθεως τι συμβαινει και για ποιο λογο μιλουν για εσενα(ηρεμος χωρις φωνες κ τσακωμους),να εισαι σιγουρος οτι θα αισθανθεις σαν να σου εφυγε ενα βαρος μετα.επιπλεον λεςοτι εισαι αδυνατουλης,προτεινω τον ελευθερο σου χρονο να ασχοληθεις με την γυμναστικη εστω και στο σπιτι με πους απς,μονοζυγο κτλ και τρεξιμο καπου εξω η να ασχοληθεις με καποια πολεμικη τεχνη αν σου αρεσει.πιστεψε με θα παρεις τοση μεγαλη αυτοπεποιθηση που ουτε καν θα ασχολεισε με αυτα τα παιδια μετα.μπορει καποιοι να πουν οτι το θεμα ειναι το μυαλο και οτι δεν παιζει ρολο αν καποιος ειναι μπρατσωμενος η μυωδης,εγω θα πω οτι ειναι ο συνδιασμος και των δυο,πρεπει να εισαι δυνατος και στο μυαλο αλλα και στο σωμα καθως οι κακοτοπιες στις μερες μας ειναι πολλες,κατα τη γνωμη μου πανε πακετο μυαλο κ σωμα οπως ελεγαν και οι αρχαιοι.περιμενουμε νεα σου φιλαρακο μου!και το νου σου στα μαθηματα..(Υ.Γ. σε περιπτωση που αυτα τα παιδια προβαινουν σε πραξεις βιας απεναντι σου πρεπει οπωσδηποτε να το πεις στους γονεις η στους καθηγητες σου)
27-03-2011, 21:54 #5
Ευχαριστώ πολύ για της απαντήσης σας,παω είδη ποδόσφαιρο φίλε μου jonny αλλά δεν έχω δει κάποια σημαντική διαφόρα στο σώμα μου αλλά κάτι είναι αυτο.Κατά τη γνώμη μου με έχει βοηθήσει πάρα πολυ
01-04-2011, 08:01 #6
Και εμένα όταν πήγαινα σχολείο οι περισσότεροι πλην των σοβαρών ατόμων με θεωρούσαν μισότρελο λόγω σωματότυπου, εμφάνισης, περίεργης φωνής κλπ., αλλά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ασχολείσαι μαζί τους. Τα περισσότερα από τα άτομα αυτού του είδους είτε θα καταλήξουν σε κάποιο gypsy college για να πάρουν ένα "πτυχίο" με τα χρήματα του πατέρα τους (καθώς δεν έχουν την ικανότητα να τελειώσουν κανονικό πανεπιστήμιο), είτε στα 30/35 τους θα βρεθούν παντρεμένοι όχι από επιλογή τους, αλλά από ανάγκη, γιατί "έτσι πρέπει" με αποτέλεσμα στην ουσία να βάζουν τέλος στη ζωή τους, είτε στην καλύτερη θα καταλήξουν εξευγενισμένοι τσομπάνηδες, με τους οποίους θα γελάει ο καθένας που έχει ένα στοιχειώδες επίπεδο. Σκέψου λοιπόν πως δεν αξίζει καθόλου να χαλάς τον εαυτό σου γι`αυτούς, ίσα ίσα που μπορείς να γελάς εσύ μαζί τους, αν σκεφτείς πως δεν είναι τίποτα περισσότερο παρά τσίρκουλα επιπέδου κάτμαν τα οποία νομίζουν πως είναι και σημαντικές προσωπικότητες...
03-04-2011, 04:53 #7
grigor εκπεδευσε το μυαλο σου στο να μην δινει σιμασια γενικοτερα κ ειδικοτερα στα αρνιτικα... δυστιχος η αν8ρωπινη ποιοτητα σπανιζει πλεον στην γη... κ οταν την βρεις κρατατην σφιχτα..
Και αμα δεν μοιαζεις με αυτους τους *αμημενους αστούς να χεραισε γιατι αυτη ειναι η ομορφια σου....!!!