Results 1 to 15 of 15
Thread: το λεω η οχι??
-
27-03-2011, 19:35 #1
το λεω η οχι??
γεια σας..θελω τη συμβουλη σας για κατι που με επειγει...ειμαι 19 χρονων και τον τελευταιο μηνα ειχα μια σχεση με ενα παιδι το οποιο με αφησε μολις πριν 4 μερες με το προχημα οτι δεν ειναι σε θεση να δεσμευτει και οτι δεν ηταν ετοιμος για σχεση,δεδομενου οτι εκεινος ηταν πολυ ενθουσιασμενος μαζι μου κ επεμενε να ειμαστε μαζι πιο σοβαρα.αυτες τισ 4 μερες εχει εξαφανιστει..δεν απανταει ουτε σε μηνυματα ουτε σε τηλεφωνα..εγω ομως εχω καθυστερηση 8 ημερες,κατι που ειναι πολυ ανησυχιτικο για μενα εφοσον ποτε δεν αντιμετωπιζα τετοια προβληματα..αυτη τη στιγμη νιωθω πολυ ασχημα εχω αγωνια και φοβαμαι..θελω να το μοιραστω μαζι του αυτο γιατι τον αφορα..ειναια δικο να καθομαι μονο εγω σε αναμενα καρβουνα απο τη στιγμη που και οι δυο εχουμε την ευθυνη..αλλα πιστευω πως αν το μοιραστω μαζι του θα υποβαθμισω τον εαυτο μου κ αλλο..ηδη με εχει υποβαθμισει η συμπεριφορα του πολυ..αμα του εκφρασω κ την ανησυχια μου μηπως ειμαι εγκυος θα το εκλαβει σαν πιεση,μπορει κ σαν ψεμα..κ δεν το θελω αυτο..τι να κανω??εδω κ 3 μερες αγωνιω μονη μου και θα ηθελα κ την δικη του στηριξη..αλλα τι να την κανω αν αυτη ειναι ψευτικη και απο τυψεις??δεν ξερω...
- 27-03-2011, 21:08 #2
πρωτα απο ολα παρε ενα τεστ εγγυμοσυνης.ισως να εχεις καθυστεριση απο το αγχος και την στεναχωρια.η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να του το πεις.εχει και αυτος ευθυνη.δεν γινεται να βγαλει την ουρα του απεξω.κανε το τεστ ομως πρωτα.υπαρχουν καποια που δειχνουν αν εισαι εγγυος απ την πρωτη μερα της καθυστερισης.
28-03-2011, 20:27 #3
euxaristw polu sousou..etuxe k milhsame k tou to eipa telika..nomizw pws einai kalutera na moirazomai thn agwnia mou gi auto to thema mazi tou..tha perimenw alles 2 meres k meta kateutheian test
28-03-2011, 21:33 #4
ευχομαι να πανε ολα καλα!:)
28-03-2011, 21:34 #5
cherise γεια σου! Πολύ σωστά έκανες και του το είπες, δεν γίνεται να αγωνιάς εσύ και αυτός να είναι μες στην άγνοια, έχει κι αυτός ευθύνη και οφείλει να γνωρίζει..υπομονή τώρα μέχρι το τεστ..
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
28-03-2011, 21:44 #6
chesire
πως ειναι η σχεση σου με τους δικους σου?
νομιζεις οτι θα μπορουσες να εμπιστευθεις κατι τετοιο στην μητερα σου η ειναι εκτος συζητησης?
28-03-2011, 23:10 #7
Και σε τι θα σε βοηθήσει να είσαστε οι δύο σας σε αναμμένα κάρβουνα? Μήπως τα κάρβουνα είναι ένας τρόπος να τον "τιμωρήσεις" που έφυγε? Δεν ξέρω κατά πόσον δηλαδή ήταν πράγματι αθώο το σκηνικό, εφόσον δεν έχεις κάνει το τεστ, οπότε για τι μιλάμε? Τι εννοείς όταν λες εκείνος ήταν ενθουσιασμένος μαζί σου και επέμενε να είστε μαζί σοβαρά? Αυτός ο ενθουσιασμός του ήταν το αίτιο για τη δική σου μη λήψη μέτρων να προληφθεί μία εγκυμοσύνη? Κάτι χάνω, αν θέλεις να πεις περισσότερα γι αυτό το συζητάμε.:)
Κατανοώ την αγωνία σου, αλλά νομίζω ήταν βιαστικό το πέρασμα σε κάποια ανακοίνωση-κάπως δίχως κεντρικό θέμα. Πώς αντέδρασε αλήθεια?"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
28-03-2011, 23:29 #8
οι γονεις μου ειναι καθετοι εντελως σε αυτο το θεμα..πιστευω κιολας πως θα ειναι μεγαλο πληγμα γι αυτους μια ανεπιθυμητη εγκυμισυνη στη δεδομενη περιοδο,γιατι ηδη υπαρχουν αρκετα προβληματα..αυτο με αγχωνει ακομα πιο πολυ
rainandwind εχουν μεγαλη βαση αυτα που μου λες..σε καμια περιπτωση δεν το εκανα με σκοπο την τιμωρια απλα μεσα στο μυαλο μου υπηρχε σιγουρα η σκεψη του οτι εγω ημουν χαλια μονη μου και εκεινος εξαφανισμενος για 3 μερες...ενιωθα απλα πως ηταν αδικο και μια αναγκη να το μοιραστω μαζι του(με οποιονδηποτε ηταν στη θεση του)..το οτι εκεινη τη στιγμη ηξερα πως αυτο δεν γινεται γιατι εχει φερθει σαν "κοτα" με εκανε να νιωθω ακομα πιο ασχημα και πιο μονη μου και τις τυψεις μιας λαθος επιλογης,με την οποια εκανα και ελευθερα σεξ(εμπιστευτηκα)..και ναι, ισχυει το γεγονος οτι επειδη μου εδειξε τοσα πολλα πραγματα και γρηγορα ενιωσα και γω ανετα..μπορει να ηταν και πιο πολυ συναισθηματικη αναγκη..βασικα σιγουρα..διανυω μια σχετικα μεγαλη περιοδο θλιψης με αρκετα ψυχολογικα θεματα..(καποια απο αυτα προερχονται απο απορριψη γενικα)...για τον λιγο καιρο που εκεινος μο εδειξε τοσο ενδιαφερον ενιωσα ξανα χαρουμενη και αρχισα να νιωθω ομορφα πραγματα..οταν τα πηρε πισω τοσο γρηγορα αρχισαν παλι οι σκεψεις οτι δεν αξιζω τπτ κλπ..τωρα γιατι τα λεω ολα αυτα..γιατι θελω να τονισω οτι ειχα αναγκη απο συναισθηματικο ενδιαφερον εκεινη τη στιγμη...μια ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη θα ειναι μεγαλο πληγμα για μενα..ισως ηταν και απλα αναγκη μου να του το πω...δεν ξερω τι ειδους απλα αναγκη...δεν ξερω αν λεω κατι κακο απλα παραδεχομαι συναισθηματα που ετσι κ αλλιως ειναι ανθρωπινα,οποτε δεν παρεξηγουνται..
28-03-2011, 23:38 #9
όχι βέβαια, μη νιώθεις ένοχη για ό,τι άνοιξες εδώ. Καλώς το άνοιξες, έχεις και την ευκαιρία να ψάξεις και το ψυχολογικό υπόβαθρο της σχέσης αυτής, να μάθεις και διάφορα για τις δικές σου ανάγκες, αντιδράσεις κτλ. Είσαι θυμωμένη μαζί του, έτσι? Το κατάλαβα και από το κότα,λολ. Αλλά και με σένα, που δε σε προστάτεψες μάλλον και βιάστηκες. Μπορείς όμως, έστω και μέσα από μία δυσάρεστη περιπέτεια, να πάρεις τα θετικά της κομμάτια, αφού τα αναζητήσεις και τα αναγνωρίσεις. Την επόμενη φορά θα σε προσέξεις ε? Μη σε τιμωρείς εσωτερικά με αυστηρές κρίσεις, είσαι μικρούλα, δεν είχες την εμπειρία, μαθαίνεις τις σχέσεις ακόμη, κι εσένα την ίδια.:)
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
28-03-2011, 23:50 #10
ναι ειμαι πολυ θυμωμενη και μαζι του και με οσους μου εχουν φερθει παρομοια..φυσικα δεν μου εχουν κανει κατι κακο ουσιαστικα αλλα αυτες οι συμπεριφορες με καταστρεφουν ψυχολογικα.οταν η απορριψη δεν γινεται απο εναν αλλα απο 5 στη σειρα υπαρχει προβλημα..και πανω εκει που ειπα οτι βρηκα ενα παιδι που οντως ενδιαφερεται,βλεπω την ιδια αντιμετωπιση..ειμαι θυμωμενη,δεν θα πρεπε,αλλα ειμαι...και απλα νιωθω οτι χρειαζομαι αυτο το ομορφο συναισθημα που μου πηρε πισω και αυτος..αυτες τις λιγες μερες που ημασταν μαζι μου ειχαν περασει και ιδεοψυχαναγκασμοι και εμμονες και καταθλιψεις και ολα..τωρα παλι τα ιδια..μαλλον δεν τα γλιτωνω τα φαρμακα οσο και να προσπαθω...
μου αρεσε αυτη η εκφραση"θα σε προσεξεις ε??" rainandwind ποτε δεν με προσεχω..τα ιδια λαθη θα κανω ξανα.θα αφεθω απο την αναγκη μου να ερωτετυω και να με ερωτευτουν και αυτο ειναι κατι που διωχνει τους αλλους..μα γιατι??αφου ειναι τοσο ομορφο??ε και φανταζεσαι μεσα σε ολο αυτο το ψυχολογικο μπλεξιμο να ερχεται και ενα θεμα εγκυμοσυνης...ηταν ευστοχες οι ερωτησεις που μου εκανες..σαν να βλεπουν και πισω απο αυτο που συμβαινει..
28-03-2011, 23:52 #11
αφου ειναι ετσι τα πραγματα με τους γονεις, δεν χρειαζεται να τους ανακατεψεις..
αληθεια, δεν καταλαβα τις συνθηκες του "ατυχηματος". αισθανθηκες εμπιστοσυνη και σκεφτηκες οτι δεν θα συμβει τπτ τραγικο ακομα κι αν μεινεις εγγυος, η αισθανθηκες εμπιστοσυνη οτι θα προσεξει εκεινος οσο χρειαζεται για να μην μεινεις?
29-03-2011, 00:22 #12
αισθανθηκα εμπιστοσυνη στο οτι θα προσεξει εκεινος να μην μεινω..την αλλη περιπτωση δεν θα την σκεφτομουν καν,ειναι κατι που φοβαμαι γενικα
29-03-2011, 00:27 #13
παρε ενα τεστ εγκυμοσυνης να τελειωνει η αγωνια να δεις τι θα κανεις.Αν ντρεπεσαι βαλτον αυτον να το παρει η πηγαινε σε καποιο απομακρυσμενο φαρμακειο...με αυτον τον τροπο θα γλυτωσεις απο πολλες σκεψεις ...
01-04-2011, 12:52 #14
ξερει καμια σας ποσο κοστιζει η β-χοριακη??μπορω να την κανω σε δημοσιο νοσοκομειο και να παρω αμεσως τα αποτελεσματα??ρωταω για να αποφυγω να εμπλεξω γονεις ζητωντας χρηματα κλπ..13 μερες καθυστερηση και ενα αρνητικο τεστ..αλλα δεν μπορω να περιμενω αλλο,η καθυστερηση ειναι πρωτοφανης και τα τεστ οχι παντα αξιοπιστα..
01-04-2011, 13:06 #15
καλο θα ηταν αφου εχεις καθυστερηση να πας σε ενα νοσκομειο που εφημερευει το γυναικολογικο να σε δει καποιος γυναικολογος. Αφου βγηκε αρνητικο μαλλον δεν εισαι, αμπορεις να κανεις και δευτερο, αλλα αν αεχεις βιβλιαριο δεν πληρωνεις τπτ στο νοσοκομειο, και θα σου κανουν και την εξεταση για το αν εισαι εγκυος δωρεαν νομιζω. Μπορει το αγχος σου να καθυστερει την περιοδο..
Unpopular opinions
13-05-2025, 19:02 in Με καφέ και συμπάθεια....