ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ!!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Senior Member
    Χμμ.. ο φιλος σου μαλλον τοτε χρειαζεται παραπανω "δουλεια" !

Δοκιμασε να βαζεις στο λεξιλογιο σου οταν του μιλας ,φρασεις που να δειχνουν το υποκειμενο (αυτον δηλαδη).

Αντι πχ να του λες

-Να ντυνεται αναλογα με την ηλικια του οχι ετσι...ειναι 30+
    -Πως πρεπει να ντυνεσαι στα 30?

, πες του

-Να ντυνεται αναλογα με την ηλικια του οχι ετσι...ειναι 30+
    -Πως πιστευεις οτι πρεπει να ντυνεται καποιος στα 30?

Αυτοματα ετσι του υπενθυμιζεις οτι αυτο που λεει ειναι η αποψη του μονο, και οχι γενικα και αοριστα η αποψη του κοσμου.

Τωρα αν δεν μπορει να κατανοησει την διαφορα του

-οι φακες δεν ειναι ωραιες
    απο το
    -οι φακες δεν μου αρεσουν

ειναι αλλη ιστορια, μεγαλη ιστορια.

Παντως μου φαινεται οτι ειναι απλα ενας μεγαλος γκρινιαρης. Ξερεις τα ατομα που μιζεριαζουν με το παραμικρο, που σκεφτονται τα αρνητικα πρωτα απο κατι και μετα τα θετικα(αν τα σκεφτουν δηλαδη) κτλ. Η μιζερια τον οδηγαει στο να μην το συμπαθει ο κοσμος, και ετσι μιζεριαζει παραπανω. Για αυτο και εχει επιθετικη συμπεριφορα προς τριτους. Μετα το κομπλεξ της εμφανισης δε βοηθαει κιολας την κατασταση.

κανε μια τελευταια προσπαθεια λιγο καιρο ακομα,

http://en.wikipedia.org/wiki/Sleight_of_mouth

,

αν δεις και αποδεις, τοτε μαλλον ηρθε η ωρα να βρεις νεες παρεες. Δε σου ειπα να τους ξεχασεις, αλλα ποιο το νοημα να βγαινεις μια βολτα με ατομα και να σου βγαζουν το λαδι καθε φορα. Δεν εισαι και ο ψυχολογος τους κιολας να τους βαλεις στον "ισιο δρομο", οτι μπορεις κανεις δηλαδη και μπραβο σου, αλλα απο εκει και περα ειναι δικο τους θεμα. Οταν ο αλλος σου λεει οτι αυτα που κανεις τα κανουν 13χρονα, εμεσως σε λεει 13χρονο, οτι εισαι ανωριμος,παιδακι, κατι υποτιμητικο δηλαδη. Γιατι να βγαινεις με ατομα που να σε υποτιμανε και να μη βγαινεις με ατομα που σε θεωρουνε ισο τους?

Πριν ειπες οτι ο ενας σου λεει τα ελλατωματα του αλλου.Για να συμβαινει κατι τετοιο και να στο λενε ξεχωριστα κιολας, φαντασου τι φτυαρι εχει πεσει και σε εσενα. Εσκαφεας ολοκληρος.

Οποτε συν τις αλλοις εχετε και αλληλοθαψιματα!

Τιποτα αλλο?

;d
    Last edited by Boltseed; 29-03-2011 at 07:47.

Senior Member
    Εγώ θα έπαιρνα ένα παγωτό, θα το έτρωγα σε ένα παγκάκι, θα καβάλαγα ένα ποδήλατο και με το ποδήλατο μαζί θα έπεφτα στη θάλασσα όσο είναι ακόμα κρύα.
    Μwaxaa, shockin'

Υπάρχει φόβος πως δε θα βρεις άλλους φίλους? Μήπως με όλους αυτούς τους έμμεσους ελέγχους σε κρατάνε και σένα μικρό? Να αναζητάς την έγκρισή τους για κάθε σου απλό και καθημερινό και αυθόρμητο? Σε βάζουν σε καλούπια. Οκ, αφού έχεις μιλήσει και δεν αλλάζουν και γιατί ν'αλλάξουν όσο τα κρυφά κέρδη των συμπεριφορών τους κάτι τους αποδίδουν ενισχύονται, υπάρχει κάτι σημαντικό γι αυτούς (προς το παρόν) στα μοτίβα αυτά, δε θα αλλάξουν γιατί εσύ το επιθυμείς. Οπότε κάνεις την υπέρβαση και επιλέγεις να ψάξεις για κάτι που να σε καλύπτει.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Εγώ θα έπαιρνα ένα παγωτό, θα το έτρωγα σε ένα παγκάκι, θα καβάλαγα ένα ποδήλατο και με το ποδήλατο μαζί θα έπεφτα στη θάλασσα όσο είναι ακόμα κρύα.
    Μwaxaa, shockin'

Υπάρχει φόβος πως δε θα βρεις άλλους φίλους? Μήπως με όλους αυτούς τους έμμεσους ελέγχους σε κρατάνε και σένα μικρό? Να αναζητάς την έγκρισή τους για κάθε σου απλό και καθημερινό και αυθόρμητο? Σε βάζουν σε καλούπια. Οκ, αφού έχεις μιλήσει και δεν αλλάζουν και γιατί ν'αλλάξουν όσο τα κρυφά κέρδη των συμπεριφορών τους κάτι τους αποδίδουν ενισχύονται, υπάρχει κάτι σημαντικό γι αυτούς (προς το παρόν) στα μοτίβα αυτά, δε θα αλλάξουν γιατί εσύ το επιθυμείς. Οπότε κάνεις την υπέρβαση και επιλέγεις να ψάξεις για κάτι που να σε καλύπτει.
    Νιωθω οτι γινεται ακριβως αυτο που λες.
    Με ολα αυτα με κρατανε πισω.
    Με βαζουν σε καλουπια και για το καθε τι πρεπει να ζηταω εμμεσως την εγκριση τους.

Δηλαδη αν κανω κατι για τον εαυτο μου (που δεν τους επηρεαζει) πχ.ενα tatoo θα σχολιασουν αρνητικα χωρις να ζητησω καν την γνωμη τους.
    Θα πουν τα tatoo ειναι μαλακιες και ΣΙΓΟΥΡΑ πισω απο την πλατη μου θα με θαβουν.

Αυτο ξαναλεω το κανει κυριως ενα ατομο σε ολους.
    Οχι μονο σε εμενα.

Δεν ξερω αν θα βρω αλλους φιλους αλλα σιγουρα δυσκολα βρισκονται ατομα να με καλυπτουν.

Επισης δεν τους θεωρω καν φιλους μου.
    Απλη παρεα ειμαστε.
    Δεν νομιζω οτι η σχεση μας εχει τα χαρακτηριστικα της φιλιας.

Quote Originally Posted by Boltseed View Post

αν δεις και αποδεις, τοτε μαλλον ηρθε η ωρα να βρεις νεες παρεες. Δε σου ειπα να τους ξεχασεις, αλλα ποιο το νοημα να βγαινεις μια βολτα με ατομα και να σου βγαζουν το λαδι καθε φορα. Δεν εισαι και ο ψυχολογος τους κιολας να τους βαλεις στον "ισιο δρομο", οτι μπορεις κανεις δηλαδη και μπραβο σου, αλλα απο εκει και περα ειναι δικο τους θεμα. Οταν ο αλλος σου λεει οτι αυτα που κανεις τα κανουν 13χρονα, εμεσως σε λεει 13χρονο, οτι εισαι ανωριμος,παιδακι, κατι υποτιμητικο δηλαδη. Γιατι να βγαινεις με ατομα που να σε υποτιμανε και να μη βγαινεις με ατομα που σε θεωρουνε ισο τους?

Πριν ειπες οτι ο ενας σου λεει τα ελλατωματα του αλλου.Για να συμβαινει κατι τετοιο και να στο λενε ξεχωριστα κιολας, φαντασου τι φτυαρι εχει πεσει και σε εσενα. Εσκαφεας ολοκληρος.

Οποτε συν τις αλλοις εχετε και αλληλοθαψιματα!

Τιποτα αλλο?

;d
    Και αλλα πολλα...
    Αλλα ηδη ειπα δεν θεωρω οτι ειμαστε φιλοι.
    Απλα παρεα.

Θαψιμο πεφτει απειρο.
    ΚΑι εχει πεσει στο παρελθον.

Αυτα τα εχω συζητησει μαζι τους και μου λενε οτι οσο διαφορες και να εχουμε γνωριζομαστε χρονια και εχουμε μια κοινη ζωη,εχουμε ζησει ιδιες καταστασεις κτλ για αυτο κανουμε και παρεα.

Θεωρω οτι το καλυτερο που μπορω να κανω ειναι να μην τους παρατησω απλα να ανοιξω τον κυκλο μου και να κανω παρεα και με αλλα ατομα και να κραταω μονο αυτα που εχουν να μου δωσουν.
    Θεωρω οτι ειναι πολυ δυσκολο να τους αλλαξω,ειδικα στη ηλικια που ειναι τωρα.

Senior Member
    απλα τα πραγματα,ξεχωριζεις τους φιλους απο τις αλλες σου παρεες.
    Οταν υπαρχει θεμα κοπελιας βγαινεις μονος σου.
    Οι φιλοι σου δυσκολα να αλλαξουν,οποτε απο δω και περα λειτουργεις με αυτο σαν αρχη...
    μπορεις να κανεις πραγματα για σενα,οχι για τους αλλους αν δεν θελουν οι ιδιοι να αλλαξουν...

Senior Member
    Απομακρύνσου από τέτοια ατομα όσο είναι καιρός.Βρες μια κοπέλα και ξέκοψέ τους.Απ'ότι κατάλαβα,παραμένουν στάσιμοι και σε κρατάνε και σένα έτσι.Για να εξελισσόμαστε πρέπει να γνωρίζουμε και τα κατάλληλα άτομα.Και τί έγινε που γνωρίζεστε 15 χρόνια;Aν αυτοί εξακολουθούν να έχουν συμπεριφορά 15χρονων και δε λένε να ωριμάσουν με τίποτα,τότε χάνεις τον χρόνο σου μ'αυτούς και πιθανόν και ευκαιρίες γνωριμιών με γυναίκες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tHe_V1rus View Post
    Και αλλα πολλα...
    Αλλα ηδη ειπα δεν θεωρω οτι ειμαστε φιλοι.
    Απλα παρεα.

Θαψιμο πεφτει απειρο.
    ΚΑι εχει πεσει στο παρελθον.

Αυτα τα εχω συζητησει μαζι τους και μου λενε οτι οσο διαφορες και να εχουμε γνωριζομαστε χρονια και εχουμε μια κοινη ζωη,εχουμε ζησει ιδιες καταστασεις κτλ για αυτο κανουμε και παρεα.

Θεωρω οτι το καλυτερο που μπορω να κανω ειναι να μην τους παρατησω απλα να ανοιξω τον κυκλο μου και να κανω παρεα και με αλλα ατομα και να κραταω μονο αυτα που εχουν να μου δωσουν.
    Θεωρω οτι ειναι πολυ δυσκολο να τους αλλαξω,ειδικα στη ηλικια που ειναι τωρα.
    Σε ευχαριχτω βρε βαιρους γιατι καποιοι λενε οτι και καλα ολες οι γυναικοπαρεες ειναι λυκοφιλιες και ψευτικες και πεφτει θαψιμο και κουτσομπολιο! Οριστε που ειναι και οι αντροπαρεες! Και μαλιστα οι μεγαλυτεροι κουτσομποληδες που ξερω ειναι αντρες!! Το τι γινεται και λεγεται στα κεφενεια....!!!

Μπακ του δε τοπικ, απλα, αποστασιοποιησου. Εσυ να ζεις τη ζωη σου, χωρις να σε νοιαζει τι λενε αυτοι. Αν πουν κατι για σενα απο τη στιγμη που εσυ χαιρεσαι και κανεις πραγματα για σενα γιατι γουσταρεις, σημαινει οτι σε ζηλευουνε που δε μπορουνε να το κανουνε κι αυτοι, ειτε επειδη δε μπορουνε ειτε επειδη απλα ειναι κολλημενοι! Και επισης, κανε κι αλλες παρεες.

Quote Originally Posted by Paolo_1 View Post
    Απομακρύνσου από τέτοια ατομα όσο είναι καιρός.Βρες μια κοπέλα και ξέκοψέ τους.Απ'ότι κατάλαβα,παραμένουν στάσιμοι και σε κρατάνε και σένα έτσι.Για να εξελισσόμαστε πρέπει να γνωρίζουμε και τα κατάλληλα άτομα.Και τί έγινε που γνωρίζεστε 15 χρόνια;Aν αυτοί εξακολουθούν να έχουν συμπεριφορά 15χρονων και δε λένε να ωριμάσουν με τίποτα,τότε χάνεις τον χρόνο σου μ'αυτούς και πιθανόν και ευκαιρίες γνωριμιών με γυναίκες.
    Εχεις ενα ΜΕΓΑΛΟ λαθος εδω και ειπες μια αληθεια.

Το λαθος ειναι να βρεις κοπελα και να ξεκοψεις την παρεα σου.
    Δεν μπορεις να στηριχτεις σε μια κοπελα.
    Η κοπελα θα σε πουλησει.
    Αυτο εχει γινει και σε εμενα 2-3 φορες και σε πολλους που ξερω και το αποτελεσμα ειναι να μεινουν μονοι τους επειδη εκαναν το λαθος να εμπιστευτουν γυναικα.
    Με τους αλλους και ειδικα τις γυναικες καλυτερα να κρατας και κατι για backup. :p

Να ξεκαθαρισω δεν ειμαι μισογυνης τις λατρευω τις γυναικες αλλα δυστυχως ετσι ειναι.
    Βεβαια υπαρχουν και γυναικες που διαφερουν και ειναι ενταξει μαζι σου αλλα ειναι λιγοτερες οποτε ειναι χαζο να ρισκαρεις κατι τετοιο.

H αληθεια ειναι οτι παραμενουν στασιμοι και με κρατανε και εμενα.
    Επισης μαζι τους δεν μπορω να γνωρισω κοπελες για αυτονοητους λογους.

Ειπα οτι το πιο σωστο ειναι να ανοιξω τον κυκλο μου.
    Να γνωρισω και αλλα ατομα και να κανω παρεα και με αυτα χωρις να ξεκοψω κανενα.

Οι ακρεες συμπεριφορες,τα "ξεκομματα",τα ξεκαθαρισματα,η ειλικρινεια κτλ δεν μου εχουν βγει σε καλο.

Πιστευω οτι πρεπει να φερθω πιο εξυπνα.

Quote Originally Posted by carrie View Post
    Σε ευχαριχτω βρε βαιρους γιατι καποιοι λενε οτι και καλα ολες οι γυναικοπαρεες ειναι λυκοφιλιες και ψευτικες και πεφτει θαψιμο και κουτσομπολιο! Οριστε που ειναι και οι αντροπαρεες! Και μαλιστα οι μεγαλυτεροι κουτσομποληδες που ξερω ειναι αντρες!! Το τι γινεται και λεγεται στα κεφενεια....!!!

Μπακ του δε τοπικ, απλα, αποστασιοποιησου. Εσυ να ζεις τη ζωη σου, χωρις να σε νοιαζει τι λενε αυτοι. Αν πουν κατι για σενα απο τη στιγμη που εσυ χαιρεσαι και κανεις πραγματα για σενα γιατι γουσταρεις, σημαινει οτι σε ζηλευουνε που δε μπορουνε να το κανουνε κι αυτοι, ειτε επειδη δε μπορουνε ειτε επειδη απλα ειναι κολλημενοι! Και επισης, κανε κι αλλες παρεες.

Αυτο που λες carrie δεν ειναι ψεμα.
    Και οι αντρες θαβουν οπως οι γυναικες.
    Απλα το κανουν με στυλ,και καλα στην πλακα κ στον χαβαλε.

Οτι γουσταρω κανω δεν ειναι θεμα αυτο...
    Απο τη στιγμη που δεν κανω κατι κακο σε αυτους δεν τους δινω και την αφορμη να μου θυμωσουν πχ.
    Το πολυ πολυ να με θαψουν. :p

Εχεις δικαιο και στο οτι ζηλευουν οτι δεν μπορουν να κανουν.
    Το εχω παρατηρησει και αυτο.
    Δηλαδη οσα δεν φτανει η αλεπου.
    Γνωστο και αυτο.

Απλα εγω οταν μου αρεσει κατι και το ζηλευω προσπαθω να το φτασω οπως μπορω.
    Η τουλαχιστον να φτασω οσο πιο κοντα μπορω.
    Δεν το ειρωνευομαι η το κοριδευω.

Το συγκεκριμενο ατομο εχει και μια φοβερη αδρανεια.
    Δεν κανει τπτ. Δεν κουνιεται για να γινει αυτο που "κοροιδευει".
    Απλε περιμενει να του πεσει απο τον ουρανο...

Senior Member
    Ξερω βρε βαιρους, εχω μια φιλη καπως ετσι.. Εχει φτασει 27 χρονων χωρις να εχει κανει σχεση ποτε, γιατι ο ενας ειναι ασχημος, ο αλλος ντυνεται χαλια, ο αλλος ειναι βλαχος, ο αλλος ειναι κοντος, ο αλλος μιλαει παραξενα, ο αλλος ειναι αμορφωτος κ.ο.κ. Αλλα εγω το χαβα μου, γνωριζα κοσμο, εβγαινα με φιλους κτλ, που αυτης της ξινιζαν. Η ζωη της κι η ζωη μου. :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by tHe_V1rus View Post
    Εχεις ενα ΜΕΓΑΛΟ λαθος εδω και ειπες μια αληθεια.

Το λαθος ειναι να βρεις κοπελα και να ξεκοψεις την παρεα σου.
    Δεν μπορεις να στηριχτεις σε μια κοπελα.
    Η κοπελα θα σε πουλησει.
    Αυτο εχει γινει και σε εμενα 2-3 φορες και σε πολλους που ξερω και το αποτελεσμα ειναι να μεινουν μονοι τους επειδη εκαναν το λαθος να εμπιστευτουν γυναικα.
    Με τους αλλους και ειδικα τις γυναικες καλυτερα να κρατας και κατι για backup. :p

Να ξεκαθαρισω δεν ειμαι μισογυνης τις λατρευω τις γυναικες αλλα δυστυχως ετσι ειναι.
    Βεβαια υπαρχουν και γυναικες που διαφερουν και ειναι ενταξει μαζι σου αλλα ειναι λιγοτερες οποτε ειναι χαζο να ρισκαρεις κατι τετοιο.

H αληθεια ειναι οτι παραμενουν στασιμοι και με κρατανε και εμενα.
    Επισης μαζι τους δεν μπορω να γνωρισω κοπελες για αυτονοητους λογους.

Ειπα οτι το πιο σωστο ειναι να ανοιξω τον κυκλο μου.
    Να γνωρισω και αλλα ατομα και να κανω παρεα και με αυτα χωρις να ξεκοψω κανενα.

Οι ακρεες συμπεριφορες,τα "ξεκομματα",τα ξεκαθαρισματα,η ειλικρινεια κτλ δεν μου εχουν βγει σε καλο.

Πιστευω οτι πρεπει να φερθω πιο εξυπνα.

Έτσι κι αλλιώς θα ξεκόψεις σίγουρα μαζί τους κάποια στιγμή.Καν το μια ώρα αρχύτερα.Ξέρεις ποιο είναι το πιο έξυπνο που μπορείς να κάνεις και που κάνουν και οι περισσότεροι άντρες;Κράτα τους μέχρι να βρεις κοπέλα για σοβαρή σχέση.Μετά ή θα σ'αφήσουν αυτοί λόγω ζήλιας ή θα τους αφήσεις εσύ από μόνος αντιλαμβανόμενος 'τί μλακας ήμουν που τους έκανα παρέα'.Μετά αφοσιώσου κι εσύ αποκλειστικά στην γυναίκα,κάτι που ούτως ή άλλος κάνουν σχεδόν όλοι από μια ηλικία και μετά.Τώρα,αν είναι γυναίκα που θα σε πουλήσει θα το κρίνεις εσύ στην αρχή και θα πράξεις ανάλογα.Άντε,μην ακούω τώρα παπαριές για φιλίες,το πρώτο για όλους είναι να έχουν μια υγιή σχέση με όλα τα καλά(σεξ,ταξιδάκια,βολτούλ� �ς) και όλοι θυσιάζουν φίλους για να τα ζουν.Και καλά κάνουν.Όταν αυτοί που είναι δήθεν φίλοι σου ζουν μέσα στα σκ..α και θέλουν κι εσένα μέσα στα σκ..α,τότε φτύστους από μόνος σου.Αυτό δε θα βαριέμαι να το λεω και ας με βρίζουν εδώ.

Αυτο που λες να κανω δεν ειναι εξυπνο.

Εξυπνο ειναι να βρεις + κοπελα + αλλες παρεες και να βγαινεις μαζι τους οποτε εχεις χρονο για ενα καφε προφασιζομενος αλλες καταστασεις οπως πολυ δουλεια,τρεξιμο,προβλημα με οικογενεια κ.α.
    Ταυτοχρονα να τους λες ποσο για τον π**τσο ειναι η κοπελα σου και οτι στα πρηζει κτλ.
    Και ποσο σου εχει λειψει η παρεα τους...

Ψεμματα δηλαδη.
    Αυτα που θελουν να ακουσουν.

Junior Member
    συγνωμη που επεμβαινω στο θεμα σου Virus αλλα θα ηθελα και εγω μια συμβουλη σε ενα δικο μου θεμα. Εχω μια κολλητη φιλη, πολλα χρονια, ατομο με πολυ καλη καρδια ,πανεμορφη, δεν εχουμε τσακωθει ποτε για σοβαρο θεμα, σε οσεσ παρεεσ και ατομα την εχω γνωρισει την εχουν κατασυμπαθησει ολοι. Υπαρχει ομως ενα προβλημα. Ντυνεται πολυ ασχημα.Για να μην παρεξηγηθω , δεν εννοω περιεργα, ουτε εχω κανενα προβλημα με το πολυ μοντερνο η σεξυ ντυσιμο. Εχει μια διαστρεβλωμενη εικονα του τι ειναι σεξυ και ομορφο και καταληγει να φοραει πολλεσ φορεσ ρουχα υπερβολικα αποκαλυπτικα διχως να καταλαβαινει οτι οι γυρω της την συζητανε κακοπροαιρετα. Οι δικοι μου την ξερουν χρονια αλλα τους εχω ακουσει πολλες φορες να σχολιαζουν το ντυσιμο της. φοραει see through ρουχα, κολαν που ''φωτιζουν'' και απο μεσα στρινγκ, σκισμενα, τρυπιτα καλσον με πολυ κοντες φουστες και η κοιλια εξω, το στηθος υπερβολικα εξω κτλ... Ισωσ φανω υπερβολικη με αυτα που γραφω αλλα πολλες φορες οταν ειμαστε εξω μαζι βραδυ , εχω ερθει σε πολυ δυσκολη θεση απο διαφορους που λενε προστυχα σχολια. Εχω προσπαθησει να τησ πω πολλες φορες οτι η εικονα που δειχνει δεν ειναι αυτη που ειναι στην πραγματικοτητα, να ντυνεται πιο ομορφα, οχι συντηριτικα,εγω η ιδια δεν ειμαι καν συντηριτικη στο ντυσιμο.Απλα να μην ειναι τσουλιστικο το ντυσιμο της γιατι δεν θελω να ακουω ασχημα λογια και σχολια για εκεινη απο οσους την βλεπουν για το πωσ ντυνεται. Ειναι και πολυ ομορφη κοπελα, δεν εχει αναγκη να προσπαθησει για να δειξει ομορφη η σεξυ. Δεν ξερω πως να της το πω.Βασικα δεν το καταλαβαινει.

Quote Originally Posted by flower123 View Post
    συγνωμη που επεμβαινω στο θεμα σου Virus αλλα θα ηθελα και εγω μια συμβουλη σε ενα δικο μου θεμα. Εχω μια κολλητη φιλη, πολλα χρονια, ατομο με πολυ καλη καρδια ,πανεμορφη, δεν εχουμε τσακωθει ποτε για σοβαρο θεμα, σε οσεσ παρεεσ και ατομα την εχω γνωρισει την εχουν κατασυμπαθησει ολοι. Υπαρχει ομως ενα προβλημα. Ντυνεται πολυ ασχημα.Για να μην παρεξηγηθω , δεν εννοω περιεργα, ουτε εχω κανενα προβλημα με το πολυ μοντερνο η σεξυ ντυσιμο. Εχει μια διαστρεβλωμενη εικονα του τι ειναι σεξυ και ομορφο και καταληγει να φοραει πολλεσ φορεσ ρουχα υπερβολικα αποκαλυπτικα διχως να καταλαβαινει οτι οι γυρω της την συζητανε κακοπροαιρετα. Οι δικοι μου την ξερουν χρονια αλλα τους εχω ακουσει πολλες φορες να σχολιαζουν το ντυσιμο της. φοραει see through ρουχα, κολαν που ''φωτιζουν'' και απο μεσα στρινγκ, σκισμενα, τρυπιτα καλσον με πολυ κοντες φουστες και η κοιλια εξω, το στηθος υπερβολικα εξω κτλ... Ισωσ φανω υπερβολικη με αυτα που γραφω αλλα πολλες φορες οταν ειμαστε εξω μαζι βραδυ , εχω ερθει σε πολυ δυσκολη θεση απο διαφορους που λενε προστυχα σχολια. Εχω προσπαθησει να τησ πω πολλες φορες οτι η εικονα που δειχνει δεν ειναι αυτη που ειναι στην πραγματικοτητα, να ντυνεται πιο ομορφα, οχι συντηριτικα,εγω η ιδια δεν ειμαι καν συντηριτικη στο ντυσιμο.Απλα να μην ειναι τσουλιστικο το ντυσιμο της γιατι δεν θελω να ακουω ασχημα λογια και σχολια για εκεινη απο οσους την βλεπουν για το πωσ ντυνεται. Ειναι και πολυ ομορφη κοπελα, δεν εχει αναγκη να προσπαθησει για να δειξει ομορφη η σεξυ. Δεν ξερω πως να της το πω.Βασικα δεν το καταλαβαινει.
    Eνας απο τους φιλους μου εχει ακριβως το ιδιο προβλημα...

Ντυνεται χαλια...Φοραει αταιριαστα ρουχα κ ακυρα μεταξυ τους.
    Εχει διαστρεβλωμενη αποψη του τι εχει στυλ και τι δεν εχει.

Καφε πουκαμισο κυριλε με μαυρο παντελονι και απο κατω κοκκινα all star.
    η πχ να ντυ8ει casual και να φοραει ενα τεραστιο στρογγυλο ολοχρυσο ρολοι με καμαρι!

Κατα την γνωμη μου δεν μπορεις να την βοηθησεις.
    Η εχεις στυλ η δεν εχεις.
    Βγαινει απο μεσα σου αυτο.

Ενας γειτονας πηρε ενα αυτοκινητο 65.000Ε σε χρυσαφι χρωμα!!!

Δεν μπορει να στο διδαξει καποιος η να στο βαλει στο μυαλο.

Αποδεξου την οπως ειναι...δεν ειναι κατι φοβερο.

Junior Member
    Δεν εχω θεμα να την αποδεχτω, το εχω κανει ηδη! εμενα προσωπικα δεν με πειραζει καθολου να τη βλεπω ετσι. Αυτο που με πειραζει ειναι να ακουω απο γνωστους -φιλους-συγγενεις οταν την βλεπουν το κλασικο'' μα καλα,πως ντυνεται ετσι? δεν καταλαβαινει οτι ετσι φαινεται σα τσ....λα.''? εν μερει εχουν δικιο , φοβαμαι μηπως και η εμφανιση της την βαλει σε μπελαδες καμια φορα-και αυτο ειναι κατι που της το εχω εξηγησει εμμεσα να το γνωριζει. Δεν θελω να της επιβαλλω ενα αλλο στυλ ,απλα δεν θελω να ακουω κακα σχολια για εκεινη οπου τυχει κ ειμαστε μαζι.Τα προστυχα σχολια πανε συννεφο απο διαφορους στο δρομο η στο μερος που βρισκεται κ εκεινη απορει πολλες φορες νευριασμενη κ αλλες στεναχωρημενη γιατι συμβαινει αυτο. Της εχω εξηγησει , με ηπιο τροπο βεβαια το λογο γιατι δεν θελω να την θιξω ουτε να νομιζει οτι τα πιστευω κ εγω αυτα. Ξερω τι κοπελα ειναι και αυτο που δειχνει μερικες φορες ειναι το ακρο αντιθετο. γι αυτο και ειναι κριμα.

Page 2 of 2 FirstFirst 12