Results 1 to 15 of 21
Thread: SUPER BERDEMA
-
16-09-2010, 12:08 #1
SUPER BERDEMA
KATARXHN NA SAS XERETISO ONTAS NEO MELOS STO FORUM..
LOIPON..OLA XEKINISAN PRIN 8 MHNES..GNORISA MIA KOPELA I OPOIA ITAN STA XORISMATA..PAROLA AUTA EFTISA EMA GIA NA TIN PSISO NA VGUME MAZI KAPOIA STIGMI.ME TA POLLA TIN PSINO,VGENUME,KAI APO TOTE IMASTE GIA 8 MINES MAZI DIARKOS..PARENTHESH.DEN EXEI XORISEI TELIKA..KAI TO AGORI THS INE SE ALLI POLI KAI MESA SE AUTOUS TOUS 8 MHNES EXEI PAEI DEKA SAVATOKIRIAKA NA TON DEI..EPI TIS OUSIAS TORA..EGO XEKINISA SAN XAVALE,OSO PERNUSE O KAIROS DENEMOUNA KAI EXO FTASEI SE ENA SIMEIO NA TOO TRELI KAPSOURA KAI NA THELO SAN TRELOS NA IME MAZI TIS..TO PROVLIMA MU INE POS AUTI MU LEEI POS INE DISKOLO NA XORISI ETSI STO XEKARFOTO META APO 7 XRONIA PAROLO POU NOIOTHI PARA POLLA GIA MENA.TO THEMA OMOS INE POS EGO META APO TOSO KAIRO DEN MPORO NA ANEXTO PLEON NA INE ESTO KAI TIPIKA MAZI TOY KAI EFTASA STO SIMIO NA TIS VALLO TO MAXAIRI STON LEMO KAI NA TIS DOSO DIORIA GIA NA DIALEXEI..LOGIKA DEN EPRAXA SOSTA ALLA EXO MPLEXEI TROMERA KAI TO MIALO MOU KONTEUEI NA SKASEI..THELO TIN APOPSI SAS..........
- 16-09-2010, 12:23 #2
Φίλε μου δεν α ξαναγράφεις στα ελληνικά?
(Λείπει και η Λου)
16-09-2010, 12:35 #3
apli sinithia..pantos den xreiazete kai idiaiteri morfosi gia na katalaveis kai ta greekglish:P
16-09-2010, 13:16 #4
Originally posted by VAMOS
apli sinithia..pantos den xreiazete kai idiaiteri morfosi gia na katalaveis kai ta greekglish:P
16-09-2010, 13:27 #5
Originally posted by Θεοφανία
(Λείπει και η Λου)
Θα λέμε στα καινούργια μέλη,συγγνώμη,τώρα δε δεχόμαστε την καταχώρησή σας,λείπει η επίσημη μεταφράστριά μας.Παρακαλούμε,καλέστε αργότερα.:P:D"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
16-09-2010, 21:38 #6
...Εδω ειναι που λενε ,,απαταει τον εραστη της με τον ανδρα της ;! ( η κατι παρομοιο...).....ρε συ μπηκες σφηνα σε μια σχεση 7χρονων , τωρα θες και την αποκλειστικοτητα !? ,,,,,,,,,σου περασε απ το μυαλο μηπως ζητας πολλα;
16-09-2010, 21:46 #7
βαμος 8 μηνες ακομα χωριζει?εγω νομιζω οτι εμπλεξες σε μια λαθος κατασταση κ καλυτερα να φυγεις το συντομοτερο πριν δεθεις πιο πολυ..
μην τον παιρνουμε απο τα μουτρα,ανθρωπινο ειναι καμια φορα να μπλεκουμε σε λαθος καταστασεις..
τι να κανουμε αυτα δεν τα οριζει κανεις.
16-09-2010, 22:56 #8
τρανσλεισον σερβισες
SUPER ΜΠΕΡΔΕΜΑ
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΩ ΟΝΤΑΣ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ FORUM.. ΛΟΙΠΟΝ..ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΙΝ 8 ΜΗΝΕΣ..ΓΝΩΡΙΣΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ..ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΦΤΥΣΑ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΣΩ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΗΝ ΨΗΝΩ,ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ 8 ΜΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΔΙΑΡΚΩΣ..ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΔΕΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ..ΕΠΙ ΤΙΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΡΑ..ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΣΑΝ ΧΑΒΑΛΕ,ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ \"ΔΕΝΕΜΟΥΝΑ\" ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ TOO ΤΡΕΛΗ ΚΑΨΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΙΣ..ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΞΕΚΑΡΦΩΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΧΤΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΛΩ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩΣΩ ΔΙΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ..ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ..ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ..........
16-09-2010, 22:58 #9
αγαπητε αγνωστε
μην αυταπατασαι
κανεις δεν τρεχει στου διαολου τη μανα τα σαββατοκυριακα για μια σχεση τυπικη...
η σχεση της ειναι κανονικη απλα θελει κι εσενα..
αν θελεις αποκλειστικοτητα, καλα εκανες και της το ειπες.
εχε υποψη μονο οτι το χουι δεν κοβεται ευκολα κι ισως αυριο εισαι εσυ στην θεση που ειναι σημερα το αγορι της .....
17-09-2010, 00:56 #10
Originally posted by RainAndWind
Originally posted by Θεοφανία
(Λείπει και η Λου)
Θα λέμε στα καινούργια μέλη,συγγνώμη,τώρα δε δεχόμαστε την καταχώρησή σας,λείπει η επίσημη μεταφράστριά μας.Παρακαλούμε,καλέστε αργότερα.:P:D
ειμαι υπερ της αυτονομιας!:D
17-09-2010, 15:14 #11
ΛΟΙΠΟΝ..
PATH ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟ ΝΑ ΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΘΕΣΩ ΤΕΤΟΙΟ ΖΗΤΗΜΑ..
DORA-AGXOS ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ REMEDY ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΩ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΤΡΩΩ ΤΡΕΛΗ ΚΑΨΟΥΡΑ...
ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ:EKANA ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΔΙΟΡΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Η΄ΟΧΙ;;;ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ;;;;
17-09-2010, 15:25 #12
για εμενα βαμος πολυ σωστα επραξες!τωρα απλα θα περιμενεις τις εξελιξεις..
17-09-2010, 15:37 #13
φιλε vamos ενα θ σ πω..for those who come late,only the bones...7 χρονια ειναι πολλα και ειναι δυσκολο εσυ μεσα σε 8 μηνες να «κερδισεις » εναν ανθρωπο οταν ο αλλος τον εχει 7..πηγαινε παρακατω και μην καταπιεζεις καποιον να κανει αυτο που θελεις εσυ..ο χρονος θα δειξει τι πρεπει να γινει και τι ειναι το καλυτερο για σενα.αν πραγματικα την αγαπας,σημαινει πως θελεις να ειναι ευτυχισμενη..αρα αστην να επιλεξει,χωρις απειλες και διοριες..δεν λεω οτι δεν σε αγαπαει και αυτη αλλα οταν ζουμε με κατι καιρο ειναι δυσκολο να το αποχωριστουμε(σαν το καπνισμα ενα πραγμα)!!
17-09-2010, 15:57 #14
ΑΠΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ INNAK;;;ΟΚ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΚΥΛΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΧΤΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ..ΤΑΝΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΩΡΑΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΟΚ ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ...
17-09-2010, 16:06 #15
κοιταξε βαμος με ολο το σεβασμο..μην την χαρακτηριζεις.
για εμενα σου ξαναλεω εκανες το σωστο..αστην να διαλεξει!εσυ αντεχεις να εισαι το τσιγαρακι της παρηγοριας?(χρησιμοποιω το παραδειγμα της ινακ)
ας παρει τις αποφασεις της.
Ακουστική θεραπεια για εμβοές
21-06-2025, 15:28 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή