Νομίζω ότι έκανα λάθος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Banned
    Κι εγώ το ίδιο δεν μπορώ με τίποτα τη μοναξιά. Εϊναι στο χαρακτήρα τελικά. Πολλοί δεν το έχουν. Anyway, τίποτα δεν κάνει, καληνύχτα.

Banned
    Κατερίνα, φυσικά και δεν έκανες λάθος που έφυγες, αφού περιγράφεις μια κατάσταση με δυο όμορφες εβδομάδες και 11 μήνες γεμάτους προβλήματα. Σε μια σχέση, χρειάζεται χωρίς αμφιβολία και ένας βαθμός προσπάθειας, καθώς και υποστήριξη του συντρόφου στις δύσκολες στιγμές. Όμως αυτό που περιέγραψες ήταν μια προσπάθεια όχι να ζήσεις τη σχέση και να δεις αν ταιριάζεις ΜΕ έναν άνθρωπο, αλλά να ταιριάξεις έναν άνθρωπο και μια κατάσταση στα \'όνειρα\' που έκανες.

Νομίζω πως η σχέση σας πέρασε πολύ βιαστικά στο στάδιο της συγκατοίκησης και μάλιστα εγκατέλειψες τη δουλειά σου και μπήκες σε ένα σπίτι στο οποίο όπως λες αρχικά δεν μπορούσες να συμβάλλεις. Έτσι όπως το διάβασα, μου θύμισε τους ανθρώπους που εγκαταλείπουν τα εγκόσμια, κλείνονται σε ένα μοναστήρι και αφιερώνουν τη ζωή τους σε...χμ, εδώ προτιμώ να μην το σχολιάσω γιατί μπαίνουμε σε θέματα άλλων πεποιθήσεων. Κάτι τέτοιο όμως ένιωσα από τον τρόπο που λες ότι λειτουργούσες μέσα στη σχέση σας.

Λες ότι τον αγάπησες \'όπως η μάνα το παιδί\', όμως σε μια ερωτική σχέση δεν μπορείς να έχεις τέτοιο ρόλο συνεχώς. Εξάλλου σε μια σχέση \'μαμάς-παιδιού\' είναι λίγο δύσκολο να λειτουργεί καλά η σεξουαλική σχέση :) Βέβαια, το θέμα της πρόωρης εκσπερμάτισης, μπορεί να είναι ανεξάρτητο από όλα αυτά, αλλά δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα της σεξουαλικής σας ζωής. Ούτε της σχέσης σας. Ούτε μπορούμε να αποδώσουμε ολόκληρη τη συμπεριφορά του εκεί.

Μοιάζεις να πιστεύεις πως αν λυνόταν το θέμα της πρόωρης εκσπερμάτισης θα ήταν όλα μέλι-γάλα, ενώ νομίζω πως είναι η κορυφή του παγόβουνου. Και η βάση του παγόβουνου λέει πως κοινώς δεν \'κάνατε χωριό\' με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και πως η μεταξύ σας σχέση ενίσχυε τα νεύρα, τα συναισθήματα ανεπάρκειας και των δύο και ένα σωρό άλλα δυσάρεστα συναισθήματα. Επίσης υπάρχει μια βάση δικών σου φόβων (π.χ. η μοναξιά που λες), που σε έκανε να προσπερνάς τα πάντα προκειμένου να \'γεράσετε μαζί\'. Μιας και έχεις όπως λες ραντεβού με ψυχολόγο, δες τι μπορείτε να συζητήσετε μαζί πάνω στα δικά σου άγχη :)

Junior Member
    Αγαπητή marina, το σκέφτηκα κι εγώ αυτό που είπες ότι ακόμα και αν λυνόταν το σεξουαλικό ίσως πάλι είχε νέυρα και με αντιμετώπιζε με τον ίδιο σκληρό τρόπο. Ποτέ δεν κατάλαβα τι κρύβει μέσα του γιατί ποτέ κανείς δεν του έμαθε να μιλάει και να εκφράζει αυτά που νιώθει. Δυστυχώς μεγάλωσε χωρίς να έχει ουσιαστική σχέση με τους γονείς του ενώ εγώ απο μωρό παιδί έμαθα το διάλογο γιατί το επιδίωξε η μητέρα μου.
    Αυτή η σχέση θεωρώ πως έβγαζε το χειρότερο εαυτό και των δυο μας. Δεν άντεχα τον εαυτό μου..δεν με αναγνώριζα. Λίγο μετά τα Χριστούγεννα του ζήτησα χρήματα να πάω σε έναν ψυχολόγο γιατί είχα ανάγκη από συμβουλές και η απάντηση του ήταν \"δεν έχω λεφτά για ψυχολόγους\"...ωστόσο χρήματα υπήρχαν πολλά και συγκεκριμένα εκείνο το βράδυ πλήρωσε δείπνο για 10 άτομα. Μπορείς να φανταστεις πως ένιωσα. Όταν του το συζήτησα έγινε έξαλλος γιατί του ελέγχω όπως είπε τα οικονομικά του και ότι έχω ψυχολογικά προβλήματα. Δεν καταλάβαινε τίποτα δυστυχως. Ένα τεράστιο μου λάθος ήταν ότι δεν είχα δικό μου πορτοφόλι. Πάντα ήμουν ανεξάρτητη και δυναμική κοπέλα και ξαφνικά ένιωσα αδύναμη.
    Πραγματικά θέλω να δω τι θα μου πει απόψε ο ψυχολόγος αν και δεν πιστεύω να προλάβω να του τα πω όλα. Ίσως με τις συμβουλές του βοηθήσω κι άλλους που πιθανόν να αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα με μένα.

Senior Member
    Και εισαι ακομη μαζι του;παρε δρομο Κατερινα και μην κοιτας πισω.Ο ανθρωπος ειναι προβληματικος και βλεπω οτι πολλοι που εχουν αυτα τα συμπτωματα, δεν ειχαν καλη σχεση με τους γονεις τους.Τελικα κατι τετοια ατομα δεν εχουν αναγκη απο γυναικα, αλλα απο μανα και ισως να υπολειτουργουν και στον ερωτικο τομεα.Και φυσικα δεν ευθυνεσαι εσυ για τον δικο του προβλημα.Ειναι παγια τακτικη φαινεται, αντι να πανε σε ειδικο να ριχνουν τις ευθυνες στον συντροφο.Αφου ειναι δεισλειτουργικοι προσπαθουν να αποκτησουν κυριαρχια μεσω της δυναμης του χρηματος.
    Εισαι τυχερη γιατι μπορεις να εισαι ελευθερη να ονειρευεσαι και να βρεις εναν σωστο ανθρωπο να κανεις οικογενεια.Θα γινεις και παλι δυναμικη και ανεξαρτητη μακρια απο αυτον φυσικα.

Banned
    Κατερίνα μου, ναι, συμφωνώ ότι είναι μεγάλο λάθος να μην έχει ο καθένας και το δικό του πορτοφόλι και γενικά να μην μπορεί να είναι αυτόνομος προτού μπει σε μια συγκατοίκηση. Είναι άλλο να είσαι εξαρτημένος κι αναγκασμένος να ζητάς, και άλλο να \'ακουμπάς\' καποιες φορές στο σύντροφο επειδή έτσι επιθυμείτε κι οι δυο ή επιεδή κάποια στιγμή προέκυψε προσωρινή δυσκολία του ενός.

Καλή επιτυχία στην αποψινή σου συνεδρία! :)

Senior Member
    Originally posted by dora-agxos
    καλημερα κατερινα..

εγω νομιζω οτι η ολη δυστροπια του οφειλεται στο γεγονος οτι εχει σεξουαλικο προβλημα.

ειναι πολυ δυσκολο για εναν αντρα να το αποδεχτει το προβλημα αυτο και να το θεραπευσει,νιωθει μια κατωτεροτητα,

παρολο που εσυ τον ανεβαζες σαν αντρα οπως ειπες,δεν παυει να ειναι εις γνωση του αυτο..

εγω θα σου προτεινα να του δωσεις λιγο χρονο εφοσον εχεις δει τοσα καλα στοιχεια σε αυτον.

Δώρα μου κάνει εντύπωση ότι ασχολείσαι εσύ και οι υπόλοιποι με το θέμα της πρόωρης εκσπερμάτισης και δεν ασχολείστε καθόλου ότι ο τύπος έχει βαρύ χέρι.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πόσο ηλίθιος πρέπει να
    είσαι για να χαστουκίσεις την γυναίκα που υποτίθεται αγαπάς.
    Εάν ήταν γαϊδούρι η Κατερίνα θα έλεγα βάρα κι άλλο αλλά τυχαίνει να είναι άνθρωπος.

Πραγματικά δεν ξέρω τι σας πιάνει μερικές φορές εσάς τις γυναίκες και δέχεστε να τρώτε ξύλο…Αν δεν κάνω λάθος η Ελένη Πετρουλάκη της έφαγε από τον Ιβιτς αλλά επέστρεψε στην αγκαλιά του…Έλα μωρέ για ένα μπερντάκι ξύλο πως κάνεις έτσι?

Δηλαδή πρέπει να είσαι μαζόχα ρε γμτ για να ασχολείσαι με το αν μπορεί να καθυστερήσει λίγο και να μην τελειώσει το αγοράκι μας αλλά από Κανά χαστούκι ας μας ρίχνει δεν πειράζει…
    Τι άλλο να πω εκνευρίστηκα με τους άνανδρους ηλίθιους που σκέφτονται μονάχα τον εαυτούλη τους

Senior Member
    καπου ακουσα οτι οταν το σεξ ειναι κακο καταλαμβανει το 97 τοισ εκατο τησ σχεσησ οταν το σεξ ειναι καλο μολισ το 3 τοισ εκατο αυτο τα λεει ολα νομιζω

Junior Member
    Καλησπέρα σας,

Σχετικά με το ξύλο, να σας πω ότι με πόνεσε περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα. Για κάποιους μπορεί ένα χαστούκι να μη θεωρείται ξύλο αλλά είναι σωματική βία. Όσο ήμουν ακόμα στη σχέση έψαξα στο internet για την κακοποίηση όταν άρχισαν τα προβλήματα τα μεγάλα και παρατήρησα πολλά στοιχεία στη σχέση μας. Τότε πληγώθηκα ακόμα περισσότερο όταν το συνειδητοποίησα. Όταν βρήκε τα αρχεία στον υπολογιστή μου με την κακοποίηση κούνησε ειρωνικά το κεφάλι του και μου είπε \"ναι...κάνε μας και μήνυση\". Δεν καταλάβαινε τίποτα...

Banned
    Originally posted by VasilisA
    Originally posted by dora-agxos
    καλημερα κατερινα..

εγω νομιζω οτι η ολη δυστροπια του οφειλεται στο γεγονος οτι εχει σεξουαλικο προβλημα.

ειναι πολυ δυσκολο για εναν αντρα να το αποδεχτει το προβλημα αυτο και να το θεραπευσει,νιωθει μια κατωτεροτητα,

παρολο που εσυ τον ανεβαζες σαν αντρα οπως ειπες,δεν παυει να ειναι εις γνωση του αυτο..

εγω θα σου προτεινα να του δωσεις λιγο χρονο εφοσον εχεις δει τοσα καλα στοιχεια σε αυτον.

Δώρα μου κάνει εντύπωση ότι ασχολείσαι εσύ και οι υπόλοιποι με το θέμα της πρόωρης εκσπερμάτισης και δεν ασχολείστε καθόλου ότι ο τύπος έχει βαρύ χέρι.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πόσο ηλίθιος πρέπει να
    είσαι για να χαστουκίσεις την γυναίκα που υποτίθεται αγαπάς.
    Εάν ήταν γαϊδούρι η Κατερίνα θα έλεγα βάρα κι άλλο αλλά τυχαίνει να είναι άνθρωπος.

Πραγματικά δεν ξέρω τι σας πιάνει μερικές φορές εσάς τις γυναίκες και δέχεστε να τρώτε ξύλο…Αν δεν κάνω λάθος η Ελένη Πετρουλάκη της έφαγε από τον Ιβιτς αλλά επέστρεψε στην αγκαλιά του…Έλα μωρέ για ένα μπερντάκι ξύλο πως κάνεις έτσι?

Δηλαδή πρέπει να είσαι μαζόχα ρε γμτ για να ασχολείσαι με το αν μπορεί να καθυστερήσει λίγο και να μην τελειώσει το αγοράκι μας αλλά από Κανά χαστούκι ας μας ρίχνει δεν πειράζει…
    Τι άλλο να πω εκνευρίστηκα με τους άνανδρους ηλίθιους που σκέφτονται μονάχα τον εαυτούλη τους
    βασιλη η αληθεια ειναι οτι δεν σταθηκα σε αυτο γεγονος απο αμελεια..
    βασικα κ η ιδια νομιζω εστιασε στο σεξουαλικο προβλημα..
    ξερεις θα πω τωρα αυτο που σκεφτομαι κ ας παρεξηγηθω..
    ο ανθρωπος μπορει να ξεφυγε για μια στιγμη(ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ)δεν διαβασα τιποτα για κακοποιηση απο την μερια του..οκ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ.

Senior Member
    Θα ήθελα να σταθώ στα παρακάτω:

«Στις 2 εβδομάδες της σχέσης αποφασίσαμε να συγκατοικήσουμε»

«Μέσα σε ένα μήνα έφυγα από τη δουλειά μου για να δουλέψω στη δική του δουλειά»

Τα παραπάνω δυστυχώς ΔΕΝ μαρτυρούν έναν μεγάλο έρωτα αλλά μια μεγάλη ανασφάλεια από την πλευρά και των δύο σας. Και η πρόωρη εκσπερμάτωση στην ανασφάλεια οφείλεται και το ξύλο επίσης.
    Από την πλευρά σου αναζητάς τον άντρα στήριγμα και από την πλευρά του την γυναίκα επιβεβαίωση. Έτσι όμως δεν χτίζονται οι σχέσεις.

Όταν θα αισθανθείς ότι δεν έχεις ανάγκη «πατερίτσες» για να περπατάς τότε θα μπορέσεις να βιώσεις τον πραγματικό έρωτα.

Το ίδιο θα ισχύει και στην περίπτωση του συντρόφου σου όταν θα πάψει να το παίζει σωτήρας.

Senior Member
    εγω παλι πιστευω πωσ ναι οντως φενεται να φερεται που και που ανωριμα...αλλα ειναι λογικο λογο της ηλικειασ του..

2ρον δεν καταλαβαινω γιατι δεν πηγεσ κι εσυ διακοπεσ με τουσ συναδελφουσ..τι κι αν ερχοταν και αυτοσ..ε ..και?...ισωσ εβλεπε πωσ μπορεισ να περνασ καλα και χωρισ αυτον και να ξανασκεφτοταν το να παει στον γιατρο..

και 3τον θεωρω πωσ ναι το ολο του προβλημα εινα το ερωτικο,η μη ικανοποιητικη ερωτικη αποδοση του..
    ειναι χαζο απο την πλευρα του μονο και μονο λογο εγωισμου και ντροπησ να μην θελει να παει στον γιατρο..
    πιστευω πωσ ειναι θεμα χρονου να παει τελικα στον γιατρο.. επισεισ πιστευω πωσ ειστε πολυ καλο ζευγαρι και γιατι οχι ..θα επρεπε να μεινετε και να ειστε μαζι.. αρκει εκεινοσ να κανει κατι και για τουσ 2 σασ..να το αποδεχτει και να παει στον γιατρο..

μπορεισ να του πεισ... \'\'δηλαδη αγαπη μου αν ημασταν παντρεμενοι και ξαφνικα ειχαμε προβλημα..δεν θα πηγενεσ στον γιατρο??η αν εγω ξαφνικα πχ γινομουν ανοργασμικη.δεν θα ηθελεσ να παω στον γιατρο??..λογικο εινια...

και σιγα το προβλημα..υπαρχουν λυσεισ.. η ελληψη στισησ ειναι πολυ μεγαλητερο προβλημα...

καλη δυναμη ..και ελπιζω να βαλει μυαλο..πριν σε χασει τελειωσ και μετανιωνει..μετα..
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    δυσκολο μου φαινεται να φταιει μονο μια προωρη εξπερματιση για ολα αυτα που περιγραφεις. συχνα στα ψυχολογικα, αλλα φταινε κ αλλα φαινονται οτι φταινε, οποτε να εισαι ανοιχτη στις εκπληξεις!

αν ηταν μονο αυτο, μετα χαρας θα ειχατε παει κ οι δυο σε εναν ειδικο κ θα το ειχατε λυσει το προβλημα.

συμφωνω με την μαρινα38.

Junior Member
    Καλησπέρα σας,

όπως είχα πει θα πήγαινα σε ψυχολόγο για να προσπαθήσω να βρω απαντήσεις...πήγα μια φορά..είπα ό,τι πρόλαβα..δυστυχώς δεν ξαναπήγα γιατί δεν μου το επιτρέπει η οικονομική κατάσταση.

Για ένα βράδυ ήμουν πιο ήρεμη αν και δεν πρόλαβε ο ψυχολόγος να με συμβουλεύσει μιας και ήταν αναγνωριστική η πρώτη επισκέψη. Τις επόμενες μέρες το έριξα στο ποτό, κάπνιζα ασταμάτητα και δεν έτρωγα. Έπιασα πάτο. Μια από τις επόμενες μέρες συναντήθηκα με τον πρώην μου. Μου το ζήτησε εκείνος. Έκλαιγε και με ρώταγε \"γιατί δεν πετύχαμε ρε Κατερίνα?\".Περάσαμε όλη τη μέρα μαζί. Υπήρξε σεξουαλική επαφή και ήταν πιο καλά από τις προηγούμενες φορές. Ένιωσα ευτυχισμένη. Άρχισα να του ζητάω να ξαναπροσπαθήσουμε και εκείνος μου έλεγε \"φοβάμαι μην ξαναγίνουν τα ίδια και υποφέρεις εξαιτίας μου\". Για 2 μέρες τον παρακαλούσα να ξαναπροσπαθήσουμε. Αρνήθηκε...είπε οτι αν είναι να είμαστε μαζί να αφήσουμε το χρόνο να το δείξει. Ξαναέπεσα στο ποτό.

Μια μέρα ξύπνησα και είπα \"ΤΕΛΟΣ\" στον εαυτό μου. Δεν πρέπει να παρακαλάμε για να μας επιθυμούν οι άλλοι. Το πήρα εγωιστικά μάλλον. Πέτυχε. Άρχισα να γελάω και να χαμογελάω. Ξεκίνησα να δουλεύω. Έκοψα το ποτό. Ελπίζω μια μέρα να με ξαναερωτευτούν και να με αγαπήσουν γιατί έχω πολλή αγάπη να δώσω.

Απλά το ελπίζω. Αν δεν συμβεί...δεν πειράζει. Το έζησα.

Page 2 of 2 FirstFirst 12