Θεος κ κολαση - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 44 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast
Results 286 to 300 of 649
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Sofia View Post
    δεν θεωρω οτι εχω εχθρους, ουτε μιση. νομιζω ομως οτι μπορω να επιλεγω με ποιον μιλαω κ ποτε. και οταν νιωθω οτι με προσβαλουν (αλλα κ αλλους) και μαλιστα ξεπερνουν καθε οριο (με χαρακτηρισμους κ σχολια αθλια) μπορω μια χαρα να σταματαω τα παρε δωσε. δεν με αφορουν τοτε τα οσα λενε τα συγκεκριμενα ατομα (σαν και σενα) σε καμια περιπτωση.και ληγει εκει.

κατα τα αλλα μπορω να επιβιωσω κ με την λυπηση σου.

Πρέπει να είναι βασανιστήριο να είναι κάποιος εσύ. Θα σε είχαν προτεινόμενη για αγία λόγω όλων αυτών των παθών σου αλλά ο ιησούς δεν συμφώνησε με αυτά που γράφεις τελευταία.

Senior Member
    A! σ ευχαριστω για την ερμηνεια. Αναφερθηκα στα βιωματα/συναισθηματα μου τα οποια λυπαμαι, αλλα οπως τα βιωματα τα δικα σου ή οποιου αλλου, δεν μπορει να τα κρινει σωστα ή λαθος κανεις με βαση τον μεσο ορο. Και οπως σεβομαι το βιωμα/συναισθημα που καταθετεις εδω, τοσα χρονια που επικοινωνουμε, δεν το εκρινα ποτε ή δεν το αμφισβητησα, θα παρακαλουσα να κανεις το ιδιο.

Σε οτι αφορα την ερευνα που μου παρεθεσες, μπορω να σου παραθεσω κι εγω αντιστοιχα, αλλα το βρισκω και ματαιο και ανωφελο να ανταλλασουμε μελετες. Παντως για την ιστορια της κουβεντας να ξερεις πώς τουλαχιστον μεσα μου υπάρχουν αντικρουομενα και αντιθετα συναισθηματα ταυτοχρονα. Το αν θα επικρατησει και ποιο, δεν σημαινει την απουσια του αντιθετου του. Αυτα.

Λυπαμαι γιατι μπαινεις σε μια διαδικασια να μου πεις και τι θα κανω στο μελλον, και πώς θα εξελιχθω....οκ!
    Καλά μη τρελαίνεσαι , όσο μου επιτρέπεις να επέμβω, κανείς keep δεν σου προσδιόρισε το μέλλον, ούτε χαρτορίχτρος είναι ούτε σαμάνος - απ' όσο ξέρω τουλάχιστον...

Στο διά ταύτα , προσπαθώ να καταλάβω σε ποιο πεδίο εστιάζεται η παρέμβαση σου στο παρόν θρέντ, κάτι περί θρησκευτικού ρατσισμού, αφορισμών, χαρακτηρισμών προσπαθώ να καταλάβω, έχω παραθέσει θέσεις χωρίς να βλέπω αντιθέσεις, λόγο χωρίς αντίλογο, η υπεράσπιση σου σε οποιαδήποτε πίστη θα μπορούσε να γίνει κατανοητή , έσοντας a priori σεβαστή, αν υπήρχε το παραμικρό επιχείρημα...
    Ουσιαστικά, δεν μπορώ να καταλάβω αν έχεις την παραμικρή θέση ή αν παρεμβαίνεις για την παρέμβαση.

Δεν είσαι η μοναδική απ' την οποία ζητώ παράθεση επιχειρημάτων για να στηρίξεις την όποια θέση σου - που ακόμα δεν κατανόησα ποια είναι - αλλά επειδή ξόδεψα αρκετή φαιά ουσία στο παρόν θρέντ, από σένα τουλάχιστον περιμένω απόσταση από το ήξεις αφίξεις και προσανατολισμό σε πεντακάθαρες θέσεις... Από τους υπόλοιπους συνομιλητές που αντιπαρατέθηκαν μαζί μου δεν έχω απαιτήσεις , χωρίς ρατσιστική διάθεση πάντα - όπως άλλωστε ξέρεις....
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    Πολλοι καβγαδες εδω μεσα... :-/ Ελπιζω να μη σας διακοπτω..

Ηταν ενδιαφερον αυτο με το φοβο και το θυμο. Δεν ξερω αν ειναι αντιθετα, παντως νομιζω οτι μπορουν να δημιουργησουν καποια αντιθετα συναισθηματα. Δηλαδη σε κατασταση φοβου μπορει καποιος να νιωθει αδυναμος και ανημπορος, ενω σε κατασταση θυμου να νιωθει οτι παταει καλυτερα στα ποδια του και εχει την ωθηση να κανει καποια πραγματα. Λιγο γενικα βεβαια ολα αυτα γιατι καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rock View Post
    Πολλοι καβγαδες εδω μεσα... :-/ Ελπιζω να μη σας διακοπτω..

Ηταν ενδιαφερον αυτο με το φοβο και το θυμο. Δεν ξερω αν ειναι αντιθετα, παντως νομιζω οτι μπορουν να δημιουργησουν καποια αντιθετα συναισθηματα. Δηλαδη σε κατασταση φοβου μπορει καποιος να νιωθει αδυναμος και ανημπορος, ενω σε κατασταση θυμου να νιωθει οτι παταει καλυτερα στα ποδια του και εχει την ωθηση να κανει καποια πραγματα. Λιγο γενικα βεβαια ολα αυτα γιατι καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος.
    Καυγάδες ?

Περίεργο...Έχασα επεισόδια ??

Senior Member
    Quote Originally Posted by sabb View Post
    από σένα τουλάχιστον περιμένω απόσταση από το ήξεις αφίξεις και προσανατολισμό σε πεντακάθαρες θέσεις... ..
    Σ ευχαριστω Sabb για τον διαλογο, οπως ευχαριστω και τον Κeep. Δεν εχω να πω τιποτα παραπανω.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Σ ευχαριστω Sabb για τον διαλογο, οπως ευχαριστω και τον Κeep. Δεν εχω να πω τιποτα παραπανω.
    Υποχρέωση μου...

Senior Member
    Α by the way...

Για ποιον διάλογο αλληλευχαριστιόμαστε ??

Senior Member
    παρολα αυτα βγαινει κατι θετικο απο τον διαλογο..
    Προσωπικα επειδη νιωθω και λιγο υπευθυνη γι αυτο το φοβος θυμος...
    (και παντοτε μιλωντας απο την δικη μου εμπειρια).
    Ημουν πολυ καιρο θυμωμενη..ο θυμος για μενα ηταν η αντιδραση μεσω της αρνησης..
    ειχε προηγηθει ο φοβος που με κρατουσε στον παγο,στην αδρανεια,στο τιποτα.

@Πετραν εχεις φερθει πολυ μαλακ...να στη Σοφια,το θυμαμαι το "ανθρωποειδες",ποσο ασχημο ηταν..αμα καποιος σου την σπαει τον στολιζεις κι εσυ..λογικο ειναι να το θυμαται!!Εσενα αμα σε σκυλοβρισω νομιζεις θα το ξεχασεις??

αντε και ειρηνη ημιν..λεω εγω τωρα..
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    παρολα αυτα βγαινει κατι θετικο απο τον διαλογο..
    Προσωπικα επειδη νιωθω και λιγο υπευθυνη γι αυτο το φοβος θυμος...
    (και παντοτε μιλωντας απο την δικη μου εμπειρια).
    Ημουν πολυ καιρο θυμωμενη..ο θυμος για μενα ηταν η αντιδραση μεσω της αρνησης..
    ειχε προηγηθει ο φοβος που με κρατουσε στον παγο,στην αδρανεια,στο τιποτα.

@Πετραν εχεις φερθει πολυ μαλακ...να στη Σοφια,το θυμαμαι το "ανθρωποειδες",ποσο ασχημο ηταν..αμα καποιος σου την σπαει τον στολιζεις κι εσυ..λογικο ειναι να το θυμαται!!Εσενα αμα σε σκυλοβρισω νομιζεις θα το ξεχασεις??

αντε και ειρηνη ημιν..λεω εγω τωρα..

Εννοείται πως θα το ξεχνούσα (και σκέψου δεν είμαι καν χριστιανός! )

Senior Member
    Quote Originally Posted by PETRAN View Post
    Εννοείται πως θα το ξεχνούσα (και σκέψου δεν είμαι καν χριστιανός! )
    ρε συ αυτο το εχουν και οι συγγενης του πατερα μου..σε σκυλοβριζουν τσακωνονται γενικα ξεφευγουν με τα λογια και μετα κανουν οτι δεν εγινε τιποτα...μυστηριο των μυστηριονε..
    Θελω να μου το εξηγησεις αυτο πλιζ, με ενδιαφερει!
    Α να μου θυμησεις καμια μερα που θα εχω τα διαολια μου(ειμαι Χριστιανη!) να σου χωσω μερικα βρισιδια να τεσταρουμε αυτα που λες!!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    ρε συ αυτο το εχουν και οι συγγενης του πατερα μου..σε σκυλοβριζουν τσακωνονται γενικα ξεφευγουν με τα λογια και μετα κανουν οτι δεν εγινε τιποτα...μυστηριο των μυστηριονε..
    Θελω να μου το εξηγησεις αυτο πλιζ, με ενδιαφερει!
    Α να μου θυμησεις καμια μερα που θα εχω τα διαολια μου(ειμαι Χριστιανη!) να σου χωσω μερικα βρισιδια να τεσταρουμε αυτα που λες!!

χαχαχα

Είναι να έχεις μεγάλη καρδιά φωτεινή...και ψυχή...το ξεχνάς αμέσως το κακό και πλημμυρίζεις αγάπη (αχ συγκινήθηκα με τον εαυτό μου)

Banned
    Quote Originally Posted by PETRAN View Post
    χαχαχα

Είναι να έχεις μεγάλη καρδιά φωτεινή...και ψυχή...το ξεχνάς αμέσως το κακό και πλημμυρίζεις αγάπη (αχ συγκινήθηκα με τον εαυτό μου)
    Εγω ανατριχιασα με τον εαυτο σου αχαχα.

Senior Member
    που να ησουν κιολας
    Ξερεις Πετραν τιποτα δεν ειναι καποιος για μενα ,οταν αποκαλει καποιον αλλον υπανθρωπο οταν του τελειωνουν τα επιχειρηματα,και οταν το παιζει.... Ο καποιος και κουλ επιστημονας
    Και στον ενα χρονο εδω δεν ειδα τιποτα αλλο απο σενα εκτος απο ειρωνεια ,και με την πρωτη να προσπαθεις να μειωσεις και να χλευασεις .και τιποτα παραπανω ,κατεβαζοντας σαν μερικους αλλους εδω αραδες απο απροσωπους μ@@@@@ ,για εντυπωσιασμο και μονο ! :P
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by soft View Post
    που να ησουν κιολας
    Ξερεις Πετραν τιποτα δεν ειναι καποιος για μενα ,οταν αποκαλει καποιον αλλον υπανθρωπο οταν του τελειωνουν τα επιχειρηματα,και οταν το παιζει.... Ο καποιος και κουλ επιστημονας
    Και στον ενα χρονο εδω δεν ειδα τιποτα αλλο απο σενα εκτος απο ειρωνεια ,και με την πρωτη να προσπαθεις να μειωσεις και να χλευασεις .και τιποτα παραπανω ,κατεβαζοντας σαν μερικους αλλους εδω αραδες απο απροσωπους μ@@@@@ ,για εντυπωσιασμο και μονο ! :P

Νόμιζα ότι θα σε εντυπωσίαζα έτσι

Senior Member
    γεια σας παιδια! να μαι κ γω!

ο Θεος αγαπη εστιν! λενε οι διαφορες πηγες!

ειρηνη!

Page 20 of 44 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast