Results 391 to 405 of 649
Thread: Θεος κ κολαση
-
06-04-2011, 21:31 #391
Οκ : D
Carry on... : )
- 06-04-2011, 21:47 #392
Απλώς να προσθέσω (μην επαχθεί ότι είμαι πιο αδύναμος από άλλους που δεν χρειάζονται κανέναν να τους προσέχει, παναγία μου!) ότι το εμένα με προσέχει ήταν εν μέρει είδος αστειισμού στον insect που είπε ότι ο θεός είναι μακρυά για να μας προσέχει. Παρ'όλα αυτά στο διάβα της ζωής μου και μέσω μιάς γλυκιάς γιαγιάς που με μπάφιασε στα σταυρουδάκια και έχοντας όλα καταφέρει μόνος μου και βγαίνοντας από δύσκολες καταστάσεις, ναι κάποιος με προσέχει. Θεωρώ όμορφο να υπάρχει αυτό. Επίσης κανείς (μα κανείς) δεν μπορεί να μου αποδείξει το ενάντιο, οπότε, χαίρομαι για την μετριοφροσύνη μου και την αγάπη, αποδίδοντας την ασπίδα προστασίας, σ' Αυτόν : )
(δεν χρεοκώπησε ποτέ, παράξενο : ) )
06-04-2011, 21:57 #393
Βρε streidi, γιατί επιμένεις σε κάτι που κατά πάσα πιθανότητα αγνοείς ? Το οφθαλμόν αντί οφθαλμού και το οδόντα αντί οδόντος, είναι εβραϊκή παράδοση κι ο Ιησούς προέρχεται από τον Οίκο του Αβραάμ (Κατά Ματθαίο ευαγγέλιο - Κεφάλαιο 1 - Γενεές 14 ), και δεν κατάργησε τίποτε απολύτως από την εβραϊκή παράδοση ...
Σαφέστατα το "αγάπα τον πλησίον σου ως σεαυτόν " είναι μια αποστροφή προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι στις ανθρώπινες αξίες από τη στιγμή που ισχύει με την συμπλήρωση, "αρκεί ο πλησίον να μην σου βγάλει το μάτι (οφθαλμός αντί οφθαλμού)" - η συμπλήρωση είναι δική μου αλλά αποτυπώνει την πραγματικότητα.....[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
06-04-2011, 23:00 #394
Διαβάζω τις διαφορετικές απόψεις που εκφράζονται κυρίως από sabb και άνεμο, και θα ήθελα να παραθέσω κάτι.
Η ομαδοποίηση των ανθρώπων που προέρχεται από τις κοινές αξιες του καθενός μας, δεν είναι τίποτα μεμπτό ή κατακριτέο. Ομάδες δημιουργούνται με κριτήριο πολύ λιγότερο σημαντικά "xαρακτηριστικά" από τη θρησκεία, σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να ενώσει ένα group ανθρώπων. Είναι λογικό να ενωνόμαστε σε "μάζα" σύμφωνα με τα πιστεύω μας, θρησκευτικά ή αλλα.
Η ομάδα των Χριστιανών της κοινότητας Αγίας Κυριακής στη γειτονιά της μαμάς μου μπορώ να πω είναι far from bad. Είναι κατά πλειοψηφία πολύ μορφωμένες γυναίκες, επιστήμονες και θεωρητικοί, που μαζεύονται και συζητάνε, κάνουν επισκέψεις σε μοναστήρια, μαζεύουν ρούχα και φαγητό για τους φτωχούς, κάνουν δωρεές και bazaar και δίνουν τα έσοδα σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, δουλεύουν εθελοντικά σε συσσίτια, στις γιορτές κτλ, και έχουν μια πολύ ευεργετική και "ευχάριστη" ατμόσφαιρα στην κοινότητα τους. Ένα τέτοιο group δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις ούτε μη συνειδητοποιημένο, ούτε ακαλλιέργητο, ούτε να το κατηγορήσεις ότι προσπαθεί να προσηλυτίσει άλλους μέσω καλών πράξεων... είναι όμως γεγονός ότι είναι το group της εκκλησιας της μαμάς μου που κάνουν αυτές τις πράξεις, και όχι ο σύλλογος νομικών Eλλάδος ή ο σύλλογος Mακεδόνων, στα οποια επίσης είναι η μαμά μου μέλος...
Από την άλλη (και είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν αντιστοιχα παραδείγματα και στις υπόλοιπες θρησκείες αλλά εγώ για την συγκεκριμένη έχω τις πληροφορίες) υπάρχει το Al-Zarqawi - Al Queda's Second Generation που διέρρευσε από τα αρχεία της CIA νομίζω το 2002. Είναι ένα διετές σχέδιο σε 7 φάσεις του Ιορδανου Fouad Hussein, που στοχεύει στην εξάλειψη της ελευθερίας έκφρασης (η πιο επικίνδυνη ελευθερια για τους θρησκευτικά φανατισμένους) και την επικράτηση ενός Ισλαμικού καλιφατου στην Αμερική και αργότερα στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο.
Συμπεριλαμβάνει τα εξής βήματα για τους στρατευμένους στον αγώνα:
1) Αφύπνιση και συσπείρωση μουσουλμανικού πυρήνα λόγω πολεμικής επέμβασης των ΗΠΑ στις ισλαμικές χώρες, μέσω επιθέσεων σε Αμερικανικο έδαφος (Done. Ο ίδιος ο Hussein έβγαλε διάγγελμα μετά το 9/11 ότι το πρώτο βήμα για την επικράτηση του Ισλαμισμού έγινε).
2) Πείστε τον κόσμο να διαχωρίζει τους πολεμιστές του Islam από τους απλούς πιστούς μουσουλμάνους, ώστε να δημιουργηθεί ρεύμα υποστήριξης που να ονομάζει "racists, intolerants κτλ" όσους διαφωνούν, και την ίδια στιγμή υπό την δικαιολογία του πολεμου, μεταφέρεται μετανάστες μουσουλμάνους σε μεγάλα πλήθη σε καίριες περιοχές ανά την ήπειρο (επίσης done. Έχουν γίνει άπειρα θρησκευτικά ghetto στην Αμερική, όπου μουσουλμάνοι απαιτούν να μην κρίνονται σύμφωνα με τους νομους του κράτους αλλα τους δικούς τους... δημιουργώντας ουσιαστικά ένα κράτος μέσα στο κράτος).
3) Αφαίρεση από τις σχολικές ύλες οποιουδήποτε γεγονότος που προσβάλει το Ισλαμικό κράτος, και απαίτηση να διδάσκονται οι αξιες του Κορανίου στις τάξεις. Αφαίρεση γεγονότων που τονίζουν την εθνική ταυτότητα και των εθνικών επιτευγμάτων, και διάδοση μισους εναντίων των Ιουδαίων, των Ευαγγελικών Χριστιανών, και των δημοκρατικών αξιων (In the doing. Ένα σωρό special interest groups, με δικαιολογία ότι "προσβάλει τα πιστεύω τους" απαιτούν να αφαιρούνται ολόκληρες ιστορικές περίδη από τα βιβλία της ιστορίας ("το ολοκαύτωμα είναι άποψη, όχι γεγονός"), να μην προβάλλονται οι σταυροί στις κορυφές των εκκλησιών, να μην υπάρχουν οι 10 εντολές στην είσοδο στο Αμερικανικο Κοινοβούλιο, να μην λένε τα παιδιά τους τον εθνικό ύμνο στο σχολειό κτλ).
4) Μεθοδευμένες πολιτικές η στρατιωτικές, άμεσες η έμμεσες, επιθέσεις σε γειτονικές χώρες που δεν υποστηρίζουν την επικράτηση του Ισλαμικού καλιφατου, όπως η Συρία, το Ισραήλ, η Αίγυπτος, η Λιβύη, η Ιορδανία κτλ (Χρειάζεται να το εξηγήσω αυτό... και πολλά πολλά ακόμα δυστυχώς.
Περιττό να σας πω ότι σημάδια τουλάχιστον των μισών σημείων από όσα καταγράφονται είναι ήδη εμφανή και εφαρμοσμένα.
Αυτού του είδους λοιπόν η θρησκευτική συσπείρωση, αυτού του είδους η θρησκευτική ομάδα, έχει πράγματι σκοπό να δημιουργήσει μάζες πιστών που να έχουν τον Θεϊκό νομο παραπάνω από τους νομους των ανθρώπων. Εμφανίζονται μετά ως οι μονοι γνωστες του πραγματικού Λόγου του Θεού (και εφόσον έχεις δεχτεί την πιστη ως υπεράνω της γνώσης, δεν μπορείς να τους αμφισβητήσεις... συν του ότι θα σε σφάξουν με συνοπτικές διαδικασίες) και καθοδηγούν τη μάζα στην κατεύθυνση που θέλουν. Δυστυχώς δεν είναι ούτε θεωρία συνομωσίας, ούτε Λιακοπουλικη θεωρία, ούτε υπερβολικά τραβηγμένο σενάριο. Είναι μια τραγική πραγματικότητα που βασίζει την επιτυχία της σε 2 πόδια: την μείωση της πρόσληψης γνώσεων, της απόλαυσης ελευθεριων και της εξάλειψης βασικών αρχων και ανθρωπινων δικαιωμάτων μέσω προσηλυτισμού, και την αντικατάσταση της ατομικής σκέψης με θρησκευτική υπακοή.
Δεν θεωρώ τον πιστό ως παραπλανημένο. Ο φανατικός πιστός όμως, αυτός που προσπαθεί να σε πείσει για την ορθότητα της δικης του θρησκείας και των ελλειψεων του δικού σου πιστεύω, που σε καταδικάζει αν δεν συμμερίζεσαι τις απόψεις του, και ακολουθεί το λόγο της Βίβλου πιο πιστα από την ανθρώπινη λογική και ευαισθησία, είναι ένα ακόμα πιόνι σε μια σκακιέρα που απέχει παρασάγκας από οποιονδήποτε Θεό.[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
06-04-2011, 23:06 #395
Δεν τα διάβασα όλα αλλά εκεί που έκανε κλικ η κλειδερεκτομή (και η απαγόρευση πώλησης μπύρας) ναι, ναι έξυπνοι πύραυλοι : ) Τον κώλο μιας καμήλας και τη σπηλιά του Οσάμα : )
(αγαπάμε Ισλάμ - τόσο που δεν το αφήνουμε λολ )
06-04-2011, 23:08 #396
Φιλε Σαμπ κατα αρχην χαιρομαι που απαντησες.Ενταξει στο παραπανω μιλας για την <<τζιχαντοποιηση>> των θρησκευτικων πεποιθησεων αν και δεν το κανεις καθαρο για μενα,στο παρακατω που αναφερεσαι?Ρε συ Σαββ αφου το εχεις κανει πολυ καθαρο οτι οποιοσδηποτε πιστευει σε Θεους και δαιμονες ειναι βλαμμενος το χεις πει με χιλιους δυο τροπους νταξει τωρα μην κοροιδευομαστε....εισαι πολυ σαφης οτι η στην εποχη που ζουμε για σενα δεν επιτρεπεται να πιστευει καποιος σε θρησκειες το θεωρεις απαραδεκτο.....
Εγω ομως αν θυμασαι καλα σου εγραψα οτι <<καθε δραση εχει και αντιδραση>>..αυτο σαφεστατα σημαινει οτι βεβαιως μπορεις ακομα και να βρισεις αμα θες καποιον η κατι(κατ εμενα)αλλα μπορει και ο αλλος να κανει το ιδιο νομιζω.....ειναι θεμα αρχης....γιατι αν θες εσυ να γραφεις,τεκμηριωμενα η μη,οτι θες, δεν σημαινει οτι ο αλλος δεν μπορει και οποτε χρειαζεται να το δεχεσαι,ετσι απλα........
Προσωπικα δεχομαι την διαφορετικοτητα του αλλου αρκει να μην προσβαλει την δικια μου...δλδ αν ερθει καποιος σπιτι μου και κατουρησει στον καναπε δεν θα του πω κατουρα και στο κρεβατι μου αλλα στην καλυτερη μου μερα θα τον πεταξω εξω.......
[/QUOTE]
Οι θρησκοβλαμμένοι από την άλλη είναι μια συνομοταξία ειδών , πασιφανώς επιβλαβής για την ανθρώπινη εξέλιξη. Όσο μπορώ να το κάνω περισσότερο κατανοητό αυτό, εσύ κορίτσι μου, θεώρησε το σαν απαξίωση, ποσώς μ'ενδιαφέρει. [/QUOTE
ωστοσο δεν επιμενεις....σ ευχαριστω....επισης σε ευχαριστω που μου επιτρεπεις να πιστευω οπου θελω....καλα κανεις και απορριπτεις αλλα δεν νομιζω οτι εγω τουλαχιστον προσπαθησα να σε πεισω για κατι αλλο διαφορετικο φιλε μου,δεν εχω κανενα λογο να το κανω αυτο.....εδω μεταξυ σοβαρου και αστειου ειπωθηκε οτι καποιος απο εμας τους <<εικονολατρες>> προσπαθησε να φιμωσει την δημοκρατικη λαλια των ελευθερω πολιορκημενων αθειστων.........εγω παλι διαβαζω εδω απο πολλους οτι σωνει και καλα να πεισθω οτι δεν υπάρχει Θεος.....μπορει μπορει και οχι,προσωπικα δεν με ενδιαφερει εμενα αυτο.....και εχω πληρη συνειδηση του τι γραφω και λεω καθε στιγμη της ζωης μου...
Παρ ολα αυτα συμφωνω σε αρκετα σημεια περι φανατισμου και ισως και υπερμετρου ζηλου καποιων <<πιστων>> διαφωνω βεβαια στο να κρινονται συναισθηματα ανθρωπων που αισθανονται την αναγκη να νιωθουν οτι χρειαζονται κατι περισσοτερο απο αυτους τους ιδιους στην ζωη τους(Θεος).Μπορει εσυ λοιπον να εισαι τοσο δυνατοε που να μην το χρειαζεσαι ομως μια ευνομουμενη πολιτεια που δεν ονειρευεσαι αλλα αξιωνεις πως θα ευημερησει? οταν τα μελη που την απαρτιζουν δεν δειχνουν την αυτονοητη κατανοηση στις προσωπικες αναγκες του καθενος?
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ............................ .........
υ.γ αν νομιζεις οτι καπου δεν εχω απαντησει παρακαλω να μου το επισημανεις.
06-04-2011, 23:12 #397
06-04-2011, 23:39 #398
Dis δεν διαφωνώ κατά βάση...Ωστόσο το κείμενο σου σαν να μεροληπτεί υπέρ των "καλών" χριστιανών και των "κακών" μουσουλμάνων, ελπίζω να αποκομίζω λάθος εντύπωση, γιατί έχω την απόλυτη άποψη πως ο φονταμενταλισμός δεν υπάρχει μονοσήμαντα. Οι σκληροπυρηνικοί υπάρχουν παντού και σ' όλες τις μονοθεϊστικές θρησκείες .
Απ'την άλλη μεριά, φυσικά και υπάρχουν καλοί χριστιανοί, όπως υπάρχουν καλοί εβραίοι, καλοί μουσουλμάνοι, ινδουιστές κοκ Και φυσικά συμφωνώ πως το να ανήκει κάποιος σε μια ομάδα δεν είναι κατ' ανάγκη κακό. Τι να πω για ομάδες σαν αυτή που ανήκει η μητέρα σου, οι γιατροί χωρίς σύνορα, η greenpeace, η wwf, ο ερυθρός σταυρός , η ερυθρά ημισέληνος και πλείστες άλλες ΜΚΟ. Σε τελική ανάλυση ωστόσο κι έχοντας σαν παράδειγμα την ποιότητα των μελών που απαρτίζουν την ενορία της μητέρας σου όπως τα περιγράφεις, πιστεύω πως η ευπιστία και η χαμηλή μόρφωση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά όλων εκείνων των ανθρώπων που άβουλα ακολουθούν εν είδει κοπαδιού , θρησκευτικούς ηγέτες που χρησιμοποιούν αυτές τις μάζες για να πετύχουν σκοπούς σκοτεινούς, σαν αυτούς που προσδοκά το ισλαμικό καλιφάτο της Αμερικής....
Είμαι απόλυτα σύμφωνος με όσα λες παρακάτω....
Αυτού του είδους λοιπόν η θρησκευτική συσπείρωση, αυτού του είδους η θρησκευτική ομάδα, έχει πράγματι σκοπό να δημιουργήσει μάζες πιστών που να έχουν τον Θεϊκό νομο παραπάνω από τους νομους των ανθρώπων. Εμφανίζονται μετά ως οι μονοι γνωστες του πραγματικού Λόγου του Θεού (και εφόσον έχεις δεχτεί την πιστη ως υπεράνω της γνώσης, δεν μπορείς να τους αμφισβητήσεις... συν του ότι θα σε σφάξουν με συνοπτικές διαδικασίες) και καθοδηγούν τη μάζα στην κατεύθυνση που θέλουν. Δυστυχώς δεν είναι ούτε θεωρία συνομωσίας, ούτε Λιακοπουλικη θεωρία, ούτε υπερβολικά τραβηγμένο σενάριο. Είναι μια τραγική πραγματικότητα που βασίζει την επιτυχία της σε 2 πόδια: την μείωση της πρόσληψης γνώσεων, της απόλαυσης ελευθεριων και της εξάλειψης βασικών αρχων και ανθρωπινων δικαιωμάτων μέσω προσηλυτισμού, και την αντικατάσταση της ατομικής σκέψης με θρησκευτική υπακοή.
Δεν θεωρώ τον πιστό ως παραπλανημένο. Ο φανατικός πιστός όμως, αυτός που προσπαθεί να σε πείσει για την ορθότητα της δικης του θρησκείας και των ελλειψεων του δικού σου πιστεύω, που σε καταδικάζει αν δεν συμμερίζεσαι τις απόψεις του, και ακολουθεί το λόγο της Βίβλου πιο πιστα από την ανθρώπινη λογική και ευαισθησία, είναι ένα ακόμα πιόνι σε μια σκακιέρα που απέχει παρασάγκας από οποιονδήποτε Θεό.[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
06-04-2011, 23:42 #399
Σταμάτησα να διαβάζω στο "ισλαμικό καλιφάτο της Αμερικής"... ναι γιατί αυτοί λιθοβολούν τις γυναίκες για μοιχεία...
οκ carry on.. ίσως τα άλλα να τα διαβάσω όταν έχω περισσότερο χρόνο λολ
Κι όπως είπαμε Άνεμε, χρεοκωπία? Ποτέ ; )
07-04-2011, 00:10 #400
Οι θρησκοβλαμμένοι από την άλλη είναι μια συνομοταξία ειδών , πασιφανώς επιβλαβής για την ανθρώπινη εξέλιξη. Όσο μπορώ να το κάνω περισσότερο κατανοητό αυτό, εσύ κορίτσι μου, θεώρησε το σαν απαξίωση, ποσώς μ'ενδιαφέρει. [/QUOTE
ωστοσο δεν επιμενεις....σ ευχαριστω....επισης σε ευχαριστω που μου επιτρεπεις να πιστευω οπου θελω....καλα κανεις και απορριπτεις αλλα δεν νομιζω οτι εγω τουλαχιστον προσπαθησα να σε πεισω για κατι αλλο διαφορετικο φιλε μου,δεν εχω κανενα λογο να το κανω αυτο.....εδω μεταξυ σοβαρου και αστειου ειπωθηκε οτι καποιος απο εμας τους <<εικονολατρες>> προσπαθησε να φιμωσει την δημοκρατικη λαλια των ελευθερω πολιορκημενων αθειστων.........εγω παλι διαβαζω εδω απο πολλους οτι σωνει και καλα να πεισθω οτι δεν υπάρχει Θεος.....μπορει μπορει και οχι,προσωπικα δεν με ενδιαφερει εμενα αυτο.....και εχω πληρη συνειδηση του τι γραφω και λεω καθε στιγμη της ζωης μου...
Παρ ολα αυτα συμφωνω σε αρκετα σημεια περι φανατισμου και ισως και υπερμετρου ζηλου καποιων <<πιστων>> διαφωνω βεβαια στο να κρινονται συναισθηματα ανθρωπων που αισθανονται την αναγκη να νιωθουν οτι χρειαζονται κατι περισσοτερο απο αυτους τους ιδιους στην ζωη τους(Θεος).Μπορει εσυ λοιπον να εισαι τοσο δυνατοε που να μην το χρειαζεσαι ομως μια ευνομουμενη πολιτεια που δεν ονειρευεσαι αλλα αξιωνεις πως θα ευημερησει? οταν τα μελη που την απαρτιζουν δεν δειχνουν την αυτονοητη κατανοηση στις προσωπικες αναγκες του καθενος?
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ............................ .........
υ.γ αν νομιζεις οτι καπου δεν εχω απαντησει παρακαλω να μου το επισημανεις.[/QUOTE]
Δεν νομίζω πως απαντάς σε κάτι απ' όσα παρέθεσα..Οι θρησκοβλαμμένοι που έκανες quote είναι όλοι όσοι με πρόσχημα την πίστη τους έχουν κάνει σταυροφορίες, έσφαξαν, βίασαν, πυρπόλησαν, πέσαν με αεροπλάνα πάνω σε ουρανοξύστες, φόρεσαν άσπρες κουκούλες και κρέμασαν μαύρους, στο όνομα ενός λευκού θεού. Γιατί το έκανες quote ? Πιστεύεις πως θα πάρω πίσω ότι έχω πει για την βλακεία των απανταχού φονταμενταλιστών ? Είσαι κι εσύ ένας θρησκοβλαμμένος ή βλέπεις με καλό μάτι έστω τις πράξεις τους ? Αν όχι, σταμάτα να κάνεις quote κάτι που όσο συνεχίζεις να κάνεις , υποθέτω πως υπερασπίζεσαι σαν αντίλογο και άρα αποδέχεσαι αυτό που χαρακτηρίζω....
Το κακό είναι πως δεν γνωρίζω αθεϊστές που να έχουν κάνει τα ίδια στην ανθρώπινη ιστορία , κι εκεί είναι η ειδοποιός διαφορά μας...
Πράγματι δεν μ' ενδιαφέρει το τι πιστεύεις , αρκεί αυτό που πιστεύεις να μην γίνεται μορφή εξουσίας μέσα στα πλαίσια μιας υποτιθέμενης ανεξίθρησκης δημοκρατίας. Όσο δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, είμαι έτοιμος να υπερασπιστώ το δικαίωμα σου να πιστεύεις ελεύθερα εκείνο που σ' εκφράζει...
Η πεποίθηση σου πως σε μια κοινωνία όπου η εκκλησία και το κράτος είναι ακόμη αδιαχώριστα , μπορεί η μειοψηφία των αθεϊστών να έχει ελεύθερη γνώμη και μάλιστα χωρίς επιπτώσεις, είναι αν μη τι άλλο μακριά από κάθε πραγματικότητα. Ξέρεις που αλλού η εκκλησία και το κράτος είναι αδιαχώριστα ?
Στα απανταχού θεοκρατικά καθεστώτα ....
Τυχαίο ?
ΥΓ Σε τι ενοχλεί να πιστεύω πως είναι άτοπο με τις σημερινές γνώσεις της επιστημονικής κοινότητας, κάποιος να ασχολείται ακόμη με την πίστη στον θεό ? εσύ πιστεύεις στον θεό και καλά κάνεις. Πειράζει που εγώ πιστεύω το αντίθετο ?
Αν αυτή η επίθεση δεν είναι προσπάθεια φίμωσης, τι στο καλό είναι ?[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
07-04-2011, 00:14 #401
Έλα ρε συ sabb που δεν έχεις δει άθεους να κάνουν το ίδιο. : ) Για ρώτα την απελευθερωμένη ανατολική ευρώπη τι θέλει να κάνει στους ρώσους; Να πάρει τα καλάσνικοφ και να τους τινάξει τα μυαλά στον αέρα : ) Ευτυχώς υπάρχει κι η ΕΕ και το αποτρέπει. (και το ΝΑΤΟ γουπς). Η εξουσία φίλε μου είναι εξουσία και η εξουσία διαφθείρει, αυτό το είχαν πει άνθρωποι πολύ πιο σοφοί απο εμάς : ) Κρέμασε τις καμπάνες σε ένα σταυρό αν αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα, τι να πω : )
07-04-2011, 00:20 #402
Ποιοι είναι οι άθεοι στην απελευθερωμένη ανατολική Ευρώπη ? Σοβαρά μιλάς ? Υπάρχουν αθεϊστικά εν συνειδήσει καθεστώτα που πήραν καλάσνικοφ για να αποθρησκοποιήσουν την ορθόδοξη χριστιανική Ρωσία ?
Σε ποιο παράλληλο σύμπαν έγινε αυτό?
Συγγνώμη, αλλά κανείς αντίλογος δεν μπορεί να στηριχτεί πάνω σε ανακρίβειες . Έγραψα για το σοβιετικό μοντέλο πριν από δυο-τρία ποστ, δεν υπάρχει λόγος να τα ξαναεπαναλάβω...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
07-04-2011, 00:22 #403
err.. δεν κατάλαβα. Αλλά αφού δεν υπάρχει πια, δεν πειράζει : )
07-04-2011, 00:36 #404
Ο υιός τιμά τον πατέρα και ο ΔΟΥΛΟΣ τον ΚΥΡΙΟΝ αυτού. Μαλαχίας, κεφ.1, εδάφιο 6
Συ λοιπόν κακοπάθησον ως καλός ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ιησού χριστού. Προς τιμόθεον Β', κεφ.2ο
Υπέρ ΒΑΣΙΛΕΩΝ και πάντων των όντων ΕΝ ΑΞΙΩΜΑΣΙ δια να διάγωμεν βίον ατάραχον και ησύχιον εν πάση ευσεβεία και σεμνότητι. Προς τιμόθεον Α'
11.Η γυνή ας μανθάνη εν ησυχία μετά πάσης ΥΠΟΤΑΓΗΣ. Προς Τιμόθεον Α'
Οι ΔΟΥΛΟΙ ΥΠΑΚΟΥΕΤΕ εις τους κατά σάρκα κυρίους σας μετά ΦΟΒΟΥ και ΤΡΟΜΟΥ εν απλότητι της καρδίας σας ως εις τον χριστόν. Προς Εφεσίους κεφ.6ο
12.Εις γυναίκα όμως δε συγχωρώ να διδάσκη μήτε να αυθεντεύη επί του ανδρός αλλά να ΗΣΥΧΑΖΗ. Προς Τιμόθεον Α'
Όσοι είναι ΥΠΟ ΖΥΓΟΝ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ας νομίζωσι τους ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΥΤΩΝ άξιους πάσης τιμής δια να μη βλασφημήται το όνομα του θεού και η διδασκαλία. Προς Τιμόθεον Α' κεφ.6
10.Εάν τις έρχηται προς εσάς και δεν μένει εν τη διδαχή ταύτην μη δέχεσθε αυτού εις οικίαν και μη λέγετε εις αυτόν το χαίρειν.Προς Ιωάννου Β'
9.Τους ΔΟΥΛΟΥΣ να ΥΠΟΤΑΣΣΩΝΤΑΙ εις τους εαυτών ΔΕΣΠΟΤΑΣ να ευαρεστώσιν εις αυτούς κατά πάντα να μην αντιλέγωσι. Προς Τίτον κεφ.2ο
Στη ΒΑΣΙΛΕΙΑ του θεού δεν έχουν θέση ούτε πόρνοι, ούτε ειδωλολάτρες, ούτε μοιχοί, ούτε θηλυπρεπείς, ούτε αρσενοκοίτες, ούτε κλέφτες, ούτε μέθυσοι, ούτε υβριστές.
Απ. Παύλου προς Κορινθίους
Αι γυναίκες ΥΠΟΤΑΣΣΕΣΘΕ εις τους άνδρας σας καθώς πρέπει εν κυρίω.Προς Κολοσσαείς, κεφ.3ο
Μερικά βιαστικά βιαστικά, αύριο για περισσότερα. Γιατί η Αγία Γραφή είναι γεμάτη καλοσύνη, παναγαθότητα, πνεύμα ευνομίας και χουχούλιασμα. Όσο για τη διαφορετικότητα, ναι, γκουχ. Άιντε θύμα άιντε ψώνιο, άιντε σύμβολο αιώνιο, αν ξυπνήσεις μονομιάς θά΄ρθει ανάποδα ο ντουνιάς."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
07-04-2011, 00:40 #405
Ξέριεις rain, το σεξ, εκτός κάποιων στάσεων, είναι η γυναίκα από κάτω λολ. Γι' αυτό κι ο φεμινισμός είναι κρύος και νεκρός.
(σε αντίθεση με τη θρησκεία. ουάου)