Results 586 to 600 of 649
Thread: Θεος κ κολαση
-
09-04-2011, 13:24 #586
sofia
δεν εχω διαβασει τπτ πιο ανατρεπτικο τα τελευταια 15 χρονια!!!!!!!!!!!!!!!
αν υπαρχει τεκμηριωση για κατι τετοιο, αξιζει οχι μονο να το διαβασουμε ολοι αλλα και να το διαδωσουμε!!!!
προς τι τοσος μυστικισμος με τα υ2υ?
εδω ο καθενας κανει ποστ στα γενικα γιατι του πονεσε ο κωλος καθως γυριζε τ ανασκελα.
κανε ενα θεμα στα γενικα σε παρακαλω να ενημερωθουμε!!!!!
με ενδιαφερει πολυ και νομιζω ολους!
- 09-04-2011, 13:50 #587
09-04-2011, 14:07 #588
Θεοφανεία προσωπικά ποσως μ'ενδιαφέρει η ανατροφοδότηση. Η κοπελίτσα έχει πρόβλημα και δεν εχει φανεί μόνο με τη δική μας αντιπαράθεση. Να παει σ'ένα άλλο ειδικό λοιπόν κι ας αφήσει το σπορ. Δεν της πάει. Αφού μάλλον είσα φίλη της, δεν της το λες?
Χάρηκα όμως γιατί είχα σιχαθεί τη δήθεν σκληράδα της για τη ζωη, για την οικογενεια και δεν ξερω τι αλλο. Λύπηση. Αυτά.
Δε πα να γραψει οτι θελει.
09-04-2011, 14:28 #589
Αλέξανδρε δεν καταλαβαίνω σε ποιον αναφέρεσαι. (Έχω πολλούς φίλους εδώ μέσα).
Αν εννοείς τη Σοφία, σε πληροφορώ πως ΦΥΣΙΚΑ και δεν εννοώ εκείνη.
Εγώ μίλησα γενικά για αλλαγές που έχουν γίνει σε μέλη από τότε που άλλαξε ύφος το φόρουμ.
Βλέπω μια μανία επιβεβαίωσης και αυτό με λυπεί γιατί θεωρούσα πως κάποια άτομα ήταν υπεράνω αυτών.
09-04-2011, 14:31 #590
Να εννοώ τη Σοφία;
Αυτό κατάλαβες? λολ τι να πω...
09-04-2011, 14:41 #591
09-04-2011, 14:51 #592
ρεμ, διαβαζω και ασχολουμαι επαγγελματικα με το θεμα κλιματικη αλλαγη/περιβαλλον 15 χρονια (αχχχχ πώς περνουν τα χρονια)
θα προσπαθησω να το συμπτιξω σε ενα ποστ στα γενικα κ θελω να βρω κ ενα ντοκυμαντερ αντιπροσωπευτικο (και νομιζω καταννοητο για το ευρυ κοινο) να παραθεσω το λινκ.
Θελω μονο να πω στο σημειο αυτο πώς ηταν πολυ σοκαριστικη κ για μενα αυτη η ανακαλυψη. Ηταν σαν να σπουδαζω το αντικειμενο απο τη μια πλευρα και μετα χρειαστηκε να το σπουδασω και απο την αναποδη. Αλλα ετσι ειναι πιο ολοκληρωμενο κ καταννοητο.
Το θεμα ειναι τεραστιο κ για μενα πολυ πολυ ενδιαφερον μιας κ που καθημερινα ερχομαι σε επαφη μ αυτο με τις αληθειες κ τα ψευτικα....με στεναχωρει, αλλα τι να κανω...ουφ!
υγ. εννοειται οτι δεν εχω καμια διαθεση μυστικισμου, αλλα δεν ηθελα να παρω χωρο στο θεμα με κατι οφ τοπικ κ κατι που νομιζα οτι δεν ενδιαφερει τα μελη. χαιρομαι που υπάρχει ενδιαφερον γι αυτοκ αρκετα μελη με ρωτησαν
...χαρα μου να μιλησω για κατι που αγαπω πολυ!
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
09-04-2011, 15:09 #593
09-04-2011, 15:14 #594
Πες τα πες τα Σοφία και έχω 1000 επιχειρήματα να σε υποστηρίξω!
Έχουμε κάνει πολύ εκτενή έρευνα, αν όχι τόσο στην πραγματική έκταση της οικολογικής καταστροφής (ναι έχουμε μερικά προβλήματα με τα τοπικά οικοσυστήματα... αλλά ο πλανήτης γραμμένους μας έχει), στο υπερ-υπερ-υπερβολικά τραβηγμένο και μεροληπτικό τρόπο που παρουσιάζεται από τα media για να μαζέψει το συγκεκριμένο κίνημα χρήμα και ψήφους, και έχω απηυδύσει με την υποκρισία ανθρώπων που μέχρι πριν από ένα 6μηνο νόμιζα ότι έλεγαν τη μόνη αλήθεια (Μichael Moore, Al Gore κτλ) και τους είχα ευαγγελικό επιχείρημα
Ενδεικτικά παραθέτω το αξέχαστο quote του Stephen Schneider, επικεφαλή συγγραφέα περιβαλλοντικών αναφορών περί Κλιματικής Αλλαγής για τα Ηνωμένα Έθνη (lead report author 2007, UN IPCC).
To capture the public's imagination, we have to come up with some scary scenarios, make simplified dramatic statements, and little mention of any doubts we might have. Each of us [climatologists] needs to decide the right balance between being effective, and being honest. It's like writing a book, really.
Με άλλα λόγια... Για να αιχμαλωτήσουμε τη φαντασία του κοινού, πρέπει να εφεύρουμε μερικά τρομακτικά σενάρια, να κάνουμε απλοποιημένες δραματικές δηλώσεις, και λίγο να αναφέρουμε οποιαδήποτε αμφιβολία μπορεί να έχουμε. Ο κάθε ένας από εμάς [τους κλιματολόγους] πρέπει να αποφασίσει ποια είναι η σωστή ισορροπία μεταξύ το να είσαι αποτελεσματικός, και του να είσαι ειλικρινής. Βασικά, είναι σαν να γράφεις ένα βιβλίο.
Για να έχετε μια ιδέα περί τίνος πρόκειται, από τα χέρια του περνάνε οι επίσημες ανακοινώσεις των περισσότερων περιβαλλοντικών οργανισμών... και είναι ο ίδιος κυριούλης που, τη δεκαετία του '70 αν θυμάται κανείς, εξέδωσε μία από τις κύριες αναφορές που προκάλεσαν τον παγκόσμιο πανικό με το Global Cooling, ότι δηλαδή ο κόσμος ψύχεται και θα οδηγηθούμε σε μια νέα εποχή των παγετώνων...
...do you see a pattern here?[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
09-04-2011, 15:24 #595
Diss,
θα το ανοιξω το θεμα γιατι απο οπου κι αν το πιασεις βρωμαει...απο Ηνωμενα Εθνη, απο Ευρωπαικη Ενωση με τα προγραμματα της, απο Πανεπιστημια και καθηγητες που παιρνουν τρελα λεφτα για να στηριξουν το θεμα αλλοιωνοντας μετρησεις κ πουλωντας συγκεκριμενες αντιρρυπαντικες τεχνολογιες (ειδικα στην Αγγλια που μπορω να εχω εμπειρια προσωπικη), απο το Χρηματιστηριο Αεριων Ρυπων (την νεα χρηματιστηριακη αγορα των βιομηχανων κ κρατων)...και ο καταλογος συνεχιζεται κ δεν τελειωνει.
Φυσικα κ υπάρχει μολυνση κ επηρεαζεται το μικροκλιμα, αλλα αυτο απεχει ετη φωτος απο την κλιματικη αλλαγη κ οπως παρουσιαζεται. Θα το αναλυσω ομως στο θεμα Γενικα με επιχειρηματα κ πιο συγκεκριμενα πραγματα. Αχ...μη με κουρδιζεις diss με τον Αλ Γκορ....κ το κινημα των προστατων του περιβαλλοντος γιατι μου ρχετε μια αναγουλιαση (οσο σκεφτομαι πώς τα εκμεταλλευονται ολα στον βωμο του χρηματος κ της δοξας). Α! ελπιζω αυτο να μην εκλειφθει οτι το χουμε γραμμενο το περιβαλλον κ κανουμε οτι να ναι....πεταμε σκουπιδια στο δρομο κλππάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
09-04-2011, 15:33 #596
καλημερα Σοφια,
κ εμενα με ενδιαφερει αυτο με το μυθο της κλιματικης αλλαγης! ωραια η ιδεα να ανοιχτει ενα νεο νημα κ αν θες, για να μην κουραζεσαι να γραφεις κιολας, αν εχεις αρθρα τα οποια μπορουν να ανεβουν στη σελιδα κ δεν ειναι απορρητα, θα ηταν ωραια ιδεα! για να δουμε τι αλλο μας πουλανε!
09-04-2011, 15:35 #597
Θεοφανια,
στην αρχη -με την αλλαγη της μορφης του φορουμ που εμεις οι παλιοτεροι εδω ειδαμε, σκεφτηκα οτι η θετικη ανατροφοδοτηση δεν ειναι κ τοσο καλη ιδεα. Δεν εχω καταληξει ακομα αν ειναι καλη ιδεα ή δεν ειναι...Απο την αλλη σκεφτηκα πώς οπως υπάρχει μια κακη ανατροφοδοτηση (βλεπε μπαν) ισως να ναι λογικο να υπάρχει αντιποδας (rep points). Οπως real life περιπου....δεν ειμαι σιγουρη γι αυτο ομως. Ολα ειναι υποκειμενικα ετσι κ αλλιως. Κι εγω που τωρα εχω πολλα ρεπ ποιντς μπορει μεθαυριο να χω τα λιγοτερα σε σχεση με αλλους. Κ μπορει κατι να λεει αυτο στη φαση που ειμαι, μπορει κ οχι...(στο μετρο του δυνατου γιατι ας μην ξεχναμε πως μιλαμε για ενα φορουμ κ τπτ παραπανω).
Απο την αλλη στην επικοινωνια μας, ανεξαρτητα απο rep points και οτιδηποτε σχετικο, ολοι θα βγαλουμε το προσωπο μας -και εδω- κι ας μην βλεπομαστε. Μονο που το προσωπο μας, εχει αλλα πολλα απο πισω κ πολλες διαστασεις δλδ. Ολα αληθινα τα βρισκω κι ολα κατι που εχουν να πουν (ειδικα στον ιδιο μας τον εαυτο). Ακομα κ ο τροπος που συγκρουομαστε, ο τροπος που βριζουμε, ο τροπος απαξιωνουμε (αν το κανουμε), ο τροπος που συμφωνουμε...ολα δειχνουν κατι. Κ πριν τα ρεπ ποιντς κ μετα....(ας πουμε εμενα παντα με σοκαρει το my arse ψυχη εχεις...). Ενταξει, ας δει ο καθενας τον εαυτο του πρωτα και πώς πεταει κακια στον αλλο και πότε. Απο την αλλη, νομιζω πώς αν πεταξεις κακεντρεχεια, ειναι πολυ πιθανον να την εισπραξεις. Οπως και ειναι πιθανον να ριξεις ενα χερι βοηθειας κ να στο δαγκωσουν. Οπως κ το να διαφωνισεις αλλα αυτο να εκληφθει ως κομπλεξισμος. Ολα παιζουν και εδω...πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
09-04-2011, 15:52 #598
09-04-2011, 16:44 #599
Το θέμα μου είναι πως προ θετικής, σκοτωνόμασταν φυσικά και τότε γιατί είχαν δημιουργηθεί εμπάθειες και ομαδούλες, όμως κάποια στιγμή πριν αλλάξουμε ..χρώμα, το φόρουμ είχε μπει σε μια περίοδο βαρετής μεν, αλλά γλυκειάς ηρεμίας.
Γράφαμε εκεί όπου μας τραβούσε την προσοχή και όταν είχαμε κάτι να πούμε για το θέμα.
Τώρα, βλέπω πως μέλη που έγραφαν από σπάνια εως καθόλου, μπαίνουν στο μεγαλύτερο ποσοστό θεμάτων, έχουν άποψη επί παντός επιστητού, μπαίνουν σε κόντρες, (με το γάντι), μερικοί έχουν αρχίσει να γλυκαίνουν επικίνδυνα, άλλοι να τσιτώνουν χωρίς λόγο κλπ, κλπ, κλπ.
Δεν μπορώ να πω, πως δεν έχει την πλάκα του, αλλά θα επιμείνω σε αυτό που έλεγα και πριν από αυτή την κατάσταση.
Είναι πολύ ωραίο να μας αποδέχονται ακόμη και σε ένα τέτοιο χώρο που στην ουσία είμαστε ανώνυμοι, η πραγματική αξία μας όμως μετριέται εκεί έξω: στην πραγματική ζωή.
09-04-2011, 16:45 #600