Θεος κ κολαση - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 44 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast
Results 451 to 465 of 649
    Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Και εσυ εισαι αναισθητος...και ας παρω οσες προειδοποιησεις θελω.
    Ατοπο το συμπερασμα!ο ανθρωπος (ανεμος) ειπε μια γενικοτητα,οπως -ο θεος ας τον συγχωρησει- η ζωη σε σας - κα ,που φαινεται οτι ειναι αναισθητος?
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    Ατοπο το συμπερασμα!ο ανθρωπος (ανεμος) ειπε μια γενικοτητα,οπως -ο θεος ας τον συγχωρησει- η ζωη σε σας - κα ,που φαινεται οτι ειναι αναισθητος?
    Το παν για αυτον ειναι η προωθηση των αποψεων του και ας πεφτει η κουβεντα στα...ταρταρα. Δεν τον ενδιαφερει τιποτα αλλο. Ουτε προκειται να κατεβω επιπεδα , για να εξηγησω τα αυτονοητα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    [COLOR="purple"]Εκνευρίζομαι όμως πολύ όταν προσπαθούν -μάταια συνήθως- άλλοι να μου επιβάλουν το οτιδήποτε. Γενικά, διακρίνω μια εμμονή και εμπάθεια στη στάση σου, που ξεπερνάει το θέμα της κουβέντας, αλλά κατευθύνεται προς συγκεκριμένα άτομα πλέον.για να βγει κάποιος νικητής(?), γιατί αυτό δείχνεις να επιδιώκεις.
    Από την άλλη, όσο συνεχίζεις να με προκαλείς και μέχρι να βαρεθώ, θα παίρνεις τις απαντήσεις μου. [/COLOR

Α ρε ανεμε γιατι ερεθιζεις το κοριτσι? Δεν εισαι εσυ ο νικητης οτι κ να κανεις!
    Θα τις παιρνεις τις απαντησεις σου γιατι εισαι προκλητικος! παρολο που εσυ δεν εχεις αμετροεπεια!

Senior Member
    Το παν για αυτον ειναι η προωθηση των αποψεων του και ας πεφτει η κουβεντα στα...ταρταρα. Δεν τον ενδιαφερει τιποτα αλλο. Ουτε προκειται να κατεβω επιπεδα , για να εξηγησω τα αυτονοητα.
    Ευχαριστω κηπ που κατεβηκες εστω κ ενα επιπεδο για να μου εξηγησεις!

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    Ευχαριστω κηπ που κατεβηκες εστω κ ενα επιπεδο για να μου εξηγησεις!
    Δεν χρειαζεται να σου εξηγησω ...το καταλαβαινεις μονη σου και εκει ειναι ολη η ουσια.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ναι κανω και ερανο για το παγγαρι(ετσι γραφεται?φυσικα αφου ειμαι Χριστιανος ειμαι και αμορφωτος)της εκκλησιας επισης στον ελευθερο μου χρονο πουλαω σταυρουδακια και κομματια απο το τιμιο ξυλο.....το οποιο φαινεται δεν τελειωνει με τιποτε!!!!
    αληθεια ρε κηπ εχει πιο χαμηλα απο κει που εισαι?λολολολολ

Senior Member
    Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    ναι κανω και ερανο για το παγγαρι(ετσι γραφεται?φυσικα αφου ειμαι Χριστιανος ειμαι και αμορφωτος)της εκκλησιας επισης στον ελευθερο μου χρονο πουλαω σταυρουδακια και κομματια απο το τιμιο ξυλο.....το οποιο φαινεται δεν τελειωνει με τιποτε!!!!
    αληθεια ρε κηπ εχει πιο χαμηλα απο κει που εισαι?λολολολολ
    Κανε οτι γουσταρεις...λολα

Senior Member
    η λολα που τα κανει ολα?τσ..τσ..οχι εγω!!!!

Senior Member
    Rain & Sofia, είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ , ξέρω πως ότι γράφετε βγαίνει από την καρδιά σας...
    Αυτό μου είναι αρκετό, και δεν θέλω να πείσω κανέναν πως έχω δίκιο....

Ψάχνω να μου αποδείξει κάποιος πως έχω άδικο , αλλά μάταιος κόπος...

Ψάχνω ένα επιχείρημα κι αντ' αυτού εισέπραξα ειρωνεία, trendy αγοράκια που το παίζουν άθεοι , θαρρείς και στα 50 μας θα βγάλουμε γκόμενα με το αθεϊλίκι , αστείες ιστορίες , κόλπα ζόρικα που κάνουν στην ινδία, πακιστανί, χαζά και χαζωμένα, σκέφτομαι δυστυχώς με το μυαλό ενώ θα έπρεπε να σκέφτομαι με την καρδιά (είναι σαν κάποιος να μου λέει ν' αναπνέω από τ' αυτιά ας πούμε), και σε γενικές γραμμές ενώ όλοι συμφωνούν πως ο θρησκευτικός φανατισμός δεν προάγει κανένα διάλογο, μιλούνε με πρόσχημα το πως αισθάνονται τον θεό μέσα τους χωρίς ωστόσο να καταδικάζουν τον φονταμενταλισμό ....
    Κατά τ' άλλα θεωρώ πως άλλη μια φορά ένα τόπικ, αντί να εξελιχθεί σε θέμα φιλοσοφικής αναζήτησης έφτασε να έχει γίνει θέμα το ποιος την έχει μακρύτερη, σας δηλώνω ευθαρσώς πως την έχω μικρότερη και χέστηκα εν γένει αν υπάρχει παράδεισος ή κόλαση. Ας μου πληρώσει άυριο κάποιος 45 χιλιάρικα που χρειάζομαι για να μη μου πάρουν το σπίτι και κάνω και παρέα στον παπα - Εφραίμ και στο φιλαράκι του τον παπα - Αρσένιο, αν θέλετε.....
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    Εγώ πάντως γέλασα με το ποστ σου sabb, κι αν παρεκτραπήκαμε λιγάκι συγχώρα μας : )
    Εύχομαι να βρεθεί μια λύση για το άλλο θέμα του σπιτιού πραγματικά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by streidi View Post
    Carrie; Καλησπέρα! Μπορείς να βάζεις πηγές στα γεγονότα που παραθέτεις για να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη; Με μια γρήγορη έρευνα βρήκα κάπως διαφορετικά στοιχεία:

Στις 23 Μαρτίου 1821 ο Εμμανουήλ Παπάς συνοδευόμενος από τον υπασπιστή του Χατζηπέτρο, φόρτωσε όπλα και πολεμοφόδια σε πλοίο του Λήμνιου Χατζή Βισβίζη και βγήκε στην μονή Εσφιγμένου, της οποίας ο ηγούμενος Ευθύμιος ήταν μυημένος στην Φιλική Εταιρεία. Οι Ψαριανοί ενίσχυσαν την προσπάθεια με 2 πλοία που απέστειλαν, ενώ πολλοί μοναχοί εντάχθηκαν στις γραμμές των επαναστατών. Οι Τούρκοι όμως και κυρίως ο Γιουσούφ μπέης έδρασαν γρήγορα, συλλαμβάνοντας στις Σέρρες και στην Θεσσαλονίκη πολλούς μυημένους στην Φιλική Εταιρεία. Στην Θεσσαλονίκη αιχμαλωτίστηκαν 400 όμηροι, ενώ στις Σέρρες οι Τούρκοι αιχμαλώτισαν 150 Σερραίους πολίτες, βρήκαν όλο τον οπλισμό που προοριζόταν για την εξέγερση, βασάνισαν και φυλάκισαν την γυναίκα του Παπά, ενώ έκαψαν το σπίτι του.

Στον Πολύγυρο όμως οι Έλληνες δεν περίμεναν τα αντίποινα αλλά κινήθηκαν πρώτοι καταλαμβάνοντας το διοικητήριο και σκοτώνοντας 14 Τούρκους στρατιώτες και τον βοεβόδα (διοικητή). Από τον Πολύγυρο η επανάσταση εξαπλώθηκε στα γύρω χωριά όπως και στα χωριά του Λαγκαδα. Τα αντίποινα του Γιουσούφ μπέη στην εξέγερση αυτή, ξέσπασαν στους Έλληνες της Θεσσαλονίκης. Τέσσερις ανώτατοι ιερωμένοι (Κίτρους Μελέτιος κτλ)βρίσκουν μαρτυρικό θάνατο, μαζί με πολλούς προκρίτους των οποίων οι περιουσίες δημεύτηκαν και λεηλατήθηκαν.

Οι ωμότητες αυτές εξαγρίωσαν τους Χριστιανούς που διέδωσαν την Επανάσταση σε όλη την Χαλκιδική. Εν τω μεταξύ ο Παπάς είχε πείσει τους μοναχούς του αγίου Όρους να τον στηρίξουν οικονομικά, ενώ 1.000 περίπου μοναχοί έλαβαν τα όπλα της ελευθερίας. Πενταμελής επιτροπή όλων των μονών αναλαμβάνει την διοίκηση του τόπου και τον οικονομικών και ανακηρύσσει τον Παππά “Αρχηγό και υπερασπιστή της Μακεδονίας”. Ο Εμμανουήλ Παππάς κηρύσσει επισήμως την Επανάσταση στα τέλη Μαΐου στις Καρυές, έχοντας στην διάθεση του 4000 ενόπλους. Σύντομα η Επανάσταση είχε διαδοθεί στην χερσόνησο της Κασσάνδρας, στην Ορμύλια, στην Σιθωνία (Νικήτη, Παρθενώνας) και στα Μαντεμοχώρια. Στις αρχές του καλοκαιριού επαναστάτησε και η Θάσος.

(ΠΗΓΕΣ

Βακαλόπουλος Απόστολος, Ιστορία του νέου Ελληνισμού, εκδόσεις “Σταμούλη”

Σπυρίδων Τρικούπης, Ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης

Ιωάννη Βασδραβέλλη, ο Αγώνας του 1821 στην Μακεδονία, εκδόσεις εταιρείας Μακεδονικών σπουδών

Από το blog Θέματα Ελληνικής Ιστορίας http://www.istorikathemata.com/2010/...=1269855299910)
    Ο Κ. Παπαρηγόπουλος (*Ἱστορία τοῦ Ἑλληνικοῦ Ἔθνους* τόμος 5 , σέλ. 507) μᾶς παραδίδει τὴν ἀκόλουθη ἐπιστολὴ τοῦ ὁπλαρχηγοῦ Ρήγα Μάνθου πρὸς Ἐμμανουὴλ Παπὰ , μὲ ἡμερομηνία 19 Ἰουνίου 1821 : *Κατὰ τὴν παραίνεσίν της ἐξακολουθῶ φυλάττων τὸν στρατὸν ἐντὸς τῶν ὀχυρωμάτων ....Μὰ τί νὰ κάμη κανεὶς τὴν μικρολογίαν τῶν Ἅγιων Πατέρων; Αὐτὴ ἡ στυγερὰ ἀνελευθεριότης αὐτῶν μας ἐμπόδισαν ἀπὸ πολλὰ ὠφέλιμα καὶ ἀπὸ πολλὰ ἀναγκαῖα....

Ἐπάσχισα νὰ τοὺς διαθέσω διαφορετικὰ μὲ λόγον . Ὅμως αὐτοὶ ἀπὸ τὸν σκοπὸ τῶν δὲν ἐβγαίνουν . Ἔχουν τὰ φρονήματα τῶν , τὰ ὁποῖα μόνα ἐγκρίνουν διὰ καλὰ καὶ τὰ προσκυνοῦν καὶ τὰ λατρεύουν καὶ φροντίζουν μόνον διὰ τὴν συντήρησιν τῶν ἰδίων τῶν ὑποκειμένων καὶ μόνον διὰ τὴν ἀσφάλεια τῶν . Φοβοῦμε μήπως ὁ λαός ἀπὸ τὴν πείναν καὶ τὰς πολλᾶς θλίψεις τοῦ ἐφαρμόση ἐναντίων τῶν (τῶν μοναχῶν του Ἁγίου Ὅρους) καὶ δὲν δυνηθῶμεν νὰ ἀπαντήσωμεν εἰς τὴν ὁρμὴ τῶν....*

Οἱ Τοῦρκοι συνέχιζαν τὶς σφαγὲς στὰ γύρω χωριὰ τοῦ ἄμαχου πληθυσμοῦ . Πείνα καὶ ἐπιδημίες ἀκολούθησαν .

Τὸν Μάιο τοῦ 1822 ὁ πασὰς Θεσσαλονίκης ὁ Ἀβδοὺλ Ἀμποὺδ ξεκινᾶ ἐκστρατεία ἐναντίον τῆς Κασσάνδρας συνοδευόμενος ἀπὸ μεγάλη στρατιωτικὴ δύναμη . Ἡ Κασσάνδρα μεταβλήθη σὲ σφαγεῖο καὶ σὲ στάχτη . Τὰ χωριὰ ἐπυρπολήθησαν καὶ ὅσοι κάτοικοι δὲν ἐσφάγησαν πουλήθηκαν ὡς δοῦλοι .

Ἀπέμενεν ὁ Ἄθως , ὅπου οἱ μοναχοὶ ζοῦσαν ἤρεμοι στὴν πανθάλασσα τῶν πλούτων τους .
    Ὁ πασὰς τοὺς ὑπεσχέθη νὰ σεβασθεῖ τὸ προαιώνιο προνόμιο τῶν μονῶν , τῆς ἀπαγορεύσεως εἰσόδου τουρκικοῦ στρατοῦ στὴν γῆ τῶν Ἁγιορειτῶν , ἒφ΄ὅσον παρέδιδαν ὄπλα , κανόνια καὶ ὁμήρους σὲ αὐτὸν , καθὼς καὶ χρηματικὸ ποσὸ δυόμιση ἑκατομμυρίων γροσίων . Οἱ ἁγιωρῆτες ἐδέχθησαν χωρὶς διαπραγματεύσεις νὰ παραδόσουν τὸν ἀκόμη στὴν μονὴ εὑρισκόμενο Ἐμμανουὴλ Παπὰ .

Ἡ παράδοσις τοῦ Ἐμμανουὴλ Παπᾶ ἀπὸ τοὺς Ἁγιωρεῖτες ἐζητήθη ἀπὸ τὸν Ἀβδοὺλ Ἀμποὺλ . Οἱ Ἁγιωρεῖτες ὄχι μόνον δὲν διαπραγματεύθηκαν καν τὴν παραδοσὴ τοῦ ἀντιθέτως τὸν κατεδίωξαν ἀμέσως οἱ ἴδιοι . Ἀκολουθεῖ τὸ ἔγγραφό της προδοσίας τῶν ἡγουμένων τῶν δεκαεννέα ὑπολοίπων μονῶν πρὸς τοὺς μοναχούς της μονῆς τοῦ Ἐσφιγμένου :

*Εἰς τὴν πανασιότητά σας , ἅγιοι Πατέρες , τοῦ ἱεροῦ κοινοβίου Ἐσφιγμένου . Χθὲς ὁ ἐνδοξότατος ἠμῶν Χασεκὴ ἀγάς μας σᾶς ἔγραψε μουρασελὲν , διὰ νὰ πιάσετε ἐνέχειρον τὸν Ἄρχοντα Παπὰν (τὸν Ἐμμανουὴλ Παπὰ) καὶ τοὺς λοιποὺς καθὼς καὶ ὁ ἴδιος σας ἔγραψε . Λοιπὸν σᾶς γράφομεν καὶ ἠμεῖς οἱ τῶν εἴκοσι ἱερῶν μοναστηρίων Προϊστάμενοι , οἱ ἐν τὴ Ἱερὰ Συνάξει , νὰ κάμετε τὸ ἴδιον , ὁμοφώνως , δηλαδὴ νὰ μᾶς τοὺς φέρετε ἐνταύθα ἀναμφιβόλως καὶ τοὺς ζητοῦμεν ἀπὸ ἐσᾶς ἐφεύκτως . Καὶ ἰδοὺ ὅπου στέλλομεν ἐπίτηδες ἀνθρώπους , διὰ νὰ τοὺς πάρουν . Καὶ ὅσοι ἀκολουθοῦν τὸν Ἄρχοντα ἀπὸ τοὺς ἐντοπίους πατέρες νὰ τὸν ἀφήσουν καὶ νὰ ἐπιστρέψουν εἰς τὰ κελιά τους . Εἰδὲ καὶ φανοῦν παρήκοσι , θέλουν ὑποπέσει εἰς ὀργὴν μεγάλη καὶ θέλουν χάσει καὶ τὰ σπίτια τῶν . Ὁμοίως καὶ ὅσοι ἄλλοι πιασθοῦν ἔχουν νὰ παιδεύωνται . Ταῦτα πρὸς εἴδησίν σας καὶ ἐμμένομεν . 1821 - 18 Νοεμβρίου , Ἅπαντες οἱ ἐν τὴ Κοινὴ Συντάξει τῶν δεκαεννέα ἱερῶν μαναστηρίων τοῦ Ἅγιου Ὅρους Προϊστάμενοι* .

Ἐφόσον δὲν ὑπῆρχαν στὸ Ἅγιο Ὅρος Τοῦρκοι , οἱ Ἁγιορεῖτες μποροῦσαν νὰ φυγαδεύσουν τὸν Ε. Παπὰ . Προτίμησαν ὅμως νὰ τὸν παραδώσουν . Τὸ μόνον ποὺ διαπραγματεύθηκαν οἱ Ἁγιορεῖτες ἦταν τὰ χρήματα .

Ο Ἐμμανουὴλ Παπὰς καταδιωκόμενος ἀπὸ τοὺς Τούρκους καὶ τοὺς Ἁγιορεῖτες καλογήρους κατόρθωσε νὰ ἐπιβιβασθεῖ μὲ λίγους πιστοὺς συντρόφους του στὸ πλοῖο τοῦ Χ. Βισβίζη γιὰ τὴν Ὕδρα .

Κατὰ τὴν διαδρομὴ ἐξαντλημένος ἀπὸ τὶς κακουχίες καὶ τὶς συγκινήσεις τῆς τραγικῆς του περιπέτειας πέθανε στὸ πλοῖο ἀπὸ καρδιακὴ προσβολὴ .

Senior Member
    Quote Originally Posted by sabb View Post
    Rain & Sofia, είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ , ξέρω πως ότι γράφετε βγαίνει από την καρδιά σας...

Ψάχνω ένα επιχείρημα κι αντ' αυτού εισέπραξα ειρωνεία, trendy αγοράκια που το παίζουν άθεοι , θαρρείς και στα 50 μας θα βγάλουμε γκόμενα με το αθεϊλίκι , αστείες ιστορίες , κόλπα ζόρικα που κάνουν στην ινδία, πακιστανί, χαζά και χαζωμένα, σκέφτομαι δυστυχώς με το μυαλό ενώ θα έπρεπε να σκέφτομαι με την καρδιά (είναι σαν κάποιος να μου λέει ν' αναπνέω από τ' αυτιά ας πούμε), και σε γενικές γραμμές ενώ όλοι συμφωνούν πως ο θρησκευτικός φανατισμός δεν προάγει κανένα διάλογο, μιλούνε με πρόσχημα το πως αισθάνονται τον θεό μέσα τους χωρίς ωστόσο να καταδικάζουν τον φονταμενταλισμό ....
    Κατά τ' άλλα θεωρώ πως άλλη μια φορά ένα τόπικ, αντί να εξελιχθεί σε θέμα φιλοσοφικής αναζήτησης έφτασε να έχει γίνει θέμα το ποιος την έχει μακρύτερη, σας δηλώνω ευθαρσώς πως την έχω μικρότερη και χέστηκα εν γένει αν υπάρχει παράδεισος ή κόλαση. Ας μου πληρώσει άυριο κάποιος 45 χιλιάρικα που χρειάζομαι για να μη μου πάρουν το σπίτι και κάνω και παρέα στον παπα - Εφραίμ και στο φιλαράκι του τον παπα - Αρσένιο, αν θέλετε.....
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΙΠΟΤΕ,ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ,ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ......
    Επισης η <<εικονα>> μου στο φορουμ ειναι κατι που δεν με απασχολει και ιδιαιτερα εφοσον δεν με απασχολει και στην πραγματικη μου ζωη...........το να ειμαι αρεστος σε ολους μαλλον αλλα δειχνει για μενα.........................
    Παρα ολα αυτα λυπαμαι πραγματικα για αυτο που σου συμβαινει με τα λεφτα και το σπιτι και σου ευχομαι να βρεις λυση..................................

Senior Member
    κηπακο?πες μου πλιζ δεν καταλαβα τι παιχτηκε με την ιστορια που εγραψες..
    Ο γερος αμφιταλαντευοταν προφανως..το ερωτημα αν υπαρχει θεος τον βασανιζε στο τελος του..
    Αλλα ηταν 85 και μορφωμενος-ψαγμενος.(να σου πω δεν παιζει και κανενα ρολο)
    Ειχε φοβο λοιπον?ενιωθε πως ΑΝ λεει ΑΝ υπαρχει Θεος,ισως αυτος να μην ειχε ζησει καλη ζωη?
    θυμασαι?
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by sabb View Post

Sabb,

οτι γραφουμε εδω πιστευω πώς ειναι κομματι δικο μας ετσι κι αλλιως.

Σε οτι με αφορα, πιστευω ως αθεη οτι το θεμα πιστη δεν προσεγγιζεται φιλοσοφικα και μονο. Εκ προοιμιου λοιπον, προσεγιζουμε το θεμα απο αλλη αφετηρια. Επισης δεν νιωθω οτι χρειαζεται να μας αποδειξει κανεις τιποτα.Ουτε εγω σε κανεναν, ουτε κανεις αλλος σε μενα. Ειμαι μαλιστα σιγουρη, πώς αν υπηρχε καποιος θεος και εμφανιζονταν και παλι οι περισσοτεροι δεν θα αλλαζαμε σταση ή πιστη στο θεμα αυτο.Ισως γιατι, για να πιστεψουμε στο οτιδηποτε χρειαζεται πρωτα πρωτα αναγκη. αλλιως το καθε τι πραγματικο ή μη, λιγη σημασια εχει.

Τελος, να πω πώς εμενα η διαφωνια μου εκφραστηκε σε καθε τονο και ειχε να κανει με το δικαιωμα στην πιστη και στην εκφραση αυτης, οπως και στην αθεια. Απο κει κ περα οι χαρακτηρισμοι ακομα και τωρα και η ειρωνια κ οι υποτιμητικοι χαρακτηρισμοι κ σ αυτο το ποστ συνεχιζονται και απο τις δυο πλευρες (οχι τυχαια βεβαια). Εγω δεν θελω να γινω μερος αυτου. Της ειρωνιας δλδ. Δεν ειμαι κ σε τετοια διαθεση ετσι κι αλλιως.

Σου ευχομαι ειλικρινα κ ολοψυχα, να μην ζησεις την οικονομικη απωλεια που απειλει την σταθεροτητα σου κ ολο αυτο που περνας να ειναι μονο μια αναμνηση και μια εμπειρια που θα σε κανει πιο δυνατο. Να σαι καλα!
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Με το μόνο που θα διαφωνήσω είναι ότι είναι θέμα ανάγκης... για μένα, τουλάχιστον, είναι θέμα επιλογής και μιας γλυκήτητας την οποία ήμουν τυχερός που εισέπραξα, κι αυτή την αγάπη τη θεωρώ εγωιστικό να την κρατάω για τον εαυτό μου. Είναι όμως κάτι που αισθάνεσαι... δεν μπορεί κάποιος να στο... "φυτέψει" : ) Ή ήσουν κοινωνός αυτής της γλυκητητας ή όχι : )
    Περί προκαταλήψεων για "σκληράδα" των ανθρώπων που δηλώνουν άθεοι, δεν θέλω να εκφέρω γνώμη : )
    Κάποιος που δεν φοβάται το θάνατο ίσως να γίνεται πιο σκληρός μερικές φορές.

Αλλά νομίζω ότι αν μη τι άλλο, αυτο το thread προσεφερε τον.. απαιτουμενο χωρο (έστω και με.. σπρώξιμο) για να μπορέσει να εκφραστει μια αγαπη χωρις να φοβαται καποιος οτι θα "δυσαρεστησει τους φιλους του" λολ. Κι αυτο ισως οντως ηταν μια αναγκη : )
    Last edited by alexandros3; 07-04-2011 at 23:05.

Page 31 of 44 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast