Θεος κ κολαση - Page 41
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 41 of 44 FirstFirst ... 313940414243 ... LastLast
Results 601 to 615 of 649
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Το θέμα μου είναι πως προ θετικής, σκοτωνόμασταν φυσικά και τότε γιατί είχαν δημιουργηθεί εμπάθειες και ομαδούλες, όμως κάποια στιγμή πριν αλλάξουμε ..χρώμα, το φόρουμ είχε μπει σε μια περίοδο βαρετής μεν, αλλά γλυκειάς ηρεμίας.
    Γράφαμε εκεί όπου μας τραβούσε την προσοχή και όταν είχαμε κάτι να πούμε για το θέμα.
    Τώρα, βλέπω πως μέλη που έγραφαν από σπάνια εως καθόλου, μπαίνουν στο μεγαλύτερο ποσοστό θεμάτων, έχουν άποψη επί παντός επιστητού, μπαίνουν σε κόντρες, (με το γάντι), μερικοί έχουν αρχίσει να γλυκαίνουν επικίνδυνα, άλλοι να τσιτώνουν χωρίς λόγο κλπ, κλπ, κλπ.
    Δεν μπορώ να πω, πως δεν έχει την πλάκα του, αλλά θα επιμείνω σε αυτό που έλεγα και πριν από αυτή την κατάσταση.
    Είναι πολύ ωραίο να μας αποδέχονται ακόμη και σε ένα τέτοιο χώρο που στην ουσία είμαστε ανώνυμοι, η πραγματική αξία μας όμως μετριέται εκεί έξω: στην πραγματική ζωή.
    Θεοφανια,

ειμαι σιγουρη πώς θα με πιστεψεις, αλλα δεν μπορω να σκεφτω ουτε ενα μελος (!) που εχει αλλαξει τροπο γραφης πριν κ μετα την θετικη ανατροφοδοτηση

Προσωπικα νομιζω πώς το παν κ το πιο ομορφο ειναι ο καθενας να νιωθει καλα με τον εαυτο του κ αυτο που υποστηριζει. Απο κ κει κ περα ολα καλα

Θελω μονο να πω πώς εγω νιωθω πολυ ωραια με οποιον καταλαβαινει ( κ φαινεται αυτο σε εναν διαλογο) πώς σεβασμος ειναι να υπαρχει χωρος για διαφωνια, για συγκρουση, πώς ακομα κ η τελευταια μπορει να μας φερει πιο κοντα, οταν δεν καταπινεται ο θυμος, οταν αντιθετα δηλωνεται κ υποστηριζεται οταν υπαρχει. Σε σεβομαι για μενα, σημαινει, σε βλεπω ισοτιμα, αντεχω να σου πω την διαφωνια μου, να εκφρασω αυτο που νιωθω στο μετρο που μπορω.Εγω τουλαχιστον νιωθω οτι εχω κερδισει σε προσωπικο επιπεδο ετσι τελευταια

Τα φιλια μου
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Quote Originally Posted by Sofia View Post
    Θεοφανια,

ειμαι σιγουρη πώς θα με πιστεψεις, αλλα δεν μπορω να σκεφτω ουτε ενα μελος (!) που εχει αλλαξει τροπο γραφης πριν κ μετα την θετικη ανατροφοδοτηση

Τα φιλια μου
    ναι....και μετά ήρθε η Άνοιξη με τις παπαρουνίτσες και τα ζουζουνάκια, βάλαμε και όλοι από ένα ζευγάρι κατσαρά φτερά και πετάμε γύρω-γύρω αγαπημένοι.....λολ....

πς: και τα δικά μου.

Senior Member
    Επισης να πω πώς η ηρεμια ηταν θεμα χρονου να ληξει...χεχε...Ασε που κ η πολλη ηρεμια μπορει να ειναι ανησυχητικη. Οι συγκρουσεις ειναι κ καλες...Εκτονωνουν κ παντα εχουν κ καλο λογο υπαρξης. Το υποστηριζω πολυ αυτο...και ειμαι σιγουρη κι εσυ.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ναι....και μετά ήρθε η Άνοιξη με τις παπαρουνίτσες και τα ζουζουνάκια, βάλαμε και όλοι από ένα ζευγάρι κατσαρά φτερά και πετάμε γύρω-γύρω αγαπημένοι.....λολ....

πς: και τα δικά μου.
    ελα βρε! αφου ξερεις οτι ειμαι ρομαντικη υπαρξη

ασε που μου χεις κινησει την περιεργεια....μμμμμμ

Senior Member
    ΤΙ δεν εχει τσακωμο σημερα? Boring....κολαση.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Keep τσακοσου με τον ινσεκτ στο αλλο να περασει η ωρα αντε.χαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    ΤΙ δεν εχει τσακωμο σημερα? Boring....κολαση.
    να μαι.....με φωναξες?.....καλησπερα κηπ........τωρα μολις γυρισα απο τον εσπερινο.λολολολολολολολ
    <<μα τι ζηταω τι ζηταω μια ευκαιρια στον παραδεισο ναπαω..>>,βαρετος ο παραδεισος πραγματι.................................. ..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    να μαι.....με φωναξες?.....καλησπερα κηπ........τωρα μολις γυρισα απο τον εσπερινο.λολολολολολολολ
    <<μα τι ζηταω τι ζηταω μια ευκαιρια στον παραδεισο ναπαω..>>,βαρετος ο παραδεισος πραγματι.................................. ..........
    Μπα η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσει να τσακωνομαι , γιατι μετα συγχιζομαι...και δεν μου αρεσει , αλλα οκ ετσι ειναι αυτα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Μπα η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσει να τσακωνομαι , γιατι μετα συγχιζομαι...και δεν μου αρεσει , αλλα οκ ετσι ειναι αυτα.
    εκανα πλακα ετσι?
    για αυτο και το χιουμορ ειναι καλυτερο.....ετσι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    εκανα πλακα ετσι?
    για αυτο και το χιουμορ ειναι καλυτερο.....ετσι?
    Ναι οκ μην το παρακανουμε...σαφως και ειναι καλυτερο για πολλες καταστασεις

Senior Member
    Θεοφανία, απλώς να σου πω οτι συμβαίνουν στη ζωή χίλια δυό πράγματα πέρα από τη ανατροφοδοτιση ενός φόρουμ (ακόμα και πράγματα του ίδιου το φόρουμ).
    Αυτά.

Για το καυστικό μου ύφος στη rain, ναι, δεν τη πολυσέβομαι από ένα σημείο και μετά. Κάποια στιγμή μπορεί και να τα ξαναβρούμε αν δεν τη μπαγλαρώσουν.
    Επίσης έχω δει μία τάση ψιλοηγεμονίας μερικές φορές και δεν πολυψήνωμαι για κάτι τέτοιο. Ιδίως οταν αυτή προσπαθείται να επιβληθεί στο πιο ευάλωτο σημείο κάποιου/ας. Όταν ανοίγεται.
    Για τα κόμπλεξ και τα λοιπα απλά γελάμε. Ο καθένας βλέπει τη ζωή με ένα συγκεκριμένο τρόπο και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα σπρώξει γι' αυτό μερικές φορές.

Οι ατάκες είναι ένας άλλος τρόπος κλεισίματος ή δήλωσης δυσαρέσκειας (και σιγουρα ο χειροτερος αν καποιος πεθαινει για... ανατροφοδοτηση!!! λολ) , αυτο για να το ξερεις. Αλλα μπορει να μην εχουν να κανουν μ αυτο που νομιζεις. Και δεν ειναι κι ο μονος τροπος.

Οταν το πειραγμα ή η διαφωνια γινονται με χιουμορ, δεν υπαρχει κανενα προβλημα Οταν γινονται με σκυλισια μετωπικη εμπαθεια ε τοτε... ναι απαντας αναλογως μερικες φορες: (βαζοντας κ λιγο αλατακι )

υπαρχουν ατομα εδω που σεβομαι τοσο πολυ τη σταση ζωης τους που ακομα και να διαφωνω καθετα με κατι που λενε, σπανια θα το εκφρασω βιαια ή... εξωθεσμικα αν θες. συνηθως ομως ποτε δεν χρειαζεται. με καποιο τροπο τα χνωτα τα μας δενουν με σεβασμο ακομα και στις πιο μεγαλες διαφωνιες μας.
    επισης αν καποιος εχει προβλημα με τον... λυρισμο, ειναι μαλλον δικο του προβλημα.
    Last edited by alexandros3; 09-04-2011 at 19:36.

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    ..................................
    Οι ατάκες είναι ένας άλλος τρόπος κλεισίματος ή δήλωσης δυσαρέσκειας (και σιγουρα ο χειροτερος αν καποιος πεθαινει για... ανατροφοδοτηση!!! λολ) , αυτο για να το ξερεις. Αλλα μπορει να μην εχουν να κανουν μ αυτο που νομιζεις. Και δεν ειναι κι ο μονος τροπος.
    Συμφωνω... αν κ δεν φημιζομαι για τις ατακες μου...χεχε

Senior Member
    Εσυ Σοφία έχεις μια διαδικτυακή ψυχραιμία που τελευταία αρχίζω να ζηλεύω... : )

Senior Member
    Νομιζω Αλεξανδρε οτι τελευταια δεν φημιζομαι ουτε για την διαδικτυακη μου ψυχραιμια...

Αλλα δεν πειραζει

Senior Member
    απο καποιαν αποψη ηταν ενδιαφερον το θρεντ παντως. αν εξαιρεσουμε τις προσωπικες κοντρες, ειδαμε σφαιρικα λιγο πολυ τους τροπους με τους οποιους πιστευουν οι αθεοι οτι δεν υπαρχει Θεος, αλλα κ ταυτοχρονα τους τροπους που οι πιστοι βλεπουν την πιστη κ το Θεο κ το πως μπορουμε να εχουμε η οχι σχεση με αυτο το μυστηριωδες ον. τις σκεψεις των ειλικρινων μπερδεμενων αγνωστικιστων κ πολλα κ διαφορα.

απο εκει κ περα ο καθενας κραταει ο,τι τον αναπαυει καλυτερα (που λενε κ στη γλωσσα της εκκλησιας!), αλλα ολοι οσοι μπηκαν στον κοπο να διαβασουν το θρεντ πιθανοτατα να εμαθαν κ 2-3 πραγματακια που πρεσβευουν οι αλλες πλευρες κ συνηθως τα αγνοουμε πληρως. ξερουμε πολυ καλα μονο οτι εχει να κανει με την πλευρα που υποστηριζουμε, αλλα το τι βλεπουν κ οι αλλοι απο τη δικη τους πλευρα δεν μας ενδιαφερει να το εξερευνησουμε, να δουμε μηπως κ αυτοι δεν ειναι τοσο ηλιθιοι οσο φαινονται εξ αρχης, μηπως θα μπορουσε να υπαρχει μια σπιθα αληθειας κατω απο πολλα κ διαφορα μπερδεμενα κ αλλοπροσαλλα πραγματα?

Page 41 of 44 FirstFirst ... 313940414243 ... LastLast