Results 46 to 60 of 69
Thread: ΕΧΩ ΦΟΒΙΕΣ
-
04-08-2006, 23:03 #46
Ρε συ Μιχάλη τί πανικός είναι αυτός καλέ? Πω πω ......και μόνο που διάβασα το πόσες εξετάσεις έχεις κάνει με έπιασε πονοκέφαλος βρε!
Χαλάρωσε λίγο....μα με το ζόρι πια να βγάλεις κάτι παθολογικό? Υιοθέτησε κάποιο καινούργιο χόμπυ για να αποσπάς τις ανησυχητικές σου σκέψεις.....Βγαίνε με τους φίλους σου πιο συχνά...Καλό θα σου κάνουν κάποιες αλλαγές......
- 08-08-2006, 23:13 #47
Μιχάλη μου η συμβουλή του Αλέξη είναι άκρως ευεργετική και την ακολουθώ και εγώ όταν ξυπνάει ο πανικός έστω και αραιά πλέον..... Γενικά πώς πάς βρε παιδί?
10-08-2006, 11:35 #48
Originally posted by mixalakis
φιλε τα φαρμακα τα ξεκινησα 8 μερες τωρα αλλα δεν βλεπω να εχουν αλλαξει πολυ την ψυχολογια μου. με ποιανει αυτο το ανχος ωρες ωρες σαν να μην μπορω να παρω ανασα, αφου σκεφτομαι αυριο να παω να σε εν γιατρο να κοιταξω μηπως εχω ασθμα. ο γιατρος με ειδε ψυχραιμο στο πρωτο ραντεβου μετα τα φαρμακα αλλα ετυχε την ωρα αυτην να ειμαι ψυχρεμος. περιμενω να ποιασει η αγωγη που κανω. και κανω υπομονη. παντως ο γιατρος με ειδε να ειμαι καλυτερα απο την προηγουμενη φορα,παντως πιστεψτε με μολις κανω την εξεταση για το αθσμα και δω οτι ειμαι καλα απο αυτο θα ηρεμησω.
γίνεται σιγά σιγά η πρόοδος.
πάντως δεν πρέπει να αγχωθείς για αυτό.
δείξε εμπιστοσύνη στον ιατρό σου και να δείς που όλα θα καλυτερεύσουνε.
όσο για το άσθμα όσο μειώνεται το άγχος και η στενοχώρια τόσο δεν θα σε πιάνει.
μάκιααα
20-08-2006, 22:27 #49
ξεκινησα τα σεροξατ 20 μιλιγραμ εδω και 6 μερες (3 μερες απο μισα ) μαζι με εναμισι μιλιγραμ ξαναξ. σημερα που ειμαι στην εκτη μερα της θεραπειας ενω ενιωθα πολυ καλα με τον εαυτο μου , μου ηρθε ενα πονοκιλος και συνεχεια οτανα παω τουαλετα κανω διαροια, και θα ηθελα να ρωτησω εαν ειναι παρενεργειες απο τα χαπια αυτα η απλα η μια γριπη ? η να εφαγα κατι που να με πειραξε ? επειδη πρωτη φορα αντιμετωπιζω προβλημα με το στομαχι ποτε στο μελλον δεν με ειχε ξαναενοχλησει. επισης παιρνω ενα χαπι για θειροειδη το πρωι και ενα χαπακι για την πιεση το πρωι σας τα λεω μηπως παιζουν ρολο και αυτα.
20-08-2006, 22:55 #50
mixalaki μπορεί να είναι από όπως λες κάτι που έφαγες, μία ίωση, ένα κρύωμα στην κοιλιά. Όταν ήμουν με έντονες κρίσεις πανικού κάθε τι που συναίβεναι στο σώμα μου προσπαθούσα να το ερμηνεύσω να δω γιατί και πως συμβαίνει με αποτέλεσμα να γίνομαι γιατρός και να βγάζω αυθαίρετα συμπεράσματα γύρω από το τι μπορεί να έχω οργανικό. Οι εξετάσεις πάντα με έδειχναν ότι όλες μου οι ανυσηχίες ήταν χωρίς αντίκρισμα και πολλά από όσα είχα ήταν καθαρά λόγω του άγχους και της επικέντωσής μου σε κάθε τι που είχε να κάνει με τον οργανισμό μου και ειδικά ένα συγκεκριμένο μέρος το στομάχι μου. Οι συνδιασμοί όταν εμφάνιζόταν ένα απλό οργανικό σύμπτωμα που έκανα ήταν απίστευτοι αφού μια φορά κόντεψα να πάθω κρίση πανικού από μία απλή και μικρή δυσπεψία που τη συνδίασα με χίλια δυο κακά που μπορεί να έχουν προκαλέσει αυτήν. Από το ιντερνετ το τι μπορεί να έχεις και να σου προκάλεσε διάρροια δε νομίζω ότι θα το βρεις. Εδώ στο γιατρό παίρνεις τηλέφωνο και σου λέει πολλές φορές να σε εξετάσει από κοντά για να μην κάνει καμια λανθασμένη διάγνωση μέσω τηλεφώνου. Ανάφερε στο γιατρό σου τι έχεις και εκείνος θα σου πει μιας και ξέρει και το ιστορικό σου και τη φαρμακευτική σου αγωγή και την ιδιοσυγκρασία σου καλύτερα από τον καθένα.
20-08-2006, 23:04 #51
απλα το λεω αλεξη γιατι εγω προβλημα με το στομαχι δεν ειχα ποτε. ποτε δεν ενιωθα την παραμικρη ενοχληση.βεβαια ειμαι στην εξοχη,και πινω νερο απο την βρυση η οποια εχω ακουσει οτι καλο ειναι να μην πινεις το νερο της επειδη βγαζει σαν χωμα κατι. κατα δευτερο εχω ακουσει για πολλες παρενεργειες των σεροξατ στο αρχικο σταδιο αλλα περισσοτερο παρενεργειες ναυτιας.παντως εχω παει 5 φορες τουαλετα σε 1 ωρα . και ολο με παει ζουμι.
ισως κατι να με πειραξε.
21-08-2006, 00:36 #52
Mixalaki να σου πω κατι. Και εμενα εχτες διαροια με είχε πιάσει πιθανόν από τα κρύα νερά που πίνω. Λέω \"θα περάσει\" και δεν το δίνω σημασία γιατί αν αρχίσω να το σκέφτομαι θα αγχωθώ μετά. Σήμερα είμαι μες καλύτερα αλλά και εξαντλημένος κάπως αλλά εντάξει ούτε η πρώτη ουτε η τελευταία φορά είναι.
21-08-2006, 01:04 #53
Μιχάλη έχασα τη συνέχεια ή ιδέα μου είναι? Ladose δεν είχες ξεκινήσει? Πώς και γύρισες σε seroxat? Δεν είχες αποτέλεσμα με τα πρώτα τελικά? Στα άλλαξε ο γιατρός σου?
Εγώ πάντως όταν ξεκίνησα τα seroxat , εξαιτίας παράλληλου άγχους και πανικού που αντιμετώπιζα, είχα και πολλές κρίσεις διάρροιας , αλλά και δυσκοίλιας...ανάμεσα σε πολλά άλλα βέβαια......
Μετά τις 15 μέρες ήρθα στα ίσια μου!
21-08-2006, 01:38 #54
olga mou ο γιατρος εκρινε να αλλαξω τα λαντοζε επειδη μου προκαλουσε ταχυκαρδιες.
και μου τα ειχε δωσει κιολας επειδη θα με βοηθουσαν να αδυνατισω.τωρα ξεκινησα τα σεροχατ 6 μερες τα παιρνω των 20 μιλιγραμ ενα καθε πρωι στις 3 πρωτες μερες απο μισο.
και πρωι μεσημερι βραδυ πινω απο ενα χαναχ 0.5 μιλιγκραμ καθε φορα δηλαδη εναμισι μιλιγκραμ.το σεροχατ με εχει ξεσκησει στην κυριολεξια ολο πονοκιλο και διαροια και ολα αυτα σημερα μονο.μετα την εκτη μερα που τα παιρνω. παραλληλα πινω ενα χαπι για το θυροειδη μου καθε πρωι, και ενα χαπι για προληπτικους λογους επειδη ειχα ανεβασμενη την πιεση της καρδιας. τωρα δεν ξερω τι να κανω , φοβαμαι μην εχω κατι σοβαρο με το στομαχι και λεω να παω σε καποιο νοσοκομειο. αλλα τι να μου κανουν και αυτοι ? μα τοσο διαροια ρε κοριτσι μου ? εω τρελαθει και πονα και το στομαχι ταυτοχρονα. ισως να με πειραξε και κατι που εφαγα.ξερω και εγω. και εσυ τα ιδια ειχες με το σεροχατ που ξεκινησες? κανονικα οι παρενεργειες δεν επρεπε να ξεκινησουν απο την πρωτη μερα που τα πειρα ? γιατι ξεκινησαν απο την εκτη ? εκει που ελεγα οτι τα σεροχατ κανανε δουλεια και μου φτιαξανε την διαθεση να αυτο με το στομαχι , και ηρθα και εδεσα.
21-08-2006, 16:48 #55
Που λες μιχαλακι αυτο το σεροξατ οταν ειχα καταθλιψη το επερνα για ενα χρονο. Την ορεξη ειχε πει ο γιατρος μπορει να μου ανοιξουν αλλα απο τοτε που γεννηθηκα ανοιχτη ειναι και δεν καταλαβα τιποτα απο αυτο. Παρανεργιες δεν ειχα. Εσενα ομος που διαβαζω αυτα που γραφεις μετα απο εξη μερες σε πιασαν οι παρανεργιες; Αυτα τα φαρμακα οταν τα παιρνεις μετα απο λιγο αρχιζουν να σε ενοχλουν. Δε σε πιανουν οι παρενεργιες μετα απο 6 μερες ενα χρονο καμια δεκαετια και βαλε. Μπας και ειναι ληγμενα;
21-08-2006, 18:53 #56
ειναι αναλογα ο οργανισμος μπεργκ εσενα μπορει να μην σε πειραξανε εμενα να με πειραξαν , μπορει επειδη εφαγα λιγο παραπανω, και ειμαι σε ενα βλαχοχωρι που δεν ξερω τι σαβουρα τρωω.σημερα παντως μετα απο ενα χαπι της διαροιας και ενα ζαντακ για το στομαχι ειμαι καλυτερα απο εχθες.
21-08-2006, 19:06 #57
Μιχαλάκι στο \"βλαχοχώρι\" που λες ότι μένεις δεν υπάρχει κατι άλλο να ασχοληθείς για να μην ασχολείσαι συνέχεια με την υγεία σου?
Καμιά γκόμενα μήπως?
21-08-2006, 20:02 #58
ρε εσυ εχει κατι βλαχοπουλες , αλλα ενταξει ολα θα πανε καλα.
απλα εχθες ενιωσα πολυ ασχημα με την διαροια καθε 5 λεπτα τουαλετα. αφου ξεμεινα απο χαρτι τουαλετας.σημερα βεβαια ειμαι καπως καλυτερα εκτος απο ενα πονο στην μεση.
21-08-2006, 21:46 #59
Μιχαλάκη όσο το ενοχλείς το σώμα σου τόσο θα σε ενοχλεί. Στο είπαν οι γιατροί ότι δεν έχεις κάτι οργανικό. Δες λοιπόν και τίποτα άλλο στη ζωή ποιο ευχάριστο και δημιουργικό.
Φιλικά
Alex30
21-08-2006, 22:42 #60
Α ρε συ Berg την πλάκα σου! :P Ώστε γεννήθηκες με όρεξη ε? Που να σου δείξουν λοιπόν τα seroxat ενδείξεις όρεξης? χι...χι
Μιχαλάκη μου εμένα διαταρραχές στο έντερο με έπιασαν από την 5η ημέρα χρήσης του sroxat και μετά......είχα ξαφνικούς σπασμούς (διάρροιες) και μετά απότομες δυσκοίλιες... Δεν ξέρω πάντως για τη δική σου φάση μιας και αν παίρνεις πρόσθετη αγωγή (π.χ για θυροειδή που αναφέρεις) αν αλληλεπιδρούν... Αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω!!!! Δεν κατάλαβα δε ότι σου διέκοψε ο γιατρός την αγωγή των ladose λόγο προβλημάτων... Η αλήθεια είναι ότι κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά στις αγωγές....αυτό είναι σίγουρο!!! Σίγουρα δε πέραν των όσων αναφέρεις θα ήταν καλό να ρυθμίσεις το βάρος σου όχι για αισθητικούς λόγους, αλλά για καθαρά οργανικούς. Βέβαια και η αισθητική βελτίωση θα σου ανεβάσει το ηθικό και βγεις παγανιά για τις χωριατοπούλες όπως λέει και ο φίλος μας ο Μιχάλης με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση! Συμφωνώ επίσης απόλυτα με τον Αλέξη ότι πρέπει να ασχοληθείς με άλλα πράγματα για να ξεκολλήσεις από τις όποιες αρνητικές σκέψεις που δείχνουν ότι ανακυκλώνονται διαρκώς μέσα σου!
ΦΙΛΙΑ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ!!!.........και μακριά από τα εκλέρ......σε βλέπω.......:P:P
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....