Results 61 to 75 of 88
Thread: Δαιμονισμός
-
05-04-2011, 00:13 #61
το μηνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
- 05-04-2011, 00:15 #62
το μηνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
05-04-2011, 00:18 #63
05-04-2011, 00:19 #64
05-04-2011, 00:24 #65
Παιδιά ηρεμίστε...προσωπικά εμένα η panikoula πετάχτηκε σε ένα topic μου και μου την είπε πολύ άσχημα...προφανώς και δεν την πήρα στα σοβαρά και δεν στράβωσα γιατί απλά φαίνεται από χιλιόμετρα οτί αυτή η γυναίκα έχει προβλήματα και δεν έχει μάθει να διαχειρήζεται τον θυμό της σωστά...Δεν χρειάζεται να αρπαζόμαστε με ότι λέει αφού τραβάει τέτοια ζόρια...ας την αγνοήσουμε απλά...
Όσο για το θέμα η προσωπική μου άποψη είναι οτί μόνο το 10% των δυνατοτήτων του εγκεφάλου μας χρησιμοποιούμε εμείς οι άνθρωποι,επίσης είναι από τα λίγα ανθρώπινα όργανα τα οποία παραμένουν σχετικά ανεξερεύνητα...Προσωπικά εγώ δεν είχα ποτέ επαφή με μεταφυσικά φαινόμενα (ούτε και θέλω) όμως επειδή έχω μιλήσει με ανθρώπους οι οποίοι έχουν δει "περισσότερα" και φαίνεται κιόλας οτί δεν είναι παπατζήδες και δεν τα λένε αυτά για να τραβάνε τα βλέματα,έχω καταλάβει οτί για κάποιους λόγους ο εγκεφαλός τους χρησιμοποιεί παραπάνω νευρώνες από αυτούς οπού χρησιμοποιούν οι περισότεροι άνθρωποι για τις γνωστές μας αισθήσεις και αυτό τους κάνει ικανούς να αντιλαμβάνονται το κάτι παραπάνω...
Και συγκεκριμένα για τον δαιμονισμό ίσως να υπάρχει κάτι το οποίο παρεμβάλεται στην ομαλή λειτουργεία του εγκεφάλου και για αυτό αποκτούν υπερβολική κινητικότητα,υπερφυσικές δυνάμεις κτλ κτλ...ίσως στην κατάσταση του δαιμονησμού να αντλούν από κάπου γνώσεις και μεταφυσικές δυνάμεις...
Και πιο γενικά ο όρος μεταφυσικό δεν ισχύει,όλα φυσικά είναι απλά δεν έχουμε βρει ακόμα κάποια εξήγηση για αυτά...
05-04-2011, 00:24 #66
ΩΩΩ ναιι!!
Last edited by Παστελι; 05-04-2011 at 01:38.
05-04-2011, 00:32 #67
Αμαν βρε παιδια με το δαιμονισμο , ποσοι εχουν δει δαιμονισμενο ? να κανει εξορκισμο σε εκκλησια? εγω , μονο σε ταινιες. κ οκ πες οτι πιστευω, οτι αφου πιστευω οτι υπαρχει Θεος ,μπορει κ να υπαρχει κ το αντιθετο του κ να υπαρξει καταληψη κ δαιμονισμος, ομως ειμαι σιγουρη οτι αυτο δεν θαχει να κανει με τιποτα με ψυχωτικη κριση οποιαδηποτε μορφης.Παντως ιστορικα στα χρονια του Ιησου υπηρξε δαιμονισμενος κ θεραπεια του!
Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.
05-04-2011, 10:09 #68
Είπες πολλές μαλακίες για μένα. Με έβρισες, με μείωσες, ακόμα και για το πέος μου είπες. Μου έστειλες και μήνυμα πως είμαι μαλάκας.
Και όλα αυτά γιατί? Επειδή σου είπα πως η συμπεριφορά σου είναι λάθος?
Είσαι δειλή γιατί κάθεσαι τα λες αυτά πίσω από μια οθόνη. Στον οποιοδήποτε τα έλεγες αυτά μπροστά του θα έτρωγες το λιγότερο μια σφαλιάρα, μπορεί να έτρωγες και ξύλο.
Δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα σου μαζί μου αλλά άκου να σου πω.
Είσαι άρρωστη, πραγματικά άρρωστη και θέλεις βοήθεια πραγματικά! Λυπάμαι!
Σε παρακαλώ μην μου στείλεις ξανά προσωπικό μήνυμα με βρισιές, όπως βλέπεις δεν κάθομαι να σου απαντήσω σε προσωπικό μήνυμα.
Μαζέψου πριν σε μαζέψουν.
Ειρήνη αμήν.
05-04-2011, 12:01 #69
Εσυ με εβρισες και το εκανα παραθεση κιλας πριν το σβησεις.
Και τοσες μερες με πλαγιο τροπο με λες ***** κλπ εγω δεν εβρησα κανεναν μετα το μπαν.
Εδω μεσα με εχετε βγαλει ανικανει μανα,*******,τσιρκο,καρναβ� �λο,κλοουν και οτι αλλο μπορει να βαλει ο ανθρωπινος νους.
γραφω εδω και ευχομαι να απαντανε νεοι χρηστες και οχι οι παλιοι που νομιζουν οτι με ξερουν καλυτερα και απο την μανα μου.
Οσοι με γουσταρουνε καλος οι υπολοιποι να μην ασχολουντε με την παρτη μου τελος!Και οσο για το μυνημα που σου εστειλα περιηχε 3 λεξεις απλες μην εισαι υπερβολικος.Last edited by Παστελι; 05-04-2011 at 12:51.
05-04-2011, 12:37 #70
Δεν σε εβρισα καθολου αν και με προκαλεις σε ολα τα θρεντ που ανοιγω.
Οσο για το αν με μαζεψουνε αυτο το λες σαν ειδηκος?
Σε μπλοκαρα εσενα και την αλλη την καρα κατινα οποτε οτι και να μου γραψετε δεν θα το δω.:cool:
05-04-2011, 13:14 #71
Αυτο με το 10% ειναι πολυ διαδεδομενο αλλα δεν εχω καταλαβει που στηριζεται. Ο Homo sapiens εδω και 10δες χιλιαδες χρονια εχει αυτες τις νοητικες δυνατοτητες και δεν εχει κατι αλλαξει δραματικα. Το πιο πιθανο ειναι να μην γινεται να χρησιμοποιηθει το υπολοιπο λειτουργικο συστημα του εγκεφαλου...γιατι δεν γινεται. Εκτος αν μιλαμε για καμμια μεταλαξη του ανθρωπινου ειδους και ξεφυγουμε απο την εννοια homo sapiens.
Δηλαδη ας πουμε οτι στον υπολογιστη εχουμε τον επεξεργαστη που σκεφτεται και αποτελει το 10% της μητρικης. Υπαρχει περιπτωση να διογκωθει ο επεξεργαστης και να πιανει το 100% της μητρικης πλακετας? Και αν με ενα μαγικο τροπο γινοταν δεν θα δουλευε τιποτα γιατι δεν θα δουλευαν τα υποσυστηματα τα αλλα.
Τεσπα...ανεξερευνητος ο ανθρωπινος εγκεφαλος , υπαρχουν ανθρωποι που καταφερνουν απιθανα πραγματα , αλλα αυτος δεν ειναι λογος να του δινουμε υπερφυσικες ικανοτητες. Με την ιδια λογικη υπαρχει δαιμονισμος (ενα κλικ του εγκεφαλου) , τηλεκινηση (αλλο κλικ) , τηλεπαθεια (αλλο κλικ) , μαντεια (αλλο κλικ) και η λιστα δεν εχει τελειωμο.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
05-04-2011, 14:10 #72
Όταν λέω για οτί χρησιμοποιούμε μόνο το 10% του εγκεφάλου μας δεν εννοώ ως προς την ευφυήα...Απλά τα τελευταία χρόνια οπού γίνονται έρευνες στην ιατρική πάνω στα θέματα της εγκεφαλικής λειτουργείας έχουν παρατηρήσει πως χρησιμοποιούμε μικρό αριθμό νευρώνων σε σχέση με όσους έχουμε διαθέσημους...Παρ όλα αυτά δεν ξέρουμε ακριβώς πως ήταν η εγκεφαλική λειτουργία των ανθρώπων που ζούσαν 3000 χρόνια πριν από εμάς...Πάντως η εξέλιξη δεν σταματάει στον homo sapiens,συνεχίζεται...
Απ την άλλη το παράδειγμα που φέρνεις είναι τελείως λάθος...Ένας επεξεργαστής δεν χρειάζεται να διογκωθεί για να έχει καλύτερες επιδόσεις,αυτό που χρειάζεται είναι περισότερη ενέργεια από το τροφοδοτικό...(και κάποιες άλλες ειδηκότερες ρυθμίσεις αλλά ας μην μπαίνω σε τεχνικές λεπτομέριες...)
Θα ταίριαζε περισότερο να πεις...
1)Όπως ένας υπολογιστής έχει θύρες ethernet,usb,firewire,hdmi,webcam αλλά και wifi και bt αλλά το λειτουργικό σύστημα δεν έχει τους κατάλληλους drivers ετσί ώστε να τις αναγνωρίζει και να λειτουργεί σωστά με αυτές έτσι και ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει πολλές άλλες λειτουργίες τις οποίες το συνειδητό μέρος της ζωής μας δεν τις γνωρίζει οπότε και δεν μπορεί να τις χρησιμοποιήσει...
05-04-2011, 14:17 #73
pordikoula,
Δεν σε είπα *****. Εσύ με έβρισες με προσωπικό μήνυμα και σου απάντησα εδώ, όχι προς τιμήν μου, με βρισιά.
Δεν με ενδιαφέρει αν με έκανες μπλοκ μόνο μην ξανααπευθύνεις τον λόγο απέναντι μου.
Καλύτερα μιλα σε αυτούς που σου είπαν να πάρεις δονητή.Last edited by carrot; 05-04-2011 at 14:31.
05-04-2011, 14:45 #74
ρε εσεις σταματηστε,μην μαλωνετε το ξερω οτιτωρα και εγω χωνομαι εκει που δεν με σπερνουν αλλα ηρεμηστε ρε παιδια.οκ η πανικ εκφραζει αποψεις που δεν ανεχομαστε αλλα και αυτη η κοπελα οταν κρινεται αππ παντου ,τι να κανει?ναι λεει καποια πραγματα π δεν μας κανουν πχ οτι εχει σεξουαλικο προβλημα αλλα εσας τι σας ενοχλει?και γιατι την πατατε στο παιδι πανω?ξερολες ειστε εδω μεσα ολοι?ξερετε μια πανικουλα τι εχει τραβηξει και της κανετε τετοιο πολεμο?της κανετε εναν πολεμο γτι η πανικουλα εχει εναν ασχημο τροπο να λεει πραγματα,αλλα και οσοι την πατατε για το θεμα του παιδιου,η οτι εχεις ορμες ειστε παραλογοι...30 χρονων ειναι ,για κοιταξτε το προβλημα σας και σταματηστε την κριτικη γτι εδω περα δεν εχετε να ασχολειθειτε με τιποτα αλλο εκτος απο το τι κανουν οι αλλοι.γνωμη μου και δεν μπαινω σε διαδικασια να μαλωσω..αλλα ειναι κριμα να χτυπατε καποιον επειδη δεν σας αρεσει το προβλημα του.ελεος
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
05-04-2011, 14:53 #75
Ναι το ιδιο λες με περισσοτερες τεχνικες λεπτομερειες...δεν γνωριζουμε τον εγκεφαλο αρα δυναται να υπαρχει δαιμονισμος , τηλεκινηση ,τηλεπαθεια και ουτοκαθεξης.
Ειναι σαν να λεμε δεν βλεπω το βυθο αυτης της λιμνης αρα δυναται να υπαρχει το τερας του λοχ νες απο κατω.
Δεν γνωριζω με ποιον συνομιλω αρα καλλιστα μπορω να συνομιλω με τον HAL απο την οδυσσεια του διαστηματος κλπ. κλπ.
Καπου ομως πρεπει να μπαινουν φρενο οι υποθεσεις και να επικροτει η λογικη.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)