ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 56
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ASSY View Post
    Sofia, το φαγητο συνδεεται αμεσα με τα συναισθηματα μου. Οταν ειμαι κουρασμενη ή απογοητευμένη, θυμωμένη το ρίχνω εκεί. Ξέρω ότι δεν μου κάνω καλό, αλλά νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο θα με τιμωρήσω, κι ας γνωρίζω ότι μετά θα βάλω τα κλάματα. Αυτό είναι που με κρατάει δυστυχώς σταθερή στη ζυγαριά. Μπορεί για παράδειγμα να κάνω μια καλή προσπάθεια δυο βδομαδες, να στεναχωρηθώ με κάτι ξαφνικά, και να πάει στράφη η διατροφή και όλα....
    Φυσικα συνδεεται με τα συναισθηματα. Κι εγω ετσι το ειχα συνδεσει. Ομως παρατηρωντας τί κανεις, νομιζω ειναι πιο ευκολο να το σταματησεις. Να πεις "κατσε, τί κανω τωρα?". Ξερω οτι δεν ειναι ευκολο, αλλα καμια φορα χρειαζεται να επιβληθουμε στον εαυτο μας. Μπορεις να αλλαξεις συνηθειες οταν εισαι απογοητευμενη ή θυμωμενη κ να μην κανεις κατι για να συντηρησεις αυτο το γνωριμο πλεον συναισθημα, αλλα κατι διαφορετικο. Για να αλλαξεις αυτη τη φορα το συναισθημα, να πας σε ενα νεο. Πιο χαρουμενο. Φυσικα η δυναμη της συνηθειας ειναι πολυ μεγαλη, αλλα σιγουρα μπορουμε να αλλαξουμε συνηθειες! Συμφωνω κ με την ρειν σ αυτα που σου γραφει.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Member
    σ ευχαριστω σοφια.παλια εκανα γυμναστικη καθε μερα και ειχα παρα πολυ καλο σωμα,ενω τωρα...
    απλα στεναχωριεμαι πολυ με το θεμα δουλεια και το ριχνω στα γλυκα.εχω φτασει σε σημειο να μην θελω να ψαξω για να μην ξαναστεναχωρηθω.και εγω πιστευω οτι αν ξεκινησω γυμναστικη θα νιωθω καλυτερα αλλα δεν το παιρνω αποφαση.
    να ρωτησω αν μια φορα την εβδομαδα ξεσκιστω στο φαγητο χαλαει η διαιτα?

Senior Member
    οχι δεν χαλαει αλλα δεν θα μεινεις στην 1.........το βαζεις σε βασιλικη θεση ετσι το φαι
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    κι εγω αυτο παθαινω συνηθως!!!! 1 μερα αν αφεθω πανε ντομινο κ οι υπολοιπες...μεχρι να ξανααποκτησω τον ελεγχο......
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by sousou View Post
    σ ευχαριστω σοφια.παλια εκανα γυμναστικη καθε μερα και ειχα παρα πολυ καλο σωμα,ενω τωρα...
    απλα στεναχωριεμαι πολυ με το θεμα δουλεια και το ριχνω στα γλυκα.εχω φτασει σε σημειο να μην θελω να ψαξω για να μην ξαναστεναχωρηθω.και εγω πιστευω οτι αν ξεκινησω γυμναστικη θα νιωθω καλυτερα αλλα δεν το παιρνω αποφαση.
    να ρωτησω αν μια φορα την εβδομαδα ξεσκιστω στο φαγητο χαλαει η διαιτα?
    sousou,

αν αποφασιζεις να πηγαινεις απο το ακρο της στερησης, στο ακρο του ξεσκισματος, δεν ξερω ποσο θα βοηθηθεις ή ποσο σταθερο μπορει να ειναι το αποτελεσμα που θες να εχεις. Κ ποση ισορροπια μπορει να σου προσφερει ολο αυτο. Μπορεις αυτη τη μια μερα να φας καποιο φαγητο που δεν μπορεις να τρως συχνα και να το απολαυσεις. ή ακομα ακομα και 1 γλυκο...οχι ομως ενα ταψι γλυκο...:)και αυτο μπορει να γινει, αν καταφερεις και διευρυνεις τις πηγες που παιρνεις ευχαριστηση!ποιο αλλο τροπο μπορεις να βρεις που παιρνεις ευχαριστηση? που διασκεδαζεις? σιγουρα υπάρχουν κι αλλες επιλογες....και τοτε θα δεις πιστευω το φαγητο σαν μια απολαση και οχι σαν τιμωρια κ διεξοδο...
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Member
    ειναι τραγικο που το λεω αλλα δεν μου αρεσει τιποτα πια...παλια εκανα χορο,γυμναστικη,κολυμβηση,� �ωγραφιζα...τωρα καθομαι σχεδον ολη τη μερα σπιτι,δεν εχω φιλους,ολοι εξαφανιστηκαν και μαλλον φταιω εγω.ειμαι προσκολλημενη στον φιλο μου και ο,τι κανω το κανω μαζι του.και ετσι το ριχνω στο φαγητο.ο ψυχιατρος μου με πιεζει να να κανω πραγματα αλλα βαριεμαι.τουλαχιστον φροντιζω ακομα τα μαλλια μου,το μακιγιαζ μου,ασχολουμε πολυ με τα νυχια μου κια ξεκινησα να φτιαχνω κοσμηματα.
    λεω αν κανεις διαιτα κανονικα και 1 μερα την εβδομαδα φας παρα πολυ τι γινεται?
    νευριαζω με τον εαυτο μου,απογοητευομαι,κλαιω και λεω χεστηκα για τα κιλα και ξανατρωω.και μετα το μετανιωνω και γινομαι χειροτερα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by sousou View Post
    ειναι τραγικο που το λεω αλλα δεν μου αρεσει τιποτα πια...παλια εκανα χορο,γυμναστικη,κολυμβηση ζωγραφιζα...τωρα καθομαι σχεδον ολη τη μερα σπιτι,δεν εχω φιλους,ολοι εξαφανιστηκαν και μαλλον φταιω εγω.ειμαι προσκολλημενη στον φιλο μου και ο,τι κανω το κανω μαζι του.και ετσι το ριχνω στο φαγητο.ο ψυχιατρος μου με πιεζει να να κανω πραγματα αλλα βαριεμαι.τουλαχιστον φροντιζω ακομα τα μαλλια μου,το μακιγιαζ μου,ασχολουμε πολυ με τα νυχια μου κια ξεκινησα να φτιαχνω κοσμηματα.
    νευριαζω με τον εαυτο μου,απογοητευομαι,κλαιω και λεω χεστηκα για τα κιλα και ξανατρωω.και μετα το μετανιωνω και γινομαι χειροτερα...
    sousou,

καμια φορα το "πρεπει" χρειαζεται να παρει πρωταγωνιστικο ρολο στη ζωη μας για να μετατραπει σε "θελω". Ετσι μπορει τωρα να χρειαζεται να πεις..."πρεπει να ασχοληθω με κατι αλλο περα απο τον φιλο μου", "πρεπει να με φροντισω".........
    Last edited by Sofia; 03-04-2011 at 01:09.

Senior Member
    τα κιλα οντως σου χαλανε την ψυχολογια κ σου γ@μ@$3 τη διαθεση....νιωθω μισος κ απεχθεια για το φαγητο...ο,τι φαγωσιμο βλεπω θελω να το ριξω στο εδαφος κ με ολη μου τη δυναμη να το ποδοπαταω απο πανω κ να ουρλιαζω...μακαρι να μην υπηρχε το φαγητο στον κοσμο κ αυτο το κWL0αισθημα που λεγεται πεινα...να μην χρειαζομασταν να φαμε κ να ημασταν ολοι αδυνατοι κ ευτυχισμενοι...
    ειναι τραγικο κ εκνευριστικο ταυτοχρονα το πως κατι θεωρητικα ασημαντο μπορει να κανει ανω κατω τη ζωη σου..να σε κανει να υποφερεις, να νιωθεις τυψεις, μισος για τον εαυτο σου, αηδια κ απογνωση..σκεφτομαι πολλες φορες το φαγητο οτι μεταμορφωνεται σε κατι ζωναντο ας πουμε κ το σκοτωνω....δεν μπορω να δεχτω το πως ενα kwloσοκολατακι που οδηγει σε βουλιμικο κσου κανει τη ζωη πατινι κ κολαση...
    πλεον φοβαμαι το φαγητο κ το μισω ξερω οτι με τον ενα η τον αλλο τροπο με καταστρεφει κ με κανει κουρελι...εχω βαλει 3 κιλα χωρις καν να το καταλαβω κ δεν μπορω να το χωνεψω αυτο, μακαρι να πεθαινα να ησυχασω...
    μου λεει σημερα μια κοπελα γνωστη μου που τη συναντησα στο δρομο τυχαια "ειρηνη, εβαλες κιλα?" κοντεψα να παθω κριση πανικου εκεινη τη στιγμη κ με οση δυναμη ειχα λεω μες στη συγχυση μου "ναι δεν ξερω μπορει" "φαινομαι χοντρη?" κ μου λεει "οχι τιποτα ιδιαιτερο απλα το προσωπο σου ειναι ετσι πιο ζουμερο".....φευγω σπιτι τρεχοντας διαπιστωνω οτι εχω βαλει 3...ηθελα να αυτοκτονησω....ευτυχως υπαρχουν εστω κ ελαχιστα ατομα που ειναι ειλικρινης κ σου μιλανε αντικειμενικα για τα κιλα σου οχι οπως οι περισσοτεροι που τους ρωταω κ λεν "οχι δεν εισαι χοντρη, δεν εβαλες, μια χαρα εισαι" κ τσαντιζομαι απιστευτα.......τι λετε ρεεεε με δουλευετε??? χαλια ειμαι λες να μην το βλεπω????????? ελεος πιααααααα................................

Senior Member
    ρε συ λακρυμοζα μην κανεις τετοιες ευχες για ολο τον κοσμο! Ακου να μην υπηρχε το φαγητο!! Ειναι μια απο τις τοπ απολαυσεις!! Με αλλα λογια δε σου φταιει το φαγητο, σου φταιει ο αυτοελεγχος... Οτιδηποτε σε υπερβολη ή ελλειψη ειναι δυναμει βλαβερο..

Senior Member
    carrie δικιο εχεις!! προσπαθω παντα να εχω τον ελεγχο αλλα αυτη η τελειομανια ειναι που με κανει να πιεζομαι αφανταστα...κ λιγο να τον χασω εκνευριζομαι κ ξεσπαω ειτε στο φαγητο ειτε αλλου.....

Member
    ειναι τραγικο που το λεω αλλα δεν μου αρεσει τιποτα πια...παλια εκανα χορο,γυμναστικη,κολυμβηση,� �ωγραφιζα...τωρα καθομαι σχεδον ολη τη μερα σπιτι,δεν εχω φιλους,ολοι εξαφανιστηκαν και μαλλον φταιω εγω.ειμαι προσκολλημενη στον φιλο μου και ο,τι κανω το κανω μαζι του.και ετσι το ριχνω στο φαγητο.ο ψυχιατρος μου με πιεζει να να κανω πραγματα αλλα βαριεμαι.τουλαχιστον φροντιζω ακομα τα μαλλια μου,το μακιγιαζ μου,ασχολουμε πολυ με τα νυχια μου κια ξεκινησα να φτιαχνω κοσμηματα.

Member
    πριν δεν μου εμφανισε ολο το μνμ.αυτα ειχα γραψει

Senior Member
    και εγω σου χα γραψει sousou παραπανω και δεν μου το βγαζε...τωρα το αλλαξα και βγαινει κανονικα .αν θες δες το....:)

Junior Member
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΔΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΦΑΓΙΑ.ΣΥΝΗΘΙΖΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΟΠΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΑΓΧΩΜΕΝΗ,ΛΥΠΗΜΕΝΗ,ΝΕΥΡΙΑΣΜ ΕΝΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ! ΒΡΗΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΥΠΕΡΦΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΝΑΡΡΩΣΗ.ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ GOOGLE.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΝΕΙΣ ΑΘΗΝΑ Η ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ.Η ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕΣΩ SKYPE Η ΜΕΣΩ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟ GOOGLE.ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΞΑΡΤΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΑΓΙΑ.

Senior Member
    assy min ginese 8ima tis modas.. kapote itan tis modas i gematoules k tote oles oi gematoules enio8an opos nio8oun oi kaligrames tora...
    oi ligo gematoules exoun tin xari tous!!!!!! k min tros skalomota k estiazeis sta arnitika tou eaftou sou... exeis xilia kala.. to ena arnitiko se pirakse...?
    oudis telios .. relax..
    Και αμα δεν μοιαζεις με αυτους τους *αμημενους αστούς να χεραισε γιατι αυτη ειναι η ομορφια σου....!!!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast