Results 16 to 30 of 56
-
01-04-2011, 15:01 #16
Φυσικα συνδεεται με τα συναισθηματα. Κι εγω ετσι το ειχα συνδεσει. Ομως παρατηρωντας τί κανεις, νομιζω ειναι πιο ευκολο να το σταματησεις. Να πεις "κατσε, τί κανω τωρα?". Ξερω οτι δεν ειναι ευκολο, αλλα καμια φορα χρειαζεται να επιβληθουμε στον εαυτο μας. Μπορεις να αλλαξεις συνηθειες οταν εισαι απογοητευμενη ή θυμωμενη κ να μην κανεις κατι για να συντηρησεις αυτο το γνωριμο πλεον συναισθημα, αλλα κατι διαφορετικο. Για να αλλαξεις αυτη τη φορα το συναισθημα, να πας σε ενα νεο. Πιο χαρουμενο. Φυσικα η δυναμη της συνηθειας ειναι πολυ μεγαλη, αλλα σιγουρα μπορουμε να αλλαξουμε συνηθειες! Συμφωνω κ με την ρειν σ αυτα που σου γραφει.
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
- 01-04-2011, 20:10 #17
σ ευχαριστω σοφια.παλια εκανα γυμναστικη καθε μερα και ειχα παρα πολυ καλο σωμα,ενω τωρα...
απλα στεναχωριεμαι πολυ με το θεμα δουλεια και το ριχνω στα γλυκα.εχω φτασει σε σημειο να μην θελω να ψαξω για να μην ξαναστεναχωρηθω.και εγω πιστευω οτι αν ξεκινησω γυμναστικη θα νιωθω καλυτερα αλλα δεν το παιρνω αποφαση.
να ρωτησω αν μια φορα την εβδομαδα ξεσκιστω στο φαγητο χαλαει η διαιτα?
01-04-2011, 23:01 #18
οχι δεν χαλαει αλλα δεν θα μεινεις στην 1.........το βαζεις σε βασιλικη θεση ετσι το φαι
I m a Good Person With Bad Attitude
01-04-2011, 23:58 #19
κι εγω αυτο παθαινω συνηθως!!!! 1 μερα αν αφεθω πανε ντομινο κ οι υπολοιπες...μεχρι να ξανααποκτησω τον ελεγχο......
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
02-04-2011, 14:40 #20
sousou,
αν αποφασιζεις να πηγαινεις απο το ακρο της στερησης, στο ακρο του ξεσκισματος, δεν ξερω ποσο θα βοηθηθεις ή ποσο σταθερο μπορει να ειναι το αποτελεσμα που θες να εχεις. Κ ποση ισορροπια μπορει να σου προσφερει ολο αυτο. Μπορεις αυτη τη μια μερα να φας καποιο φαγητο που δεν μπορεις να τρως συχνα και να το απολαυσεις. ή ακομα ακομα και 1 γλυκο...οχι ομως ενα ταψι γλυκο...:)και αυτο μπορει να γινει, αν καταφερεις και διευρυνεις τις πηγες που παιρνεις ευχαριστηση!ποιο αλλο τροπο μπορεις να βρεις που παιρνεις ευχαριστηση? που διασκεδαζεις? σιγουρα υπάρχουν κι αλλες επιλογες....και τοτε θα δεις πιστευω το φαγητο σαν μια απολαση και οχι σαν τιμωρια κ διεξοδο...πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
02-04-2011, 15:09 #21
ειναι τραγικο που το λεω αλλα δεν μου αρεσει τιποτα πια...παλια εκανα χορο,γυμναστικη,κολυμβηση,� �ωγραφιζα...τωρα καθομαι σχεδον ολη τη μερα σπιτι,δεν εχω φιλους,ολοι εξαφανιστηκαν και μαλλον φταιω εγω.ειμαι προσκολλημενη στον φιλο μου και ο,τι κανω το κανω μαζι του.και ετσι το ριχνω στο φαγητο.ο ψυχιατρος μου με πιεζει να να κανω πραγματα αλλα βαριεμαι.τουλαχιστον φροντιζω ακομα τα μαλλια μου,το μακιγιαζ μου,ασχολουμε πολυ με τα νυχια μου κια ξεκινησα να φτιαχνω κοσμηματα.
λεω αν κανεις διαιτα κανονικα και 1 μερα την εβδομαδα φας παρα πολυ τι γινεται?
νευριαζω με τον εαυτο μου,απογοητευομαι,κλαιω και λεω χεστηκα για τα κιλα και ξανατρωω.και μετα το μετανιωνω και γινομαι χειροτερα...
02-04-2011, 16:19 #22
Last edited by Sofia; 03-04-2011 at 01:09.
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
02-04-2011, 19:46 #23
τα κιλα οντως σου χαλανε την ψυχολογια κ σου γ@μ@$3 τη διαθεση....νιωθω μισος κ απεχθεια για το φαγητο...ο,τι φαγωσιμο βλεπω θελω να το ριξω στο εδαφος κ με ολη μου τη δυναμη να το ποδοπαταω απο πανω κ να ουρλιαζω...μακαρι να μην υπηρχε το φαγητο στον κοσμο κ αυτο το κWL0αισθημα που λεγεται πεινα...να μην χρειαζομασταν να φαμε κ να ημασταν ολοι αδυνατοι κ ευτυχισμενοι...
ειναι τραγικο κ εκνευριστικο ταυτοχρονα το πως κατι θεωρητικα ασημαντο μπορει να κανει ανω κατω τη ζωη σου..να σε κανει να υποφερεις, να νιωθεις τυψεις, μισος για τον εαυτο σου, αηδια κ απογνωση..σκεφτομαι πολλες φορες το φαγητο οτι μεταμορφωνεται σε κατι ζωναντο ας πουμε κ το σκοτωνω....δεν μπορω να δεχτω το πως ενα kwloσοκολατακι που οδηγει σε βουλιμικο κσου κανει τη ζωη πατινι κ κολαση...
πλεον φοβαμαι το φαγητο κ το μισω ξερω οτι με τον ενα η τον αλλο τροπο με καταστρεφει κ με κανει κουρελι...εχω βαλει 3 κιλα χωρις καν να το καταλαβω κ δεν μπορω να το χωνεψω αυτο, μακαρι να πεθαινα να ησυχασω...
μου λεει σημερα μια κοπελα γνωστη μου που τη συναντησα στο δρομο τυχαια "ειρηνη, εβαλες κιλα?" κοντεψα να παθω κριση πανικου εκεινη τη στιγμη κ με οση δυναμη ειχα λεω μες στη συγχυση μου "ναι δεν ξερω μπορει" "φαινομαι χοντρη?" κ μου λεει "οχι τιποτα ιδιαιτερο απλα το προσωπο σου ειναι ετσι πιο ζουμερο".....φευγω σπιτι τρεχοντας διαπιστωνω οτι εχω βαλει 3...ηθελα να αυτοκτονησω....ευτυχως υπαρχουν εστω κ ελαχιστα ατομα που ειναι ειλικρινης κ σου μιλανε αντικειμενικα για τα κιλα σου οχι οπως οι περισσοτεροι που τους ρωταω κ λεν "οχι δεν εισαι χοντρη, δεν εβαλες, μια χαρα εισαι" κ τσαντιζομαι απιστευτα.......τι λετε ρεεεε με δουλευετε??? χαλια ειμαι λες να μην το βλεπω????????? ελεος πιααααααα................................" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
02-04-2011, 20:26 #24
ρε συ λακρυμοζα μην κανεις τετοιες ευχες για ολο τον κοσμο! Ακου να μην υπηρχε το φαγητο!! Ειναι μια απο τις τοπ απολαυσεις!! Με αλλα λογια δε σου φταιει το φαγητο, σου φταιει ο αυτοελεγχος... Οτιδηποτε σε υπερβολη ή ελλειψη ειναι δυναμει βλαβερο..
02-04-2011, 20:37 #25
carrie δικιο εχεις!! προσπαθω παντα να εχω τον ελεγχο αλλα αυτη η τελειομανια ειναι που με κανει να πιεζομαι αφανταστα...κ λιγο να τον χασω εκνευριζομαι κ ξεσπαω ειτε στο φαγητο ειτε αλλου.....
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
02-04-2011, 23:27 #26
ειναι τραγικο που το λεω αλλα δεν μου αρεσει τιποτα πια...παλια εκανα χορο,γυμναστικη,κολυμβηση,� �ωγραφιζα...τωρα καθομαι σχεδον ολη τη μερα σπιτι,δεν εχω φιλους,ολοι εξαφανιστηκαν και μαλλον φταιω εγω.ειμαι προσκολλημενη στον φιλο μου και ο,τι κανω το κανω μαζι του.και ετσι το ριχνω στο φαγητο.ο ψυχιατρος μου με πιεζει να να κανω πραγματα αλλα βαριεμαι.τουλαχιστον φροντιζω ακομα τα μαλλια μου,το μακιγιαζ μου,ασχολουμε πολυ με τα νυχια μου κια ξεκινησα να φτιαχνω κοσμηματα.
λεω αν κανεις διαιτα κανονικα και 1 μερα την εβδομαδα φας παρα πολυ τι γινεται?
νευριαζω με τον εαυτο μου,απογοητευομαι,κλαιω και λεω χεστηκα για τα κιλα και ξανατρωω.και μετα το μετανιωνω και γινομαι χειροτερα...
02-04-2011, 23:28 #27
πριν δεν μου εμφανισε ολο το μνμ.αυτα ειχα γραψει
03-04-2011, 01:08 #28
και εγω σου χα γραψει sousou παραπανω και δεν μου το βγαζε...τωρα το αλλαξα και βγαινει κανονικα .αν θες δες το....:)
03-04-2011, 04:10 #29
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΔΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΦΑΓΙΑ.ΣΥΝΗΘΙΖΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΟΠΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΑΓΧΩΜΕΝΗ,ΛΥΠΗΜΕΝΗ,ΝΕΥΡΙΑΣΜ ΕΝΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ! ΒΡΗΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΥΠΕΡΦΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΝΑΡΡΩΣΗ.ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ GOOGLE.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΝΕΙΣ ΑΘΗΝΑ Η ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ.Η ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕΣΩ SKYPE Η ΜΕΣΩ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟ GOOGLE.ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΞΑΡΤΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΑΓΙΑ.
03-04-2011, 05:13 #30
assy min ginese 8ima tis modas.. kapote itan tis modas i gematoules k tote oles oi gematoules enio8an opos nio8oun oi kaligrames tora...
oi ligo gematoules exoun tin xari tous!!!!!! k min tros skalomota k estiazeis sta arnitika tou eaftou sou... exeis xilia kala.. to ena arnitiko se pirakse...?
oudis telios .. relax..Και αμα δεν μοιαζεις με αυτους τους *αμημενους αστούς να χεραισε γιατι αυτη ειναι η ομορφια σου....!!!