Results 46 to 56 of 56
-
07-04-2011, 17:27 #46
I m a Good Person With Bad Attitude
- 08-04-2011, 16:18 #47
BrokeN_DoLL ποσο συγκλονιστικο κ αληθινο βιντεο.....μου θυμισε εμενα πριν 3 χρονια...θυμηθηκα τα βιντεο που εψαχνα στο youtube με anorexia quotes τα οποια κατεγραφα σ ενα τετραδιο κ τα διαβαζα καθημερινα κανοντας μου πλυση εγκεφαλου...ακομη τα χω κ πολλα απ αυτα εξακολουθω να τα πιστευω κ να τα εφαρμοζω...μαλλον μπορει οργανικα να χω ξεπερασει την ανορεξια αλλα στο ψυχολογικο κομματι δεν εχουν αλλαξει κ πολλα πραγματα ισως μου παρει πολλα χρονια...
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
08-04-2011, 16:25 #48
πραγματι παιζει μεγαλο ρολο κ ο σωματοτυπος κ ο σκελετος αν εισαι πχ βαρυκοκαλη η εχεις ελαφρυ σκελετο...εμενα στην πλατη δεν πεταγονται καθολου, μονο μπροστα στη λεκανη, κατω απ το στηθος κ στο θωρακα αλλα με εκνευριζει που εχω στα πλαινα ψωμακια μου πε η μανα μου οτι το φυσιολογικο για μενα αυτο ειναι κ οτι δεν θα τα χασω οσα κιλα κ να χασω κ εχω αρχισει κ το πιστευω κ δεν μπορω να συμβιβαστω γμτ οτι παντα θα ειμαι ετσι....γιατι ν ειμαι ετσι γιατι να μην μπορω να αλλαξω γμτ γιατι???????.......................
08-04-2011, 16:33 #49
αυτο ακριβως μ ειπε κ ο διαιτολογος μου οτι χτυπα κατω τον κωλο σου να πας 40 κιλα, 8α πας. αλλα μετα σε 1 μηνα θα τα παρεις. το καλουπι σου δεν ειναι να συντηρεις τοσο λιγα κιλα. οποτε ετσι κ εγινε. περυσι μετα το ανορεκτικο σταδιο πηρα καμποσα...δν ξερω ποσα ακριβως γιατι εχω να ζυγιστω 2 χρονια (πραγμα που μου εχει κανει πολυ μεγαλο καλο εν τελει) και ειχα τρελαθει! αλλα ο οργανισμος μ ξεσπασε τοσο πολυ απο τις στερησεις που του ειχα επιβαλλει ωστε με επιαναν τοσο τρελλα βουλιμικα που ετρωγα ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ταυτοχρονα ειχα τοση εξαντληση που δεν μου εμενε κουραγιο καν να προσπαθησω να κανω εμετο.
με κουραζε τοσο ο εμετος οποτε τα παρατησα.....ετρωγα πηρα κιλα και δεν εκανα εμετο. με ειχε εξαντλησει. δεν αξιζε αλλο.....
ευτηχως μετα απο μερικους μηνες αφου ειχα πια χορτασει, αφου πια ο οργανισμος μου ξεζουμισε ο,τι ηθελε να ξεζουμισει, δεν ειχα τοσες πια αναγκες. οποτε σταθεροποιηθηκε κ χωρις να το καταλαβω εχασα ολα τα κιλα χωρις να προσπαθω πολυ
τωρα ομως δεν χανω πια.....μου λενε επειδη ειμαι στα φυσιολογικα μου προς το αδυνατο. αλλα εγω δεν το πιστευω. επειδη ο καθενας λεει τα δικα του και σε βλεπει αλλιως!I m a Good Person With Bad Attitude
08-04-2011, 16:44 #50
Ofelia ναι ισχυει αυτο οτι αν αντικαταστησεις το φαι με κατι αλλο τη στιγμη που σε πιανει η ταση να καταβροχθισεις τον αμπακο ξεχνας το φαι κ σου μειωνεται η ορεξη..
λοιπον θα γραψω καποια πραγματα που εχω εφαρμοσει κατα καιρους κ σε μενα τουλαχιστον τις περισσοτερες φορες (οχι ολες) πετυχαν
1)Καταρχην αν καταφευγεις στο φαγητο λογω συναισθηματικης υπερφαγιας δλδ πχ λογω αγχους, νευρων, πιεσης, στενοχωριας κτλ προσπαθησε να βρεις την αοτια του αγχους η του θυμου κ αντιμετωπισε την ακαριαια..πχ οταν πιανω τον εαυτο μου να ετοιμαζεται να ορμηξει στο φαγητο λογω νευρων αρχιζω κ σπαω ποτηρια, κανω το σπιτι λαμπογυαλο, κλοτσαω πραγματα, χορευω σατ τρελη, σημασια εχει οτι εκτονωνομαι.
2)Για να αποφασισεις να ξεκινησεις διαιτα κ να ειναι αποτελεσματικη κ να μην τη σταματησεις στη μεση κ κανεις rebound καλο ειναι να εχεις καποιο κινητρο κ να εχεις βαλει καποιο στοχο ωστε να το σκεφτεσαι συνεχεια κ να μην σε αφησει να παρασυρθεις..πχ ετυχε ειχα φτασει μεχρι κ 63 κιλα κ ειχα βαλει ως στοχο οτι σε 3 μηνες πρεπει να χασω καποια προκειμενου να μπορω ανετα να κυκλοφορω με σουπερ μινι ο,τι κ αν προκυψει..
3)Η γυμναστικη ειναι αληθεια οτι κοβει την ορεξη οποτε οταν σε πιασει ακατασχετη επιθυμια κ κανεις μετα γυμναστικη ακομα κ μιση ωρα αρκει κ μετα σου εχει κοπει η ορεξη κ ταυτοχρονα σου χει ανεβει κ η διαθεση!!
4)Οποιοδηποτε χομπι η αθλημα κανει καλο καλυτερα θα ηταν να διαλεξεις κατι outdoor κ που θα εισαι με φιλους σου η πολλα ατομα τελοςπαντων παρα να κανεις μονη σου γυμναστικη στο σπιτι..ειναι κ πιο βαρετο κ μπορει να τα παρατησεις..
Θα μπορουσα να γραψω κι αλλα πραγματα αλλα μαλλον θα γινομουνα υπερβολικη κ θα ακουγομουν σαν να δινω συμβουλες για το πως να παθει καποιος νευρικη ανορεξια οποτε το κοβω εδω.
(δεν ξερω κ αν κ μ αυτα που εγραψα εγινα ηδη υπερβολικη ειναι κ το οτι εχω εμμονη με τη διατροφη κ μου βγαινει αυθορμητα..παντως αν σε καποιο σημειο ειμαι υπερβολικη πειτε μου να το σβησω..)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
08-04-2011, 16:58 #51
αυτο με τα κιλα μετα την ανορεξια το περασα κι εγω..ειχα φτασει 35 κιλα νοσηλευτηκα 2 μηνες κ οταν βγηκα ημουν 54..μετα μεσα σε 6 μηνες πηγα 63 επειδη ειχα στερηθει τα παντα κ ξεσπασε ετσι ο οργανισμος μου κ δεν με πολυενοιαζε τοτε κιολας γιατι περπατουσα κ ζαλιζομουν ουτε καταλαβα πως πηγα 63..οταν βεβαια το συνηδητοποιησα αρχισα διαιτα γιατι τα 63 με υψος 1.66 ειναι παραπανω απ το φυσιολογικο κ σε 2 μηνες εχασα 10 κιλα...μετα ανα καιρους εβαζα-εχανα με τα βουλιμικα ειχα φτασει 49 τωρα εχω παει 53 κ δεν το αντεχω με τιποτα ολη μερα αυτο σκεφτομαι εχω κολλησει σ αυτο το κολονουμερο 2 βρομαδες δεν εχω χασει ουτε μισο γραμμαριο..
με τους εμετους εχω καταστρεψει το λαιμο μου επι 4 μηνες με πονουσε κ αναρωτιομουνα η ηλιθια κι απο τι ειναι πλεον δε μπορω να κανω εμετο καθολου ο λαιμος μου ποναει συνεχεια εχω κανει καυτηριασεις παιρνω καραμελες ολη την ωρα σκ@τ@..
με τα καθαρτικα επαθα αφυδατωση κ λιποθυμισα απ την εξαντληση μου φερναν τρομερη αδυναμια κ πονο στα κοκαλα πλεον φοβαμαι να παρω η αν παρω θα παρω 2 κ οχι 10 οπως παλια...
ολα τα χω καταστρεψει λαιμο, στομαχι, μυαλο τα παντα...." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
08-04-2011, 17:01 #52
Nα μην ξαναπαρεις καμια απο τις μα@@ιες αυτες.Ειναι εγκλημα να σκοτωνεις τον εαυτο σου!Ειδες η καρο τι επαθε?
08-04-2011, 17:05 #53
συγκλονιστικες φωτογραφιες...ομως δεν ειμαι ετσι ρε συ καμια σχεση ισα ισα μαλλον παχουλη ειμαι ακομα κ οταν ειχα φτασει 35 κιλα δεν ημουνα ετσι ουτε θυμιζα καθολου καποιες φωτος ανορεκτικων κοριτσιων που εχω βρει κατα καιρους στο ιντερνετ..
08-04-2011, 18:01 #54
Και έτσι να είσαι δε θα το καταλάβεις και ποτέ σου, ούτε θα το πιστέψεις ποτέ. Πιθανότατα στα 35 κιλά ήσουν λίγο χειρότερα από αυτό. Γιατί είσαι τόσο επιθετική με το σώμα σου;
08-04-2011, 18:03 #55
08-04-2011, 19:40 #56
οχι δεν ημουν τοσο χαλια στα 35 κιλα ημουν βεβαια αρκετα χλωμη κ με κοκαλα να πεταγονται σαν κανα φαντασμα αλλα ετσι δεν νομιζω να ημουνα..πιθανον βεβαια κ αυτο που λες να ημουν κ να μην το καταλαβαινα ακομη κ τωρα δεν καταλαβαινω πως ειμαι τη μια με βλεπω κανονικη την αλλη αδυνατη την αλλη παχουλη..στην ανορεξια εχεις διαστρεβλωμενη εικονα της πραγματικοτητας κ σκετο κοκαλα να μεινεις παλι βλεπεις οτι εισαι χοντρη κ θες να χασεις κ αλλα...
το γιατι ειμαι επιθετικη με το σωμα μου πιστευω πηγαζει απο πολλα πραγματα..ειναι ισως η τελειομανια που εχω κ θελω να εχω τον απολυτο ελεγχο των παντων στη ζωη μου..το οτι ως παιδι ποτε δεν ειχα τον ελεγχο κ ισως μου βγαινει τωρα στο φαγητο επισης το φαγητο πολλες φορες ειναι ενας τροπος να ξεσπας αλλοι ξεσπαν με την υπερφαγια αλλοι με τη στερηση...σ αυτα που δεν μπορεις να καθορισεις κ να ελεγξεις στη ζωη σου βαζεις το φαγητο σαν αντισταθμισμα, σου γινεται εμμονη κ θελεις παση θυσια να πετυχεις κατι κ δεν σε νοιαζει τιποτ αλλο, μονο να πετυχεις το στοχο σου...." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."