Ιγμορίτιδα και ΙΔΨ - Κατάθλιψη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Junior Member

Ιγμορίτιδα και ΙΔΨ - Κατάθλιψη

Συγνώμη που ανοίγω νέο θέμα αλλά θα ήθελα την βοήθεια σας.

Τα συμπτώματα της ΙΔΨ και της κατάθλιψης μου εμφανίστηκαν γύρω στις 20 Δεκεμβρίου . Αρχικά με κατάθλιψη και μετά με συνδυασμό ΙΔΨ , κατάθλιψης. Πάντα είχα έντονο άγχος και παλαιότερα είχα πάθει 7-8 φορές κρίσεις πανικού .

Τέλη Νοεμβρίου έπαθα ιγμορίτιδα η οποία με ταλαίπωρησε καμιά εβδομάδα πριν πάω τελικά στο ΙΚΑ.

Για 10-15 μέρες περίπου έπαιρνα τα παρακάτω φάρμακα.
    Claritin
    Zelecort
    Hamiltosin.

Η ιγμορίτιδα πέρασε αλλά ήρθε μετά το πρόβλημα για το οποίο έχω γραφτεί και στο forum αυτό.

Είναι δυνατόν να με πειράξαν τα φάρμακα μετά από τόσες μέρες? (περίπου μια εβδομάδα μετά)

Επίσης και κάτι ακόμα. Είναι δυνατόν μετά από χτύπημα στο κεφάλι να παρουσιάσω τέτοια συμπτώματα? Και τι πιθανότητες έχω να είναι νευρολογικό το πρόβλημα και να πρέπει να παω σε νευρολόγο μήπως έχω πρόβλημα στο κεφάλι?

Senior Member
    Σχετικα με τα φαρμακα που επαιρνες πρεπει να ενημερωσεις το γιατρο που σε παρακολουθουσε κ να του πεις πως νιωθεις..επισης απο χτυπημα στο κεφαλι μπορει να μην παθεις τιποτα αλλα μπορει να παθεις κατι νευρολογικο μαγνητικη-αξονικη εκανες?? τεσπα σε καθε περιπτωση συζητησε με το γιατρο σου το πως νιωθεις εμεις απο δω τι να σου πουμε??
    Ευχομαι ολα να πανε καλα!!:)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Junior Member
    Καλημέρα. Σήμερα θα κλείσω ραντεβού με ψυχίατρο και θα τον ρωτήσω όταν πάω για τα φάρμακα.
    Θέλω γενικά να κάνω ότι μπορώ από εξετάσεις (μαγνητική - νευρα κλπ κλπ) για να δω ότι όντως δεν έχω πάθει κάτι σοβαρό.

Και πολύ φοβάμαι ότι αυτή η χρόνια βλακεία μου (πάνω από 4-5 χρόνια) το να είμαι όλη μέρα με καφέ - τσιγάρο , κακή διατροφή με έχει επηρεάσει πάρα πολύ

Από το 2004 που ξεκίνησα να δουλευω για 5 1/2 χρόνια όλα μου τα νεύρα τα είχα μόνο στην δουλειά .Ο λόγος ήταν ότι η δουλειά μου ήταν να είμαι όλη μέρα στην τσίτα και να τρέχω συνέχεια.Όταν έφευγα μου έφευγαν όλα. Τον τελευταίο 1 1/2 χρόνο ο συνδυασμός όλων των παραπάνω με έχει κάνει πολύ νευρικό άτομο λόγω του ότι τώρα η δουλειά μου είναι καθιστική , δεν βγάζω ενέργεια με αποτέλεσμα να βγαίνουν νεύρα.Θα τα συζητήσω όλα αυτά με τον ψυχολόγο και τον ψυχίατρο να δούμε τι θα μου πει