Results 46 to 60 of 61
-
03-04-2011, 17:18 #46
- 03-04-2011, 17:23 #47
αν αισθάνεσαι όμορφη, τότε θα φαίνεται και στους άλλους αυτό, θα το εκπέμπεις. οπότε θα είσαι και όμορφη.
εξάλλου η ομορφιά είναι σχετική και δεν εξαρτάται απο την εμφάνιση.
03-04-2011, 18:13 #48
Broken Συνελθε κοριτσι μου .. συνιδιτοποιησ τι πας να κανεισ ? ξεκολα λιγο απτο μυαλλο... με τις προτες αναποδιες δεν το βαζουμε κατο... χαμογελαμε με νοημα...
εχω περασει τρομερα απιστεφτα στιγμες στην ζωη μου αν κ ιμε πολι μικρος ακομη κ πιστεβω πως ακομα δεν ενιοσα τι πα να πει ζωη ουτε στο 10%...
αστα πραματα ομαλα να κοιλισουν... διοξε μακρια αρνιτικες σκεψεις... χαλαροσε... κανε κατι ευχαριστο... ολοι περναμε κ κουβαλαμε τουσ σταβρους μας αλλα δεν ειμαστε απο σαπουνι για να λιοσουμε... ειναι ντροπη αν8ροποι 90 χρονον να χεροντε τοσο που ζουνε , να ειναι ευτιχισμενοι ακομη κ μοναχικοι με τις ασχολιες τους κ να λενε οτι θα θελαν να ζησουν ακομη 500 χρονια η να μην πε8ανουν ποτε ... κ εμεις για ψιλου πιδιμα να κανουμε τοσο μεγαλο κακο σε οτι πιο πολιτιμο εχουμε.. εμας... αμα σου πω εγω τι εχω περασει
8α χριαστουμε πολλα τετραδια για να στα γραψω(θα μου ελεγες στανταρ εισαι ευταψιχος..)anyway... κ ομως ακομη παλεβω κ θα παλεβω γιατι καλιτερα αστεγος , πινασμενος , απορος κ ζητιανος που λεει ο λογος παρα νεκρος..
κοιτα να βρεις τον παλιο καλο ευαφτο σου αναβαθμησμενο...! ολα γινοντε... παρε τα πανο σου !! PEACEΚαι αμα δεν μοιαζεις με αυτους τους *αμημενους αστούς να χεραισε γιατι αυτη ειναι η ομορφια σου....!!!
03-04-2011, 18:33 #49
03-04-2011, 18:37 #50
Πιστευω οτι συμβαινει γιατι οι γυναικες εκ φυσεως δινουν μεγαλη βαρυτητα στην ομορφια , γιατι με αυτην προσελκυουν συνηθως το ταιρι. Ως εκ τουτου ποτε δεν ειναι αρκετα ομορφες σε ενα ανταγωνιστικο περιβαλλον:)
Εμεις αραγε που δεν ξερουμε τι ακριβως θελουν οι γυναικες...λολ που βρισκομαστε?[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
03-04-2011, 19:02 #51
Στη κοσμαρα σας βρισκεστε.Εσυ κιπ αν σε διεκδηκουσανε 2 γυναικες και οι 2 καλοψυχες εξυπνες και ομορφες θα διαλεγες την πιο ομορφη?λολ!
Πιστευω οτι ολοι οι αντρες θα διαλεγαν την πιο ομορφη για να κανουν διαφημιση και καλα.:cool:
03-04-2011, 23:35 #52
Κ ομως υπαρχουν καθρεφτες που σε κανουν να φαινεσαι αδυνατος!!!Κ οπως σωστα ειπε η marian_m τους χρησιμοποιουν μαγαζια!!Μου ετυχε πολυ προσφατα κ οταν ειπα στην πωλητρια οτι ο καθρεφτης τους ειναι ψευτης με πηγε σε αλλον!! ;) Εκει γυρισαν ολα τα παραπανισια κιλακια μου!!! ;) Κ μην σας πιανει αγχος με το πως εισαστε....πως σας βλεπουν οι αλλοι...πως θα θελατε να σας βλεπουν κ να σας βλεπετε...χανεται το νοημα της ζωης!!!Χαρειτε την καθε στιγμη της ζωη σας γιατι καθε στιγμη ειναι κ μοναδικη!!!! ;) Κ οπως σωστα λεει κ το τραγουδι '' Σ οποιον αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμεεεεε'' ;)
04-04-2011, 11:10 #53
με μισω θελω να ερθει να μου μιλησει καποιος σχετικα ειδηκος, ας μην πει ονομα, να του κανω καποιες ερωτησεις. εδω στο θεμα αυτο. να ακουσουν κ αλλες που εχουν προβλημα . θελω να ρωτησω πραγματα εδω
I m a Good Person With Bad Attitude
04-04-2011, 12:27 #54
Βαλε μια φωνη στη Μαρινα!! Μαρινααααααααααα!!!!!!!!!
04-04-2011, 12:53 #55
εχω αναγκη απο συζητηση. η απο καποια παρηγορια. δεν μαρεσει μερικες φορες που βλεπω ατομα να την λενε χωρις λογο σε αλλους μεσα στο φορουμ, μονο κ μονο επειδη δεν τους αρεσει η δεν συμφωνουν με κατι που ειπανε. ο καθενας σκεφτεται διαφορετικα και που αλλου θα τα γραψει και θα τα βγαλει εκτος απο εδω μεσα. ειναι μια φυγη, υποτιθεται μια διεξοδος απο την καθημερινοτητα μαζι με ατομα που ξερουν τι περναει. δεν ειναι ωραια η εχθρα. μπορει να μαι καθε μερα ο χειροτερος και πιο αδικος και δυστροπος ανθρωπος του κοσμου, ομως εδω μεσα σεβομαι του καθενος την σκεψη, οσο κ αν δεν συμφωνω η δεν μ αρεσει, οσο κ αν την θεωρω προσβλητικη απεναντι σε γενικα θεματα, ο,τι κ αν λεει ο καθενας ειναι τελειο κατα την γνωμη μου να το βγαζει οσο πιο ωμα θελει και μπορει.
χαιρομαι οσους το κανουν βασικα........αληθειαI m a Good Person With Bad Attitude
04-04-2011, 22:17 #56
Μεσα στην ζωη ειναι να την λεει ο ενας στον αλλον τι να κανουμε.Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο απο κακια οσο απο αναγκη να βγαλουμε τον φοβος μας απο μεσα μας με την μορφη θυμου και κρινοντας τους αλλους κιας ειναι οι αλλοι μια χαρα ατομα.
Αν παρεις εμενα παραδειγμα εδω μεσα οσοι μου την λενε τους εβρηζα και ετρωγα μπαν.Σιγα σιγα ομως συνηθηζω να αντιδρω καλυτερα,.Το βλεπω σαν τεστ ψυχραιμιας αυτο για μενα και χερομαι που τροω μπαν και μου γινοντε μαθημα και για την ριαλ ζωη.λολολ.
05-04-2011, 09:27 #57
άσχετο, αλλά ίσως όχι και πολύ, PETRAN, οι φήμες που ακούγονται για κατάργηση των διαγνώσεων που ως τώρα ίσχυαν και αφορούσαν personality disorders, έχουν βάση? Πώς θα γίνει πολύ περισσότερο εξατομικευμένη η διάγνωση και όχι με κριτήρια "χωράει στο κουτάκι αυτός/ή" ?
Κατά τ' άλλα, Βroken, νομίζω πως είσαι παρορμητική και αφήνεις σκέψεις και συναισθήματα της στιγμής να σε καθοδηγούν και περνάς σε αυτοτιμωρητικές διαδικασίες. Αν δούλευες λιγακι τη διαχείριση συναισθημάτων "αρνητικών" για σένα, πχ αν αντιλαμβανόσουν το πότε αρχίζεις να φορτώνεις και να κάνεις σκέψεις και κρίσεις ακραίες πχ με μισώ, είμαι απαίσια, είμαι καθίκι, και τις αντικαθιστούσες με ηπιότερες, πιστεύω πως θα σου έδινε την ευκαιρία να ξεπερνάς τους σκοπέλους αυτούς στην καθημερινότητά σου. Θα μπορούσες επίσης όταν μια μέρα βλέπεις ότι σε πάει πηδώντας, λολ, να προλαμβάνεις τις αντιδράσεις σου, βρίσκοντας τρόπους να αποσπάς την προσοχή σου, εισάγοντας δραστηριότητες που δε θα ήταν απαιτητικές, για να σε γρονθοκοπάς, αλλά διασκεδαστικές και χαλαρωτικές. Με λίγα λόγια, εφόσον οι σκέψεις και τα συναισθήματα είναι δικά σου, έχεις την ευκαιρία να τα εξερευνήσεις, να τα ψάξεις, να βρεις ποια στρέφονται κατά της ισορροπίας σου και να διορθώσεις. Να μάθεις να μη σε παρασύρουν στην πορεία τους αυτές οι χιονοστιβάδες και οι πλημμύρες. Να καταπραύνεις η ίδια το μέσα σου. κάτι τέτοιο. :)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
05-04-2011, 11:36 #58
PAnikoula στην ζωη προκαλω, γενικα προκαλω. αλλα ποτε δεν θα το κανα σε ατομα που υποτιθεται περνανε λουκι παρομοιο με μενα! ειναι κατι σαν συμμαχοι μου δεν μπορω να κανω αρχη να την πω σε καποιον εδω μεσα χωρις λογο τωρα αν ο αλλος ειναι κομπλεξικος ΝΑΙ θα του την πω και θα βρισω κ εγω γτ ειμαι ανθρωπος και το κοντρολαρισμα των νευρων μου γινεται απο την μερια μου με νυχια και με δοντια.
ο κομπλεξισμος ειναι δυσκολο να τον κοντρολαρεις το ξερω απο 1ο χερι
ρειν το πιο δυσκολο απ ολα ειναι να αλλαξεις τους παρορμητισμους σου. ειναι στιγμιαιοι. αυτο σημαινει πως δεν εχεις περιθωρια να σκεφτεις!!!!!με τρομαζει..
ο γιατρος χτες μου ειπε οτι την επομενη θα κανουμε ψυχαναληση-θεραπεια.......I m a Good Person With Bad Attitude
05-04-2011, 12:08 #59
Σε αυτο ναι και εγω δεν θα μπορουσα να κανω να νιωσει ασχημα καποιος που περναει τα ιδια με μενα ,αλλα αν ο αλλος δεν το εβλεπε ετσι και με κανε σκουπιδι θα του φερομουν αναλογα.Κανεις δεν μπορει να με κανει να νιωσω σκουπιδι εδω μεσα το μονο σιγουρο.Καλο ειναι να κανεις ψυχαναλυση να τα λες σε καποιον ειδηκο να ξεσκας και εδω αν τα λες παλυ ξεσκας ,Οταν γραφω εδω εγω ξεσκαω αφανταστα.Και προσπαθω να μην βλεπω τις αηδιες που γραφουνε.
05-04-2011, 12:14 #60
Το καταλαβαίνω broken πως σε τρομάζει, αλλά έχεις δοκιμάσει οτιδήποτε μπορείς και σου δίνεται η δυνατότητα να μάθεις ώστε να το κάνεις, ή απλά παραμένεις στη θέση "δε γίνεται τίποτε, γιατί είναι δυνατοί" ? Γιατί έτσι μένεις στη θέση του θύματος, δεν ξεκινάς με την πεποίθηση πως κάτι μπορεί να γίνει, κάτι μπορεί ν'αλλάξει. Το βρίσκω θετικότατο αυτό που θα κάνεις με τον ειδικό.:)
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας