Results 31 to 45 of 59
Thread: Νομίζω οτι έχω κατάθλιψη.
-
05-04-2011, 03:05 #31
- 05-04-2011, 04:49 #32
Ναι βρε Θεοφάνια, αλλα δυστυχώς, ο προσωπικός πόνος του καθενός δεν ρυθμίζεται σε σύγκριση με τον πόνο κάποιου αλλου. Σαφώς και συμπονάς τον συνάνθρωπο, ίσως και λες και το περιβόητο "υπάρχουν και χειρότερα", αλλα δεν νομίζω αυτό να βοηθάει και πολύ στο να μετριάσει τον πόνο :S
That being said, συμφωνώ στο ότι τα χαπάκια δεν βοήθησαν ποτε κανέναν να ξεπεράσει οποιονδήποτε. Ισα ισα, είναι η εύκολη λύση του δειλού που εγκαταλείπει κάθε βλέψη για προσπάθεια βελτίωσης. Και μονο που το έθεσες σαν "λύση" με κάνει να πιστεύω αγαπητέ gfa ότι αυτό που σε βασανίζει τόσο πολύ, έχει περισσότερο να κάνει με εσένα παρα με την κοπέλα και τον χωρισμό σας. Μου δίνεις την εντύπωση ανθρώπου που αντιλαμβάνεται και εκτιμά τον εαυτό του μέσω του τι άποψη έχουν άλλοι για εκείνον και της αντιμετώπισης του, παρα του τι πιστεύεις και κανεις εσύ για εσένα. Καταλαβαίνω απόλυτα τον πόνο του χωρισμού, αλλα το να λες ότι ήταν τα πάντα για εσένα, και να συνδέεις τη ζωή σου με το αν θα είστε μαζί η όχι, είναι καταναγκαστικό για τον ίδιο σου τον εαυτό.
Συμφωνώ απόλυτα με τον PETRAN: απασχολήσου με κάτι καινούριο και διαφορετικό από αυτά που έχεις συνηθίσει. Κάθε φορα που τη φέρνεις στο μυαλό σου, μην κάθεσαι να την αναπολείς μελαγχολικά: πετα την σκέψη με βία στην άκρη και αντικατέστησε την με κάτι άλλο, οτιδήποτε, έστω και αν είναι ένα τραγούδι που επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά μες το μυαλό σου μέχρι να βρεις κάτι άλλο να αφοσιωθείς. Η κοπέλα σου ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να είναι μαζί σου. Πονάει και μονο που το διαβάζεις, ποσο μάλλον να το ζεις, το ξέρω. Μην αφήνεις λοιπόν τον εαυτό σου να μιζεριάζει.
Καλά κανεις και γραφεις στο forum για να πεις τον πόνο σου, αλλα η δικη μου συμβουλή είναι, αραίωσε το. Το να διαβάζεις το πρόβλημα σου κάθε μέρα, να βλέπεις άτομα να ασχολούνται μαζί του και να στο υπενθυμίζουν ξανά και ξανά, έστω και μονο για να ακούς συμπαράσταση και να ξεσπάς, δεν είναι για όλες τις στιγμές και για πολύ καιρό. Είναι δύσκολο, δεν αμφιβάλλω... αλλα μετά από μερικές σελίδες ακόμα, ειλικρινά στο λέω, ελπίζω με όλη μου την καρδια και με πολύ ελπίδα να μην σε βρω στο forum για κανένα μηνα... γιατί θα πιστέψω ότι πηγες ένα ταξίδι, ότι έκανες καινούριους φίλους, ότι έπιασες καινούριο hobby και δεν έχεις χρόνο και διάθεση να επιστρέφεις στο internet, και δεν αφήνεις τον πόνο να καθοδηγεί τη ζωή σου άλλο.
Καλή τύχη σου εύχομαι, και καλο κουράγιο.[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
05-04-2011, 12:20 #33
καταλαβαίνω τι λες αγάπη, αλλά με πιάνουν τα νεύρα μου όταν βλέπω ανρώπους να παλεύουν χρόνια με τέρατα, είτε αυτά είναι ο θάνατος είτε μια πολύ σοβαρή ασθένεια, και δίπλα να διαβάζω πως η κατεστραμμένη πχ θελει να αυτοκτονήσει γιατι την παράτησε ο γκόμενος.
πς: και δεν το λέω ειδικά για το συγκεκριμένο μέλος, μιλάαω γενικότερα.
05-04-2011, 13:46 #34
εγω ετσι νιωθω κι ετσι λεω. για μενα ειναι σαν θανατος. δεν ειναι χειροτερο απο θανατο. αλλα ποναει απιστευτα και με εχει ριξει στην καταθλιψη. μακαρι να μην γινοταν ετσι. αλλα ετσι εγινε,τι να κανω?
05-04-2011, 15:00 #35
05-04-2011, 20:42 #36
Ναι βρε Θεοφάνια, αλλα δυστυχώς, ο προσωπικός πόνος του καθενός δεν ρυθμίζεται σε σύγκριση με τον πόνο κάποιου αλλου. Σαφώς και συμπονάς τον συνάνθρωπο, ίσως και λες και το περιβόητο "υπάρχουν και χειρότερα", αλλα δεν νομίζω αυτό να βοηθάει και πολύ στο να μετριάσει τον πόνο :S
That being said, συμφωνώ στο ότι τα χαπάκια δεν βοήθησαν ποτε κανέναν να ξεπεράσει οποιονδήποτε. Ισα ισα, είναι η εύκολη λύση του δειλού που εγκαταλείπει κάθε βλέψη για προσπάθεια βελτίωσης. Και μονο που το έθεσες σαν "λύση" με κάνει να πιστεύω αγαπητέ gfa ότι αυτό που σε βασανίζει τόσο πολύ, έχει περισσότερο να κάνει με εσένα παρα με την κοπέλα και τον χωρισμό σας. Μου δίνεις την εντύπωση ανθρώπου που αντιλαμβάνεται και εκτιμά τον εαυτό του μέσω του τι άποψη έχουν άλλοι για εκείνον και της αντιμετώπισης του, παρα του τι πιστεύεις και κανεις εσύ για εσένα. Καταλαβαίνω απόλυτα τον πόνο του χωρισμού, αλλα το να λες ότι ήταν τα πάντα για εσένα, και να συνδέεις τη ζωή σου με το αν θα είστε μαζί η όχι, είναι καταναγκαστικό για τον ίδιο σου τον εαυτό.
Συμφωνώ απόλυτα με τον PETRAN: απασχολήσου με κάτι καινούριο και διαφορετικό από αυτά που έχεις συνηθίσει. Κάθε φορα που τη φέρνεις στο μυαλό σου, μην κάθεσαι να την αναπολείς μελαγχολικά: πετα την σκέψη με βία στην άκρη και αντικατέστησε την με κάτι άλλο, οτιδήποτε, έστω και αν είναι ένα τραγούδι που επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά μες το μυαλό σου μέχρι να βρεις κάτι άλλο να αφοσιωθείς. Η κοπέλα σου ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να είναι μαζί σου. Πονάει και μονο που το διαβάζεις, ποσο μάλλον να το ζεις, το ξέρω. Μην αφήνεις λοιπόν τον εαυτό σου να μιζεριάζει.
Καλά κανεις και γραφεις στο forum για να πεις τον πόνο σου, αλλα η δικη μου συμβουλή είναι, αραίωσε το. Το να διαβάζεις το πρόβλημα σου κάθε μέρα, να βλέπεις άτομα να ασχολούνται μαζί του και να στο υπενθυμίζουν ξανά και ξανά, έστω και μονο για να ακούς συμπαράσταση και να ξεσπάς, δεν είναι για όλες τις στιγμές και για πολύ καιρό. Είναι δύσκολο, δεν αμφιβάλλω... αλλα μετά από μερικές σελίδες ακόμα, ειλικρινά στο λέω, ελπίζω με όλη μου την καρδια και με πολύ ελπίδα να μην σε βρω στο forum για κανένα μηνα... γιατί θα πιστέψω ότι πηγες ένα ταξίδι, ότι έκανες καινούριους φίλους, ότι έπιασες καινούριο hobby και δεν έχεις χρόνο και διάθεση να επιστρέφεις στο internet, και δεν αφήνεις τον πόνο να καθοδηγεί τη ζωή σου άλλο.
Καλή τύχη σου εύχομαι, και καλο κουράγιο.
Αλλά και πάλι το παλεύω, προσπαθώ να την βγάλω οριστικά απο την ζωή μου και είμαι πεπεισμένος οτι κάποια στιγμή θα τα καταφέρω.Last edited by gfa; 05-04-2011 at 20:56.
05-04-2011, 21:40 #37
πω ρε πούστη πάλι μου έστειλε μύνημα και της απάντησα γαμώ το, δεν έπρεπε να της απαντήσω. πάλι με έκανε χάλια γαμω. παλι εγώ θα βασανίζομαι ενώ αυτή θα είναι μια χαρά. Μια χαρά ήμουν στην γαμω μοναξιά μου τι σκατά θέλει και με ενοχλεί γαμώ το. ....
05-04-2011, 22:20 #38
τι σου λεει στο μηνυμα? νομιζω πως κι αυτη δεν ξερει τι θελει!
05-04-2011, 22:31 #39
και καλα μου έστειλε για να έχουμε καλές σχέσεις , μου την έλεγε κιόλας οτι και καλά της είπα οτι έχω αλλάξει και μου λέει "τελικά δεν έχεισ αλλάξει" και κάτι τέτοια. Εγώ αρχισα να την βρίζω να της λέω οτι δεν έχει ιδέα τι κάνω και τι δεν κάνω , της τα έχωσα κανονικά. Δεν είμαι καλά είμια χαλια, φούλ νεύρα και ψυχολογία στο πάτωμα.........
05-04-2011, 22:54 #40
σιγουρα υπαρχουν χειροτερα φετος τρεις φιλοι εχασαν εναν απο τους γονεις τους απο καρκινο....ο πονος και η πικρα αβασταχτοι ειμαι σιγουρη για αυτο...αλλα δυστυχως ή ευτυχως ο καθενας βιωνει τον δικο του πονο ως μεγαλυτερο και αβασταχτο...καλα εκανες και απαντησες ετσι ενιωσες ετσι εκανες...εξαλλου ειναι νομος της φυσης παντου και παντα υπαρχει ο δυνατος και ο αδυνατος...ετσι για να μην τρεφεις αδικα ελπιδες ηθελε απλα επιβεβαιωση τιποτε περισσοτερο...ετσι εκανε και σε μενα ο καλος μου...χαχαχαχα κριμα μονο αυτο εχω να πω...κριμα
05-04-2011, 23:03 #41
05-04-2011, 23:16 #42
Ευχαριστώ ρε παιδιά, και εγώ τώρα που ηρέμισα λίγο αυτό άρχισα να σκέφτομαι, οτι απλά ήθελε να παίξει μαζί μου, να ου δώσει μερικές ψεύτικες ελπίδες για να βασανίζομαι ενώ αυτή θα περνάει καλά......
Και ειρι γι αυτό που λες για τα πδιιά που χασαν τον μπαμπά τους ξέρω οτι υπάρχουν πολύ χειρότερα απο τα δικά μου, δεν τολμάω να συγκρίνω αυτά που νιώθω εγώ με άλλα γιατί δεν γίνεται να συγκριθούν. Απλά όλο αυτό που περνάω μου είναι πολύ ψυχοφθόρο, με τρώει εσωτερικά, με βασανίζει, το μόνο που θέλω είναι με κάποιον τρόπο να τελειώσει και να μήν σκέφτομαι τίποτα, απλά να ζήσω την ζωή μου, να μην φοβάμαι να πέσω για ύπνο.
05-04-2011, 23:32 #43
05-04-2011, 23:37 #44
Μακάρι μακάρι, μόνο αυτό θέλω να έρθει η στιγμή που θα ηρεμίσω. Τις προάλλες μιλούσα με μια κοπέλα που περνάει και αυτή κάτι παρόμοιο και μου λέει θα πονάς πάρα πολύ, οι μέρες θα περνάνε βασανιστικά αργά, ο πόνος θα φεύγει βασανιστικά αργά αλλά θα φεύγει. Θα φύγει κάποια στιγμή τελείως.
Μακάρι τι άλλο να πω δεν ξέρω. Υπομονή μόνο μπορώ να κάνω και θα κάνω. Δεν μπορώ να καταστρέφομαι για κάποια που με έχει πετάξει. Δεν μπορώ να της δίνω την ικανοποίηση να χαίρεται που σέρνομαι στα πατώματα γι αυτήν......
06-04-2011, 03:32 #45
τι ανωμαλια υπαρχει στον κοσμο. να νιωθουν ευχαριστηση κανοντας τους αλλους να σερνονται στα πατωματα. πολυ εγωιστικο!