20 ΜΕΡΕΣ ΖΩ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    Banned
    Εχω κληση ραντευου με πνευμονολογο και θα κλεισω και με ωριλα γιατις εντασεις που νιωθω στα μινιγκια στυη μυτη στα ματια και στο κεφαλι μηπως εχω ιγμοριτηδα,και μετα εχει σειρα ο ενδοκρυνολογος για το θυροηδη.
    Πριν 2 χρονια π με εξετασε ο ενδοκ για να παρω καποια χαπια για αμεσο αδυνατησμα μου ειπε σε 5 μηνες να ξανακανω γιατι εχω λιγο υπο και οσο για ιγμοροτηδα στην πανοραμικη π χρειαστηκε να βγαλω ο γιατρος μου ειπε οτι περασα υγμοριτιδα.Ποτε την περασα δεν θυμαμαι αλλα ολη αυτη η ενταση στα μουτρα δεν μπορει να ειναι μονο απο την διαταραχη πανικου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Παστελι View Post
    Εχω κληση ραντευου με πνευμονολογο και θα κλεισω και με ωριλα γιατις εντασεις που νιωθω στα μινιγκια στυη μυτη στα ματια και στο κεφαλι μηπως εχω ιγμοριτηδα,και μετα εχει σειρα ο ενδοκρυνολογος για το θυροηδη.
    Πριν 2 χρονια π με εξετασε ο ενδοκ για να παρω καποια χαπια για αμεσο αδυνατησμα μου ειπε σε 5 μηνες να ξανακανω γιατι εχω λιγο υπο και οσο για ιγμοροτηδα στην πανοραμικη π χρειαστηκε να βγαλω ο γιατρος μου ειπε οτι περασα υγμοριτιδα.Ποτε την περασα δεν θυμαμαι αλλα ολη αυτη η ενταση στα μουτρα δεν μπορει να ειναι μονο απο την διαταραχη πανικου.
    παστελι ευχομαι να παν οι εξετασεις σου καλα!! δε μου λες τι χαπια πηρες για αμεσο αδυνατισμα που γραφεις?? στειλε μου να θες pm..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Δεν ηταν καλα χημηκα ηταν και ειναι για ατομα πανω απο 75 κιλα .Εσυ τι να χασεις καλε?

Senior Member
    Ε ολο κ κατι θα χω να χασω αλλα δεν χανω γμτ...

Banned
    Αν θες να χασεις κανε γυμναστικουλα.Παλια εκανα 5 φορες την εβδομαδα αλλα τα αποτελεσματα φανηκαν μετα απο 1.5 χρονο.

Senior Member
    Κανω ρε συ καθημερινα 1 ωρα στο σπιτι παω κ γυμναστηριο 3 φορες τη βδομαδα αλλα δεν γινεται τιποτα θελω να χασω 3 κιλα να παω στα 50 που ημουνα αν κ μου λεν οτι ειμαι μια χαρα αλλα εγω δεν αντεχω αλλο ετσι γμτ ποτε δεν θα ειμαι ικανοποιημενη με τιποτα..

Banned
    Πρεπει να κανεις επι 2 χρονια για να δεις καλα αποτελεσματα.
    Εγω πιστευω οτι εισαι μια χαρα κουκλα!Μακαρι να ειμουν εστω 75 κιλα!αχ!

Member
    Καλημέρα, σ' αυτό που λέει ο skopeytis μπορεί να έχει και δίκιο. Πριν τα Χριστούγεννα με όλα που παιρνούσα μου προστέθηκαν και κανούργια που μ' έκαναν να κοντέυω να εκραγώ. Έκανα εξετάσεις και τελικά είχε ξεκινήσει και υποθυρεοειδισμός, οπότε απλά πήγα και σ' έναν ενδοκρινολόγο, ξεκίνησα και το T4 που είναι το μόνο χάπι που δεν έχει παρενέργειες. Για τα άλλα χάπια όπως το xanax, καλύτερα να ρωτήσεις έναν γιατρό. Και όσο για το παιδί πιστεύω ότι είναι πολύ γλυκό να το έχεις δίπλα σου, και μόνο η αγκαλιά του πρέπει να σε γεμίζει...αααααα και όταν πας να νιώσεις λίγο πιο χάλια, βάλε λίγο μουσική και ξεχάσου ή πάρε κάποιον τηλέφωνο και μίλα για άσχετα πράγματα και θα ξεχαστείς.....

Senior Member
    Πρεπει να κανεις επι 2 χρονια για να δεις καλα αποτελεσματα.
    Εγω πιστευω οτι εισαι μια χαρα κουκλα!Μακαρι να ειμουν εστω 75 κιλα!αχ!
    Nταξει κουκλα δεν με λες αν κ μου λενε οτι σε γενικες γραμμες καλη ειμαι αλλα εγω στην καλυτερη με θεωρω μια απλη μετρια κοπελα κ στη χειροτερη με θεωρω μπαζο κ loser..ειναι δυστυχως οτι σχεδον παντα ετσι σκεφτομαι για τον εαυτο μου κ με βλεπω χαλια ο,τι κ να μου λενε...
    ρε συ κανω γυμναστικη συνεχεια ασχολουμαι κ με τον αθλητισμο (κολυμβηση, βολει κ στιβο) πανω απο 10 χρονια αλλα δεν μου αρεσει η κατασκευη του σωματος μου μαλλον στα πλαινα εχω ψωμακια shit...
    ποσα εισαι αν επειτρεπεται?

Senior Member
    Quote Originally Posted by irene13 View Post
    Καλημέρα, σ' αυτό που λέει ο skopeytis μπορεί να έχει και δίκιο. Πριν τα Χριστούγεννα με όλα που παιρνούσα μου προστέθηκαν και κανούργια που μ' έκαναν να κοντέυω να εκραγώ. Έκανα εξετάσεις και τελικά είχε ξεκινήσει και υποθυρεοειδισμός, οπότε απλά πήγα και σ' έναν ενδοκρινολόγο, ξεκίνησα και το T4 που είναι το μόνο χάπι που δεν έχει παρενέργειες. Για τα άλλα χάπια όπως το xanax, καλύτερα να ρωτήσεις έναν γιατρό. Και όσο για το παιδί πιστεύω ότι είναι πολύ γλυκό να το έχεις δίπλα σου, και μόνο η αγκαλιά του πρέπει να σε γεμίζει...αααααα και όταν πας να νιώσεις λίγο πιο χάλια, βάλε λίγο μουσική και ξεχάσου ή πάρε κάποιον τηλέφωνο και μίλα για άσχετα πράγματα και θα ξεχαστείς.....
    Τωρα που το σκεφτομαι πολλα ψυχοσωματικα που ειχα αρχικα σε μικροτερο βαθμο τωρα εχουν επιδεινωθει λες να φταιξαν και τα φαρμακα σ αυτο?? Υποτιθεται παιρνεις για να σε βοηθανε, αλλα μπορει να σου δημιουργουν αλλα προβληματα κ να μην σου περασει απ το μυαλο οτι μπορει να ειναι απ τα χαπια..θα το ρωτησω αυτο στο γιατρο μου..
    τα Τ4 που λες τι χαπια ειναι??

Banned
    Εγω?Ειμαι βαρυκοκαλη πανω απο 75 δεν φενομαι αλλα ειμαι 85 κιλα.Εμενα το καλουπι μου ειναι ομοιομορφο φαντασου τοσα κιλα αλλα μου αρεσω λολο.

Senior Member
    Εγω?Ειμαι βαρυκοκαλη πανω απο 75 δεν φενομαι αλλα ειμαι 85 κιλα.Εμενα το καλουπι μου ειναι ομοιομορφο φαντασου τοσα κιλα αλλα μου αρεσω λολο.
    Εμενα δεν ειναι ομοιομορφο εχω σκατα σωματοτυπο κ δεν μαρεσει καθολου κ δεν μπορω να το αλλαξω κ τσαντιζομαι μ αυτο βλεπω κοπελες που εχουν ολοισιο ευθυγραμμισμενο σωμα σαν λαμπαδα κ ζηλευω..

Banned
    Δλδ εχεις πετακτο πισηνο κλπ?Αυτο ειναι το ωραια πετακτο πισηνο και στηθος και λεπτη μεση,Ετσι ειναι το σωμα μου.Σαν βραζιλιανας.
    Τι θες να εισαι στεκα γαμωτο μου?λολολ.γω πιστευω οτι εχεις ωραιο σωματακι αλλα μαλλον εχεις λιγια νευρικη ανορεξια που ακομα και 33 κιλα να πας που ειναι ο γιος μου θα νομιζεις οτι εισαι παχια.

Senior Member
    Δλδ εχεις πετακτο πισηνο κλπ?Αυτο ειναι το ωραια πετακτο πισηνο και στηθος και λεπτη μεση,Ετσι ειναι το σωμα μου.Σαν βραζιλιανας.
    Τι θες να εισαι στεκα γαμωτο μου?λολολ.γω πιστευω οτι εχεις ωραιο σωματακι αλλα μαλλον εχεις λιγια νευρικη ανορεξια που ακομα και 33 κιλα να πας που ειναι ο γιος μου θα νομιζεις οτι εισαι παχια.
    εχω πεταχτο πισινο κ ψωμακια στα πλαγια...κ καμπυλες αλλα ευτυχως οχι πολυ εντονες...ο κωλος δεν με πειραζει κ τοσο πιο πολυ τα ψωμακια μου τη σπανε...βασικα μ αρεσουν τα πολυ αδυνατα σωματα αλλα οχι κ σε σημειο νευρικης ανορεξιας...σαν της kate moss η την inna ετσι θελω να ειμαι αλλα δεν θα το πετυχω γμτ ποτε οσο κ να προσπαθω..
    νευρικη ανορεξια ειχα παθει στα 17 ειχα φτασει 35 κιλα αλλα την εχω ξεπερασει ειμαι 53 βουλιμια εχω τωρα..

Senior Member
    εσενα σου αρεσε η εικονα που εβλεπες στον καθρεφτη οταν ησουν 35 κιλα;νομιζω οτι με τα κιλα που εχεις τωρα εχεις τις αναλογιες μοντελου.μην παιζεις με την υγεια σου, υπαρχουν τοσο σοβαροτερα προβληματα γι αυτο προσπαθησε με οποιο τροπο να βοηθηθεις για να απαλλαγεις απο αυτο το κολλημα που εχεις με το θεμα των κιλων.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast