Που πήγαν όλοι? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    Quote Originally Posted by path View Post
    Αλλα , οτι και σεις ειστε ανεπαρκεις να καταλαβεται ενα συνανθρωπο που στο κατω κατω ειναι απλα διαφορετικος .

Εμενα θα μου πεις, κι εμενα δε μου αρεσε που το εγραψα, αλλα ρωτησε ο ινσεκτ και απαντησα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by path View Post
    Στο τρολευ μια μερα στα Πατησια πριν μερικους μηνες πετυχα εναν νεαρο ο οποιος παραμιλαγε για τον διαβολο που του χτυπαει την πορτα το βραδυ και αυτος τον διωχνει με μια κλανια. <<<<<<<<<<<<<<!!!!!!!!!!! φοβερο !! και αστειο !! σκεψου τωρα οτι υπαρχει μια λογικη βαση σ αυτο.(?!) >> αερικο λενε και τα φαντασματα διαβολους κλπ>> αερισμος =πορδη >> συμπερασμα μια καλη 'εξαερωση' διωχνει ακομα και το διαβολο !! ____________________________________ δηλαδη αν δεν καταλαβαινεται παντα τι λεει καποιος μη νομιζεται οτι αυτος ειναι... 'τελείως τρελος' . Αλλα , οτι και σεις ειστε ανεπαρκεις να καταλαβεται ενα συνανθρωπο που στο κατω κατω ειναι απλα διαφορετικος .
    Δεν ειναι θεμα ανεπαρκειας...κανεις δεν μπορει να καταλαβει ενα αλλο ανθρωπινο ον απολυτα. Ειναι θεμα συμβατοτητας. Εαν το τυπο που προανεφερε ο ινσεκτ τον ενδιαφερει οτι παμε σε Αρμαγεδωνα και οτι πρεπει να σωθουμε πιστευοντας τον θεο κλπ. κλπ. και αυτο ειναι που τον απασχολει ... εμενα δεν με απασχολει , δεν γινεται η τομη ενδιαφεροντων που θα οδηγησει σε καποια συζητηση.
    Φυσικα μπορει να ειναι ο πιο συζητισιμος ανθρωπος στον πλανητη και να ειναι λιγο xtreme μονο εκει , αλλα εγω αυτο βλεπω γιατι αυτο δειχνει. Απο κει και περα δεν μιλαω με αγνωστους χωρις αφορμη (αλλιως θα προτιμουσα να κανω καμακι που λεει ο λογος:P).
    Τωρα εαν μου μιλησει ο αλλος πρωτος σε ενα λεωφορειο , θα μιλησω με επιφυλαξη οπως μιλαω με ολους τους οποιους δεν γνωριζω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Και μαλλον το σωστο ειναι με περισσοτερη επιφυλαξη.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ok, ας αλλαξουμε τη λεξη ανεπαρκεια με τη λεξη συμβατοτητα η μαλλον Ασυμβατοτητα. Γιαυτη την ασυμβατοτητα δεν ευθυνεται μονο ο Χ διαφορετικος -ποσο μαλλον οταν δεν ειναι επιλογη του οπως στο παραδειγμα- Ειμαστε συνυπευθυνοι και οι απεναντι για αυτη την ασυμβατοτητα . Και κανεις δεν μιλαει για απολυτη κατανοηση, αλλα να ειναι κανεις πιο ανοιχτος , πιο 'περιεργος' , και λιγοτερο απορριπτικος η ακομα χειροτερα χλευαστικος. Ποσο μαλλον οταν καποιος 'λεει κατι ' ... που χρειαζομαστε λιγο περισσοτερη απ τη συνηθη προσοχη μας για να το 'πιασουμε' . ___________________αλωστε δε λενε , απο μικρο κι απο τρελο μαθαινεις την αληθεια ?! ,,πως θα εισπραξεις αυτη την αληθεια αν δεν δωσεις αναλογη σημασια ;

Page 2 of 2 FirstFirst 12