Results 1 to 14 of 14
Thread: ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ(? ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ
-
06-04-2011, 01:32 #1
ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ(? ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ
Καλησπέρα.Αποφάσισα να μοιραστώ ένα θέμα που μου χει προκύψει εδω και έξι μήνες..Ποτέ έως τώρα στην ζωή μου(είμαι 30 χρονών) δεν είχα σκεφτεί ερωτικά για μια γυναίκα.Πάντα μου άρεσαν οι άντρες και είχα και σχέσεις.Πριν ένα χρόνο γνωρίστηκα με μια κοπέλα μέσω από κοινούς γνωστούς και αρχίσαμε να κάνουμε παρέα.Κολλήσαμε αμέσως και βγαίναμε , τα λέγαμε και οι δυο μας αλλά και μαζί με άλλες φίλες μας..Δεν μουχε περάσει απτο μυαλό κατι πονηρό, αν και την εβλεπα καποιες φορες πως η ματιά της κάτι είχε..Για ένα διάστημα πάψαμε να κάνουμε παρέα,έγινε μια παρεξήγηση και χαθήκαμε για ένα διαστημα 7 μηνών,Τελικά ξαναβρεθήκαμε με αφορμή τη γιορτή της κ αρχίσαμε πάλι την παρέα.Ηρθαμε κοντα, με καλούσε σπίτιτης σχεδόν καθεμερα,πηγαίναμε μαζι γυμναστήριο,,γ ποτό κτλπ.Κατα τα χριστούγεννα ένα βράδυ μου εστειλε πως με σκεφτόταν..και γενικά τις επόμενεσ μερες μου είπε οτι μειχε σκεφτεί ερωτικά και μου αποκάλυψε ότι με σκεφτόταν καιρό έτσι.Από τότε την σκέφτομαι συνέχεια.Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πολύ εξωτερικά και απτην άλλη ντρέπομαι γιαυτό κ απορώ πώς νιώθω κάτι τέτοιο εγώ που πάντα μου άρεσαν μόνο οι άντρες..Ειλικρινά,μέρα με την μέρα φουντώνει αυτό μέσα μου..Εκείνη μου χε πει ότι ήθελε να το κάνουμε.ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω..νίωθω ότι θέλω νατο κάνω αυτό και ότι θέλω ναμαι μαζί της..και απτην άλλη δεν μπορώ νατης τοπω.φοβάμαι μήπως απλά έπαιζε και με απορρίψει..τί να κάνω?Ευχαριστώ για την προσοχή σας..
Last edited by popi80; 06-04-2011 at 02:10.
- 06-04-2011, 01:46 #2
μαλλον δεν γνωριστηκες με μια οποιαδηποτε κοπελα ... αλλα με προχωρημενο κοριτσι που σου ξυπνησε κοιμισμενα μεσα σου πραγματα.
06-04-2011, 02:00 #3
δεν έχεις άδικο σε αυτό...μάλλον πρέπει να είναι...ειναι από άλλη πόλη και δεν ξέρω πολλά για εκείνη..το θέμα είναι ότι νιώθω χάλια..γιατί μου έδειξε ενδιαφέρον εκείνη αρχικά και τώρα που βλέπει πως εγώ μπήκα σε αυτή την διαδικασία μου κάνει τη ζωή μαρτύριο
06-04-2011, 08:26 #4
και γιατι φοβασαι την απορριψη?
αφου αυτη σου ειπε οτι θελει να το κανετε, αρα καποια στιγμη το ηθελε.
το πολυ- πολυ να το μετανοιωσε.
και τι εγινε?
αφου στο ειχε εκφρασει μπορεις να κανεις μια συζητηση και να της το θυμισεις και να της πεις οτι το σκεφτεσαι κι εσυ.
αν σου πει οτι τωρα αλλαξε γνωμη, μιση ντροπη δικη της και μιση δικη σου. δεν πηγες σε μια ασχετη να της την πεσεις στα καλα καθουμενα,συζητας με μια κοπελα που εχει ηδη δειξει ανοιχτα το ενδιαφερον της για σενα.
δεν βλεπω γιατι να δισταζεις.
06-04-2011, 13:07 #5
Ποπη80 ετσι που εχουν καταντησει οι αντρες καλυτερα και πιο επωδινα ειναι να ερωτευτεις γυναικα παρα αντρες.
Και εγω εχω προσπαθησει να δω ερωτικα γυναικα που ενδιαφεροταν για μενα αλλα δεν μπορεσα με τπτ.Ειδηκα αν ειναι ομορφη η αλλη ενω αν μοιαζει με αντρα θα μπορουσε να με τραβηξει εμενα.Εσενα αντροφερνει?:P
06-04-2011, 14:59 #6
καλησπερα panikoula .Η αλήθεια είναι ότι οι άντρες με έχουν πικράνει πολύ..χώρισα πρόσφατα από σχέση 3 χρόνων και ειλικρινά με είχε στεναχωρήσει.Τώρα βιώνω κάτι πρωτόγνωρο στη ζωή μου και δεν ξέρω πώς να το χειριστώ με αυτήν την κοπέλα.Το σίγουρο είναι ότι μου ασκεί έλξη σε σημείο που να θέλω να γίνει κάτι ερωτικό μεταξύ μας.Δεν αντροφέρνει ,ντύνεται θηλυκά, απλά έχει άγρια χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, δεω είναι δηλαδή η γλυκειά κοπέλα και είναι πολύ δυναμική.Θαλεγα οτι αντροφέρνει στον χαρακτήρα.Εξωτερικά όχι.Το θέμα μου είναι ότι ντρέπομαι πολύ να της πω κάτι εγώ τώρα.Και εκείνη φέρεται περίεργα τελευταία..Πριν ξανοιχτώ να κανω ή πω κάτι αυτή μου δείχνε ενδιαφέρον..αλλά τώρα εδώ και ένα μήνα μου κάνει σκοτσέτζικο ντους..Μια με πλησιάζει κ μου μιλά θερμά κ μια μου μιλά ψυχρά και αδιάφορα..έλεος..δεν ξέρω τί να υποθέσω
06-04-2011, 15:01 #7
Πες της στα ισια σε γουσταρω και εγω οπως και εσυ και οτι γινει.Μαλλον περημενει κατι απο εσενα μιας και σου ανοιξε τα χαρτια της ειδη και εσυ δεν κανεις το επομενο βημα .τι να πω.Εσυ θα εισαι ευτηχησμενη?Μου εχει τυχει και εμενα τετοια γυναικα με αντρικο χαρακτηρα και ενιωσα ελξη ελαφρια μεν και καταλαβενω πως ειναι.
Και αυτες οι γυναικες εχουν περισσοτερα κοτσια απο τους αντρες.:)
06-04-2011, 15:17 #8
γειά σου remedy..ευχαριστώ για την απάντηση..απλά είμαι διστακτική γιατί τον τελευταίο καιρό , ενώ είχε ερθει πολύ κοντά μου ,μου τηλεφωνούσε συνεχεια, ήθελε να πηγαίνουμε μαζί γυμναστήριο, το βράδυ με κάλούσε σπίτιτης και καθόμασταν , ξαφνικά άρχισε να μου απομακρύνεται, να μην τηλεφωνεί κτλπ..όταν την ρώτησα ,μου είπε ότι απλά έτυχε...αλλά δεν το πιστεύω..πέρασαν 2 εβδομάδες που δεν μου μίλαγε, ούτε και εγώ βέβαια κα μετά ήρθε από μόνη της και μου μίλησε και άρχισε πάλι να με πλησιάζει...στο διάστημα εκείνο εμένα μου έλειψε πάρα πολύ και κατάλαβα ότι μπορεί κάτι να νιώθω...δεν της είπα τίποτε, ώστόσο όταν μου είπε ότι μπορεί να φύγει απτην πόλη μας και να μην είναι του χρόνου, στενοχωρήθηκα πολύ..την ρώτησα πώς κ έτσι και μου είπε ότι αφού δεν την κρατά κάτι εδώ ποιος ο λόγος να μείνει?(μπορεί να μεταφερθεί μετην δουλειά της αλλού)..της είπα ότι δεν μπορώ να την καταλάβω, με ρώτησε γιατί..και της είπα ότι με χει μπερδέψει, τότε μου απαάντησε ότι δεν θεωρεί ότι είναι σημαντικο άτομο στη ζωή μου και ότι εγώ ασχολούμαι με άλλους κ άλλα πράγματα.Το μόνο που της είπα είναι ότι μου είναι σημαντική στη ζωή μου.Τίποτε άλλο.Αλλά εκείνη δεν μου είπε κάτι ανάλογο..αντίθετα θα έλεγα όταν μιλάμε μου πάει κόντρα συνεχώς σε ό,τι λέω και είναι επικριτική μαζί μου στο πώς βάφομαι στο γυμναστήριο κτλπ..Σαν να έχει βάλει σκοπό να μου σπάσει τα νεύρα..Και μην μου πεις ότι δεν της έδειξα κ γω το ενδιαφέρον μου?Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό τώρα..γιαυτό δεν της λέω τίποτε παραπάνω..
Last edited by popi80; 06-04-2011 at 17:14.
06-04-2011, 15:19 #9
Αυτό λέω όμως.. panikoula ,ότι τελευταία από τότε που κάπως εκδηλώθηκα δεν μου λέει τίποτε και το παίζει ότι δεν καταλαβαίνει κιόλας
06-04-2011, 17:14 #10
Μια που ανέφερες τα παραπάνω, popi80, φέρνω στο μυαλό μου αντίστοιχες σχέσεις γνωστών μου γυναικών. Αυτό που παρατήρησα ήταν ότι στις σχέσεις αυτές υπήρχε πολύ μεγάλη κτητικότητα, σε σημείο που το ένα από τα δύο άτομα συχνά να ασφυκτιά μετά από κάποιο καιρό και να προσπαθεί να ξεφύγει. Συνήθως το άτομο που ασκούσε την πίεση ήταν το πιο έμπειρο σε σχέσεις του ίδιου φύλου. Τα χαρακτηριστικά που αρχικά γοήτευαν το "άπειρο" μέλος της σχέσης -η αντισυμβατικότητα και κυρίως ο δυναμισμός και η κυριαρχικότητα- ακριβώς αυτά γίνονταν πηγή δυσφορίας μετά από κάποιο καιρό (εννοείται, μιλάω μόνο για τις περιπτώσεις που έχω γνωρίσει).
Σύμφωνα με αυτά που έχεις γράψει ως τώρα, πιστεύω πως η συγκεκριμένη κοπέλα σε χειρίζεται με τα ψυχολογικά σκοτσέζικα ντους επειδή την ενδιαφέρεις. Το τι θα κάνεις τελικά είναι φυσικά δική σου υπόθεση, όμως σκέψου ότι ίσως εκείνη δεν θα θέλει να ασχολείσαι "με άλλους και άλλα πράγματα" όπως σου είπε.
06-04-2011, 17:18 #11
Ενταξη να τρωμε γραψημο απο αντρες αλλα και απο γυναικες πια?:)
06-04-2011, 17:39 #12
Ειλικρινά, όπως είπα και παραπάνω, ποτέ μου ως τώρα δεν βίωσα κάτι ανάλογο και δεν ξέρω καθόλου πώς μπορώ να αντιδράσω.Το θέμα μου είναι ότι τις 2 βδομάδες που δεν μου μίλαγε με είχε πειράξει πάρα πολύ και μου έλειπε πάρα πολύ απτη ζωή μου.όλο ήταν στο μυαλό μου.και πλέον έτσι νιώθω.θέλω να ολοκληρωθεί αυτό.έτσι νιώθω.δε ξέρω από κει και πέρα πώς θα νιώσω, αλλά τουλάχιστον τώρα αυτό θέλω.Απλά δεν μπορώ να το ομολογήσω αυτό μπροστά της αν δεν μου πει εκείνη πρώτα κάτι ανάλογο.Πάντως δεν ξέρω πώς μου το έχει βγάλει αυτό το συναίσθημα της έντονης έλξης.Όσο για την κτητικότητα ΄μάλλον έχεις δίκιο.Νομίζω πως ζηλεύει πολύ κάθε φορά που με βλέπει να μιλάω με κάποια άλλη φίλη ή φίλο και μετά αρχίζει να με αποφεύγει και να μην μου μιλά
06-04-2011, 19:06 #13
Ε για ολα μωρε υπαρχει πρωτη φορα.Γιατι δεν της λες στα ισια οτι την ποθεις?
06-04-2011, 21:47 #14
Δεν θέλω να το πω....θα κρατηθώ..τουλάχιστον θα προσπαθήσω όσο μπορώ..είναι απρόβλεπτη..μπορεί και να μου πει οχι και να με προσβάλλει, δεν ξέρω..έκανα κα΄ποιες κινήσεις..ας κάνει και εκείνη..εξάλλου της είπα ότι μου είναι πολύ σημαντική στη ζωή μου! ε νομίζω πως θα πρεπε να μου είχε πει ηδη κάτι..μπορεί και να έπαιζε
Last edited by popi80; 06-04-2011 at 22:03.