Results 16 to 29 of 29
Thread: ΣΚΥΛΟΦΟΒΙΑ
-
07-04-2011, 20:31 #16
Εγώ πάλι, φοβάμαι τις σκύλες...
ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΝ Μ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Σ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ....
- 07-04-2011, 22:10 #17
07-04-2011, 22:15 #18
Κατεβηκα πριν καμια ωρα να πεταξω τα σκουπιδια κ ηταν 5-6 μαζεμενα στον καδο ακριβως διπλα κ γαυγιζανε...φυσικα δεν τα πεταξα μεταβολη κ ντουγρου πισω..
"σκυλι που γαβγιζει δεν δαγκωνει" αυτο τελικα ισχυει η οχι??
εγω παντως αυτο που πιστευω ειναι οτι αν θελει να δαγκωσει θα το κανει, γαβγισει δε γαβγισει!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
07-04-2011, 22:43 #19
Ε ναι, δεν νομίζω ότι υπάρχει silent killer σκυλι! Θα εκφράσει την πρόθεση του. εκτός κι αν ειναι σκυλι ninja, δεν ξέρω : )
07-04-2011, 22:54 #20
λολλλλ τουλαχιστον ετσι δεν θα σαι κ απροετοιμαστος!! μην κατηγορεις μετα το σκυλι οτι δεν σε προειδοποιησε!!!!!!
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
07-04-2011, 22:58 #21
ξέρεις γιατί το λιοντάρι θεωρείται ο βασιλιάς της ζούγκλας? : ) όχι γιατι ειναι το πιο δυνατο (υπαρχουν κι αλλα θερια πιο δυνατα) αλλα επειδη εχει κωδικα τιμης. δλδ πριν σε φαει βρυγχαται! θα σε κολατσισω τωρα, αλλα σε προειδοποιω να το ξερεις : ) εχει μπεσα. οχι σαν τη τιγρη που δεν ξερεις απο που σου'ρθε : D (αν κι αυτο ισως να ειναι πιο φιλεσπλαχνο!)
τωρα, τα καημενα τα σκυλακια, τι να μας κανουνε? ; )
07-04-2011, 23:41 #22
παντως γενικα εχω προσεξει τα σκυλια ειναι πολυ απροβλεπτα..τυχαινει περπαταω στο δρομο κ ενω το βλεπω ειναι ηρεμο κ ξαπλωνει στα καλα καθουμενα πεταγεται πανω κ γαυγιζει...
επισης εχω ακουσει οτι σε πολλα σκυλια τους αρεσει να παιρνουν απο πισω τους ανθρωπους (εννοω να τους ακολουθουν λολ!..) κλασικη εικονα πλεον να βλεπω παππουδια να γυρναν απ τη λαικη φορτωμενοι κι ενα σκυλι (η και 2 ) τους ακολουθουν....φυσικα δεν θα ηθελα να βρισκομαι σ αυτη τη θεση..αντε να εξηγησεις μετα στο σκυλι οτι δεν θες παρεα!!!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
07-04-2011, 23:45 #23
εχω παρατηρησει οτι ειναι κοινωνικα ζωα τα σκυλια, πολυ : )
θυμαμαι οταν περιμενα το απολυτηριο απο το στρατο, έπρεπε να περιμενω λιγο εξω μεχρι να υπογραφουν τα χαρτια, και καθησα σε κατι σκαλοπατια. ηρθε ενα απο τα σκυλια του στρατοπεδου και περιμενε σε μικρη αποσταση απο μενα μαζι με μενα για οοολη την ωρα που εκαναν τα χαρτια να βγουν. και με... συνοδεψε και μεχρι το αμαξι, κατι σαν συνοδεια τιμης ενα πραμα λολ διακριτικοτατο ετσι? ουτε αγημα να ητανε λολ
08-04-2011, 00:02 #24
λολλλ!!! παντως εμενα τετοια τιμη να μου ελειπε καλυτερα!!!!!!!
τωρα που ειπες κ για στρατο θυμηθηκα αυτο:http://www.youtube.com/watch?v=vJegH_dmd7U
μερικες φορες τα σκυλια παραειναι κοινωνικα ομως!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
08-04-2011, 00:05 #25
λοοολ! πολυ καλο!
15-08-2020, 17:46 #26
Το θεμα που θυγεις ειναι σοβαρο, και τελευταια με την καραντινα και με την οικονομικη κριση εχει γινει ακομα πιο εντονο! Ο λογος ειναι οτι αρκετοι "φιλοζωοι" λογο προσωπικων δυσκολιων τους ειτε δεν στηρονουν τα δικα τους σκυλια ,αρα πανε και αφηνουν σε διαφορες ερημιες τα κουταβια, ειτε παραταν το δικο τους το σκυλι. Εχει γινει μαλιστα και θεμα στο δημοτικο συμβουλιο Θεσσαλονικης αφου υπηρξαν πολλοι τραυματισμοι μεχρι κι θανατος ηλικιομενου στο Σειχ Σου.
Δυστυχως στην Ελλαδα ειμαστε σε ολα τα θεματα της υπερβολης! , το προβλημα ειναι οτι οι δημοι ειτε δεν εχουν χρηματα για να τα μαζεψουν -αφου συμφωνα με τους νεους νομους υπευθυνοι ειναι οι δημο πλεον- ειτε επειδη τους κανουν καταγγελιες και μηνυσεις οι φιλοζωικες οργανωσεις φοβουντε και τα αφηνουν ελευθερα σε περιοχες που δεν εχουν ευθυνη. Αποτελλεσμα περιοχες οπως ο Υμμητος , η Πεντελη η ακομα και μεσα σε Αθηνα, στο Λυκαβητο, κι αλλου υπαρχει πλεον προβλημα σοβαρο!
Ειναι υπερβολικα τρελο αυτο που συμβαινει! εχουν φτασει στο αλλο ακρο, απο εκει που τα κακομοιρα τα σκυλακια ειχαν αθλιες συνθηκες ζωης, απο εκει που τα λυπομασταν και τα βοηθαγαμε διοτις στην χωρα μας η φολα ηταν κατις σαν το ραντισμα για τα κουνουπια καπωτες! εχουμε παει πλεον στο αλλο ακρο! να μετραει πιο πολυ η ζωη ενος σκυλου απο ενος ανθρωπου! και αυτο δεν ειναι αστειο, συμβαινει ! οταν υπαρχει ασιδοσια, οταν στα χωρια αφηνουν ελευθερα τα τσοπανοσκυλα τους! κανεις δεν τους ελεγχει! Οταν σε περιπτωση που περπατας σε περιοχη της Αττικης με τετοιο κινδηνο και κρατας ενα ξυλο για αμυνα σου, η καμια πετρα , υπαρχει περιπτοση να σου κανουν μηνυση για ασελγια σε σκυλο!!!
Υ.Γ. το οτι τα σκυλια μιριζουν τον φοβο ειναι μυθος παιδια. Προσωπικα οταν πεθαναι ο σκυλος μου ενιωσα σαν να χανω ανθρωπο! η αγαπη του προς εμενα και προς την οικογενεια μου παρα το οτι δεν ηταν καλες οι σχεσεις του με τους δικους μου , ηταν απιστευτα γλυκος και καλος.Ποσο κριμα λοιπον οταν μερικοι προσπαθουν να βρουν εξουσια μεσα απο αυτα τα πλασματακια.
15-08-2020, 19:24 #27
φοβαμε και εγω τα σκυλια, εαν δω καποιο μεγαλοσωμο ειμαι ικανος να αλλαξω και πεζοδρομιο για να μην συναντηθω μαζι του.
αυτα το καταλαβαινουν οτι τα φοβαμε για αυτο μερικες φορες μου γαυγιζουν και 3-4 με εχουν ψιλοδαγκωσει.
15-08-2020, 20:44 #28
Εγώ φοβάμαι τους ανθρώπους...
15-08-2020, 21:14 #29