Σεξουαλική κακοποίηση ως παιδί - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Παστελι View Post
    αχαχαχαχααχαχααχα ααχ πολυ γελασα ελεος.δεν εχω παρει οχι προς το παρον :P
    Nταξει δεν χρειαζεται ντε κ καλα να παρεις!!.. Κ τα ζαναξ μια xαρα ειναι λολλλ την ιδια δουλεια κανουν!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Ε ειπαμε ζαναξ και ξερο ψωμακι :P

Senior Member
    Ε ειπαμε ζαναξ και ξερο ψωμακι :P
    χαχαχαχαχα ναι!! Αυτο εννοειται!!! Με μετρο ομως, ετσι?? Δεν ειναι κ για χορταση!!

Banned
    Οχι καλε αυτην την εβδομαδα πηρα 3 φορες.
    Σημερα ποναει ο αυχενας και ολο το δεξι χερι μου και το κεφαλι με τρελενει σκεφτομαι να παρω νορκεσιλ αλλα φοβαμαι.

Senior Member
    Οχι καλε αυτην την εβδομαδα πηρα 3 φορες.
    Σημερα ποναει ο αυχενας και ολο το δεξι χερι μου και το κεφαλι με τρελενει σκεφτομαι να παρω νορκεσιλ αλλα φοβαμαι.
    Νταξει 3 φορες δεν ειναι κ τοσο πολυ κ παιρνεις κ πολυ μικρη δοση...το νορκεσιλ τι ειναι?? αγχολυτικο καινουργιο?? δεν το ξερω..

Banned
    Μυοχαλαροτηκο ειναι .

Senior Member
    Καλησπέρα!

Σας καλοσορίζω σαν νέο μέλος και θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να σας αναφέρω και το δικό μου βίωμα και τα μετέπειτα προβλήματα.Όταν ήμουν 9 χρονών ο σύντροφος της μητέρας μου ασέλγησε πάνω μου και για τα επόμενα 3 χρόνια και η οικογένειά μου το έμαθε πριν από 4 χρόνια. Τώρα είμαι 28. Εκείνη την περίοδο που ήμουν 9 χρονών έχασα τα πάντα,την παιδική μου ηλικία και τον πατέρα μου.Δεν υπήρχε κανένας δίπλα μου ούτε καν η μητέρα μου η οποία δούλευε όλη μέρα. Οπότε φανταστείται πόσο δύσκολα πέρασα. Για να μην μακρυγορώ θέλω να σας πω οτί δυσκολεύομαι και έχω πολλά προβλήματα. Κάποια από αυτά είναι η δυσκολία μου να εμπιστευτώ ανθρώπους και ιδιαίτερα όταν αρχίζω να δένομαι μαζί τους και κυρίως με συντρόφους, το άγγιγμα γένικα το έχω συνδυάσει με το σεξουαλικό νόημα πχ αν κάποια φίλη αγγίξει τον φίλο μου έστω και στο πόδι το βλέπω πολύ ασχημο και νιώθω οτί υπάρχει κάτι το ερωτικό ή το αντίστοιχο και τέλος πάντων διάφορα παρόμοια, είμαι ενάντια στις τσόντες ειδικά όταν ξέρω οτί κάποιος που με ενδιαφέρει βλέπει τότε τον αποστρέφομαι γτ μου δημιουργείται άσχημη εικόνα γι αυτον κ δεν του έχω εμπιστόσύνη κλπ(δυστυχώς με τσόντες ξεκίνησε η δική μου ιστορία-μου έβαλε να δω κλπ), στις ταινίες δεν αντέχω τους βιασμούς και το γυμνό και ιδιαίτερα όταν βλέπω με τον σύντροφό μου, αποστρέφομαι τους άντρες που γουστάρουν το σεξ τρελά και κοιτάζουν σαν λιγούρια την κάθε γυναίκα. Γενικά όμως στο κρεβάτι μου είμαι άλλος άνθρωπος!!!Το θέμα όμως είναι πως μπορώ να διαφοροποιήσω κ να διαχωρήσω το ερωτικό άγγιγμα από ένα απλό?όσο για το γυμνό στις ταινίες κάνω μεγάλη προσπάθεια κάθε φορά να το αποβάλλω αλλά εξακολουθεί να υπάρχει...

Senior Member
    christina καλως ηρθες. δεν θα σου πως πως θα ξεχασεις ο,τι εγινε ποτε, ισως να ναι ψεμα. ομως ο καθε χαρακτηρας ειναι διαφορετικος ισως πλαστελινη ισως σιδερογροθια οποτε εσυ ξερεις καλυτερα πως εχεις σταθει απεναντι σε οτι σου συνεβη και πως το αντιμετωπιζεις. ισως αυτα τα ''κουσουρια'' να ειναι καποια αμυνα που σε προστατευει απο ολα αυτα τα συναισθηματα που σου θυμιζουν εκεινο το περιστατικο.

βιωμα σε βιωμα διαφερει, δεν εχει σημασια το πως νιωθεις για κατι, σημασια εχει το ποσο εντονα συναισθηματα σου δημιουργει, οποτε 1 λυση θα ταν να ζησεις κατι πολυ εντονοτερο για να σε κανει να βαλεις σε σχεδον ισαξια θεση το ασχημο αυτο του παρελθοντος. το αλλο ειναι φυσικα να μιλησεις και σε καποιον ειδηκο

δεν ειναι απαραιτητο να μην σαρεσουν ολα αυτα επειδη ειχες κακοποιηθει ξερω ατομα που δεν ειχαν παρομοιες εμπειριες και παρ ολα αυτα ζηλευουν τοσο με καθε ενα αγγιγμα φιλικο που δεχονται τα αγορια-κοριτσια τους χωρις να υπαρχει λογος. αλλοι παλι ναι απεχθανονται τις τσοντες γιατι τις θεωρουν αισχτρες συμφωνα με την κοσμοθεωρια τους πως χαλαει το συναισθημα ετσι. ειναι κλεισμενοι στον δικο τους ρομαντικο κοσμο. εσυ που εισαι κλεισμενη?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Broken_DoLL σ'ευχαριστώ που απάντησες...Πηγαίνω ήδη σε κάποιον ειδικό αλλά ακόμα δεν έχω βρει τρόπο για να μην αποστρέφομαι κάποια πράγματα γύρω από το σεξ σε νορμάλ επίπεδα....όπως το γυμνό σε κάποιες ταινίες. Νιώθω οτί με έχει αρρωστήσει και σαν να έχω μια εμμονή οτί όλοι ειναι άρρωστοι με το σεξ οπού ακόμα και το απλό άγγιγμα μπορεί να μεταφραστεί σαν κατι πονηρο, οτί μπορεί να ενεργοποιήσει κάτι σεξουαλικό...Μάλλον δεν υπάρχει τρόπος μόνο ο ειδικός και συμφωνώ με αυτό που είπες οτί πρέπει να περάσω κάτι πιο έντονο για να ξεπεραστεί..Τέλος πάντων σ'ευχαριστώ!!!

Senior Member
    ναι σε καταλαβαινω. εχω πολλες φορες με πιανω να το κανω μηχανικα...η να νιωθω πως ο αλλος με βρωμιζει κατα την διαρκεια
    I m a Good Person With Bad Attitude

Junior Member
    Καλημέρα. Αν διαβάσεις ιστορίες κακοποιημένων παιδιών τα παιδιά αυτά ως ενήλικες δεν είχαν εμπιστοσύνη σε κανένα, ένιωθαν άχρηστα ακολούθησαν επικίνδυνους σεξουαλικούς δρόμους για την υγεία τους. Ακόμη μπορεί να δημιούργησαν ψευδαισθήσεις ότι αυτά ήταν ο θύτης σε άλλο παιδί ενώ ήταν τα ίδια το θύμα για να απενοχοποιήσουν τον ενήλικα που το κακοποίησε. Σεξουαλική κακοποίηση είναι και το χάιδεμα γεννητικών οργάνων ή να αφήνει ο ενήλικας δήθεν τυχαία να φανούν τα δικά του. Υπάρχουν γονείς που χαϊδεύουν τα γεννητικά όργανα των παιδιών τους. Αυτά στην εφηβεία γυρνούν ως μνήμες ή όνειρα ενίοτε παραπλανητικά. Δημιουργείται "μετατραυματικό στρες". Είσαι "επιζούσα" κακοποίησης. Ψυχολόγος μπορεί να σε βοηθήσει. Θα πρότεινα ψυχαναλυτή. Η όλη ιστορία μπορεί να σου δημιούργησε χρόνια κατάθλιψη ή δυσθυμία και αυτοκαταστροφικότητα. Δεν είμαι ψυχολόγος - είμαι επιζών.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Στέλιος 1969 View Post
    Καλημέρα. Αν διαβάσεις ιστορίες κακοποιημένων παιδιών τα παιδιά αυτά ως ενήλικες δεν είχαν εμπιστοσύνη σε κανένα, ένιωθαν άχρηστα ακολούθησαν επικίνδυνους σεξουαλικούς δρόμους για την υγεία τους. Ακόμη μπορεί να δημιούργησαν ψευδαισθήσεις ότι αυτά ήταν ο θύτης σε άλλο παιδί ενώ ήταν τα ίδια το θύμα για να απενοχοποιήσουν τον ενήλικα που το κακοποίησε. Σεξουαλική κακοποίηση είναι και το χάιδεμα γεννητικών οργάνων ή να αφήνει ο ενήλικας δήθεν τυχαία να φανούν τα δικά του. Υπάρχουν γονείς που χαϊδεύουν τα γεννητικά όργανα των παιδιών τους. Αυτά στην εφηβεία γυρνούν ως μνήμες ή όνειρα ενίοτε παραπλανητικά. Δημιουργείται "μετατραυματικό στρες". Είσαι "επιζούσα" κακοποίησης. Ψυχολόγος μπορεί να σε βοηθήσει. Θα πρότεινα ψυχαναλυτή. Η όλη ιστορία μπορεί να σου δημιούργησε χρόνια κατάθλιψη ή δυσθυμία και αυτοκαταστροφικότητα. Δεν είμαι ψυχολόγος - είμαι επιζών.
    Έτσι είναι φίλε μου πράγματι αν και δεν μπορώ να πιστέψω πως είναι δυνατόν ένας αληθινός γονιός να κάνει κάτι τέτοιο στο παιδί του, με βάση ποιάς λογικής και υπό τι είδους επήρεια?
    Last edited by carrot; 09-07-2011 at 22:02.

Junior Member
    η σαν ένας πατέρας για παράδειγμα που άφησε τη μάνα του παιδιού του και άκουσε (μολύνθηκε από) μια άγνωστη ***** ;;;

Senior Member
    Παιδια εγω παραλιγω να κακοποιηθω στα 15 μου απο εναν 13χρονο πιανεται αυτο?
    Βεβαια ηταν πιο μεγαλοσωμος και δυνατος και με τρομαξε παρα πολυ και εκλεγα για μηνες.
    Ειχα παει σε ενα αμπελακι να μαζεψω λουλουδια και αυτος παραμονευε πισω απο εναν βραχο και μου ορμηξε,μου σκισε τα ρουχα αλλα τον καταφερα και τον εδιωξα απο πανω μου.
    Μετα πηγαμε παρεα στο χωριο βριζοντας ο ενας τον αλλον ελεος τι γινεται στον κοσμο!
    Ολα τα περιεργα σε μενα σιμβενουν....
    Λολ . Καλά βρε παστέλι , οι γονείς σου δεν σου λέγαν να μην ''γλακάς στον Χάντακα'' για λουλούδια . Κορίτσι πράμα δεν εκάτεχαν ήντα μπορεί να γίνει ?

Απίστευτο φινάλε που γυρίσατε πίσω μαζί . Αυτά μονο στην Κρήτη γίνονται ρε παιδία . Ποιοι κουζουλοί ανθρώποι απο εμάς δεν υπάρχουν λέμε.

Senior Member
    Χριστίνα , δεν νομίζω οτι αντιλαμβάνεσαι κάτι στραβά . Ξέρω πολύ κόσμο που αποστρέφεται τις ταινίες πορνό , η που γενικά σπάζονται με τις σεξουαλικές σκηνές σε όλες τις ταινίες γιατί το θεωρούν σαν μια επιβολή στην συνείδηση , και οτι μας προωθούν πολύ στο να λειτουργούμε με τα κατώτερα ένστικτα μας. Δεν τους αδικώ , καμμία φορά πιστεύω οτι στις πουριτανικές κοινωνίες του παρελθόντος υπήρχαν κάποια θετικά στοιχεία που βοηθάγαν τον κόσμο να μην ξεφεύγει , καταχραζόμενος την ελευθερία του εις βάρος της κοινωνικής δομής. Απο την άλλη βέβαια υπήρχε και η σχετική καταπίεση , αλλά κρίνωντας απο τα αποτελέσματα της σεξουαλικής επανάστασης και του σήμερα , δεν πιστεύω οτι εξελιχθήκαμε σε κάτι καλύτερο πέραν απο λιγοστά συγκεκριμένα θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων .

Δεν καταλαβαίνω γιατί τα λές αυτά κάπως απολογητικά , αρκετοί θα συμφωνούσαν μαζί σου σε αυτές τις απόψεις και θα σε δικαιωναν . Στη Αγγλία παρότι η σεξουαλική ελευθερία είναι κεκτημένο δικαίωμα και γίνεται της μουρλής το πανυγήρι , οι ταινίες πορνό εξακολουθούν να απαγορεύονται . Δεν μπορείς να βρείς σε κανένα βίντεο κλαμπ , μόνο παράνομες . Δεν τις θεωρούν ως ''αισθησιακές ταινίες'' sic ''όπως εδώ (προοδευτικη Ελλάδα) , αλλά ως υπάιτιες διαφθοράς ηθών !!! Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω η να συμφωνήσω μαζί τους ειλικρινά , αλλά το σίγουρο είναι οτι οι απόψεις διυστανται και κανεις δεν μπορεί να τις ακυρώσει εντελώς μεν και δε.
    Last edited by O Frikoubikos; 10-07-2011 at 14:54.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast