Results 1 to 15 of 15
Thread: Aλλαγη nickname
-
09-04-2011, 22:10 #1
Aλλαγη nickname
Θα ηθελα αν γινεται να μου αλαξουν το νικ απο πανικουλα σε Παστελι.:P
Πως γινεται?Σε ολα τα σαιτ εχω το παστελι γιαυτο.
Μονο το νικ αν ειναι δυνατον.
- 10-04-2011, 00:03 #2
panikoula,
για να αλλάξει το νικ σου στείλε ένα μήνυμα εδώ: [email protected]
Ωραίο το παστέλι! Αχ, θα ήθελα τώρα κανα δυο κομματάκια για τη νοστιμιά και την ενέργεια..
10-04-2011, 00:09 #3
εισαι σαν παστελι,ομορφη σαν μελι!!!!thx
10-04-2011, 11:20 #4
tyyyy αυτο ειναι πιο καλο εξαλου δεν με πιανουν πανικοι πια!
10-04-2011, 21:47 #5
με γεια το νεο nickname!! ωραιο ειναι κ γλυκο κ νοστιμο!!!χαιρομαι παντως που εχεις ξεπερασει το θεμα με τους πανικους!! μακαρι καποια στιγμη να το ξεπαρασουμε ολοι οσοι υποφερουμε απ το καταραμενο το αγχος που μας κατασρεφει τη ζωη...
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
10-04-2011, 21:49 #6
10-04-2011, 22:18 #7
Σευχαρηστω λακρι μου γλυκεια μου.Σημερα για 3 ωρες ειχα ζαλαδες αλλα μου περασαν.
Παντως φαρμακα δεν ξαναπαιρνω εκοψα και το ζαναξ 2 μερες τωρα αντε να δουμε.
Το παστελι δεν μαρεσει αλλα μαρεσει η νεα διαφημηση τρελλα!!
Σαν το Τζανης το παστελι!!!
10-04-2011, 22:26 #8
Eμενα μ αρεσει το παστελι πολυ αλλα αμα φαω λιγο μετα φοβαμαι οτι μπορει να καταληξει σε βουλιμικο..(κι ειμαι μια βδομαδα χωρις βουλιμικο αντε να δουμε ποσο θα κρατησει ακομα λολ..)
να σε ρωτησω χωρις τα ζαναξ 2 μερες τωρα πως νιωθεις?? δλδ απ οτι καταλαβα μια τα ρχιζεις μια τα σταματας ε??" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
10-04-2011, 22:28 #9
Ναι ρε γαμωτο μια τα αρχηζω μια τα σταματαω.Ειμαι πολυ καλα εκτος απο το απογευμα που ενιωθα ζαλαδα για κανενα 2ωρο.
Απορω οι αλοι που τα εχουν παντα πανω τους αν παρουν ενα μετα το συνεχηζουν μεχρι να το κοψουν σταδιακα?
Αν παρω γιατρο να ρωτησω θα μου πει ελα απο εδω και μπλα μπλα μπλα και δεν τους θελω τους βαρεθηκα πια.
10-04-2011, 22:30 #10
Ναι ρε γαμωτο μια τα αρχηζω μια τα σταματαω.Ειμαι πολυ καλα εκτος απο το απογευμα που ενιωθα ζαλαδα για κανενα 2ωρο.
Απορω οι αλοι που τα εχουν παντα πανω τους αν παρουν ενα μετα το συνεχηζουν μεχρι να το κοψουν σταδιακα?
Αν παρω γιατρο να ρωτησω θα μου πει ελα απο εδω και μπλα μπλα μπλα και δεν τους θελω τους βαρεθηκα πια.
10-04-2011, 22:38 #11
δεν ειναι κ τοσο καλο μια να τα αρχιζεις τα φαρμακα κ μια να τα σταματας κ ουτω καθεξης γιατι ετσι απορρυθμιζεις τον οργανισμο εκει δλδ που παει να μπει σε μια ρεγουλα τον σταματας κ μετα μπορει να εχεις ενοχλησεις η ψυχοσωματικα κτλ...το καλυτερο ειναι να συννενοεισαι παντα με το γιατρο βεβαια ολοι σχεδον πιστευω οτι εχουμε κανει πειραματα κ μονοι μας με τα φαρμακα αλλα ετσι αποσυντονιζεται ο οργανισμος κ μπορει να παρουσιασει υποτροπη..κι εγω υπηρξε φαση που επαιρνα το ladose οποτε γουσταρα κ μετα αρχισα κ ειχα τρελα νευρα απ αυτο το μια παιρνω μια δεν παιρνω..
οσον αφορα τα αγχολυτικα 2 περιπτωσεις υπαρχουν ειτε τα παιρνεις καθε μερα μεχρι οσο σου πει ο γιατρος κ χαμηλωνοντας σταδικα τη δοση ειτε παιρνεις μονο οταν εχεις τρελο αγχος κ δεν την παλευεις αλλα ο,τι κ να κανεις καλυτερα παντα να συννενοεισαι με το γιατρο..." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
10-04-2011, 22:44 #12
Τι να πω ειναι πολυ μικρη η δωση γιαυτο παιρνω οποτε θελω.
Η γιατρος θα μου πει παιρνε 15 μερες και μετα τι?Ποτε θα την ξαναπετυχω ειναι πολυ δυσκολο να κλεισω ραντευου μαζι της.
Ειναι σε κεντρο ψυχικης υγειας στο οποιο με ψυχιατρο κλεινονται τα ραντευου καθε 20 του μηνα,απο της 7 μιση μεχρι της 8 το πρωι.
Τις ωρες δλδ ακρυβως που ετημαζω το παιδι για το σχολειο.Μπαχαλο δεν ξερω τι θα κανω με αυτο το θεμα με τα παλιο ζαναξ.
10-04-2011, 22:49 #13
Ειχα παρει καποιον online γιατρο ψυχολογο νομιζω τηλ να τον ρωτησω για τα ζαναξ,και μου ειπε με την δοση που παιρνω μην φοβαμαι και οτι εχει γνωστο που παιρνει 10 χρονια ζαναξ και δεν εχει παθει κατι.Δεν τον πολυ πιστευω ομως.
10-04-2011, 23:04 #14
10 χρονια ζαναξ ειναι παρα πολυ ρε συ αυτος θα χει γινει τζανκι στανταρ κ αντε μετα να τα κοψεις δεν λεω πως δεν γινεται αλλα ειναι πολυ δυσκολο κ θα εχεις ενα καρο ψυχωσωματικα παντως το θεωρω απαραδεκτο καποιοι γιατροι να φορτωνουν τους ασθενεις με φαρμακα για χρονια ολοκληρα ενα σωρο βλαβες μπορει να προκυψουν πζ στο συκωτι, στα νεφρα κ δεν ξερω που αλλου..επισης μου την σπαει κ οταν τους λες οτι παιρνεις πολλα κ μηνως καλυτερα να ελεττωσεις τη δοση σου λενε οτι ντεμεκ αυτα που παειρνεις ειναι αερας κοπανιστος κ οτι αλλοι παιρνουν κ 7 διαφορετικα..οκ μπορει να υπαρχει λογος κ να πρεπει ο αλλος να παιρνει περισσοτερα αλλα δεν σημαινει πρεπει να το εχουμε αυτο ως επιχειρημα ενταξει κ στη τελικη ειδικοι δεν ειμαστε για να ξερουμε τι κ ποσο μας χρειαζεται (αν τα ξεραμε ολα αλλωστε δεν θα ζετουσαμε τη βοηθεια των ειδικων) αλλα καποια στοιχειωδη πιστευω τα καταλαβαινουμε γαμωτη μου...
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
10-04-2011, 23:08 #15
κατσε ψανχω κανενα online ψυχιατρο να δω τι θα κανω,