Mε εχει σκασει με το διαβασμα του!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
    Banned

Mε εχει σκασει με το διαβασμα του!

Ο μικρος μου με εχει σκασει καθε μερα με το διαβασμα του.
    Θελει να παιζω πλαι στασιον,οταν διαβαζει χτυπιεται πανω στην καρεκλα με αποτελεσμα να μην καταλαβενει χριστο,καποις στιγμες θυμαται κατι και παραταει το διαβασμα,δεν θελει καν να διαβασει και γενικα καθε μερα γινεται πολεμος για το διαβασμα.
    Απορω πως ειναι καλος μαθητης στο σχολειο?
    Ειμαι να σκασω δεν αντεχω καθε μερα αυτον τον πολεμο για τημωρια του του πηρα τα τηλεκοντρολ απο το πλαι στασιον και του εσβησα απο το οντερνετ τα friv online games .
    Απορω ολες οι μανες εχουν το ιδιο προβλημα με το διαβασμα των παιδιων?
    Σκευφτομαι να μην του ξανα βγαλω τις εργασιες να τις κανει και να μην τον ξαναπιεσω να διαβασει να τα κανει μονος του ε δεν αντεχω.:mad:
    Και επισσης δεν καταλαβενει απο κινδυνο.Στο χωριο οποτε παμε παιρνει το ποδηλατο και παει και πευτει πανω σε αυτοκινητα και σε ντουβαρια και ευτυχως φοαρει παντα το κρανακι που του πηρα.Εξαφανησα και το ποδηλατο!ουφ!

Senior Member
    Ζιζανιο ακουγεται ο μικρος!!! Μαλλον χρειαζεται μερικους κανονες η συμβιωση σας! Π.χ. αν πας και πεσεις πανω στο αυτοκινητο, θα σου παρω το ποδηλατο για μια βδομαδα. Να του το ξαναδωσεις μετα, κι αν κανει τα ιδια ξανα του το παιρνεις! Αν δε στρωνεται να διαβασει αλλα ειναι καλος μαθητης μπορει απλ ανα τα παιρνει τοσο ευκολα οποτε μετα βαριεται. Η δασκαλα τι σου λεει; τι Ταξη παει και τι βαθμους εχει;

Banned
    Παει 1η ταξη και ειναι αρηστος μαθητης.Στην αρχη ηταν χαλια.Ειναι πολυ ζωηρος και εχω και τα προβληματα μου και σκαω.Πηρα ζαναξ να ηρεμησω.
    Οχι το ποδηλατο δεν το ξαναδινω παραλιγο να σκοτωθει εκεινη την ημερα .Οταν επεσε επεσε στην μεση του δρομου και ενας θειος μου πετακτηκε και τον αρπαξε πριν περασει απο πανω του ενα φορτηγο!
    Θελω να τον αφησω οταν ξαναρχησουν τα μαθηματα μετα το πασχα να διαβαζει μονος δλδ να μην τον πιεζω.
    Γαμωτο ειναι πολυ πεισματαρης σκαει και γαιδαρο.Οταν διαβασει τα θυμαται ολα μια τρυπα π.χ στον καναπε επειμενει επι ωρες να παω να την δω και ενα σωρο δικαιωλογιες για να αποφυγει το διαβασμα.
    Τον πιεζω γιαυτο ειναι καλος μαθητης και η δασκαλα ειπε να συνεχησω ετσι αλλα αυτην δεν ξερει τι μαχη γινεται καθε μερα επι 4 ωρες για να διαβασει.

Υ,Γ στην 1η ταξη δεν βαζουν βαθμους απλα μηλαμε με την δασκαλα τους για την προοδο τους.

Senior Member
    ω λα λα! 4 ωρες για την 1η δημοτικου; Τι θα γινει σε λιγα χρονια αναρωτιεμαι! Τι να σου πω, δεν εχω παιδια, μπορει να σε συμβουλεψει καποιο αλλο μελος που ειναι γονιος!

Member
    δεν έχω παιδιά. αλλά πιστεύω ότι δεν κάνει να το τιμωρείς. τα παιδιά έχουν αναγκη το παιχνίδι και έχουν ανάγκη έκφρασης των συναισθημάτων τους.

προσπάθησε με κάποιον τρόπο να του δείξεις ότι οι γνώσεις είναι σημαντικές. ίσως μέσα από κάποιο παραμύθι, ή μία παραβολή δικιάς σου επινόησης.

δεν φταις εσύ ούτε το παιδί σου για την μόνιμη απόσπαση διαταραχής.

ο κόσμος, με τα ηλεκτρονικά, την τηλεόραση και το ίντερνετ είναι μόνιμη πηγή νοητικού παρασιτισμού.

προσπάθησε να μειώσεις με κάποιον τρόπο αυτές τις παρεμβολές πολύ σιγά , γιατί απότομες τιμωρίες και απαγορεύσεις προκαλούν πείσμα που δεν θα το ήθελες.

ελπίζω να βοηθώ.
    και μην παίρνεις zanax.

ΥΓ: δοκίμασε να του παρουσιάσεις διάφορους επιστήμονες που άλλαξαν τον κόσμο σαν παράδειγμα έμπνευσης. μην ξεχνάς ότι τα παιδιά χρειάζονται όνειρα για να λειτουργήσουν....

όπως και εμείς.

Banned
    ζαναξ ετσι και αλληως παιρνω για τα ψυχοσωματικα αν ειναι απο το αγχος που αμφηβαλω πλεον
    δεν ξερω τι να κανω νομιζω χρειαζονται και η τημωριες.η του κοβω τα ηλεκτρονικα η οχι
    θα του τα δινω μονο μολις εχει κανει τα μαθηματα του.
    αυτα τα χηριστιρια του πλει στασιον συνεχεια πανε στην ντουλαπα πηγενε ελα.λολ.

Member
    δεν είναι αυτή η λύση.
    επενδύειες στην κόντρα και θα σου βγει αργότερα.

δοκίμασε να επενδύσεις στο όνειρο και δεν θα χάσεις.

και γιατί στο λέω εγώ...
    γιατί αν δεν το κάνεις εσύ..θα το κάνει η τηλεόραση και η διαφήμιση που ούτως η άλλως έτσι λειτουργεί..

γιατί δεν δοκιμάζεις να δώσεις στο παιδί σου το όνειρο που κρύβεις για αυτό;
    όλοι μας δεν ονειρευόμαστε κάτι για τα παιδιά μας;
    γιατί δεν του το λες;

γιατί δεν του δείχνεις τον συγκλονιστικό κόσμο της γνώσης...

παράδειγμα: αγόρασε μια αφίσα που να δείχνει έναν γαλαξία, ή κάτι παρόμοιο...και βάλτην στο δωμάτιο του.

απλά δείξτου...γιατί πρέπει να διαβάσει!

εγώ αυτά προτείνω.

Banned
    του εχω δειξει τα παντα.
    Του εξηγω οτι αν δεν διαβαζει δεν θα μπορει να βρει μια καλη δουλεια κλπ κλπ οτι δεν θα παιρνει αριστα κλπ

Member
    κάντου μία επιθετική κίνηση αγάπης.

βάλε αυτή την αφίσα στο δωμάτιο του. άριχσε και εσύ το διάβασμα, πάρε ένα βιβλίο που σου αρέσει και μετά μοιράσου τις εμπειρίες και το τι έμαθες από το βιβλίο σου μαζί του!

το παιδί σου, επηρεάζεται από όλα τα αρνητικά που βλέπει γύρω του, κάνει ότι βλέπει γύρω του.

εσένα δεν σε εκτιμάει, δεν θέλει το διάβασμα γιατί όλοι το παρουσιάζουν μπροστά του σαν αγγαρία και εσύ σαν μέσο προς την απόκτηση του πλέιστάιτιον.

κάνε κάτι πρωτότυπο, κάνε κάτι πρωτοποριακό και ριζικό απέναντι του.
    διέγειρε του το ενδιαφέρον όχι με το πρέπει αλλά με το όνειρο..

και αν χάσεις....
    θα σαι η πρώτη

επίσης δεν πρέπει να παίρνει άριστα.
    μην του το λες αυτό.

Banned
    Συγνωμη τι ενοεις δεν πρεπει να παιρνει αριστα?Να πω στην δασκαλα του να μην του βαζει αριστα?
    Το διαβασμα δεν ειναι αγγαρια για εμας.Εμενα με βλεπει με ενα βιβλιο στο χερι σηνηθος λατρευω το διαβασμα και ειμουν και εγω αριστη μαθητρια κιας κανω λαθη ορθογραφηκα.
    Αυτη την επιθετικη κινηση αγαπης δεν την καταλαβα και τοσο λολολ.:P

Member
    δεν έχω να πω κάτι άλλο, ούτε να γράφω τα ίδια.

αυτές τις προτάσεις είχα.

Banned
    Nα εισαι καλα με βοηθησες πολυ.
    Δεκτα ολα αυτα αλλα αν δεν εισαι γονιος δεν ξερεις.Ειναι δυκολο να εισαι γονιος και με ψυχολογικα προβληματα.

Member
    φαντάζομαι! εδώ με δυσκολία συντηρώ το σκυλί μου.απλά να βοηθήσω θέλω. άλλωστε οι άνθρωποι μπορούμε να βοηθούσουμε τους άλλους πιο εύκολα από τον εαυτό μας...για αυτό είμαστε και κοινωνικά όντα.

καλή τύχη! :)

Banned
    Quote Originally Posted by mindopener View Post
    φαντάζομαι! εδώ με δυσκολία συντηρώ το σκυλί μου.απλά να βοηθήσω θέλω. άλλωστε οι άνθρωποι μπορούμε να βοηθούσουμε τους άλλους πιο εύκολα από τον εαυτό μας...για αυτό είμαστε και κοινωνικά όντα.

καλή τύχη! :)
    Σευχαρηστω και επισης να εισαι καλα.:)

Senior Member
    Mαγκάκι ο μικρός δηλαδή, που να ήξερες τι σε περιμένει αργότερα...
    Ας είναι έτσι, υγεία να έχει κι ας είναι έτσι.
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΝ Μ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Σ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ....

Page 1 of 2 12 LastLast