Results 1 to 3 of 3
Thread: Νέο μέλος
-
11-04-2011, 19:25 #1
Νέο μέλος
λοιπόοον
είμαι καινούριο μέλος εδώ και κάπως νεο (σε ηλικία)
έχασα κάποια κιλά πέρσι το καλοκαίρι μόνη μου(ειχα φτάσει 62)
τώρα που είδα πως παίρνω πάλι την ανηφόρα είπα να γραφτώ μόνο και μόνο για να μην βαρεθώ την δίαιτα
(περιεργο απλα μου αρεσει να βλεπω το τικερακι και να λεω ωπ εχασα κιλακια , λιγο ακυρη δεν πειραζει)
καλώς με δεχτήκατε καλώς σας βρήκα :)
- 12-04-2011, 14:46 #2
καλως σε βρηκαμε
καλη επιτυχια και γερα:starhit:
13-04-2011, 17:59 #3
Εγώ είμαι παλιό μέλος που ξανακύλισε! Ξεκινάω, όχι απο σήμερα, αλλά απο ΤΩΡΑ! Μπαίνω σε αυτή την ανάμεικτων συναισθημάτων περίοδο της απώλειας βάρους...Λοιπόν! Ποια είναι τα δεδομένα??? Εμπειρικά, ξεκινάω από τώρα και όχι από αύριο γιατί κάθε αύριο είναι "αύριο" και "αύριο" παραμένει (κάποιοι σίγουρα θα καταλάβουν). Ξέρω πως θα είναι δύσκολο μα μόνο στην αρχή θα είναι πολύ δύσκολο. Είμαι βολεμένη στα 60.4 κιλά μου. Είμαι και πολύ περισσότερο ανασφαλής όμως, είμαι πιο κλειστή, έχω χάσει την αυτοπεποίθησή μου.Δε μαρέσει το σώμα μου.Δε λέω πως αντικειμενικά δε βλέπομαι, όμως δεν είμαι εγώ.Θέλω τον υγειινό, καλό, 53κιλά εαυτό μου πίσω.Δε θα το δω απ την κακή οπτική γωνία, ότι θα υπάρχουν στιγμές που θα θέλω να λυγίσω,που μπορεί να γουργουρίζει το στομάχι μου (μάλλον,το μυαλό μου), που θα δυσκολευτώ να αλλάξω συνήθειες.Θα το δω απ΄την άλλη πλευρά, πως θα αλλάζει το σώμα μου μέρα με τη μέρα προς το καλύτερο. Χωρίζω με το ψυγείο. Αυτή την αλλαγή θέλω...Ήρθε η ώρα.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία