ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Junior Member
    Οπως το βλεπω εγω με το να μενει με σενα και το αγορι ΣΟΥ νοιωθει ισως ο αδυναμος κρικος σε αυτην την ιστορια.
    οτι προφανως εχετε παραπανω εξουσια εσεις οι 2 οτι ειστε ενα κομμα
    Προφανως θεωρησε οτι με το να της λες να μην ξυνει την μυτη της που ειναι κατι προσωπικο μπηκες στον δικο της χωρο και για αλλη μια φορα τι λες εσυ τι να κανει (πιστευω δηλαδη οτι ετσι σκεφτηκε). Ισως υποσυνειδητα νοιωθει πως πας να την κανεις κουμαντο.
    Γενικα το οτι ειστε 30 δεν λεει και κατι... ξυλο μπορει να πεφτει μεχρι τα γεραματα ανα εχετε αλυτες διαφορες.
    Μια απλη αφορμη χρειαζεται για να πυροδοτηθει ενας τετοιος θυμος για να γινουν τα πραγματα βιαια.

Νομιζω πως κατι παιχτηκε με τους γονεις σας μαλλον...και σας εμφυτευσαν ανταγωνιστικοτητα.
    ΟΠως και να χει λιγο δυσκολο να τα βρειτε τωρα εαν κουβαλατε χρονια θεματακια
    καλο ειναι σε πρωτη φαση να της ζητησεις συγνωμη απο την πλευρα σου για το δικο σου λαθος και απο εκει και περα να προσπαθησετε να χτισετε μια σχεση πιο υγειη.
    Βασικα χρειαζεται να βαλετε ορια και οι 2. Εσυ δεν χρειαζεται να νοιωθεις υπευθυνη για αυτην. Αστην να ξυνει την μυτη της και οτιδηποτε αλλο κανει με δικια της ευθυνη για το οποιο αποτελεσμα.
    Να υπαρχει λιγος σεβασμος παραπανω και κυριως παραπανω προσωπικος χωρος.
    ΥΓ Παστελι ελεος κοψε την κοροιδια!!απο την αρχη την δουλευεις την κοπελα!! ολα τελεια τα κανεις εσυ στην ζωη σου????

Banned
    Δεν κοροιδευω θελω να μαθω τι ακρυβως κανει στην μυτη γιατι ειναι κατι που με αιδιαζει και εμενα.:p
    Και νομιζω επισης οτι αναμεσα στο ζευγαρι η αδερφη δεν εχει καμια απολυτος δουλεια.
    Συγνωμη αν νομιζεις οτι σε κοροιδεψα δεν το ηθελα.

Junior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ Naruda!
    νιώθω ότι έχεις πολύ δίκιο για τουσ γονείς μας και για την ευθύνη που νιώθω απέναντί της.
    θα προσπαθήσω να ακολουθήσω τη συμβουλή σου, όταν βέβαια αποφασίσει να μου ξαναμιλήσει!

Senior Member
    - οταν καποιος ειναι στο δΩμΑτΙο του , εχει το δικαιωμα να σκαλιζει τη μυτη του... ΤοΥλΑχΙσΤοΝ !

Πολυ ασχοληθηκατε με την....μυτη...... αυτο ειναι η αφορμη κ οχι η αιτια.......!!!!! NiPa μια καλη συζητηση μεταξυ σας οταν ηρεμησετε για το ποιο ειναι το πραγματικο προβλημα στην σχεση σας θα ηταν το ιδανικοτερο... αλλα επειδη χλωμο το κοβω... τουλαχιστον γραψτε σ ενα φυλλο χαρτι τι θαυμαζει η μια στην αλλη κ τι την εκνευριζει.... ισως ερθει κ η συζητηση στην πορεια κ μπορεσετε να λυσετε τις τυχον διαφορες σας.... κ οσο κ να λενε '' τους φιλους τους διαλεγουμε ενω τους συγγενεις οχι'' παντα οταν μας τυχαινει κατι σοβαρο στην ζωη μας τ αδελφια μας θελουμε κοντα μας .... :)

Page 2 of 2 FirstFirst 12