Results 16 to 30 of 38
Thread: Μία εξήγηση...
-
10-04-2011, 23:23 #16
Το ποτό "αλλοιώνει" σίγουρα. Έχοντας ζήσει ένα διάστημα με αλκοολικό, το έχω δει αυτό το έργο πολλές φορές κι έχω μάθει να αναγνωρίζω τέτοιες συμπεριφορές. Το κακό είναι ότι πολλές φορές τα πράγματα δεν διορθώνονται με ένα απλό "συγγνώμη". Ειδικά όταν η συμπεριφορά αυτή επαναλαμβάνεται.
Εύχομαι να πάρεις την απόφαση και να κάνεις κάτι για το πρόβλημά σου Αλέξανδρε. Δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι, πάντως είναι κρίμα να καταστρέφονται αξιόλογα μυαλά και ψυχές από αυτή την εξάρτηση. Και πολύ συχνά να παρασύρουν και άλλους μαζί τους.
- 11-04-2011, 00:12 #17
Για μένα δεν τίθεται θέμα, η ενόχληση μου αφορά κυρίως τα όσα κακεντρεχή είπες για την οικογένεια μου...
Έχω μάθει ωστόσο τον μισό αιώνα που υπάρχω, πως είναι καλύτερα να συνυπάρχεις με εκείνους που δεν σε συμπαθούν χαρίζοντας τους λίγο από εκείνο που αυτοί δεν μπορούν να σου δώσουν....
Η συγγνώμη σου είναι δεκτή και σου εύχομαι από καρδιάς να απαλλαγείς από το πρόβλημα σου ειλικρινά...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
11-04-2011, 00:29 #18
Αλεξανδρε
Ξερεις?Για μενα προσωπικα θελει πολυ κουραγιο να σταθεις σαν αντρας και να αναλαβεις την ευθυνη αυτου που εγραψες.Αυτο σημαινει οτι εισαι ανθρωπος που οχι μονο ξερει να αναλαμβανει τις ευθυνες του αλλα ξερει και να αποδεχεται και να ζηταει συγνωμη οταν χρειαζεται.Νομιζω οτι εχεις πολυ δυναμη μεσα σου φιλε μου και μπραβο σου.........
Πιστευω οτι το ποστ εκεινο που εγραψες στο Σαββ ηταν πραγματι πολυ σκληρο και για μενα τα κομματια που αναφεροντουσαν στην οικογενεια του ηταν αρκετα βιαια..............
Καμια φορα το αλκοολ μας παρασερνει και μας παει σε μονοπατια που μας απομακρυνουν απο αυτο που ειμαστε πραγματικα......
Εγω παντως βλεπω εναν ανθρωπο μεγαλοψυχο,δοτικο,πανεξυπν ο,με πολυ καλη αισθηση του χιουμορ(ζωγραφιζεις),αγωνι� �τη............................................. .......................
Σαββ θεωρω οτι εκανες πολυ καλα που αποδεχτηκες την συγνωμη του Αλεξανδρου και ο χαρακτηρισμος μεγαλοψυχος ανηκει και σε σενα............
11-04-2011, 00:31 #19
11-04-2011, 00:38 #20
Ελα βρε Αλεξ συγνωμη που σου ειπα ντροπη σου χθες για τον τροπο που μηλισες στον Κυριο Σαββα.
Δεν ηξερα οτι πινεις και οτι ειχες πιεις.Εισαι δικαιολογημενος αν ειχες πιει και τα εγραψες αυτα αλλα με στεναχωρεσε που αναφερες τα παιδια του.Για εναν γονεα ειναι οτι χειροτερο να αναφερεις την οικογενεια του και πσο μαλλον να λες για την οικογενεια καποιου που δεν γνωριζεις απο κοντα.
Ευχομαι να εισαι καλα σημερα και εγω ειχα μια κρισουλα πριν αλλα μου περασε.
11-04-2011, 00:45 #21
Πανικουλα πραγματικα χαμογελαω πολλες φορες οταν σε διαβαζω....εισαι πολυ γλυκια ωρες ωρες:)
κ πολυ αυθορμητη:)πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
11-04-2011, 00:51 #22
:P:P:P:P ty hun!
11-04-2011, 01:08 #23
Αλεξανδρε,
εχουμε κανει πολλες συζητησεις...:) Κι αλλες φορες εχω θυμωσει πολυ μαζι σου κ το ξερεις βεβαια, και καποιες αλλες οπως αυτη χαιρομαι. Χαιρομαι που εχεις την ευαισθησια κ την δυναμη να μιλησεις για σενα, για οτι σε ποναει, για οτι προσπαθεις και οτι προσδοκας. Κ η συγγνωμη θελει ανθρωπια πιστευω, θελει να πει πολλα (για μενα). Νομιζω οτι θελει κ επαφη με τα πιο ταπεινα μας αισθηματα, της μη παντοδυναμιας μας πρωτα πρωτα. Κ δινει και το χερι στον αλλον, συμβολικα.
Σιγουρα το ποτο κ οποιαδηποτε αλλη εξαρτηση αναπληρωσεις ειναι...απομακρυνση απο εμας τους ιδιους πρωτα πρωτα. Καποιες φορες μπορει να ειναι πολυ επωδυνο το να "ειμαι εγω" ή το να συνειδητοποιω πώς ειμαι. Αυτο πάει για τον καθενα μας...Μπραβο σου ομως για την δυναμη να το δεις κ να κανεις κατι για αυτο. Χαιρομαι γι αυτο κ θα κρατησω κατι: πώς μεσα απο καθε κακο, μπορει να βγει κ κατι πολυ ομορφο (ισως ρομαντικο αλλα θελω να το πιστευω κ πολλες φορες ισχυει...).Κ αυτη τη φορα μπορει κ να αναδυθει ο πιο ομορφος εαυτος σου.
Ευχομαι ολοψυχα αυτη τη φορα να πανε ολα καλα κ να μην χρειαστεις αλλες αναπληρωσεις πλασματικες για τις αληθινες σου αναγκες. Το να τις ομολογεις κ να τις ανακαλυπτεις μπορει να ειναι ψυχοφθορο αλλα μπορει να ειναι κ πολυ απελευθερωτικο..
υγ. πολυ γενναια η εξομολογηση οτι χρησιμοποιεις ετσι το φορουμ...ξερεις ποσοι το κανουμε κ λιγοι το λεμε???? παντα ετσι αληθινος ευχομαι κ φυσικα η αγαπημενη μου ευχη χρονια τωρα: καλη δυναμη στην νεα αρχη:) ολοι χρειαζομαστε δυναμη νομιζω τετοιες στιγμες...πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
11-04-2011, 01:24 #24
όλα ωραία και καλά με τις συγγνώμες σας και ό,τι άλλο... αλλά, καμιά φορά δεν βλάπτει όταν νιώθουμε ότι θυμώνουμε να κλείνουμε το λάπτομπ (σικ) , να βγαίνουμε καμιά βολτα έτσι να ξελαμπικάρει ο εγκέφαλος.
11-04-2011, 01:38 #25
κλερ, ακόμη κ αν κλείσεις το λαπ-τοπ, σε αυτές τις περιπτώσεις τα ίδια θα κάνεις.
κ το πιθανότερο έξω να κάνεις χειρότερα...http://www.mazi.org.gr/
11-04-2011, 01:48 #26
άρκτε νομίζω πως στο φόρουμ επειδή όλα είναι ανώνυμα και ο άλλος είναι απλά ένα νικνέιμ, ανοίγουμε το στόμα μας και δεν ξέρουμε τι λέμε.
πιστεύω πως πολλοί καβγάδες αν βλέπαμε ο ένας τον άλλο θα είχαν αποφευχθεί.
11-04-2011, 01:51 #27
Το να <<ειμαι εγω>> καθε στιγμη μαλλον σημαινει βιωνω καποιο κομματι μου εντονα,δεν μπορει να <<ειμαι εγω>> ολικα καθεσ στιγμη συμφωνεις?
Θα ηθελα λιγο να πω κατι πανω σ αυτο.Για αυτους που δεν ειναι <<γονιδιακα>> εθισμενοι ολοι οι υπολοιποι πολλες φορες πινουμε για να αντεξουμε συναισθηματα τα οποια ειναι πολυ βαρια η αφορητα.Μερικες φορες συναισθηματα οπως η χαρα οπου δεν ειναι βαρυ συναισθημα οταν ειναι εντονη μπορει να σε στειλει να <<πιεις>> για να βιωθει.......
Αναλογως παντα την σχεση με τα συναισθηματα του οπου εχει ο καθενας μας............
11-04-2011, 01:53 #28
11-04-2011, 01:53 #29
πιθανό είναι κ αυτό.΄
πιστεύω όμως πως κάποοι θα ήταν χειρότεροι.
αυτή όμως την περίπτωση να την εξαιρέσεις.
κ στο λέω επειδή ο αλέξανδρος είναι από τους ανθρώπους εδώ μέσα που απέχει από αυτά.http://www.mazi.org.gr/
11-04-2011, 02:01 #30
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία